Dodaj do ulubionych

muszę gdzieś pojechać, bo się chyba wykończę

03.08.05, 15:25
Kochani - pomóżcie! Mam ostatni taki zamęt, ze czuję - jak gdzieś nie pojadę,
to chyba zwariuję. Tylko teraz gdzie? Myślałam o jakiejś rekreacji nad
morzem , spa itp.(tylko nie żadne wczasy odchudzające, bo trochę nerwówki
zrobiło swoje). Mam 30 kilka lat :-). Może macie jakieś sprawdzone typy?
Bardzo proszę o pilną odp.
Obserwuj wątek
    • szpak_zam Re: muszę gdzieś pojechać, bo się chyba wykończę 03.08.05, 15:42
      nie zaskoczę chyba - Zamość + Roztocze. Spokój cisza łąki pagórki rzeczki szum
      drzew i wody i takie tam.
      • Gość: cynamon Re: muszę gdzieś pojechać, bo się chyba wykończę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 21:02
        witam,

serdecznie zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą

www.wilkasy.pl

pozdrawiam

Małgorzata Bronakowska

ps.w obrębie posesji można zaparkować samochód

• Gość: Jola Re: muszę gdzieś pojechać, bo się chyba wykończę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 12:57
          Ja polecam Kaszuby. Cisza i spokój a przyroda, jeziora - piękne.
          Gołuń koło Wdzydz Kiszewskich - noclegi u leśniczego. Ale uprzedzam: jest
          pięknie ale samej może być trochę nudno i smutno bo to prawdziwe odludzie. Warto
          wziąć kogoś ze sobą. Na miejscu jeziora, do morza niedaleko.
          • Gość: tom wawa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 23:12
            moze do wawy?spokoj cisz szum karoserii spiew mlotow?
            • Gość: iridia .. słońca mi brak.. ! IP: 83.168.104.* 11.08.05, 09:52
              ja ucieklabym gdzies, gdzie slonce swieci nieprzerwanie.. gdzie jest cieplo.. i
              wokol pelno morskiej wody.. moze Lazurowe Wybrzeze? moze Kreta.. ale juz nie
              Polska.. dla mnie za zimno.. ;-( a szkoda
      • Gość: Agata Re: muszę gdzieś pojechać, bo się chyba wykończę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 21:07
        Miałam straszliwego doła 2 lata temu. Za namową koleżanki wyjechałam do
        Chorwacji - wyspa Brać, Było cudownie. Mały hotel, zdala od głosnych rozrywek,
        Tylko ja, słońce, czysta woda, cykady. Miałam dość ludzi i znalazłam tam
        samotnię. Nie zapomne nigdy tego wyjazdu, który uratował mi życie.
        • justine74 Bardzo dziękuję za wszystkie typy! 03.08.05, 22:41
          Ten pomysł z Chorwacją bardzo mi sie podoba, ale muszę być niestety na miejscu
          ( czyt. w Polsce). Dlatego myślałam o wyjeździe nad morzem - ale o jakiejś
          ofercie zorganizowanej? Sama nie wiem, jakiś fitness/ ćwiczenia w między
          czasie - żeby "trochę się zapomnieć"? Może macie jakies doświadczenia w tym
          temacie? Nie chciałabym jechać tak w ciemno ...
          • szpak_zam Re: Bardzo dziękuję za wszystkie typy! 03.08.05, 23:06
            oj kurcze nie namówię widze na Zamość. miłego wypoczynku :D
        • Gość: gość Re: muszę gdzieś pojechać, bo się chyba wykończę IP: *.krakow.bphpbk.pl 11.08.05, 10:30
          A możesz podać jakieś bliższe namiary na to cudowne miejsce. Wyjeżdżam włąsnie
          do Chorwacji i jestem zainteresowany.
      • Gość: Mieczysław Re: muszę gdzieś pojechać, bo się chyba wykończę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 21:38
        Ja też- może razem ? (znam kilka ciekawych miejsc).
    • milenium5 Re: muszę gdzieś pojechać, bo się chyba wykończę 04.08.05, 15:18
      Jedź do hotelu Ireny Eris do Krynicy, albo do hotelu Łeba w Łebia. Fajne Spa,
      ładne widoki, dobre jedzenie i mili ludzie. Mi pomaga.
      • w5w7 Re: muszę gdzieś pojechać, bo się chyba wykończę 08.08.05, 17:00
        I ceny nie z tej ziemi????
    • onioni Polecam Serbie -3-ci świat w Europie, np: 08.08.05, 18:42
      atrakcje to np:

- bandy żebraków na ulicach zatrzymuja samochody, jak nic nie dasz to napaść
      gwarantowana, wszystko przypomina sceny jak z "Noc żywych trupów" - całe tabuny
      głównie rumunów.

- albo policja co 10 km która wmawia ci że jedziesz 150 km/h (a jedziesz 80) bo
      chce łapówkę i wyzywają cie od bandyty. Rzecz jasna musisz dać.

Szok i beznadzieja.
      Czemu nikt nie pisze o takich sprawach. Omijajcie ten kraj łukiem.

pozdro
      www.skocz.pl/szok/
      • Gość: qp Re: Polecam Serbie -3-ci świat w Europie, np: IP: 212.75.100.* 08.08.05, 21:20
        To ciekawe co piszesz. Ale mam zupelnie inne wspomnienia
        z Serbii z zeszlego roku. (Bylem w ogole 1 raz w bylej
        Jugoslawii).
        Bylem tydzien (ale sluzbowo), samochodem.

Tak przyjaznie nastawionych ludzi i tak gotowych do pomocy
        nie widzilem nigdzie. Jasne, okolice przejsc granicznych
        nie nastawiaja przyjaznie. Trzeba bylo przejechac troche dalej.

Ja tam wroce.
    • Gość: zuza Re: muszę gdzieś pojechać, bo się chyba wykończę IP: *.cust.tele2.pl 08.08.05, 21:02

Gospodarstwo położone w Parku Krajobrazowym Doliny Słupia, nad jeziorkiem, na
      skraju lasu. Pow. 4 h teren ogrodzony 2 km od głównej drogi. Do dyspozycji dwa
      Apartamenty które, składają z: na dole kuchnia, jadalnia, łazienka z
      prysznicem, umywalką (ciepła woda 24/h). schody do góry do sypialni. sypialna o
      pow. ok 30 m2 wyjście na taras. Powierzchnia jednego apartamentu ok 62 m2.
      Ogrzewane plac zabaw dla dzieci, Do dyspozycji wędkowanie , ping-pong na
      hali, boisko do siatkówki, łódka, altany z grillownikami, pawilon o pow.36m2.
      Rzeka Słupia w odległości 700 m. Urządzamy spływy kajakowe, wypożyczamy
      żaglówki i Jeepy. www.goszen.vip.interia.pl 602-673-905

• wonka3 Re: muszę gdzieś pojechać, bo się chyba wykończę 08.08.05, 21:14
      Polecam Słowację, gorące źródła, Liptovski Mikulas "Tatralandia", Besenova.
      Pokochałam ten mały kraj- porządek , czystość, mili ludzie i akurat ode mnie
      niedaleko. Zastanów się, pozdrawiam
      • Gość: ewa Re: muszę gdzieś pojechać, bo się chyba wykończę IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 08.08.05, 23:08
        Pojedz do Szczawnicy do hotelu Jan.
        Na miejscu masarze, swietna kuchnia,
        piekne widoki z okna, spacery i jeszcze
        raz spacery i koniecznie splyw Dunajcem.
        Ja bylam zachwycona. Moja kolezanka, hiszpano-
        francuzka tez.
        • Gość: barnaba Re: muszę gdzieś pojechać, bo się chyba wykończę IP: *.lodz.msk.pl 20.08.05, 20:30
          > Na miejscu masarze, swietna kuchnia,

Znaczy- hotel obok miejskiej rzeźni?
    • rener35 Re: muszę gdzieś pojechać, bo się chyba wykończę 09.08.05, 12:40
      Polecam wyjazd w okolice Czorsztyna .Jest tam mnóstwo gospodarstw
      agroturystycznych (stosunkowo niskie ceny)cisza i spokój.W pobliżu woda ,góry
      zarówno wysokie jak i niskie,piekne widoki,blisko granica Słowacka(Słowcki raj,
      wody termalne i wiele innych atrakcji).Moge podać numer telefonu gospodarstwa
      agro. (nie chcę jednak tu robic reklamy (meilem).
      Ja osobiście jestem już po urlopie i wybieram się jeszcze na długi weekend w
      tatry (zbieram grupę').
      • eirinn Re: muszę gdzieś pojechać, bo się chyba wykończę 09.08.05, 13:37
        Sprawdź ośrodek Sandra w Pogorzelicy, tam mają oferty z pakietem różnych
        zabiegów, odnowy biologicznej itp. Ewentualnie Bocianie Gniazdo w tej samej
        miejscowości, podobna oferta. A sama Pogorzelica jest raczej spokojna, położona
        między lasem a morzem, wspaniały mikroklimat.
      • Gość: ania Re: muszę gdzieś pojechać, bo się chyba wykończę IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 10.08.05, 13:41
        polecam również te okolice, zwłaszcza jaworki - wieś na końcu świata,
        przeurokliwa, mnóstwo fajnych tras, ścieżek niekoniecznie dla wprawionych w
        chodzeniu po górach ludzi, raczej dla spacerowiczów :) przefajny klimat,
        polecam :)
        • Gość: ania Re: muszę gdzieś pojechać, bo się chyba wykończę IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 10.08.05, 13:44
          i jeszcze jedno: żeby naprawdę tam wypocząć jeżdżę sama i rzeczywiście
          wypoczywam, z towarzyszami niestety nie ... więc pojedź sama - to moja rada i
          po prostu rób tylko to na co masz ochotę, życzę miłego wypoczynku :)
    • demar Re: muszę gdzieś pojechać, bo się chyba wykończę 09.08.05, 22:42
      ...jeśli nad morze , to do ...Trójmiasta...
    • Gość: Maciej Re: muszę gdzieś pojechać, bo się chyba wykończę IP: *.gdynia.mm.pl 10.08.05, 00:53
      www.biebrza.com
      Sparawdz w ofercie baze noclegowa - oferty agroturystyczne
      Konieczne towarzystwo jakies, samochod i lornetka
      Ja bylem w Biebrzanskim Parku Narodowym 5 dni i wrocilem "biebrzniety"
      Za rok jade na bank. Pozdro
    • k_aziol Re: muszę gdzieś pojechać, bo się chyba wykończę 10.08.05, 05:57
      Hotel Rejs, Władysławowo, ul Hrynieiweckiego 4. 50 m od plaży, gabinety
      kosmetyczne itd (sam nie korzystam ale znam personel - profesjonalistki w każdym
      calu ;)) kuchnia super, pokoje ekstra. Nic tylko się pakować i wyjeżdżać. Życzę
      wspaniałego wypoczynku!!!
    • Gość: M Wałcz....!!!! IP: *.mg.gov.pl / *.mg.gov.pl 10.08.05, 14:24
      piękne okolice, spokój!!
    • Gość: wiolaw Re: muszę gdzieś pojechać, bo się chyba wykończę IP: 216.68.148.* 10.08.05, 14:25
      Ja bylam w osrodku Sandra w Pogorzelicy w czerwcu tego roku. Na prawde bardzo
      odpoczelam. Osrodek jest polozony w lesie na granicy Pogorzelica i Niechorze. W
      srodku sa baseny, na zewnatrz takze. Jest takze Spa, z dwoma saunami, grota
      lodowa itd... . Do morza tylko kilka krokow. Super klimat. Polecam. Cena z tego
      co pamietam okolo 150 zlotych za dzien ale 3 posilki dziennie wliczone.
    • Gość: alishia Re: Ośrodek SPA w górach!! www.jeleniastruga.pl IP: 62.233.156.* 10.08.05, 15:10
      Polecam ten ośrodek, jest rewelacyjnie. Byłam w maju tego roku i gdybym dostała
      teraz urlop, na pewno rozważyłabym ponowny wyjazd do Kowar.
    • Gość: Sektor1 Re: muszę gdzieś pojechać, bo się chyba wykończę IP: *.versanet.de 10.08.05, 23:55
      Jedz do Mielna kolo Koszalina. Nie pozalujesz. Zabawa 24 godziny na dobe,
      cudowne zachody slonca,jezioro Jamno i cala masa innych jezior w dalszej i
      blizszej okolicy,lasy.Znajomi, ktorzy skusili sie moimi namowami, sa teraz
      najwierniejszymi fanami Mielna. Jesienia i zima polecam Kolobrzeg, z jego
      uzdrowiskami. Do domu wrocisz, jak nowo narodzony! Tak wiec przyjemnego wypoczynku!
    • Gość: tomasz Re: muszę gdzieś pojechać, bo się chyba wykończę IP: 212.244.187.* 11.08.05, 07:38
      Hmmmm witaj w kolubie!!!!!!!! Osobiście polecam Dąbrówkę (stadnina koni).
      MOżliwość nauki jazdy konnej, domowe jedzenie, rodzinna atmosfera, cisza,
      pola , lasy, piekne konie , zapch stajni (oczywiście jak lubisz) itd, itd, a
      poza tym blisko z gdańska, tuż za wejherowem, ok 50 min jazdy (koniec świata w
      centrum aglomeracyjnym), no i ceny przystępne - poszukaj na stonie internetowej
      tszymczka@dalmor.pl
    • ewaw73 Re: muszę gdzieś pojechać, bo się chyba wykończę 11.08.05, 09:03
      Spróbuj Ośrodka Balt-Tur w Jastrzębiej Górze (mają swoja stronę w internecie).
      Co prawda nazywa się to wczasy odchudzające, ale jeśli nie masz z czego chudnąć
      to po prostu się poruszasz, poprawisz kondycję i zrelaksujesz. Na mnie działa
      to doskonale - dzień wypełniony zajeciami, ale z miejscem na czas wolny i
      wypoczynek (np. nadrabianie zaległości w spaniu :-). Dobrzy instruktorzy,
      sympatyczny personel, na miejscu dostęp do wielu zabiegów.
      Jak juz napisałam na mnie to działa - ciało co prawda wymęczone, ale umysł
      doskonale wypoczęty, nie ma czasu na myślenie o problemach ...
      Pozdrawiam,
      Ewa
    • Gość: Luiza Re: muszę gdzieś pojechać, bo się chyba wykończę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 09:34
      Hej, koniecznie morze? Tam nie jest cicho i spokojnie... jak potrzebujesz ciszy
      to polecam... www.domek.warmia.pl. ... byłam, jest naprawde spokojnie :)
      • Gość: gość Re: muszę gdzieś pojechać, bo się chyba wykończę IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 11.08.05, 13:02
        polecam ośrodek Aga w Gąskach nad morzem. Cisza, spokój , możesz korzystać
        róznych gimnastyk,sauny, siłowni itp. Przemiły personel. Luz.
    • Gość: szalony_tom Re: muszę gdzieś pojechać, bo się chyba wykończę IP: 157.25.9.* 11.08.05, 14:29
      proponuję Mazury, jest taka wieś Kruklanki, piękny zakątek, cisza - spokój
      tylko odpoczywać
    • jerzyk49 Re: muszę gdzieś pojechać, bo się chyba wykończę 11.08.05, 14:45
      penjonat HUBERTUS k/Mrągowa
      • justine74 Re: muszę gdzieś pojechać, bo się chyba wykończę 13.08.05, 20:43
        dziękuję za wszystkie odp. ... myślałam najpierw o wyjeżdzie do tego hotelu
        ERISa w Krynicy ... wysłałam zapytanie i dość długo musiałam czekaćna
        jakąkolwiek odpowiedź ... jakby człowiekowi robili łaskę :-) ... przez co
        powiem szczerze trochę mnie zniechęcili ... wiec szukam dalej ... a wyjechać
        mogę dopiero niestety od 20 sierpnia ...no niestety ... tak to się wszystko ww
        zyciu składa ... może podsuniecie mi jeszcze jakiś pomysł do tego czasu? na
        pewno skorzystam z Waszych propozycji
        • justine74 Re: muszę gdzieś pojechać, bo się chyba wykończę 13.08.05, 20:44
          coś jeszcze .... jeśli można prosić ... to wolałabym jednak nad morze ..
          serdecznie dziękuję za wszystkie odp... naprawdę nie spodziewałam się
          • Gość: justyna Re: muszę gdzieś pojechać, bo się chyba wykończę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 07:13
            czy twoje pytanie jest jeszcze aktualne? Ja mam problem podobny do Twojego.
            Jestem w trakcie go rozwiazywania. Tez mysle o wodzie.Moze napisz
            kani_kula@wp.pl. pozdrawiam
            • Gość: Marek Re: muszę gdzieś pojechać, bo się chyba wykończę IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.05, 13:40
              Czy morze być Karwia nad mażem?
    • rybkadoc NAD MORZE 18.08.05, 18:16
      Proponuje zabrac kilka bliskich Ci osob i wybrac sie nad morze. Posiadam pokoiki, na parterze, przestrzenne, z TV itp., lazienka tuz przy pokoju, wolne od soboty. Osoba dorosla 25zl, dziecko 15zl. 800m od morza, bardzo cicha i spokojna dzielnica. Prosze sie zastanowic, pozdrawiam! Moj numer: 510418427

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka