Gość: Fish IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.07.04, 22:33 Jakie buty wybrać, czym się kierować, chodzi mi o buty trekingowe :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bea Re: buty trekingowe IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.04, 09:47 Wejdź na forum na stronie www.alpinizm.pl i tam poszukaj w postach. Jest tam dużo na temat wyboru butów. Ja sama tam szukalam informacji i wybrałam Garmonty na vibramie, z jednego kawałka skóry (nie pamiętam modelu, kupiliśmy z mężem jedne Picos a drugie Ch....). Byłam w nich w Tatrach i naprawde zdały egzamin - przede wszystkim twarda podeszwa, nieprzemakalne, stopa sucha po całym dniu chodzenia, żadnych bąbli. Wcześniej chodziłam po górach w adidasach i jest duża różnica. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: buty trekingowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 21:24 zanim kupisz buty asolo zastanów się ...bo ja je mam ale coś nie chcą wytrzymac trzech miesięcy....na dodatek jeszcze nie pojechałam w góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deser Re: buty trekingowe IP: *.bytom.compnet.com.pl 04.09.04, 09:15 Boreal, Boreal, nad wszystkie Boreal! No i Salomona droższe modele są też niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś