Gość: Marek IP: 195.205.118.* 13.05.05, 01:44 Dwojka doroslych + dzieci 14 i 6. Gdzie w Rewalu fajny pensonat ? Prosze o opinie tylko sprawdzone osobiscie. I zadnych reklam. Z gory serdecznie dziekuje.Marek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamamaoli Re: Rewal dla rodziny 13.05.05, 09:23 Jadę za dwa tygodnie więc będę miała pogląd. Będę tu www.plaza.ta.pl Gdy wrócę podzielę się wrażeniami, ale nie wiem czy info w czerwcu będzie dla Ciebie przydatne. Na razie kontakt z właścicielką bardzo pozytywny, na maile odpowiada szybko i rzeczowo. W sezonie moim zdaniem trochę drogo. Plus tuż przy plaży. A Odpowiedz Link Zgłoś
agamamaoli Re: Rewal dla rodziny 13.05.05, 09:28 poprawiam link: ceti.pl/ta/plaza/ Jedyną informacja jaką kiedyś miałam o tym Ośrodku to że mają smaczne wyżywienie. Ale tak jak napisałam wrażeniami podzielę się w połowie czerwca. A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Rewal dla rodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 23:56 www.baltyk.pl byłam z rodziną i pomimo nienajniższych cen to najprawdopodobniej najlepsza propozycja na wypoczynek w rewalu w PENSJONACIE a jest ich tylko 3 czy 4(chodzi o kategoryzacje) a jedzonko super śniadanie szwedzki stół:P palce lizać 8-11 a obiadokolacje 15-19 dwa dania dawali do wyboru. szkoda ze w tym roku jade gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś