benia30 28.04.05, 23:31 Co planujecie, zamkomaniacy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike_23 Re: Dłuuuuugi, majowy weekend :-)) 29.04.05, 07:23 Cześć Beniu .... po dłuuuuuuuuuugim zimowo-wieosennym śnie :) ... Weekend majowy mam przesunięty o tydzień później, ale to z racji "spraw organizacyjnych" ... Nasz plan to Kłodzko i wszystko co jest w okolicy ... po powrocie na pewno pojawią się zdjęcia na mojej stronie ... znasz ją więc będziesz mogła sobie obejrzeć ... Pzdr Mike Odpowiedz Link Zgłoś
longmannn Re: Dłuuuuugi, majowy weekend :-)) 29.04.05, 08:19 Wszystko zależy od pogody (do fotografowania) - ruszę jedynie w słoneczny dzień, a jak na razie internetowe prognozy dla Dolnego Śląska są takie sobie. Chciałbym w słoneczny dzień wcześnie rano dotrzeć na Chojnik, a potem do Świecia i może gdzieś jeszcze. Alternatywą jest wypad w rejon Leszna - Góra, Wschowa, Rydzyna i może gdzieś spontanicznie jeszcze. A oprócz tego prace kameralne i nadrabianie zaległości w aktualizowaniu strony. Odpowiedz Link Zgłoś
slonkoq Gniew! 29.04.05, 08:59 Zabieram mój drobiazg na pokaz walk rycerskich w Gniewie :) Odpowiedz Link Zgłoś
smokmigus Imprezy na zamkach 29.04.05, 11:57 Witam, może przyda się komuś (żeby tam pojechać lub ominąć szerokim łukiem) lista imprez na zamkach w czasie długiego weekendu: 29.04-01.05 Turniej Rycerski w Działdowie 30.04-02.05 Turniej Rycerski w Iłży 20.04-01.05 Weekend z Frankensteinem w Ząbkowicach Śląskich 30.04-03.05 Festiwal Sztuki i Kwiatów w Książu (Wałbrzych) 01.05 Turniej Rycerski w Kliczkowie 01-03.05 Majówka na zamku Ogrodzieniec 01-03.05 Dni Św. Jerzego w Ostródzie 01-03.05 Majówka w Gniewie Może wiecie o jakiś innych ciekawych imprezach? Odpowiedz Link Zgłoś
longmannn Re: Imprezy na zamkach 29.04.05, 12:05 29.04-01.05 Turniej Rycerski w Działdowie -? W starej czy nowej części zamku ? ;))) Pzdr W. Odpowiedz Link Zgłoś
longmannn Re: Dłuuuuugi, majowy weekend :-)) 29.04.05, 11:57 U mnie na stronie od paru dni również panuje ożywiony ruch i odwiedza ją znacznie więcej osób niż przeciętnie - więc chyba nie tylko my mamy zamkowe plany na "wielką majówkę" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karzel_wasyl Re: Dłuuuuugi, majowy weekend :-)) 29.04.05, 11:58 Głównie zależy to od pogody. Ponieważ z róznych powodów nie mogę wyrwać się na kilka dni poza miasto to będzie to Mazowsze. Może uda mi się pojechac do Iłży, może kierunek Pułtusk, Ciechanów, ale nie nastawiam się specjalnie na zamki, raczej na "zieloną trawkę". Odpowiedz Link Zgłoś
longmannn Re: Dłuuuuugi, majowy weekend :-)) 29.04.05, 12:08 ale nie nastawiam się specjalnie na zamki, raczej na "zieloną > trawkę". To może wypuścisz się do Ciechanowca - tam znajdziesz bardzo dużo zielonej trawy i bardzo mało zamku ;))) Pzdr. W. Odpowiedz Link Zgłoś
smokmigus Re: Dłuuuuugi, majowy weekend :-)) 29.04.05, 14:56 No i oczywiscie Liw, duuuuuzo zielonej trawki, a i zamek jest :D Odpowiedz Link Zgłoś