Dodaj do ulubionych

Gdzie na weekend?

• Gość: Julia Re: Gdzie na weekend? IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.10, 14:46
      hej
      ja polecam rowniez Zakopane ! Mowia ze oklepane, a jednak bylam w zeszlym roku, i na prawde mozna znalezc wiele fajnych, romantycznych miejsc na spacery i klimatycznych knajpek na mile wieczory we dwoje.
      my spalismy w apartamencie Kozica z Tatrzanskich Turni. bylo bardzo przyjemnie i klimatycznie.
      ja akurat bylam z mezem i dzieciakami, i szukalismy czegos rodzinnego :), a oni maja fajne promocje i przystosowane pokoje dla maluchow, ale na pewno maja tez mniejsze mieszkanka. polecam!
      tu macie link:
      www.tatrzanskie-turnie.pl/oferta.php

pozdrawiam
      • malgorzattttaa Re: Gdzie na weekend? 04.01.11, 11:44
        Ja w najbliższy weekend jadę do Dźwirzyna - zasłużony sposób na wykorzystanie zaległego urlopu:) Dzieci zostaną z teściową, a z mężem będziemy bawić się i relaksować w Spa w hotelu Geovity:))))
    • Gość: Marcin_OP Re: Gdzie na weekend? IP: *.home.aster.pl 07.01.11, 11:48
      A może do "Malinowego Dworu"? Interesujący ośrodek SPA w Dolnośląskim, wyróżniający się unikatem w skali Europy - czyli wodą siarczkową. Jeśli tylko chcesz odpocząć, przy okazji zapoznając się z wszelkiej maści zabiegami, zachęcam do odwiedzenia. Dodatkowym atutem niech będzie świetna, kulturalna obsługa oraz znakomite jedzenie. Więcej informacji znajdziesz na stronie internetowej ośrodka - której nie będę tutaj podawał, aby nie zostać posądzony o reklamowanie tego hotelu :)
      • magdala-wwa Re: Gdzie na weekend? 09.01.11, 01:29
        Malinowy Dwór jest genialny!!!to tak btw

ale mam pytanie - czy ktoś jest w stanie polecić coś do zwiedzania w okolicach Warszawy, powiedzmy 100-200 km w dal, weekend z dzieckiem i psem :), najlepiej jakaś natura do zwiedzania, albo miejsca historyczne, zna ktoś takie?
        • horpyna4 Re: Gdzie na weekend? 09.01.11, 10:58
          W okolicach Warszawy jest sporo do zwiedzania i trudno wymienić to jednym tchem. Ale był już wątek na ten temat, poszukaj.
    • Gość: alinka Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 11:28
      polecam stronę www.fotoeskapada.pl sama znalazłam tu nie tylko opisy fajnych miejsc podzielone województwami, ale również bazę noclegową. Byłam z dziećmi w Pławnej Dolnej to województwo dolnośląskie - raj dla dzieci i nie tylko :)
    • Gość: okruszek.g Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 20:15
      Właśnie wróciłam ze Spa w Dźwirzynie było cudnie. Dużo świeżego powietrza (cieplutko było w weekend) i wspaniałe Spa w hotelu Geovita. Ehh aż szkoda było wracać.
    • loorien zapraszamy na weekend do soblówki:) 11.01.11, 10:14
      Zapraszamy do naszego nowego 100-metrowego domu z bali w górach, który oddajemy gościom w całości, niepowtarzalny klimat, piękne położenie, ceny promocyjne, szczegóły:

www.soblowka.com
    • pampallini Re: Gdzie na weekend? 11.01.11, 17:51
      Na Szlak Piastowski, Poznań i Gniezno!
    • Gość: Iwonka Re: Gdzie na weekend? IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.01.11, 14:24
      Na romantyczny weekend to polecam Toruń! Piękny rynek, dużo ciekawych miejsc do zobaczenia i samo miasto nie tak drogie jak inne w Polsce. Np noclegi są tańsze, tu jest taki hotel, blisko centrum i cena za pokój dwuosobowy około 120 zł www.hotelbb.pl/
    • woytheck Re: Gdzie na weekend? 19.01.11, 18:24
      może Kąty Rybackie
    • wildwhiskey Re: Gdzie na weekend? 25.01.11, 10:15
      Może Kopaniec w Górach Izerskich? Byłam tam kiedyś w takim uroczym, zabytkowym domku to była Willa pod zegarem (www.willapodzegarem.pl )
      Jeśli lubicie takie domy z klimatem i piękne okolice, to na pewno się wam spodoba.
    • milagrosita12 Re: Gdzie na weekend? 02.02.11, 14:18
      A może Lanckorona w woj. małopolskim lub Wrocław :)
    • ouestlaboom Re: Gdzie na weekend? 02.02.11, 19:21
      Jeśli weekend w wersji romantycznej, polecam Toruń i Kazimierz Dolny, choć ostateczny wybór na pewno nie będzie należał do prostych. Zajrzyj tu Romantyczny weekend, powinnaś coś znaleźć. Wystarczy wydrukować, spakować torbę i jechać.
      • Gość: kazek Re: Gdzie na weekend? IP: *.inet.rev.km-net.pl 10.02.14, 20:59
        Nie tylko doże i znane miejscowości ale i w małych nie znanych można spędzić przyjemnie wolny czas
        Ruda Kameralna to cicha i spokojna okolica ,świeże powietrze spaniały odpoczynek na łonie natury ,położona na terenie Parku Krajobrazowego (Ciężkowice -Rożnów)dużo ciekawych miejsc ,bacówka Jamna,zamki Tropie,Czchów,zapora Czchów i Rożnów ,mogiła miejsce pamięci i wiele innych .pokoje z łazienkami aneksem kuchennym ,tv,internet,sala gdzie można organizować różne imprezy ,grill ognisko, altanka,plac zabaw dla dzieci ,parking
        Zapraszam grupy oraz rodziny
        cena za 7 dni z wyżywieniem już 350 zł
    • Gość: Kasia Re: Gdzie na weekend? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 03.02.11, 09:50
      Na Kaszubach jest pięknie. Są domki nad jeziorami w środku lasu, bez prądu, a do wsi 2km. Byłam tam kiedyś ale nie pamiętam nazwy tej wsi. Cisza, spokój, la i woda. Naprawdę można odpocząć.
      Poszukaj czegoś na Kaszubach.
      www.traveleo.net/
    • bezuhen Re: Gdzie na weekend? 17.02.11, 22:40
      Uważam, że rejonem szczególnym przeżyć wizualnych i duchowych jest Podlasie.
      Trochę przykładów wspaniałych miejsc: pprzewodnik.blogspot.com/2011/02/hity-turystyczne-czy-wasne-odkrycia.html

Pzdr.
    • Gość: sonia2011 Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.11, 10:51
      Moim zdaniem fajnie jest się wybrać do jakiegoś fajnie położonego ośrodka, w którym można wypocząć, pozwiedzać okolice, może popływać czy pospacerować. Ja ostatnio natknęłam się np. na Głęboczek (na trasie do Olsztyna). To taki fajny hotel z winnicą. W hotelowym spa można skorzystać z zabiegów z winoterapii.
    • Gość: brzoza Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 19:35
      tonaszemiejsce.pl/
    • ewelciaa25 Re: Gdzie na weekend? 01.03.11, 14:38
      Witam,
      Jeśli w grę wchodzić będzie morze polecam www.DomkiWczasowe.eu w Kolobrzegu. Byliśmy tam w zeszłym roku. Maja domki 4 osobowe - byliśmy z 2 letnim dzieckiem. Jest przede wszystkim cicho i spokojnie. Można zabrac zwierzaka. Przestronna posesja gdzie mozna zrobić grilla albo posiedziec wieczorem na tarasie i obserwawac zachód słonca. Mimo że do centrum jest jakies 2km to w okolicy jest sporo restauracji serwujacych domowe obiady. I całodobowy supermarket :) Ponieważ plaża w centrum jest strasznie tłoczna wybieralismy się na dziką plazę w Grzybowie- dojazd jakies 5 min autem albo spacerkim szliśmy na plażę niedaleko ośrodka - to jakies 15-20 min zajmuje. Plus za ścieżkę którą mogą jeźdźić tylko rowery i chodzić ludzie zwłaszcza jak się wakacjuje z maluchem.
    • Gość: rafał Re: Gdzie na weekend? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.11, 15:31
      na weekend do Panoramy morskiej w jarosławcu. Jest tu wszystko czego można oczekiwac od osrodka nadmorskiego. Blisko do plaży 350m piekny zielony teren, stołówka, restauracja kawiarnie. Jest także aqua park kilka basenów mi osobiście podobał się z rwącą rzeką. wieczorami można poszaleć na dyskotekach. naprawde warto odwiedzić panorame morską
    • sado35 Re: Gdzie na weekend? 08.03.11, 13:06
      Witam Serdecznie.

Osobiście polecam Świnoujście:).

Pozdrawiam
      • Gość: lulu Re: Gdzie na weekend? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.11, 09:54
        Ja na weekend polecam morze, spa i pełen relaks. Z koleżankami robimy sobie wypad do Dąbek w przyszły weekend. Zarezerwowałyśmy sobie ośrodek ze spa w Geovicie, także szykuje się udany wyjazd:))))
        • Gość: Gosia K. Re: Gdzie na weekend? IP: *.cdma.centertel.pl 20.03.11, 11:41
          Hej! My rok temu na urlop wybraliśmy się w puszczę notecką... Słyszeliśmy od znajomych, że w Kwiejcach jest bardzo przytulny pensjonacik, więc się wybraliśmy do Leśnego Dworka.:) Jedzenie było przepyszne, gospodarz bardzo miły, sauna i jacuzzi na miejscu, wszystko po prostu genialne, do tego kontakt ze zwierzątkami, a wokół cisza, spokój, las.. Bardzo nam się podobało i napewno wybierzemy się tam znowu.:) szczerze polecam.
          www.lesny-dworek.com/
    • Gość: Gosia Re: Gdzie na weekend? IP: *.cdma.centertel.pl 20.03.11, 11:42
      My rok temu na urlop wybraliśmy się w puszczę notecką... Słyszeliśmy od znajomych, że w Kwiejcach jest bardzo przytulny pensjonacik, więc się wybraliśmy do Leśnego Dworka.:) Jedzenie było przepyszne, gospodarz bardzo miły, sauna i jacuzzi na miejscu, wszystko po prostu genialne, do tego kontakt ze zwierzątkami, a wokół cisza, spokój, las.. Bardzo nam się podobało i napewno wybierzemy się tam znowu.:) szczerze polecam.
      www.lesny-dworek.com/
    • bigpav Re: Gdzie na weekend? 20.03.11, 11:55
      Weekend majowy nad morzem, kaszubska wieś Karwieńskie Błota koło Karwi. Polecam
    • Gość: marian Re: Gdzie na weekend? IP: *.centertel.pl 22.03.11, 15:52
      Warto wybrać się do Jarosławca to spokojna i cicha miejscowośc nad morzem a po sezonie bardzo urokliwa. Polecam ośrodek Sanatorium Panorama Morska napradę spędzić tu trochę czasu. Piękny zielony teren, dużo ławeczek altanek , miejsc ustronnych. Pokoje bardzo przutulne. Można także skorzystać ze Spa. Bardzo komfortowe a przy tym kameralne miejsce. Zabiegi na twarz i na całe ciało. Rewelacyjna kapsuła Spa. Weekend nad morzem z zabiegami w Spa to dobry wybór, zwłaszcza w Jarosławcu.
    • tomislaw78 Re: Gdzie na weekend? 22.03.11, 20:46
      Nie wiem czy wątek jest jeszcze aktualny ale ja bym poszukał tutaj: www.romantycznyweekend.eu , jest tam spory wybór wypasionych obiektów, dla romantyków romantyczna mapa Polski :) , akurat teraz odpalili fajny konkurs gdzie nagrodą jest romantyczny weekend. Powodzenia w szukaniu!
    • Gość: ala Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 16:56
      Zapraszam do skorzystania z oferty agroturystycznej gospodarstwa Twój Raj, znajdującego się na skraju Puszczy Białowieskiej niedaleko Białowieży. www.twojraj.com.pl
    • malwi-5 Re: Gdzie na weekend? 28.03.11, 11:09
      Romantycznie jest z pewnością w miejscach spokojnych, pełnych zieleni i cudownych widoków :) Wiem, że w Głęboczku Wielkim tak jest (to jest na trasie na Olsztyn) - tylko czy na weekend i w dodatku romantyczny - to wystarczy? To znaczy na pewno nie zdoła się w tak krótkim czasie skorzystać w pełni z uroków tego miejsca.
      • Gość: MajkaP Re: Gdzie na weekend? IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.13, 16:38
        Na romantyczny wyjazd najlepszy jest Kraków. Wieczorową porą Rynek jest urzekający. A jeśli szukasz czegoś wyjątkowego zarezerwuj apartament. Mój ulubiony to Ceska, znajdziesz go na www.palace-apartments.pl/
      • Gość: turytsa Re: Gdzie na weekend? IP: *.183.238.243.dsl.dynamic.t-mobile.pl 22.07.13, 21:36
        Kto szuka oazy spokoju, odskoczni od gwaru wielkomiejskiego - niech odwiedzi Suwalszczyznę, malowniczo położony ośrodek w Lipniaku około 10 km od Suwałk. Przystępne ceny, miła obsługa. Sauna, Grota solna, Siłownia, Gabinet fizjoterapeutyczny. Najważniejsze, że cicho i spokojnie, polecam tym, którzy mają dosyć gwarnych miast i poszukują miejsca na chwile wytchnienia! Odpoczynek!
        Hostel SOWA w Lipniaku (87) 562-10-02
        www.sowa.suwalszczyzna.com.pl/
    • brygida284 Re: Gdzie na weekend? 01.04.11, 09:37
      Przyłączę się do tego co napisała tutaj moja poprzedniczka - w Głęboczku Wielkim z pewnością będzie romantycznie bo to przepiękne miejsce - naprawdę w Polsce mamy sporo takich więc korzystajmy z nich kiedy tylko możemy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka