sloggi 05.09.06, 18:45 Czy widać już jesień? Jeszcze jest zielono, jeszcze ciepłe są dnie, ale poranny ziąb i co raz wcześniejszy zmrok przypominają nam, że to już wrzesień. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makbrajd Re: Jesień w Ino 06.09.06, 23:31 jeszcze trochę i pojadę w me ulubione miejsce w Inie na skraju lasku za Solankami z widokiem na pole kończące się torami (bardzo chciałbym zabrać tam kiedys pewną osobę) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Jesień w Ino 06.09.06, 23:35 no muszę ją spytać czy che tego...chyba, że sama się tu wpisze:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Jesień w Ino 06.09.06, 23:47 makbrajd napisał: > chyba, że sama się tu wpisze:) Świetny pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Jesień w Ino 11.09.06, 13:55 no..czealiśmy az TA osoba tu sie zjawi...nie przyszła i pewnie już nie dotrze a weekend wyjatkowo spokojnie przespany a teraz trzeba nadrabiać zaległości Odpowiedz Link Zgłoś
scania81 Re: Jesień w Ino 07.09.06, 13:16 szkoda że to nie ja, ale jak chcesz mogę też kiedys się przejść:P Odpowiedz Link Zgłoś
baja47 Re: Jesień w Ino 07.09.06, 15:04 poszłabym...drogą za basenem (o ile dobrze pamietam jeszcze, to miluśne miejsce) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Jesień w Ino 11.09.06, 13:58 ja tam docieram drogą najprostszą Solankową do Pawia, potem przez ogorody, mostek, kilka wdechów pod tężniami, potem lekkow w lewo w lasek i zaraz jest to miejsce ale moze teraz spróbuję tam dotrzeć od strony dworca PKP? Odpowiedz Link Zgłoś