Dodaj do ulubionych

chwila oddechu w Toruniu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 03:26
chciałabym odpocząć kilka dni w Toruniu a przy tym nie zamordować portfela.
Nogdy nie byłam w tym podobno przepięknym mieście. Może znacie nie drogie
noclegi, dla dwojga. Interesowałby mnie również Kazimierz nad Wisłą. Dzię
Obserwuj wątek
    • italianos1 Re: chwila oddechu w Toruniu 13.03.05, 12:31
      Dom Pielgrzyma przy ul.JoZefa, od 20zl w zywyz zalezy jaki wybierzesz
      pokoj,pozdrawiam
    • Gość: michal Re: chwila oddechu w Toruniu IP: *.chello.pl 13.03.05, 13:11
      polecam Kazimierz Dolny:
      www.nocowanie.pl/noclegi/kazimierz_dolny/0,1.html
      • Gość: dominika Re: chwila oddechu w Toruniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 19:31
        dzięki, może jeszcze ktoś się dopisze?
        • Gość: kaisa Re: chwila oddechu w Toruniu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.03.05, 21:16
          Toruń jest cudowny, wspaniały i magiczny!! Nie wiem jaki obszar cenowy Cię
          interesuje ale my zawsze jeździmy do wzglednie taniego jak na warunki które
          oferuje - niesamowitego hotelu Petite Fleur, który znajduje się na starówce. Z
          człego serca polecam Toruń i koniecznie ten hotel. www.petitefleur.pl/
          • Gość: Mania Re: chwila oddechu w Toruniu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.03.05, 07:40
            Dla przeciętnej kieszeni petit fleur jest BARDZO DROGI!!!Nie wiemy o jakiej
            kategorii cenowej mówimy. Polecam Hotel kopernik przy woli zamkowej, blisko
            starego rynku - w weekendy są zniżki 30% - pokój 2-osobowy z łazienką za 90 zł.
            bez łaz. - tańszy. Warunki pomimo wyglądu zewnętrznego (blok) bardzo dobre. Jest
            też hotelik w centrum przy placu katarzyny! Miły fajny i też cenowo tani!
            Poszperaj w wyszukiwarce na forum torunia, tam było o tym sporo opisane.
            Zapraszam do mojego rodzinnego miasta!
            • Gość: mayka Re: chwila oddechu w Toruniu IP: 217.153.180.* 15.03.05, 12:15
              Popieram- jezeli chcesz na starowce, nie za drogo, to kopernik najlepszy.
              pozostale hotele sa o wyzszym stndardzie i o wyzszych cenach niestety...a na
              fajna kolacje polecam spichrz na ul mostowej(jezeli lubisz staropolska
              kuchnie).BAw sie dobrze
              • Gość: dominika Re: chwila oddechu w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 17:59
                dzięki, własnie taki przedział cenowy jaki proponuje kaisa mnie zadawala.
                czekam na wiosnę, pakuje aparat, wsiadam w auto i jadę :)
    • Gość: vipka Re: chwila oddechu w Toruniu IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.03.05, 12:04
      Jesli jeszcze Cie to interesuje - moze DOM Sportowca :) Pokoj 2-osobowy z
      łazienka 80zl. Nie bylam w srodku, ale jak na torunskie warunki jeden z
      najtanszych. Wprawdzie na przeciwleglym do Starowki brzegu Wisly (jesli jedziesz
      samochodem to zaden problem - zaledwie ok 2 km od centrum), ale caly Torun masz
      jak na dloni! Cudowny widok, zwlaszcza wieczorami.
      • Gość: dominiqa Re: chwila oddechu w Toruniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 15:51
        interesuje, interesuje, te 80 zł to od osoby czy za pokój? Nie przeszkadza mi
        absolutnie nocleg oddalony od Centrum. Auto chętnie zostawię na parkingu. W
        pracy mam dość siedzenia ew. jeżdżenia, chętnie pospaceruję, mogę też
        przemieszczać się miejską komunikac
        • vipka Re: chwila oddechu w Toruniu 24.03.05, 21:50
          Dominiko, 80 zl za pokoj (40 od osoby). Namiary i usytuowanie na planie Torunia
          znajdziesz na stronie
          miasto.torun.pl/szukaj/index.php?o=0&s=0&sq=1&qD=21&q=&ch0=1&ch1=1&ch2=1#
          • Gość: dominika Re: chwila oddechu w Toruniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 15:09
            dziękuję :)
            • adam2405 Re: chwila oddechu w Toruniu 28.01.20, 22:53
              Jest jeszcze jedna ciekawa lokalizacja. Jak ja byłem to ceny kształtowały się około 35 zł od osoby.
              Tekst linku Polecam jako tani nocleg w Toruniu z bardzo dobrą jakością proporcjonalnie do ceny. Nam udało się bardzo fajnie spędzić weekend cztero osobową rodzina
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka