Gość: Jelonka IP: 212.160.170.* 03.12.07, 15:02 Coraz wiecej ośrodkow sie reklamuje i oferuje uslugi SPA, czy warto wybrac osrodek z centrum SPA czy jednak tylko np z masazami. Czy macie doswiadczenia, jakies porady? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hanna Re: Wypoczynek w SPA IP: 212.160.170.* 05.12.07, 11:42 Od kilku lat jezdze do Jeleniej Strugi, a to pewnie dlatego ze mam blisko. Swietne Inhalatorium Radonowe i bardzo dobre masaze na twarz. Polecam bo sama skorzystalam i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katterina Re: Wypoczynek w SPA IP: 212.160.170.* 06.12.07, 10:58 Również byłam w Jeleniej Strudze,bardzo miła atmosfera. SPA jest utrzymane w klimacie Afrykańskim - takze jak ktos lubi np. Maroko i tamtejsza kulture to polecam. Godne polecenia sa rowniez kąpiele aromaterapetyczne: szczegolnie z morza czarnego Ogolnie bardzo dobry wypoczynek i na spacer w gory mozna isc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muran Re: Wypoczynek w SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 21:13 W ostatnie wakacje zaliczylem pobyt w super SPA Mrongovia, tu masz adres: urlaubsangebote-polen.de/nocleg,60 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igortab Re: Wypoczynek w SPA IP: 212.160.170.* 13.12.07, 14:56 Wlasnie czytalem o Jeleniej Strudze - podobno pierwsze w Polsce SPA All Inclusive - no zobaczymy - trzeba sie wybrac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Wypoczynek w SPA IP: *.toya.net.pl 14.12.07, 15:07 Człowieku jesteś beznadziejny - gadasz sam ze sobą i nawet nie zauważasz że widać twoje ip - we wszystkich postach to samo - wypad z tą reklamą!!! A do tego twojego spa na pewno nie pojadę bo z pewnością jest beznadziejne skoro musisz je w taki zenujący sposób reklamować i nawet cię nie stać na porządną reklamę. Co za głupek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris_cross Re: Wypoczynek w SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 12:34 Wszystko zależy od Twoich upodobań. Jak dla mnie znaczenie ma to, jaki jest basen, czy siłownia dobrze wyposażona itd. Do zabiegów przywiązuję mniejszą wagę, ale za to liczy się czy są w sąsiedztwie fajne tereny do joggingu, ścieżki rowerowe itp. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba2004 Re: Wypoczynek w SPA 31.12.07, 18:15 Aby nie paść ze zmęczenia, w listopadzie zafundowałam sobie pobyt w Hotelu Faltom w Rumii, gdzie spędziłam weekend relaksujący w SPA. Polecam, jestem zachwycona pobytem. Podaję link ze zdjęciami SPA: www.hotel-faltom.com.pl/galleryspa_pl.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Wypoczynek w SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.08, 14:43 A ja polecam uroki Nałeczowa wraz ze swietnym tam basenem rehabilitacyjnym , Atrium . Zabiegi mozna sobie wykupic w pobliskich sanatoriach , a jesli kogos stac moze zamieszkac w Termach pałacowych. wypoczynek w SPA kosztuje , ale niekiedy mozna na czyms zaoszczedzic byłam w spa klimoczok i ceny sa szokujace swietne spa widziałam w Kazimierzu nad Wisła , ale nie korzystałam ze wzgledu na ceny Odpowiedz Link Zgłoś