Dodaj do ulubionych

TUNEZJA-Golf Residence***

IP: 80.48.93.* 22.04.04, 19:01
jakieś info o ww hotelu? dzięki z góry
Obserwuj wątek
    • Gość: Mariusz Re: TUNEZJA-Golf Residence*** IP: *.wroclaw.mm.pl 22.04.04, 19:51
      Hej!
      Byłem w tym hotelu jakies 2 lata temu i chetnie bym wrocil.Pokoje duze i
      wygodne z klima i tv(tv platne dodoatkowo), dobre jedzonko+ duzy wybor.Hotel
      nie lezy nad samym morzem, ale ok 500 m od, ale wcale to nie przeszkadza. Ma
      duzy basen w ogrodzie. Hotel ma fajne polozenie-lezy prawie w centrum Portu El
      Kantaoui(nie wiem jak to sie pisze) i wszedzie stad blisko A sam Port, to istny
      raj na ziemi-ladna architektura, duzo zieleni, cudowna fontanna(grajaco-
      tanczaco-swiecaca) no i jachty z calego swiata!
      W jakim biurze znalazles ten hotel-wiem z ejest w eximie.
      pozd!M
      • Gość: gosc Re: TUNEZJA-Golf Residence*** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 11:48
        teraz juz wiem, ze niektóre odpowiedzi są mocno przerysowane, albo to ludzie
        nie maja zbyt wielkich wymagan
        hotel mocno średni, przydałby sie remont, jest troche brudu, zardzewiałej
        armatury, nie mówiac juz o pokojach na tzw. -1 piętrze - przypominaja
        przerobione piwniczne izby, wybronilismy sie od zakwaterowania w takim -
        śmierdzialo stechlizną na kilometr i były pogierkowskie szafy :], jedzenie
        średnie (widzialam po gosciach hotelowych i ich talerzach ze mysla to samo),
        wybór średni - ani nie maly ani nie duzy (mam porównanie), basen średni - (jak
        to jest duzy, to ja nie wiem jaki moze byc mały :] ) a port, owszem ładny, ale
        zeby raj na ziemii? bez przesady, sa dużo piękniejsze nmiejsca na ziemii...
        fontanna grająco-tanczaco-swiecaca to jakies nieporozumienie - kiczowate
        oswietlenie polegalo na tym, ze gdzieniegdzie wychodza kolorki, fontanna sobie
        a muzyka sobie, zupelnie jakby ktos nie tą płytę zapuscil, jak ktos widzial
        taka fontannę w Bratysławie to bedzie mial takie samo zdanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka