barbara353 26.06.07, 20:02 Chcialabym spedzić urlop w lesniczowce, takiej prawdziwej, nie typu pensjonatowego.I zeby pies tez mógł ze mna pojechać. Wie ktoś coś o taki miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Misia Re: leśniczówka IP: *.acn.waw.pl 26.06.07, 20:51 Leśniczówek jest sporo w Polsce. Najlepiej skontaktować się z dyrekcją Lasów Państwowych, tam uzyskasz informację o miejscach ,gdzie mogą przyjechać goście na przykład: www.pila.lasy.gov.pl/strony/1/i/32.php www.warszawa.lasy.gov.pl/print.php?mid=296&klID=606 wroclaw.lasy.gov.pl/?aid=544 www.lp.gov.pl/Members/Przybylski/wypoczynkowe/ Odpowiedz Link Zgłoś
barbara353 Re: leśniczówka 26.06.07, 21:38 Dzięki serdeczne, na to nie wpadłam. Przeglądalam rozmaite strony,ale niemal wszystkie oferty były takie "pensjonatowe". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: leśniczówka IP: *.acn.waw.pl 26.06.07, 23:13 Czasami "najciemniej" pod latarnią. Jak leśniczówka to....napewno w lesie.a leśniczy to ... napewno pracownik Lasów Pańswowych.:) Życzę udanego wyjazdu, wypoczynku. misia.m@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: leśniczówka IP: *.chello.pl 29.06.07, 21:46 Polecam leśniczówke Budy w środku lasu-rewelacja znajduje się ona w połowie drogi miedzy Krosnem a Sanokiem Odpowiedz Link Zgłoś
barbara353 Re: leśniczówka 29.06.07, 22:52 Gościu portalu, jesli jeszcze tu zajrzysz, to napisz cos blizszego, jak namierzyc tę lesniczowke. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: leśniczówka IP: *.chello.pl 01.07.07, 20:12 Zadzwoń do N-ctwa Rymanów i powiedz że interesuje Cie wynajęcie pokoju w Leśniczów ce Budy gwarantuje nie będziesz żałowac tu masz link www.lpt2005.pl/detail.aspx?id=1103 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbara353 Re: leśniczówka IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.07.07, 23:18 Dzieki, lpt studiowalam, ale Bud nie znalazlam,moze dlatego,ze z innych stron jestem (Dolny Slask) no i nie wiedzialam,że to Rymanow....(tumaczy mnie to??) Ale juz wiem i namierzam, jeszcze raz dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: leśniczówka 29.06.07, 22:44 barbara353 napisała: > Chcialabym spedzić urlop w lesniczowce, takiej prawdziwej, nie typu > pensjonatowego.I zeby pies tez mógł ze mna pojechać. Wie ktoś coś o taki > miejscu? Proszę bardzo: www.lasypanstwowe.gov.pl/lasy_i/turystyka/turystyka.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbara353 Re: leśniczówka IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.06.07, 22:49 rickky,dzieki za namiar,juz mialam go od Misi Odpowiedz Link Zgłoś