Dodaj do ulubionych

Weekend w SPA - co polecacie!

18.05.09, 22:22
Jednak udało mi się namówić męża i planujemy wypad w czerwcu na długi weekend
:) Myślałam o SPA, chcemy odpocząć i w końcu nacieszyć się sobą. Mazury albo
morze. Gdzie warto pojechać?
Obserwuj wątek
    • Gość: mysza Re: Weekend w SPA - co polecacie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 11:08
      Szczerze polecam www.wyspazdrowia.pl - rezerwowałam u nich majówkę, byliśmy
      bardzo zadowoleni
    • ga-mi Re: Weekend w SPA - co polecacie! 21.05.09, 11:43
      Hotel Wodnik SPA w Ustroniu Morskim - polozony nad samiuskim morzem
      www.wodnik.pl
      • Gość: Jarko Re: Weekend w SPA - co polecacie! IP: 213.156.122.* 24.05.09, 01:25
        Zdecydowanie Kormoran w Rowach! Cicho spokojnie wysoki standard idealne miejsce
        na wypoczynek i relaks blisko do plaży. Byłem tam z żoną na majówce i przyznam
        że zastanawiamy się nad dłuższym pobytem, obiekt godny polecenia...
        • Gość: eM Re: Weekend w SPA - co polecacie! IP: 212.76.37.* 16.06.09, 21:45
          Mój zaproponował mi, żebyśmy wybrali się do Młynu Klekotki. Jedziemy pod koniec
          czerwca. Wygląda to bardzo obiecująco :)
          ktoś był? co o tym miejscu sadzicie?

www.hotelmlynklekotki.pl

• Gość: bard Re: Weekend w SPA - co polecacie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 08:58
      zdecydowanie Warmia Park z Pluskach na Warmii
    • metador3 Re: Weekend w SPA - co polecacie! 04.08.09, 16:16
      Jak spa to tylko Nałęczów! Można zamieszkać w www.domdowynajecia.pl , spokojna
      posesja trochę oddalona od samego Nałęczowa, ale za to na prawdę można wypocząć
      i uciec od świata. Polecam;)
    • Gość: koma Re: Weekend w SPA - co polecacie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.15, 13:55
      Polecam weekend Vital spa na mazurach w Hotelu Miłomłyn Zdrój. Fajne pakiety np: Romantyczna Podróż, Zastrzyk Energii. www.milomlynzdroj.pl/pl/vital-spa/pakiety-vital-spa
    • Gość: solna93 Re: Weekend w SPA - co polecacie! IP: *.dynamic.mm.pl 28.09.15, 10:14
      A ja proponuję wybrać się do Białki Tatrzańskiej.Znajdują się tam termy gdzie jest również i spa:
      www.termabialka.pl/ - na stronie jest ich oferta. Jest to bardzo duży kompleks basenów oraz saun gdzie mozńa naprawdę fajnie sobie wypocząć. Jedziemy tam w tym roku na ferie zimowe.Za dnia będziemy sobie śmigać na nartach a po południu będziemy chodzić do term. Taki system sprawdził się rok temu.
      • mw793 Re: Weekend w SPA - co polecacie! 02.10.15, 15:34
        Witam,

Czy moze ostatnio byl ktos w jakims godnym polecenia SPA w Polsce poludniowej?
        Poszukuje czegos fajnego na 10-ta rocznice slubu.

• Gość: Trela Re: Weekend w SPA - co polecacie! IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.15, 09:02
      Ja z kolei polecam hotel z centrum SPA&Wellness Dosłońca w pobliżu Krakowa… skorzystałam tam ze świetnej oferty hydroterapii, a na kąpiel oliwną wrócę na pewno! Długo jeszcze czułam cdowny zapach pomarańczy i czarnego bzu!! byliśmy ze znajomymi, którzy będąc z typu bardziej aktywnych korzystali dodatkowo z kortów, przejażdek rowerowych i spacerów. Miejsce naprawdę daje różne możliwości, każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie, a dodatkowo są przyzwoite ceny… ale uwaga bez swojego samochodu się nie dostaniecie raczej.
    • Gość: paski Re: Weekend w SPA - co polecacie! IP: *.himax.com.pl 21.10.15, 19:00
      zdecydowanie www.hotelprezydent.com , maja fajny pakiet "Romantyczny Weekend w SPA" z winem i masażami
    • byrtolina Re: Weekend w SPA - co polecacie! 09.12.16, 17:10
      Mazury są the best. Polecam spa w folwarklekuk.pl/wellness-spa/. W ofercie maja aktywny wypoczynek połączony z dobrodziejstwami wellness i spa.
    • magdziuchaem Re: Weekend w SPA - co polecacie! 09.04.17, 20:30
      bardzo fajne SPA jest również w hotelu Bacówka Radawa, niedaleko Rzeszowa, byłam tam z mężem i było super, bardzo dużo fajnych zabiegów i sam hotel też super! a dookoła lasy i natura, relaks na całego :))
    • monika_78_12 Re: Weekend w SPA - co polecacie! 09.05.17, 10:45
      pojedź do Bacówki Radawa, niedaleko Rzeszowa, tam będziesz miała i świetne zabiegi SPA i dobrą kuchnię, a wszystko to w pięknym otoczeniu :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka