Dodaj do ulubionych

Gdzie na weekend?

• adam76a Re: Gdzie na weekend? 27.03.12, 15:10
      Może Olandia? Miejsce pełne uroku: kartabtc.pl/hotele/kwilcz/olandia

Gorąco polecam:)
    • robcius Kołobrzeg ul. Koszalinska 32 E/8 komfort cały rok 28.03.12, 07:27
      Oczywiście polecam Kołobrzeg
      dobra baza SPA, wyśmienity dojazd, atrakcje zimą i latem
      Do dyspozycji oddaję komfortowo wyposażone mieszkanie w centrum Kołobrzegu.
      Więcej informacji wraz z fotkami na mojej stronie internetowej:
      www.kwatery-koszalinska32.kolobrzeg.pl
      za dodatkową opłatą - możliwość wynajęcia rowerów
      Cena:
      200zł/doba/mieszkanie - VII-VIII z wyj. 27-29.07.br(500zł/doba)
      150zł/doba/mieszkanie - długie weekendy
      25-50zł/doba/osoba - pozostałe dni
      pozdrawiam
      Robert Kołodziejczyk
      tel. 792-624 540
    • Gość: 4x4 Re: Gdzie na weekend? IP: *.mynet.com.pl 28.03.12, 12:57
      jeżlei samochodem terenowym to polecam
      www.alpinexpedic.eu/pl,aktualnosci,4x4_offroad,Weekend_majowy_harmonogram_imprez_4x4.html
    • soniq_e Re: Gdzie na weekend? 11.04.12, 10:01
      A może weekend w górach połączony ze SPA? dolina białęgo SPA

Mają odnowione SPA i super personel, pensjonat jest w pięknym miejscu, a góry są romantyczne cały rok :)
      • Gość: Pani Ela Re: Gdzie na weekend? IP: 209.141.61.* 13.04.12, 11:52
        Jak wyjazd weekendowy ze SPA to polecam Wam Hotel Sielanka nad Pilicą ! niedaleko Warszawy - około 60 km . Hotel ma świetne warunki i bardzo dobre SPA z licznymi zabiegami . Daję link:
        www.sielanka.pl/spa-wellness/zabiegi
        Byłam w ostatnio i bardzo podobał mi się zabieg Yogurtotherapia :) . a jak Ktoś nie lubi SPA to są tam konie i boiska do piłki i kajaki. A jak pogoda kiepska to mozna pojeździć na koniach pod dachem , fajna sprawa
    • montegeo Re: Gdzie na weekend? 14.04.12, 21:58
      2 miejsca:
      - koło Miastka, nad stawem z łódką, w pięknie urządzonym otoczeniu - tutaj tutaj można się oświadczyć itp. :-)
      - na Wyspie Sobieszewskiej koło Gdańska - tutaj
      Komfort i piękne krajobrazy
    • Gość: wolkowyja.info Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.12, 15:02
      www.facebook.com/pages/Wolkowyjainfo/134039233393597
    • Gość: jurij Pieniny - Czorsztyn - Kinga Hotel Wellness IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.12, 18:11
      Pieniny - Czorsztyn - Kinga Hotel Wellness Strona www

Doskonała infrastruktura oraz niezwykłe położenie, sprawiają, że jest to idealne miejsce zarówno na owocne spotkanie biznesowe, rodzinny wypoczynek jak i pełen szalonych atrakcji pobyt motywacyjny!

Sercem hotelu jest Kairali Ajurweda Center. To kraina piękna stworzona z myślą o tych, którzy poszukują luksusowego miejsca na odnowę ciała, zregenerowanie sił i ukojenie zmysłów w zgodzie z naturą.
      • Gość: wiotkyyy Re: Pieniny - Czorsztyn - Kinga Hotel Wellness IP: 209.141.61.* 20.04.12, 10:16
        W góry na weekend to troche daleko od Warszawy . Zbliża się majówka, mogę polecić Hotel Sielanka i oferte majówkową. Korzystałem w zeszłym roku ze znajomymi . Myślę, że na parę dni można pojechać i zaczerpnąć powietrza, jazdy na rowerze , a wieczorem delektować się winem w Hotelu lub wyjść na impreze.
        A jak nie majówka, to " chorwacki weekend " tez się dobrze zapowiada !

www.sielanka.pl/hotel/oferty-specjalne
    • Gość: Marsewo Re: Gdzie na weekend? IP: 195.187.238.* 20.04.12, 11:33
      Kominek, Rowery, spacery, grill
      www.wynajme-dom-na-mazurach.pl
      www.facebook.com/dom.na.mazurach
      • Gość: Kamila na weekend na konie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.12, 16:09
        Ja polecam nauke jazdy na koniach , jako weekendowy czas wolny. Sama zaczęłam niedawno i nawet dobrze mi idzie. Bardzo polubiłam. Zaczęłam niedaleko Piaseczna, a teraz jeżdżę do Hotelu Sielanka nad Pilicą. Tam są dobre warunki hotelowe no i doskonałe do nauki jazdy na koniach . W razie złej pogody jest zadaszona stajnia . Polecam i zachęcam do spróbowania
    • Gość: Lodren wladysławowo IP: *.tkk.pl 30.04.12, 21:12
      Do Wladyslawowa. Miasto dobre na wypoczynek i na zwiedzanie. Jeśli nie Władysławowa to Trójmiasta.
      My od paru lat tam jeździmy i będziemy jeszcze pewnie jezdzić.
      Jeśli pytasz się o ośrodek to bardzo dobre warunki oferuje velaves, zwłaszcza dla dzieci. Pełne spa, wypożyczalnie gier planszowych i niezłe menu.
    • under-grund Re: Gdzie na weekend? 16.05.12, 13:32
      Na pewno warto odwiedzić jakiś hotel SPA. Jeżeli chodzi o te ciekawsze, to polecam Primavera SPA w Jastrzębiej Górze. Jest malowniczo położony, a przy okazji też jest tam spory wybór zabiegów, także można spokojnie się zrelaksować i odpocząć.
    • lampu-cera Re: Gdzie na weekend? 17.05.12, 08:47
      Zdecydowanie w Karkonosze. Spójrz tylko, jak tu pięknie. Tutaj Karkonosze najbliższe Karpaczowi, a tutaj Szklarskiej Porębie.
    • Gość: Jola Wejher Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.12, 18:15
      Ostatnio spędziłam 3 dni w Hotelu Ara w Jastrzębiej Górze i z czystym sumieniem mogę je polecić innym. Hotel kameralny i przyjemny. Jedzenie - super. Okolica - piękna i w tym czasie spokojna. Niedalekie sąsiedztwo Władysławowa- można sobie pozwiedzać. Pobyt z kategorii tych niezapomnianych...
      • myszka1969 Re: Gdzie na weekend? 18.05.12, 21:44
        Widze, że tu bardzo zachwalacie Jastrzębią Góre...szkoda, ze bylam tam 10 lat temu bo przyszło mi spedzic Boże Narodzenie w byłym Domu Wczasowym :) :( :(...fatalna infrastruktura (choc kuchnia i żarcie były znakomite :) ) a do tego pani w kawiarni narzekala, ze zjadłam lody prezesa...nawet kawiarnie mieli niezaopatrzoną na przyjazd turystów :(
    • Gość: Młody Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.12, 14:27
      Polecam stronkę www.czasatrakcji.pl. - znajdziesz tam wiele super miejsc na weekend. Sam często też z niej korzystam
    • Gość: Tomek Re: Gdzie na weekend? IP: *.ey.nl 23.05.12, 09:37
      Wejdź sobie na stronkę www.czasatrakcji.pl. Tam jest sporo pomysłów i dosyć czytelnie przedstawione.

Życzę udanego weekendu !!!
    • Gość: bard Re: Gdzie na weekend? IP: *.183.243.112.dsl.dynamic.t-mobile.pl 23.05.12, 20:59
      Lesniczówka jednorożec
      www.lesniczowka.mazury.pl :)
    • czasurlopu123 Re: Gdzie na weekend? 25.05.12, 11:56
      Zapraszamy Baza Noclegów z calej polski

Czas-urlopu.pl
    • czasurlopu123 Re: Gdzie na weekend? 27.05.12, 13:57
      Zapraszamy do naszej bazy nocelgowej

czas-urlopu.pl
    • bianka_marta Re: Gdzie na weekend? 30.05.12, 20:31
      jeśli ktoś ma fajny pomysł na spędzenie weekendu w województwie łódzkim to łatwo można zgarnąć nagrody poprzez wzięcie udziału w konkursie "oczami mieszkańcow" na stronie www.rotwl.pl/konkurs/ :) bedzie tez wydana publikacja z najlepszymi propozycjami
      • konok Re: Gdzie na weekend? 03.08.12, 11:52
        można już głosować na najlepsze propozycje na stronie ROTu, trzeba sie tylko zalogować Tekst linka . Mieszkańcy łódzkiego byli na prawdę pomysłowi, jest aż 35 propozycji i ja już zaczynam sie nimi inspirować :)
      • konok Re: Gdzie na weekend? 03.08.12, 11:53
        można już głosować na najlepsze propozycje na stronie ROTu, trzeba sie tylko zalogować ROT konkurs . Mieszkańcy łódzkiego byli na prawdę pomysłowi, jest aż 35 propozycji i ja już zaczynam sie nimi inspirować :)
    • tommason Re: Gdzie na weekend? 01.06.12, 08:21
      a ja z dzieciakami i żoną na "czerwcowy długi weekend" wybieram się nad Zalew Zegrzyński do Hotelu Windsor, mają ciekawą ofertę i w okolicy w bród atrakcji: motorówki/żaglówki/korty tenisowe/ścieżki rowerowe :-)
    • Gość: wysoko i pięknie Re: Gdzie na weekend? IP: *.rev.pro-internet.pl 15.06.12, 19:03
      Na weekend zapraszam na Kaszuby - nocleg na górze z malowniczym widokiem - Kawiarnia w Wiatraku
      Śniadanie z panoramą, dookoła pełno atrakcji -
      - tutaj - w prawo
      - tutaj - w lewo

A jak będzie akurat zajęte to coś tam w pobliżu się znajdzie...
      • Gość: noclegi Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.12, 10:33
        www.slonecznapolska.pl/agroturystyka-ochotnica-gorna-noclegi-gorce-tatry.htm
        NOCLEGI w górach. Pysznie, tanio. Cena: nocleg+wyżywienie 35zł od osoby. POLECAM!! :)
        www.eholiday.pl/noclegi-vb0234.html
    • Gość: noclegi Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.12, 10:31
      www.slonecznapolska.pl/agroturystyka-ochotnica-gorna-noclegi-gorce-tatry.htm
      NOCLEGI w górach. Pysznie, tanio. Cena: nocleg+wyżywienie 35zł od osoby. POLECAM! :)
      www.eholiday.pl/noclegi-vb0234.html
    • nieznajomy112 Re: Gdzie na weekend? 25.06.12, 16:34
      Polecam polskie morze i Łebę bo przecież to jedna z najpopularniejszych miejscowości wypoczynkowych na polskim wybrzeżu :) jest to piękna miejscowość, posiada piękną plażę, wydmy i wiele innych różnych atrakcji, dla dużych i małych. Tam na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Po za ta miejscowość ma swój specyficzny klimat, który sprawia, że chce się tam wracać
      • krakowskim_targiem Re: Gdzie na weekend? 03.08.12, 13:48
        pojezierze brodnickie jest też przepiekne :) ja za morzem w sezonie nie przepadam, ale posiedzieć nad jeziorkiem, rozpalić ognisko, odprężyć się... no i ta cisza, uff!
    • aducha2704 Ostrowo, Pensjonat Delfin 26.06.12, 10:45
      Zapraszamy do Pensjonatu Delfin w Ostrowie

ceny już od 25 zł/dobę

Nasz obiekt położony jest w cichej i spokojnej okolicy w nadmorskiej miejscowosci Ostrowo. Znajdujemy sie w sąsiedztwie lasu, z dala od głównych ulic.

Oferujemy naszym Gościom wygodne pokoje 2, 3, 4 i 5-osobowe, pokoje rodzinne oraz studia. Wszystkie pokoje są wyposażone w łazienkę, czajnik bezprzewodowy, parawan oraz koc na plażę. Niektóre pokoje z balkonami. Do dyspozycji Gości aneks kuchenny, lodówki, plac zabaw dla dzieci, ogród z meblami ogrodowymi i miejscami do grillowania oraz miejsca parkingowe na ogrodzonej posesji.

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na stronie internetowej:

www.pokojedelfin.freehost.pl/#1

• Gość: HostelPanda Re: Gdzie na weekend? IP: 192.166.203.* 04.08.12, 21:38
      Zapraszamy do Krakowa! Stara żydowska dzielnica Kazimierz to jedno z najbardziej urokliwych miejsc w całej Polsce. Jeśli chce zatrzymać się w samym jego centrum - polecamy Hostel Panda przy ul. Estery 16.
      www.pandahostel.pl/panda/wordpress/
      • Gość: turysta Re: Gdzie na weekend? IP: 213.158.204.* 02.09.12, 16:38
        ja osobiście polecam Podlasie. Namiastka Kresów dawnej Rzeczypospolitej. Byłem w Bobrowej Dolinie W Puszczy Knyszyńskiej. Miejsce cudne. Cisza, świergot ptaków, przyjemna restauracja to tylko kilka atutów tego miejsca. Noclegi w przystępnej cenie w pokojach o dobrym standardzie no i możliwość łowienia ryb :) Warto polecam www.bobrowadolina.pl/pl,index.html
    • sqello Re: Gdzie na weekend? 05.08.12, 22:33
      Warszawa! Nie tylko miasto galerii handlowych i korków. Gwarantuję, że nie widzieliście wszystkiego, co stolica ma do zaoferowania. Każdy znajdzie coś dla siebie!
      Polecam zatrzymać się w The Warsaw Hostel. Znajomy był i mówił, że to najlepszy hostel w jakim był do tej pory, a podróżuje sporo po Polsce i Europie. Tutaj macie ich stronę:
      www.thewarsawhoste.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka