Dodaj do ulubionych

Apartamenty Lepsze niż Hotel

IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.17, 11:39
Quality Apartments, to inspiruje!

Zapewne wiele osób zadaje sobie pytanie, czy istnieje miejsce,
gdzie można naleźć czas dla przyjaciół, rodziny jak i pracy.
Na szczęście powstały takie miejsce, które świadczą wynajem apartamentów, które cechuje wysoki standard i wysoki komfort – jednym słowem „LUX”. Dodam, że udostępniona sieć WIFI ułatwi nam pobyt służbowy.
Chcąc korzystać z takiego luksusu nie należy zwlekać z decyzją, i zarezerwować takie mieszkanie o wysokim standardzie.
Jeżeli mamy ochotę zwiedzić Gdańsk, czy takie miejsca, jak: Centrum miasta, Starówka i wiele innych, to Quality Apartments są w stanie zaoferować nam bezpłatny transfer.
W niedalekiej odległości znajduje się dworzec kolejowy, jak i lotnisko.
Chcąc osiągnąć wysoki standard i wysoki komfort zapraszam do zamieszkania w jednym z apartamentów.
Jeżeli jeszcze nie wiemy jaka jest różnica pomiędzy: wynająć apartament, a zamieszkać w hotelu, to się bardzo miło przekonamy korzystając z oferty qualityapartments.eu
Obserwuj wątek
    • gracella Re: Apartamenty Lepsze niż Hotel 25.08.17, 01:51
      też wolę apartamenty, z reguły szukam ich na Bookaparcie :)
      • partner_quality Re: Apartamenty Lepsze niż Hotel 25.08.17, 08:21
        Fakt, super miejsce, oferuje bardzo duży zakres poszukiwań;)
    • partner_quality Re: Apartamenty Lepsze niż Hotel 02.11.17, 10:11
      Najważniejsze, że Apartamnet jest lepszy niż hotel :D
    • Gość: natiii90 Re: Apartamenty Lepsze niż Hotel IP: 77.243.183.* 26.11.17, 16:36
      A który z apartamentów z bookapartu polecasz?
      • onyxie Re: Apartamenty Lepsze niż Hotel 17.12.17, 17:34
        Ja lubię Kuźniczą 48 :)
    • Gość: Paweł Re: Apartamenty Lepsze niż Hotel IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.17, 08:27
      Najbardziej do gustu przypadł mi "apartament Comfort", oczywiście można go zarezerwować na stronie www.qualityapartments.pl
    • ankap94 Re: Apartamenty Lepsze niż Hotel 17.02.18, 08:42
      Przede wszystkim w apartamencie mamy szansę na większą prywatność niż w hotelu. Nie trzeba codziennie parę razy przechodzić przez recepcję. Ponadto powierzchnia apartamentów jest zwykle większa niż pokoju hotelowego. Mamy też zwykle dostęp do kuchni. Szczególnie we Wrocławiu jest ciekawa oferta apartamentów AbsyntApart - zlokalizowanych w centrum, w pobliżu rynku i dworców pkp i pks. W ofercie są apartamenty typu studio, 1 i 2-pokojowe. Wszystkie w pełni wyposażone i zapewniające prywatność.
      • Gość: Paweł Re: Apartamenty Lepsze niż Hotel IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.18, 10:44
        Dobrze wiedzieć, że istnieją miejsca, gdzie można odpocząć od codziennych obowiązków świata nas otaczającego. Apartament... to chyba to, co mi brakowało. Gdy będę w Katowicach nie omieszkam zagościć w AbsyntApart, a gdy poczuję ochotę zwiedzić Gdańsk i Morze Bałtyckie pozwolę sobie zarezerwować miejsce w QualityApartments, do którego zapraszam również Ciebie ankap94;)
    • Gość: Derielle Re: Apartamenty Lepsze niż Hotel IP: *.cashloanuk.co.uk 02.07.18, 07:29
      Zdecydowanie lepsze. Sama rowniez jestem o wiele bardziej zadowolona z opcji wynajmu sobie własnego mieszkania i wybieram to rozwiązanie bez względu czy wybieram sie na wakacje w Polsce czy na wakacje za granicą.

Jesli chcielibyscie wybrac się do Trójmiasta, ewentualnie do jednej z miejscowości takich jak Jurata czy Jastarnia to polecam zajrzeć sobie tutaj:
      www.blueapart.pl/
      W czerwcu rezerwowalismy tam sobie noclegi. I jestem bardzo zadowolona.Standard okazał sie lepszy niż na fotach. Poza tym nie było drogo.
    • d.gradek778 Re: Apartamenty Lepsze niż Hotel 06.07.20, 08:50
      Oczywiście że apartament jest lepszy tragediadonbasu.pl/apartament-w-jeleniej-gorze/ cały apartament dla siebie,jak w domu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka