Dodaj do ulubionych

Spływ Kajakowy lipiec

IP: *.lan.LKSnet / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 00:11
witam

jest tu ktoś kto jeździ na spływy kajakowe? a najlepiej jak by była jakaś
ekipa, która spływa na początku lipca i przyjęłaby do towarzystwa na pare dni
4 sympatycznych młodych ludzi, którzy uwielbiają kajaki (rzeki : najchetniej
Drawa lub Brda, Piława a od biedy Mazury)
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotr kajakiem.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 12:56
      Witam!
      Ostatnio w sieci znalazłem stronke ze spływami kajakowymi. Zarezerwowałem już z
      dziewczyną splyw na lipiec i ciesze sie na niego. Z tego co jest na stronie
      zapowiada sie na fajny studencki klimat przy ognisku i gitarze. Jak coś to
      szczegóły tutaj: www.kajakiem.pl
      • piotrwol22 Klub Turystyki Aktywnej "Szuwary" 26.06.05, 18:18

Jak ktoś chce przeczytać setki postów uczestników spływów KTA Szuwary zobaczcie
        link
        www.szuwary.pl/phpBB2/
        mozna dowiedzieć się sporo o klimacie spływów itp
      • aaaqqq do Piotra -ceny 28.07.05, 12:10
        mam nadzieje, że ten wasz spływ jest wart tych pieniędzy, które zapłaciliście -
        nieźle przepłaciliście. Zobacz cennik KTA Szuwary

pozdr
    • kamyk4 Re: Spływ Kajakowy lipiec 31.05.05, 13:13
      Hej
      Jestesmy ekipa ludzi w wieku od 20 kilku do 30 kilku lat i jezdzimy na splywy no tez juz od kilku lat. Bylismy na Drawie, Obrze, Gwdzie, Slupi, Lupawie i zawsze szukamy jakis wyzwan. W tym roku zaplanowalismy wyjazd na 23-31 lipca na rzeke Wel. Jezeli wam pasuje, zapraszamy.
      Kamila
    • zbyszekm2 Re: Spływ Kajakowy lipiec 31.05.05, 14:49
      urzadzamy splwy www.goszen.vip.interia.pl
      • Gość: lol polecam www.szuwary.pl IP: *.cybranet.pl 04.06.05, 20:42
        polecam www.szuwary.pl , symaptyczny organizator i fajna atmosfera, super
        przyroda
        • aaaqqq szuwary.pl są super 11.06.05, 10:59
          Ja pływam z nimi 5 sezon i jest super. Fajne rzeki, fajnie pomyślane spływy,
          niezła organizacja..... i przede wszystkim wspaniali ludzie od szefa zaczynając
          a na uczestnikach kończąc. Spływy te sa chyba niezłe skoro większość ludzi
          wcześniej czy później powraca i przywozi nowych uczestników. Nie nmoge już
          doczekać się wakacji, żebym mógł zasiąść w niebieskim kajaczku, spotkać starych
          znajomych, napić sie piwka w cieniu...

Wszelkie info, jak ktoś chce się zapisać, coś więcej dowiedzieć, zobaczeć
          galerie naszych fotek, poczytać nasze forum... to wejdzcie na stronke szuwary.pl
          a dalej to już wszystko jasne

pozdrawiam

Łukasz
          lacerveza@wp.pl
    • Gość: ewusia Ku wybraliśmy SZUWARY.PL IP: *.lan.LKSnet / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 22:53
      dzięki wszystkim za opinie itp Wybralismy szuwary.pl i za kilka dni wyruszamy
      na Dobrzyce. Z forum na stronie klubu Szuwary wynika, że to ciekawy i odrobuinę
      trudniejszy szlak -czyli w sam raz dla nas. No i cena 150zika od głowy za
      wszystko bez jedzenia!!! no i jeszcze mają sporo super kajaków z polietylenu
      (czy coś takiego).
      Jak wrócimy to napiszemy jak było
      • Gość: ewusia ku Re: wybraliśmy SZUWARY.PL IP: *.lan.LKSnet / *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 14:00
        i dobrze wybraliśmy, było super: szlak, kajaki, ludzie, Klub, pogoda... i tylko
        bobrów troszkę za dużo pierwszego dnia. Śmiało możemy polecić ten klub i rzekę
        Dobrzyce, która jest zaje-fajna. Zobaczcie strone w internecie www,szuwary.pl

pozdrawiamy wszystkich Szuwarowców
        • michrock99 Re: wybraliśmy SZUWARY.PL 04.07.05, 17:09
          witam ja też byłem na Dobrzycy od 25 czerwca , bardzo fajnie i w sierpniu
          pojawiam sie na kolejnym spływie, tak więc też polecam ,a do przedmówcy z
          jakiej miejscowości jesteś ?
          • Gość: eedeeede Re: wybraliśmy SZUWARY.PL IP: *.lan.LKSnet / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 00:17
            Witam. i jak sie podobał spływik? A jedliście pstrągi od Tadeusza?
            • Gość: michrock99 Re: wybraliśmy SZUWARY.PL IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 20.07.05, 14:52
              oczywiście były ekstra przygotowane pstrągi od Tadeusza
              • Gość: Łukasz mmmnnn Re: wybraliśmy SZUWARY.PL IP: *.lan.LKSnet / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 10:09
                Ja byłem teraz z wizytą na początku Kolejnej Dobrzycy, ale za tydzień jade w
                końcu na cały spływik i bedzie to niezapomniana Biała (poraz 3 już)

pozdrawiam

Łukasz

PS. jeśli spływ to tylko www.szuwary.pl niezła jazda
    • Gość: ave papa Re: Spływ Kajakowy lipiec IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.05, 01:35
      na mazurach =- tam elegancko po ryju od synków policjantA mozna zebrać,
      polecam, ave maryja, ave papa.
    • Gość: zbychu. Re: Spływ Kajakowy lipiec IP: *.cust.tele2.pl 24.07.05, 12:56
      Gospodarstwo położone w Parku Krajobrazowym Doliny Słupia, nad jeziorkiem, na
      skraju lasu. Pow. 4 h teren ogrodzony 2 km od głównej drogi. Do dyspozycji dwa
      Apartamenty które, składają z:na dole kuchnia, jadalnia, łazienka z prysznicem,
      umywalką (ciepła woda 24/h). schody do góry do sypialni. sypialna o pow. ok 30
      m2 wyjście na taras. Powierzchnia jednego apartamentu ok 62 m2. Ogrzewane
      plac zabaw dla dzieci,Do dyspozycji wędkowanie , ping-pong na hali, boisko do
      siatkówki, łódka, altany z grillownikami, pawilon o pow.36m2. Rzeka Słupia w
      odległości 700 m. Urządzamy spływy kajakowe, wypożyczamy żaglówki i Jeepy.
      www.goszen.vip.interia.pl
      • Gość: Łukasz mmmnnn Biała-Czernica IP: *.lan.LKSnet / *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 14:57
        Właśnie wróciłem ze spływiku Białą i Czernicą. Niezła jazda i można nieźle
        wyszaleć się na kajaczku. Dobrze, że pogoda wytrzymała.

pozdrawiam wszystkich szuwarowców

KTA Szuwary Są super!!!!
        • piotr1621 Re: Biała-Czernica 14.05.06, 13:48
          helko

lukasz2004kajak.fm.interia.pl/index.htm tam jest plakat z rozpiską
          spłuwów Klubu Szuwar na ten rok
          • aaaqqq Re: Biała-Czernica 21.06.06, 18:39
            na pewno i my sie stawimy gotowi na wszystko (nawet na wiosłowanie
            )
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka