loginka1 19.10.04, 08:49 Szukam niedrogiego noclegu w Poznaniu. Pomóżcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zuzak Re: Nocleg w Poznaniu IP: *.com / *.u.mcnet.pl 19.10.04, 10:28 Witam, W lipcu korzystałam z nastepującej oferty : www.pokoje.napisz.net Nie jest to może rewelacja, standard turystyczny, ale czysto i bliziutko starówki. Na miejscu miłe zaskoczenie- ręczniki, oraz w pełni wyposażona kuchnia dla wszystkich lokatorów. Właściciel jest młody i można ponegocjwać ceny :-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
loginka1 Re: Nocleg w Poznaniu 15.11.04, 08:59 Zuzak, dzięki wielkie! Skorzystałam z Twojej podpowiedzi i wróciłam wczoraj z Poznania bardzo zadowolona. Warunki przyzwoite, czysto i paktycznie w samym centrum. Fajnie było :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezor Re: Nocleg w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 23:36 a czy ten hotelik to ma charakter ze sie wynajmuje tylko pokuj w czyims mieszkaniu czy cale Małę mieszkanko? i jak jest z łazienkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demon Re: Nocleg w Poznaniu IP: *.direcpceu.com 28.10.04, 01:37 Ja również poszukuje noclegu w Poznaniu. Jednak coś słabo nam pomagacie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Nocleg w Poznaniu IP: *.crowley.pl 18.04.05, 11:14 słabo pomagamy bo w Poznaniu noclegi są bardzo drogie niestety.. jestem poznanianka od urodzenia. czasami spotykam watki na forum z prosba o pomoc ale nigdy nie odp. wczoraj przejezdzalam przez Skorzewo i przy drodze jest pieknei wygladajacy gosciniec. zapamietalam nazwe poniewaz bede szukac lokalu na zorganizowanie przyjecia okolicznosciowego. wrzucilam w wyszukiwarke i znalazlam www. nie znam nikogo kto tam nocowal i nigdy tam nie bylam ale okolica ladna i warunki mysle ze bdb. pokoj 2 osob 150 zł ze snaidaniem to chyba cena b przyzwoita. mysle, ze za jakis czas wybiore sie tam na kolacje by zobaczyc czy lokal nadaje sie na impreze rodzinna. aha- dojazd- raczej samochodowy, ale mozna tez dojechac na Junikowo tramwajem i potem wsiasc w autobus ale nie znam numeru. ale tj kilka przystankow. Skorzewo lezy przy granicy Poznania. oto www. www.podbrzozami.pl/index.php jezeli ktos skorzyta wczesniej niz ja napiszcie prosze.(ja jesli sie wybiore to tylko po to by cos zjesc) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colberg Re: Nocleg w Poznaniu IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 01.11.04, 19:12 Witam! A o schroniskach młodzieżowych nie słyszeliście? W Poznaniu jest fajne - na Głuszynie. Dokładne namiary w necie znajdziecie. Nocleg 22 złote. Pokoje 3-osobowe. Łazienka wspólna ale wysoki standard. Fajna kuchnia. Regulamin nie jest uciążliwy o kierownictwo i obsługa bardzo miła... Może się zdażyć, że sama będziesz w całym budynku... :-) Aha. Trochę daleko od centrum. Ale kursują nawet nocne autobusy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina www.przemyslaw.com.pl IP: *.chello.pl 16.04.05, 22:18 60 zł 1-osobowa kwatera 90 zł 2-osobowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: www.przemyslaw.com.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 23:27 a mogłą bys powiedzie o ktorym lokum konkretnie mowisz? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: www.przemyslaw.com.pl IP: *.chello.pl 17.04.05, 22:03 Po prostu się dzwoni do firmy Przemysław i zamawia kwaterę. Ja sobie zażyczyłam blisko terenów targowych i taką dostałam tel.061 8658-306 , 866-3560 Odpowiedz Link Zgłoś