Gość: liderek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 10:30 poszukuję ciekawego miejsca na obóz harcerski letni. wiem że to jeszcze daleko ale trzeba zacząć załatwiać formalności. czy możecie mi jakoś pomóc? z harcerskim pozdrowieniem czuwaj! dh.lidka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michal Re: obóz harcerski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 19:25 Bylem kilka razy i uwazam to miejsce za idealne, niedaleko Warszawy na miejscu mozliwosc rozbicia namiotow tereny dla wycieczek pieszych podobno wlasciciele maja mozliwosc zorganizowania transportu podaje nr telefonu 0 29 596 03 24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liderek Re: obóz harcerski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 20:07 szukam miejsc raczej oddalonych troszkę do warszawy bo okolice to znamy dość dobrze, ale dziękuję i proszę o jeszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia STILO bedzie idealne IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.12.04, 18:42 STILO malutka miejscowosc 12 km od Łeby plaza. tam jest taka latarnia morska. ogolnie las i spokoj, sa trzy bazy obozowe. wrocław, głogów i zwuńska wola. jak chcesz napisasz do mnie na majla to podam wiecej szczegółów jaberecik@wp.pl ja w tym roku chce jechac tam z moimi zuchami Czuwaj! Odpowiedz Link Zgłoś