Gość: JR IP: 63.240.133.* 13.09.05, 15:34 Szukam pilnie miejsca na najbliższy weekend (noclegi z wyżywieniem) - z ok. rocznicy ślubu chciałbym gdzieś małżonkę zabrać. Cisza i spokój preferowane. Jestem z Wrocka, więc tak do 100-150km max. PLEASE!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maya Re: weekend na rocznice ślubu IP: *.info 13.09.05, 20:12 Może zamek Czocha? romantycznie i nawet blisko.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JR Re: weekend na rocznice ślubu IP: 195.33.129.* 14.09.05, 11:11 właśnie obejrzałem ich stronkę - wygląda zachęcająco - dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzanna Re: weekend na rocznice ślubu IP: *.cust.tele2.pl 13.09.05, 22:33 witam. może to dalej niż 150 km_ów ale może cię zainteresuje www.goszen.vip.interia.pl pozdrawiam i zycze miłego wypoczynku, gdziekolwiek się udacie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JR Re: weekend na rocznice ślubu IP: 195.33.129.* 14.09.05, 11:13 jednak troszku za daleko... ale takie klimaty nie są złe :) a rocznica pierwsza :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: weekend na rocznice ślubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 15:04 Dziewczyno, przeczytaj post -Zakwaterowanie, którego nie polecam, poczytaj co pioszą o zamku Czoch, a ci się odechce, ja tam byłam, ale nie na noc tylko turystycznie, chciałam coś zjeść na zaqmku, ale mnie po prostu odrzuciło; daruj sobie, chyba,że ci odpowiada; jeśli masz kasę do wydania to polecam www.slonecznaroza.pl w Szklarskie Porębie; fantastycznie, gospodarze przejmująco mili i zarazem bardzo dyskretni - pensjonat "Słoneczna Róża" Odpowiedz Link Zgłoś