Dodaj do ulubionych

Bulgaria jak dojechać?

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.04, 23:26
Prosze podzielcie sie swoimi doswiadczeniami jak najlepiej i bezpieczniej
dojechac do Bulgarii?
Obserwuj wątek
    • Gość: kremen Re: Bulgaria jak dojechać? IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 14.03.04, 10:38
      zależy czym chcesz jechać ??
      najlepiej dolecieć samolotem
      • Gość: TG Re: Bulgaria jak dojechać? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.03.04, 20:15
        Dokladnie interesowaloby mnie jak wyglada przejazd przez Rumunie lub Jugoslawie
        samochodem? Chcielibysmy pojechac do Bulgari samochodem zeby ja zjezdzic cala i
        teraz zastanawiamy sie jak tam dojechac i dochodza nas sprzeczne informacje,
        jedni mowia ze w Rumuni tak naprawde jest bezpieczniej niz w Polsce inni ze to
        wariactwo.
        • Gość: jugoslawia Re: Bulgaria jak dojechać? IP: *.chello.pl 14.03.04, 22:41
          w Rumunii jest naprawdę bardzo bezpiecznie. Zjechałam ją pociągiem wprawdzie -
          a nie samochodem, ale ludzie są zupełnie inni niż ci o których myślimy jako o
          potencjalnych Rumunach. Tacy ludzie to Cyganie i w Rumunii tak jak i w Polsce
          są oni widoczni - jednak tak samo nie lubiani (niestety) jak i u nas. Rumuni
          natomiast są otwarci, mili, grzeczni, nie wyciagają kasy -tak jak to niektórzy
          sądzą . Oczywiście ,że pewnie znalazł by się i zły Rumun (tak jak i są żli
          Polacy), ale to już normalny świat. Nie masz czego obawiać, jedź i ciesz się
          widokiem pięknego kraju. Oczywiście na granicach czy to Rumunii czy Bułgarzy
          zawsze chcą za coś opłatę, ale np 1$ opłaty klimatycznej uważam nie jest
          jeszcze sumą której nie mozna by zapłacić. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka