Gość: Beti IP: 217.153.29.* 03.11.05, 15:39 Witam poszukuje domu do wynajęcia na weekend sylwestrowy-niedaleko od Warszawy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rafaella Re: Dom na Sylwestra IP: *.cust.tele2.at 28.11.05, 08:37 witaj Zapraszam na turnus sylwestrowy 4 dniowy od 28 grudzień - 1 stycznia 2006 Cena osobodnia 100 zł z dwoma posiłkami, zabawa sylwestrowa 250 zł 0d pary w tym 2 dania gorące,zimna plyta , szampan na 2 osoby,1/2 l wodki, napoje zimne i gorace. Zabawa przy muzyce mechanicznej. Cena za cały pobyt z sylwestrem: 525 zł/os. (w tym 4 noclegow + 2 posiłki dziennie + sylwester) Rezerwacja przekaz pocztowy 100 zl od osoby na adres farmy zdrowia. pozdrowienia www.farmazdrowia.iaw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
fanta-girl kulig - 2, 5 h od Wawy 07.12.05, 10:07 Jak juz wczesniej wspominalam, mnie ten kulig chodzi po glowie od dawna. No i wlasnie znalazlam super oferte, ale nie mam squadu :/// Plan jest taki: ok 21 wyjazd z Krakowa (Krakow jest swietnie skomunikowany, mozna kupic bilet weekendowy na pociag, czyli 90 PLN w obie strony z dowolnego konca Polski) busem do OJcowskiego parku, tam sanie, sanie, sanie -BBC twierdzi, ze ma byc pogoda sniezna. O polnocy ognisko pod wiata, bigos, grzaniec, szampan dostarczamy samodzielnie (wodke jak mi powiedzial pan, tez ;) ok 1 w nocy powrot busem do Krakowa. - mozna sie powloczyc po noworocznej starowce. Koszt od osoby: bus w obie strony 15 PLN sanie + ognisko + atrakcje = 60 PLN , tzn ja wiem o cenie 50 zeta, ale zalozmy na wszelki wypadek, ze moze sie z tego zrobic 60 zeta. Mi sie wydaje, ze to jest nie duzo, niemniej jednak w moim kregu znajomych wszyscy juz sobie zaklepali jakies bale. Sanie mieszcza 5 osob, ale ustalilam, ze wchodzi tam 4 osoby, czyli dwie pary. San moze byc 10 max 12 MIN 7 Jedne sanie w calosci zaklepalam ja - tzn zaklepie. Potrzeba jeszcze kilka zapelnic. Noclegi w Krakowie sa, jak ktos chce moge podeslac linki. Jesli ktos mial by na to ochote, proponuje by dobieral sie w cztero-piecio (np. z dzieckiem) osobowe grupy - tak zeby cale sanie zajmowac. Finanse: Nie przeze mnie. Platne na miejscu. Jesli ktos sie zdecyduje, to ja moge dac namiary, na bezposredniego organizatora i z nim bedziecie sie kontaktowac. JA musze tylko wiedziec ile juz nas jest i kiedy to minimum zapelnimy. Mi sie wydaje, ze to jest nie duzo. I jako, ze naprawde bezsensu wypada nowy rok w tym roku, to jest propozycja optymalna. powiedz a i jeszcze- decyzje musze miec jutro do 11 rano.(!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś