Gość: impos IP: 80.48.93.* 22.04.04, 19:01 jakieś info o ww hotelu? dzięki z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mariusz Re: TUNEZJA-Golf Residence*** IP: *.wroclaw.mm.pl 22.04.04, 19:51 Hej! Byłem w tym hotelu jakies 2 lata temu i chetnie bym wrocil.Pokoje duze i wygodne z klima i tv(tv platne dodoatkowo), dobre jedzonko+ duzy wybor.Hotel nie lezy nad samym morzem, ale ok 500 m od, ale wcale to nie przeszkadza. Ma duzy basen w ogrodzie. Hotel ma fajne polozenie-lezy prawie w centrum Portu El Kantaoui(nie wiem jak to sie pisze) i wszedzie stad blisko A sam Port, to istny raj na ziemi-ladna architektura, duzo zieleni, cudowna fontanna(grajaco- tanczaco-swiecaca) no i jachty z calego swiata! W jakim biurze znalazles ten hotel-wiem z ejest w eximie. pozd!M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: TUNEZJA-Golf Residence*** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 11:48 teraz juz wiem, ze niektóre odpowiedzi są mocno przerysowane, albo to ludzie nie maja zbyt wielkich wymagan hotel mocno średni, przydałby sie remont, jest troche brudu, zardzewiałej armatury, nie mówiac juz o pokojach na tzw. -1 piętrze - przypominaja przerobione piwniczne izby, wybronilismy sie od zakwaterowania w takim - śmierdzialo stechlizną na kilometr i były pogierkowskie szafy :], jedzenie średnie (widzialam po gosciach hotelowych i ich talerzach ze mysla to samo), wybór średni - ani nie maly ani nie duzy (mam porównanie), basen średni - (jak to jest duzy, to ja nie wiem jaki moze byc mały :] ) a port, owszem ładny, ale zeby raj na ziemii? bez przesady, sa dużo piękniejsze nmiejsca na ziemii... fontanna grająco-tanczaco-swiecaca to jakies nieporozumienie - kiczowate oswietlenie polegalo na tym, ze gdzieniegdzie wychodza kolorki, fontanna sobie a muzyka sobie, zupelnie jakby ktos nie tą płytę zapuscil, jak ktos widzial taka fontannę w Bratysławie to bedzie mial takie samo zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś