aktywnechwile1 Re: Gdzie na weekend? 24.06.13, 22:47 Coś romantycznego :) To może spływ kajakowy bez wyjeżdżania gdzieś daleko. Po prostu kurs do Złotokłosu i na Jeziorkę. Za nieduże pieniądze oferta door to door. Tylko Ty i On. Więcej na aktywnechwile.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.13, 22:50 Polecam fajną bazę noclegową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleksi Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.13, 07:04 Ja proponuje wybrać się do Malmo. Piękny malowniczy krajobraz oraz atmosfera oddająca klimat Szwecji. Można wybrać się tam promem, co jest jeszcze dodatkową fajną atrakcją. Ja płynęłam już kilka razy z Unity Line i mogę śmiało stwierdzić, że rejs promem powiązany z zwiedzaniem miast na lądzie jest fajną przygodą. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.13, 09:11 Witam. Proponuję skorzystać z super bazy noclegowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eDom Re: Gdzie na weekend? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.13, 12:55 Jeżeli macie ochotę na romantyczny weekend to zapraszamy do odwiedzenia Połoniny Wetlińskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie na weekend? IP: 151.249.87.* 30.06.13, 19:50 Na romantyczny weekend polecam miasteczko Wargowo i gościniec Gryszczeniówka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.13, 08:55 Witam. Polecam Fajna bazę noclegową Odpowiedz Link Zgłoś
seo-01 Re: Gdzie na weekend? 01.07.13, 15:43 Polecam nad morzem w Kołobrzegu Villa Victoria www.victoria.e-kolobrzeg.pl/kontakt.php mają bardzo fajny pokuj dla nowożeńców, można tam naprawdę "wypocząć" if you know what i mean ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goja Re: Gdzie na weekend? IP: *.subscribers.sferia.net 01.07.13, 19:43 A może do Jasia i Małgosi -agroturystyki tylko 40km od Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.13, 19:55 A może TUTAJ coś znajdziecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.13, 20:01 Witam. Polecam ciekawą bazę noclegową urlopuNAS.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: Gdzie na weekend? IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.13, 14:15 Ja polecam Glendorie na Mazurach : intopassion.pl/w-swiecie-relaksu-luksusu-i-piekna-glendoria/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.13, 16:07 hej. polecam FAJNE MIEJSCA Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte1991 Re: Gdzie na weekend? 17.07.13, 08:54 Ostatni weekend sędziliśmy w Warszawie w hotelu Best Western. Ceny przyzwoite, dobra lokalizacja i smaczne jedzenie czego chcieć więcej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VH Re: Gdzie na weekend? IP: *.home.otenet.gr 17.07.13, 09:06 Polecam vintage-house.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalina Re: Gdzie na weekend? IP: *.olsztyn.mm.pl 24.07.13, 13:04 Romantyczne miejsce na weekend jest tylko jedno - St. Bruno, jest to Hotel na Mazurach, który na taką okazję przygotowuje specjalny pakiet dla par. Masz zazwyczaj w cenie noclegu masaże, jakieś dodatkowe strakcje dla par np. nauka robienia deserów, zabiegi regenrujące, jak również romantyczne kolacje w restauracji, której osobiście pokochałam! No i klimat Hotelu (jest on w zamku) naprawdę idealnie nadaje się na taką ucieczkę od pracy i codzienności. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna19 Re: Gdzie na weekend? IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.13, 14:43 intopassion.pl/w-swiecie-relaksu-luksusu-i-piekna-glendoria/ supeer, niepowtarzalne miejsce!! Odpowiedz Link Zgłoś
maciusiowka Re: Gdzie na weekend? 24.07.13, 17:14 W poprzedni byliśmy na mazurach w okolicach Olsztyna:) Sporo miejsc do wynajęcia było. Polecam wycieczkę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: Gdzie na weekend? IP: *.flash-net.pl 26.07.13, 20:20 Oddam rezerwację miejsca w Zakopanym w ładnym domku dla 2 osób pokój 2 osobowy w terminie 29.07 do 01.08..... !!!!!!!!!! Domek położony bardzo blisko KRUPÓWEK!!! Odległość domku od Krupówek 1 km a co najlepsze odległość od Skoczni tylko 800 m. www.nocowanie.pl/noclegi/zakopane/pensjonaty/60766/ to jest to miejsce !!!!!!!!!!!!! Bardzo proszę jeśli ktoś się zdecyduje na ofertę, bardzo proszę o napisanie do mnie wiadomości że się tam zgłosił ... !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek_22_22 Re: Gdzie na weekend? IP: *.85-237-171.tkchopin.pl 04.08.13, 23:08 Jeśli ktoś lubi, a większość ludzi w sumie lubi, to polecam aktywny wypoczynek na Mazurach :) www.splywy.pl Można się świetnie zrelaksować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandomierzanin Re: Gdzie na weekend? IP: *.internetunion.pl 07.08.13, 16:17 W weekend warto odwiedzić Sandomierz ! Zapraszamy ! www.bellafiori.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.13, 19:39 Ja na weekend pojadę TUTAJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek5467 Re: Gdzie na weekend? IP: *.szczecin.mm.pl 17.08.13, 10:22 Ja bylem w Krakowie w dwa tygodnie temu, zatrzymałem się w jednym z krakowskich hoteli a samo miasto piękne, szczególnie centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Gdzie na weekend? IP: *.opera-mini.net 06.12.13, 23:26 witam polecam Przemysl.. na weekend i nie tylko. Sporo miejsc do zobaczenia i zabytkow do pozwiedzania. Rowniez swietna baza wypadowa na wycieczki w bieszczady i do Lwowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Gdzie na weekend? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.02.14, 14:06 Potwierdzam. Przemyśl trochę zapomniany, ale bardzo fajne i sympatyczne miasto. Na weekendowy wypad na pewno się nadaje. Nocleg polecam zarezerwować w hotelu Marko. No i tak jak wspomniano: to świetna baza wypadowa, żeby sobie skoczyć do Lwowa. Odpowiedz Link Zgłoś
frognatic Re: Gdzie na weekend? 11.02.14, 14:18 Na weekend? zerknij tutaj, jest mnóstwo ofert typowo weekendowych :) www.noclegowo.pl/na-weekend/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeeen Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.14, 14:39 Naprawdę wyjątkowe miejsce? Magiczne i z dala od świata? Może Bieszczady? :) Dzikie i niedostępne, naprawdę piękne i niesamowite! Nieważne, czy zimą czy latem :) A w samym sercu Bieszczad - Carpatia, w której można się zrelaksować, jak nigdzie indziej! No bo gdzieś spać trzeba, a skoro trzeba, to czemu nie skorzystać z luksusowych warunków? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MazuryFan Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.13, 20:39 No jak to gdzie, do Wioski Rowerowej Tekst linka Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
mimka81 Re: Gdzie na weekend? 23.09.13, 11:45 A ja polecam Silvan Spa w Żytnej koło Raciborza - www.silvanspa.pl. Cisza, spokój i wokół tylko łąki, pola i lasy - rewelacja! fajne miejsce na relaks spa, ale też aktywny wypoczynek, na miejscu mają rowerki, kijki do nordica. Warto zadzwonić, bo też można fajne rabaty uzyskać:) Odpowiedz Link Zgłoś
werka323 Re: Gdzie na weekend? 23.09.13, 22:37 Świetnym miejscem na odpoczynek będzie "Folwark Wiązy" koło Krakowa :) więcej info na e-turysta.net/folwark-wiazy-gdow-119442.html Odpowiedz Link Zgłoś
martaho8 Re: Gdzie na weekend? 23.09.13, 14:19 Polecam Polanicę zdrój, bardzo romantyczne miasteczko, do tego pobyt w hotelu europa (nr. 74 869 02 77) który znajduje się w samym centrum i weekend na pewno będzie udany :) Odpowiedz Link Zgłoś
zofia.123 Re: Gdzie na weekend? 05.10.13, 14:29 Jeśli lubicie góry to myślę, że Bieszczady to byłby dobry wybór. Romantyczne spacery, piękne widoki, czego chcieć więcej, dla mnie coś wspaniałego. Ostatnio byłam z mężem w Wetlinie, było cudownie. Znaleźliśmy fajny nocleg na tej stronce.. Może Ty też coś fajnego tam znajdziesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasnio Dolny Śląsk jest Cool! IP: 78.9.7.* 17.10.13, 12:00 Ostatnio byłem w Wąwozie Myśliborskim - idealne miejsce na wyjazd w plener z dzieciakami. www.cowarto.eu/2013/10/wawoz-mysliborski.html Odpowiedz Link Zgłoś
kellerman Re: Dolny Śląsk jest Cool! 15.02.14, 18:44 Dolny Śląsk jest cool! W pobliżu Wąwozu Myśliborskiego jest Agroturystyka Rupaki www.rupaki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Gdzie na weekend? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.13, 18:34 zajrzyj na videowakacje.pl , ja skorzystałem i nie żałuję ;)..... Odpowiedz Link Zgłoś