danway1 15.10.04, 14:34 Dawno nie zaglądałem na Roztocze. Ale jak zwykle, jest tu bardzo pięknie, więc warto tu zajrzeć. Jak niektórzy wiedzą miałem urlop, ale ten się już zakończył. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
januszx Re: Powróciłem!! Witamy:-))) ! 15.10.04, 14:43 Jak już wróciłeś to napisz gdzie bywałeś i jak wrażenia po urlopie... Tak Roztocze to cudna kraina... Pozdrawiam roztocznie J Odpowiedz Link
danway1 Re: Powróciłem!! Witamy:-))) ! 15.10.04, 20:53 Próbowałem w czasie mojego krótkiego (zaledwie dwa tygodnie) urlopu pozbierać myśli, jednak nie do końca mi się to udało. W związku z tym postanowiłem powrócić na łono forum. A Roztocze jest piękne. Ale nasze Podkarpacie w niczym nie ujmuje Roztoczu Odpowiedz Link
benia30 i chwała Ci za to... 15.10.04, 15:28 A gdzież to urlopowałeś, jeśli wiedzieć można? Chyba nie na Roztoczu skoroś taki stęskniony? Odpowiedz Link
danway1 Re: i chwała Ci za to... 15.10.04, 20:54 Urlopowałem na Podkarpaciu, a faktycznie stęskniłem się za tym miejscem, choć gdy nie byłem na urlopie to brakowało mi czasu aby tu zaglądać <zawstydzony> Odpowiedz Link
januszx Re: i chwała Ci za to... 16.10.04, 10:35 Danwey zostaną Ci odpuszczone winy ale wiesz , będziesz musiał troszkę popracować ) pozdrawiam roztocznie J Odpowiedz Link
arwen.a Re: i chwała Ci za to... 16.10.04, 15:19 Witaj Daniel!!! zazdroszczę urlopu, myślę że był udany? Ale dobrze że już jesteś bo na gazetowych forach jakoś smutno bez Ciebie. A. Odpowiedz Link
czuk1 Re: i chwała Ci za to... 17.10.04, 09:33 Bardzo smutno było bez Ciebie - nam, nie tylko Arwen. Trzymaj z nami . Mariusz Odpowiedz Link
danway1 Re: i chwała Ci za to... 23.10.04, 12:54 Nie wiedziałem, że jestem taką osobowością na gazetowych forach Pracować mogę tylko raz w tygodniu przynajmniej jeszcze w najbliższym czasie. Później może się to zmieni. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link
arwen.a Re: i chwała Ci za to... 24.10.04, 00:58 Jasne, że jesteś osobowością ) Miałeś wątpliwości? ))) A tak poza tematem, co się porobiło, że od niedawna nie da mi się cytować na forum. Ikonka sobie zniknęła. Odpowiedz Link
czuk1 Re: i chwała Ci za to... 24.10.04, 10:42 Danway. Zapewniam Cię ----- --Jesteś ważną, mile widziana, czytaną i lubianą sobistościa na naszym forum. Niejedna (ba, wszyscy) chcielibysmy Cie widzieć w realu. Trzymaj z nami . Pisz kiedy możesz i masz ochotę. pzdr mariusz Odpowiedz Link
danway1 :o 24.10.04, 10:54 To powiedz kto chce mnie tak zobaczyć w realu. Miło mi takie rzeczy pisać. Teraz nie mógłbym tu nie pisać. Pozdrawiam serdecznie wszelkie życzliwe osoby. Odpowiedz Link
arwen.a Re: :o 24.10.04, 11:46 Kto? hi hi :o A może się pobawimy w podchody? gdzię często bywasz? Ja już Ci mogę powiedzieć, że jak zobaczysz w okolicy naszego jajowatego ronda zbyt często zamyśloną osobę to na pewno będę ja )) Odpowiedz Link
danway1 Re: :o 25.10.04, 18:33 Ja najczęsciej bywam w Turaszówce. Czasami bywam na mieście tj. w Krośnie. A czemu pytasz gdzie bywam?? Odpowiedz Link
arwen.a Re: :o 27.10.04, 13:12 danway1 napisał: > czemu pytasz gdzie bywam?? > Lubię się bawić w detektywa Dzięki za wyjaśnienie ja cytować. Trochę się to teraz skomplikowane zrobiło. Pozdrówka. A Odpowiedz Link
danway1 Re: :o 29.10.04, 11:49 Nie ma za co. Widze, ze Ania jest detektywem. A to kiedy mnie sledzisz?? Dobry detektyw powinien umiec sledzic innych Odpowiedz Link
danway1 Re: i chwała Ci za to... 24.10.04, 10:53 Jestem troche zaskoczony tym stwierdzeniem, ale to dobrze. A cytować możesz tylko wtedy, gdy nie pokazujesz treści wszystkich listów. Odpowiedz Link
oban Re: Powróciłem!! 16.10.04, 14:38 Tez chętnie powróciłbym i na Roztocze i trochę więcej na forum się udzielał ale niestety mocno mną "zamiotło" i zrobilo mi się strasznie daleko a poza tym muszę się przyzwyczaić do nowego miejsca i poskładać myśli to może będzie lepiej z tymi odwiedzinami. A z tym nowym miejscem to mam taką historyjkę : moja teściowa (na Roztoczu) miała kota. Ponieważ kot był domowo-gospodarski więc w lecie w domu bywał raz może dwa, czasami znikał na dłużej. No i kiedyś go nie było ze dwa dni. Jego pech. Teściowa zarządziła w tym czasie remont kuchni (tak przy okazji wizyty trzech synów i dwóch zięciów z okazji jej urodzin), a ponieważ teściowa ma temperament przyprawiny dynamitem i tzw "pustych przebiegów" nie uznaje a na dodatek potrafiłaby skoordynowac dzialanie nie tylko pieciu ludzi ale i całego pułku na polu bitwy wieć remont wraz ze wstawieniem mebli trwał własnie 2 dni (ale miało być o kocie a nie o teściowej) i kuchnia zmieniła się CAŁKOWICIE - dosłownie : to nie było to same miejsce. Teraz kolej na kota. Kot po dwóch dniach, wygłodnaiły "jak pies" wparował na pewnych obrotach do kuchni. Zanim się zorientwował był dokładnie na środku i wtedy go zamurowało. Zesztywniał, oczy zrobiły mu się jak spodki z wąsami stało się coś dziwnego tak że własciwie z jego twarzy było widać tylko oczy i wąsy, ogon wyprostował się i zgrubiał chyba z 5 razy. Kot "zamarzł" Bylismy wszyscy wtedy akurat w czasie obiadu ale reakcja kota była na tyle zdumiewająca że w milczeniu obserwowaliśmy co będzie dalej. Kot stał tak chyba ze 2 minuty. Po czym powoli - nie odwracając się - zaczął odwrót, robił to bardzo ostroznie jakby chciał trwfić dokładnie łapa za łapą w swoje slady Pierwszy raz widziałem kota idącego do tyłu w tym tempie - to tak jakby ktoś puscił film w zwolninym tempie do tyłu - jakieś 10 sek na krok. jak juz dotarł do progu to chyba gp przerażenie pusciło bo odwórcił się i zwiał Nie było go kolejne dwa dni, po czym wrócił, ale najpierw wsadził przez drzwi głowę i czekał czy coś się stanie. Potem juz jakoś poszło. Ze mna w nowym miejscu nie byo az tak zle, ale od momentu "zmiany" chyba nieco bardziej kota tesciowej zrozumiałem nie ty Odpowiedz Link
arwen.a Re: Powróciłem!! 16.10.04, 15:22 Uśmiałam się )) Dzięki, Oban. Ciekawa jestem czy po małym remoncie mój kot znalazłby drogę do lodówki. Może wszcząłby swój miałczący koncert przed schowkiem na miotły )) Odpowiedz Link
benia30 Re: Powróciłem!! 17.10.04, 12:26 czuk1 napisał: > Fajny jesteś facet Obanie. > pzdr mariusz I fajną ma teściową - "temperament przyprawiony dynamitem" ))) pozdrowienia b... Odpowiedz Link
miet.b Czas powrotów 17.10.04, 13:24 Czas powrotów słowa i muzyka: T. Chmielewski Buty całkiem przemoczone Na nic się nie zdadzą komu Plecak stary, płaszcz dziurawy Czas powrotów, czas powrotów. Takie tu lasy i takie drzewa Bezdroża, że nie śniło się nikomu Coś we mnie tańczy, coś we mnie śpiewa I jeszcze nie chce mi się wracać do domu. Resztki chleba na kolację Smalec z puszki przesolony Mama w domu czeka z plackiem Czas powrotów, czas powrotów. Takie tu lasy... Odpowiedz Link
arwen.a Re: Czas powrotów 17.10.04, 13:52 Mietku, Tobie też dzwięczą w uszach kolonijno - obozowe piosenki? A ta to jedna z najczęściej śpiewanych, tylko jak bardzo inteligentnie zauważyło jedno dziecko tego lata, nie do końca logiczna; no bo jeśli "takie tu lasy..." to chyba oczywiste, że drzewa również )))) Miłe wspomnienie z lata. A swoją drogą biedne dzieciaczki muszą teraz swoją inteligencję prezentować w szkole. Ciekawe jak im idzie A. Odpowiedz Link
benia30 Re: Czas powrotów 17.10.04, 14:19 arwen.a napisała: > > Miłe wspomnienie z lata. A swoją drogą biedne dzieciaczki muszą teraz swoją > inteligencję prezentować w szkole. Ciekawe jak im idzie > A. Jednego możesz być Arwen pewna - biednym dzieciaczkom na pewno też pozostały miłe wspomnienia z lata ) O takich miejscach i miłej pani A. trudno raczej będzie zapomnieć ) Odpowiedz Link
januszx Re: Czas powrotów 29.10.04, 13:56 Mi pozostaje jedynie wyobraźnia ale to równiez dużo... serdeczne pozdrowienia J Odpowiedz Link
szekla powroty 29.10.04, 14:13 czas powrotow to ostatnio piatek o tej wlasnie porze, syn po calym tygodniu zmeczony wraca, worek rzeczy do prania, mundury i takie tam, zmeczony ale szczesliwy wita sie w progu, kilka slow, pare zdan i komp wlaczony i umawiania sie z dziewczyna i kumplami, wyjscie do klubu, dyscoteki, tyle go mamy w domu co na powitanie i na pozegnanie ale nic to, te powroty sa zawsze takie mile. Odpowiedz Link
danway1 Re: Powróciłem!! 03.12.04, 11:58 Ponownie wrocilem. Jak zwykle pisze tylko chwile. Pozdrawiam Roztoczan. Odpowiedz Link
benia30 Re: Powróciłem!! 04.12.04, 22:41 danway1 napisał: > Ponownie wrocilem. > Czyżby znowu urlopik? O tak nietypowej porze? pozdr. Odpowiedz Link
benia30 Re: Powróciłem!! 06.12.04, 21:59 danway1 napisał: > Brak czasu w zwiazku z pisaniem pracy inż > Życzę Ci więcej czasu i dużo natchnienia w takim razie ) Odpowiedz Link
danway1 Re: Powróciłem!! 10.12.04, 11:39 DZIEKI Bienia. Przyda mi sie to, o czym mowisz. Jeszcze raz dzieki. Odpowiedz Link