Dodaj do ulubionych

romantyczny weekend we dwoje

• absolutfit Re: romantyczny weekend we dwoje 22.07.11, 09:41
      Jak już gdzieś pisałam - mnie zauroczył hotel Głęboczek na Pojezierzu Brodnickim. Nie dość, że piękne rejony to jeszcze Głęboczek jest resortem wina i SPA, prowadzą pielęgnację ciała, opartą na składnikach aktywnych, pochodzących z winogron i ich krzewów. Wykonują też zabiegi inhalacyjno-detoksykujące, zabiegi ujędrniające, regenerujące i odmładzające. Co mnie bardzo zaskoczyło, mają tam coś takiego, co nazywa się Alfa Sferą, przeznaczoną do zabiegów relaksacyjnych i pobudzania kreatywnego myślenia.
    • Gość: Kotka_w_butach Re: romantyczny weekend we dwoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 14:58
      Może Apartamenty Janówka ? Ulokowane na pograniczu Zakopanego i Kościeliska, w pobliżu Dolina Kościeliska i Mała Łąka, baseny i korty tenisowe. Z okien apatamenetu rozciąga się piękny widok na Tatry.
    • noclegibialowieza Re: romantyczny weekend we dwoje 27.07.11, 13:22
      Polecam hotel Gołębiewski. Super aqua park, sauny i wiele innych atrakcji...
      • nchyb Re: romantyczny weekend we dwoje 28.07.11, 15:27
        a którego komnkretnie Gołębiewskiego polecasz?
      • Gość: iwonka121088 Re: romantyczny weekend we dwoje IP: *.xdsl.centertel.pl 01.11.11, 18:15
        3dni w karpaczu dla 2osób za 100zł
        mam do sprzedania voucher ważny do końca listopada, szczegóły oferty na fastdeal.pl/oferta/polska/odpocznijcie_w_karpaczu_3_dni/2269, zainteresowanych proszę o kontakt na maila rolcia88@buziaczekpl .
        Pozdrawiam!
    • Gość: iwonka121088 Re: romantyczny weekend we dwoje IP: *.xdsl.centertel.pl 01.11.11, 14:37
      3dni w karpaczu dla 2 osób za 100zł!
      mam do sprzedania voucher ważny do końca listopada, szczegóły oferty na fastdeal.pl/oferta/polska/odpocznijcie_w_karpaczu_3_dni/2269, zainteresowanych proszę o kontakt na maila rolcia88@buziaczekpl .
      Pozdrawiam!
      • filipolopo Re: romantyczny weekend we dwoje 28.01.22, 18:36
        Uwielbiam Karpacz! ale mam już swoją ulubioną miejscowkę :) Najczęście nocuję w Rezydencji na Skrócie. Bardzo przyjazne miejsce :) Idealne dla pary, jak i rodziny z dziećmi. Blisko znajduje się restauracja na skrócie i można tam zjeść przepyszne rzeczy ;)
    • mitek-wow Re: romantyczny weekend we dwoje 13.01.12, 17:07
      Ja odradzam duże kurorty, ostatnio razem z żona byłem w Pałacu Pawłowice ich stonka
      to było jakoś pomiędzy świętami na nowym rokiem, było super, polecam, idealne miejsce na wyjazdy we dwoje, za najlepszy apartament płaciłem jakoś 280zł na noc, kolacje w dwoje w piwnicach, żona była zadowolona, a ją ciężko zadowolić
      pozdrawiam
      teraz planuję jechać do innego małego pałącyku
    • Gość: MIka Re: romantyczny weekend we dwoje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.12, 17:06
      Mazury w odległości 150 km? Chyba przesadzasz. Wybierz się na Lubelszczyznę. Od warszawy to 130 -140 km. Miejsca piękne, zabytków w brut, a przyroda zachwycająca. SPA też znajdziesz w nadmiarze, źródełko miłości, koncerty itd. Nie koniecznie Kazimierz Dolny, lepiej okolice Nałęczowa. Bardzo ładnie i znacznie taniej. Do Kazimierza i innych miejsc blisko. Z ładniejszych obiektów, gorąco polecam Łubinowe Wzgórze. Mnie ten obiekt zachwyca. Kuchnia też jest genialna. Świetne masaże i genialne położenie. Zresztą zobacz www.lubinowe.pl

Miłego szukania
      MIKA
    • Gość: nevergiveup Re: romantyczny weekend we dwoje IP: 83.142.186.* 07.12.12, 10:32
      hmm no w sumie Mazury są spoko, gdzie się nie ruszysz na pewno będzie miło. Ale jak będziesz mieć więcej czasu i będziesz mieć okazję do tego, żeby się gdzieś dalej wybrać to polecam Pojezierze Brodnickie i Hotel Głęboczek, na fejsie możesz sobie zobaczyć zdjęcia, jak tam jest bosko.
    • Gość: Panda Re: romantyczny weekend we dwoje IP: 192.166.203.* 07.12.12, 14:37
      Zapraszamy do Krakowa!

www.pandahostel.pl/panda/wordpress/
    • Gość: gość Re: romantyczny weekend we dwoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.12, 10:53
      polecam Kraków, urocze i niedrogie noclegi: Apartamenty Kraków głównie ścisłe centrum Krakowa , Kazimierz :)
      • Gość: wojtekkk Re: romantyczny weekend we dwoje IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.12, 19:39
        tym co mieszkają w Warszawie polecam się wyrwać na kilka dni do Jachranki do Windsora, bo jest blisko i faktycznie można wypocząć. Jest wiele fajnych miejsc w Polsce, ale jazda kilku godzin w jedną i kilku godzin w drugą stronę, żeby wypocząć 1-2 dni to bezsens
    • polityk432 Re: romantyczny weekend we dwoje 22.03.13, 11:30
      A musi być w okolicy Warszawy. Bo jeśli nie to mogę polecić stronę, która oferuje takie weekendy, tyle że to jest w Karpaczu. Możesz to sprawdzić klikając link www.karpacz.net/
    • Gość: PodroznikMichał Re: romantyczny weekend we dwoje IP: *.softservice.com.pl 22.03.13, 11:52
      Na romantyczny weekend we dwoje polecam Hotel Podklasztorze w malowniczej dolinie Pilicy w Sulejowie. Zabytkowy hotel położony 148 km od Warszawy posiada nowo otwarty kompleks SPA&Wellness. Atrakcyjne cenowo oferty i piękny obiekt. Serdecznie polecam.
      • marazmm Re: romantyczny weekend we dwoje 08.10.13, 13:45
        my z żoną na rocznicę bylismy w hotelu Anders w Starych Jabłonkach. Niedaleko od Olsztyna, bo to tylko weekendowy wypad i nie moglismy sobie pozwolić na dłuższy wyjazd. Ogólnie bardzo przyjemne miejsce, nawet jesienią, żona była bardzo zadowolona ze SPA, mielismy taki pakiety z masażami i zabiegami do wyboru. Świetna obsługa - na powitanie dostalismy winko do pokoju, w pakiecie była też romantyczna kolacja ze świecami itp. Małżonka zachwycona :) rano wzięliśmy kijki do nordic walking i przespacerowaliśmy się po lesie. Okolica jest rewelacyjna, las, jezioro, cisza i spokój. Dobre miejsce dla grzybiarzy :)
    • amaretto707 Re: romantyczny weekend we dwoje 16.11.13, 22:51
      Był ktoś może w Lipowym Moście? To chyba około 200km od Warszawy. Zamierzam się tam wybrać z mężem ;) ktoś coś wie?
    • marek.111 Re: romantyczny weekend we dwoje 18.11.13, 16:42
      Mazury to będzie dobry wybór, kiedyś byłem z żoną tutaj, jest SPA, co mojej żonie się bardzo podobało, fajny klimat i okolica, tylko nie wiem ile kilometrów to jest od Warszawy bo my jechaliśmy z Olsztyna:)
    • Gość: z Re: romantyczny weekend we dwoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.13, 17:24
      Sylwester w Gorcach!
      18 26 242 32
      512 750 230
    • Gość: misty Re: romantyczny weekend we dwoje IP: *.play-internet.pl 29.11.13, 18:19
      oj na Mazurach to niestety nie znam, ale jak pomysł z hotelem spa jest super, jak kiedyś będziesz potrzebować nad morzem to warto się zatrzymać tutaj www.dworoliwski.pl/ mają fajną ofertę dla par.
    • Gość: odkryj.lodz.pl Re: romantyczny weekend we dwoje IP: *.toya.net.pl 11.12.13, 11:48
      A może coś niekonwencjonalnego? Polecam Łódź !!!
      Apartament w nietuzinkowym Hotelu Andels, basen na dachu z widokiem na miasto a od rana zwiedzanie miasta w strojach z epoki lub GRA MIEJSKA !!!
      Zobacz jak się bawiliśmy do tej pory :)
      www.facebook.com/pages/Alex-us%C5%82ugi-turystyczne/195442037133909
      lub www.odkryj.lodz.pl
    • slawekurbaniak Re: romantyczny weekend we dwoje 12.12.13, 19:17
      Zapraszam do Ustronia k/Wisły (Beskid Śląski). Utrzymany w stylu regionalnym z widokiem na góry Pensjonat Mileżówka. Oferujemy kameralną strefę relaksu SPA dla dwojga, wyposażoną m.in. w wannę do hydromasażu, saunę fińska, wieże masującą. Pełna oferta: www.milezowka.pl
    • czarodziejka20 Re: romantyczny weekend we dwoje 17.05.16, 19:53
      Sprawdzone domki domy letniskowe do wynajęcia na wyłączność przez moją rodzinę - cisza i spokój

www.zagrodaczarnia.pl/

www.domekletniskowy24.pl/

Jeżeli chodzi o portal z ofertami to polecam:

www.nocowanie.pl
      www.fajnewczasy.pl
      www.ruszajwpolske.pl
    • jarek-buk Re: romantyczny weekend we dwoje 14.12.16, 10:49
      Jeżeli romantyczny weekend we dwoje na Mazurach to może folwarklekuk.pl/rodzaj_oferty/pakiety/. Sprawdź pakiet Raj dla par na pewno się wam spodoba.
    • magdziuchaem Re: romantyczny weekend we dwoje 09.04.17, 21:09
      to ja polecę coś trochę dalej, niedaleko Rzeszowa jest świetny hotel ze SPA, nazywa się Bacówka Radawa, jest bardzo komfortowy i klimatyczny jednocześnie. W SPA hotelowym jest mega dużo różnorodnych zabiegów, tak że można naprawdę wypocząć. A dookoła jest dużo lasów, więc i kontaktu z naturą nie zabraknie :)))
    • monika_78_12 Re: romantyczny weekend we dwoje 09.05.17, 10:54
      lepiej tego pojedź na południe i spędź weekend w Bacówce Radawa, to świetne miejsce niedaleko Rzeszowa, fajnie urządzone pokoje do tego świetna kuchnia i dużo zabiegów SPA do wyboru
    • Gość: lanast Re: romantyczny weekend we dwoje IP: *.212-91-26-0.dynamic.chello.pl 25.04.22, 14:49
      Polecam miejsce trochę dalej niż te 100 km od Warszawy, ale z dojazdem problemu nie ma, bo droga jest dobra. Przyjemnie się jedzie i podczas drogi wiele łądnych widoków :)

Mianowicie Lake Hill Hotel w Karkonoszach:
      www.lakehill.pl/oferty-specjalne/romantycznie-w-lake-hill-hotel1

Na miejscu w hotelu jest nawet możliwość wykupienia sobie takiego romantycznego pobytu z drugą osoba :) Standard bardzo dobry, pyszna kuchnia jak również baseny oraz możliwosć skorzytania z zabiegów spa.

Plusem hotelu na pewno jest dobra baza jeśli chodzi o zwiedzanie okolicznych atrakcji. Monitorowany parking i darmowe wifi.
    • Gość: notmoro Re: romantyczny weekend we dwoje IP: *.77-79-250-0.net.eco.atman.pl 16.03.23, 13:22
      A ja polecam Kraków, moim zdaniem jedno z najładniejszych miast w Polsce. Zerknijcie sobie na wycieczki po Krakowie tutaj cracowcitybreakers.pl/wycieczki Można zdecydować się na wycieczkę z przewodnikiem.
      Oprócz tych bardziej znanych atrakcji turystycznych, takich jak Wawel i Stare Miasto, istnieją również wiele innych ciekawych miejsc, które warto zobaczyć. Oto kilka propozycji:

Podziemia Rynku - w centrum Rynku Głównego znajdują się podziemia, które zostały odkryte i udostępnione dla zwiedzających. Możesz zwiedzić labirynt tuneli, zobaczyć wykopaliska archeologiczne i poznać historię miasta z innej perspektywy.

Muzeum Schindlera - Muzeum poświęcone historii Oskara Schindlera i Żydów, którzy zostali uratowani przez jego działalność w czasie II wojny światowej. Znajduje się w fabryce emaili Schindlera, która jest jednym z najważniejszych zabytków przemysłowych w Polsce.

Nowa Huta - to dzielnica Krakowa zbudowana w latach 50-tych, z zamiarem stworzenia nowoczesnego miasta socjalistycznego. Warto zobaczyć Plac Centralny, kościół Arka Pana i osiedla zbudowane w stylu socrealistycznym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka