lechu.eu 24.11.06, 01:02 Cześć chciałbym zebrać linki do fajnych portfolio o tematyce bieszczadzkiej... Liczę na pomoc www.lechu.eu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lechu.eu Re: BIESZCZADZKA fogografia 24.11.06, 01:07 zacznę od zaprezentowania tego co sam mam fotografie są podzielone w kategorie wiosna ... zima. są one średniej jakości (kompresja) wynika to z miejsca na darmowym serwerze ale przecież to nie o to chodzi. POZDRAWIAM I ZAPRASZAM mała prośba prezentujmy swoje zdjęcia bo najbardziej popularne każdy zna bezpośredni lina to www.republika.pl/lech_l/bieszczady/bieszczady.htmlwww.lechu.eu Odpowiedz Link
lechu.eu Re: BIESZCZADZKA fogografia 24.11.06, 01:13 www.republika.pl/lech_l/bieszczady/bieszczady.html ten dzila :P Odpowiedz Link
zaffaran Re: BIESZCZADZKA fogografia 24.11.06, 14:10 Uuuu, Lechu, niech sobie nawet te zdjecia beda "sredniej jakosci", ale sa piekne!Jak zawsze zal za ...gardlo sciska, ze przez wieksza czesc roku musze sie ograniczyc tylko do zdjec! Odpowiedz Link
lechu.eu Re: BIESZCZADZKA fogografia 25.11.06, 01:10 :) ja mam szczęście i mogę często teraz chce jechać do Włoch tylko nie mam z kim :) Odpowiedz Link
sceptyk31 Re: BIESZCZADZKA fogografia 25.11.06, 17:10 Ja też troche chodze po Bieszczadacvh, z tym że zdjęcia są takie same jak powstały, jedynie trochę zmniejszam.Są tam tez zdjęcia z innych pieknych miejsc. www.rdomin.com/bieszczady.html Odpowiedz Link
zaffaran Aaaale masz dobrze 25.11.06, 20:45 Lechu, czy nie lubisz jezdzic sam? Dla mnie nie ma nic piekniejszego niz podroze w pojedynke! Pzdr. Odpowiedz Link
lechu.eu Re: Aaaale masz dobrze 25.11.06, 21:00 samu tez lubię ale na dłużej to już wole z kimś tym bardziej ze chce teraz na europie uderzyć na kilka dni (tanio i żeby ciepło było) to samemu nie bardzo może wybierzesz się ze mną :P Odpowiedz Link
zaffaran Re: Aaaale masz dobrze 25.11.06, 23:06 Nnno, moge sie wybrac, ale tylko duchem. Rzeczywistosc skrzeczy i wymaga mojej obecnosci w pracy.Nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie. Odpowiedz Link
lechu.eu Re: Aaaale masz dobrze 25.11.06, 23:10 szkoda - będę musiał propozycje zamieścić na jakimś forum Odpowiedz Link
lechu.eu WITAM 25.11.06, 22:48 Witam tych co się dołączyli i tych co tylko przelotem są. Oglądalność mile mnie zaskoczyła więc muszę popracować nad rozbudowa www.lechu.eu Odpowiedz Link
e-bieszczady Re: WITAM 26.11.06, 10:12 Słuchajcie, jeśli ktoś ma ochotę to mogę zrobić galerie autorskie u mnie na serwisie. Tylko żeby miało to sens na taką galerię musi się składać minimum 10 zdjęć. Jak coś to info@e-bieszczady.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
maecki do grpawlik 26.11.06, 12:20 Mam pytanie, te zdjecia Bieszczadow to w jakim okresie byly robione? Koniec maja, poczatek czerwca??? Jaki miesiac? Dzieki. Odpowiedz Link
lechu.eu Re: do grpawlik 26.11.06, 14:21 cześć zależy dokładnie które foto masz na mysi - chyba ze nie pytasz o moja galery za kilka dni będą foto z USA jak by kogos interesowało :P Odpowiedz Link
jarek007 Re: BIESZCZADZKA fogografia 26.11.06, 21:43 witam przesyłam link do mojej galerii www.bieszczady.info.pl/3,0,0,18,galeria,html pozdrawiam jarek Odpowiedz Link
tomo1974 Re: BIESZCZADZKA fogografia 01.12.06, 00:06 roger.wrota.net/Bieszczady/bieszczady.html Polecam zwłaszcza galerie "Bieszczady z lotu ptaka" Odpowiedz Link
wobo1704 Re: BIESZCZADZKA fogografia 01.12.06, 11:50 Najwieksza galeria to chyba tu: www.bieszczady.pl/gallery.php?n=fotogaleria_zdjecia_fotografie_foto_bieszczady Ale to pewnie wszyscy znają. Odpowiedz Link
lechu.eu Re: BIESZCZADZKA fogografia 01.12.06, 16:06 można być 1000000 razy w Bieszczadach ale przelot jesienną pora nad połoninami ... to od dziś moje marzenie. Zdjęcia rewelacyjne. Odpowiedz Link
grepmore Re: BIESZCZADZKA fogografia 12.12.06, 19:55 Hejki, To ja sie pochwalę www.ziolek.piotrkow.pl/bieszczad2006/index.html Pozdrawiam Odpowiedz Link