Dodaj do ulubionych

3tygodniowy kurs jezykowy w Angli

06.03.02, 14:53
czy ktos juz byl na czyms takim?Mam zamiar jechac na 3tygodnie do Angli-na
program,dzieki ktoremu moglabym mieszkac u jakiejs rodziny etc.
Czy ktos byl na czyms takim?Jak wrazenia?Bardzo chce jechac,ale z drugiej
strony sie boje-nie bedzie mnie prawie przez polowe wakacji,a moj chlopak
bedzie w domu..:-(
Poza tym nie bardzo wiem,jakiej firmie mam sie 'oddac';-))
Czytalam prospekty JDJ,ale slyszalam,ze jest dobra tez firma 'atax' albo cos
takiego.
Obserwuj wątek
    • yak-ona Re: 3tygodniowy kurs jezykowy w Angli 06.03.02, 19:27
      czesc!
      ja bylam dwa razy z atasu z wawy!( dosyc dawno)
      pierwszy raz bylam trzy tygodnie a w nastepnym roku miesiac!
      kurs mozesz sobie wybrac- standardowy-tylko do poludnia i intensywny- rowniez
      po poludniu
      mieszkalam u tzw. rodziny- ja mialam sama host matke czyli kobiete goszczaco i
      bylam z nia w bardzo dobrych ukladach i do dzisiaj pisujemy do siebie!
      szkola nazywala sie chyba : ambassy school of english-chyba
      miasto mozna sobie wybrac- londyn,hastings, oxford ...ceny rozne, w zaleznosci
      od kursu,terminu...
      jedno moge Ci powiedziec na pewno- im wyzszy jest twoj poziom angielskiego tym
      wiecej skorzystasz!!!!
      • Gość: mariusz Re: 3tygodniowy kurs jezykowy w Angli IP: 195.205.44.* 08.03.02, 16:14
        ja bylem w ubieglym roku w Irlandi. Tylko dwa tygodnie ale zawsze kazdemu bede
        polecal taki wyjazd. bardzo duzo skorzystasz. JDJ jest bardzo drogi w innych za
        to samo dostaniesz duzo taniej. Sama musisz zdecydowac ale 3 tygodnie to w sam
        raz. raczj nie intensywny i chyba niekoniecznie Londyn. Praktycznie z
        wiekszosci miast te szkoly organizuja wycieczki i wierz ni przynajmniej u mnie
        tak bylo nie masz czasu sie nudzic. Mieszkanie razem z rodzina pozwala obcowac
        ci z jezykiem non stop i w dodatku poznac ich zwyczaje i kulture. ODWAGI!!!!!!
    • Gość: Andrzej Re: 3tygodniowy kurs jezykowy w Angli IP: *.Astral.Lodz.PL 23.03.02, 23:48
      Jeżeli nie koniecznie chcesz wydawać "fortunę", a wręcz przeciwnie
      zminimalizować koszty pobytu w Londynie i mieć wpływ na poziom, intensywność
      nauczania,wybrać sobie szkołę itp. to odwiedź stronę www.mklondyn.com . Moja
      koleżanka, Polka jest tam już od wielu lat i prowadzi agencję która opiekuje
      się studentami, którzy chcą podszkolić się w języku, a nie zawsze mają na to
      odpowiednią ilość kasy.Co szkodzi skontaktować się z nią. Gorąco polecam i
      pozdrawiam
      Asia
    • Gość: atina Re: 3tygodniowy kurs jezykowy w Angli IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 10:29
      najtaniej bedzie jesli skontaktujesz sie bezposrednio ze szkola w angli
      bardzo dobra jest siec St.Giles poszukaj ich www.emulti.pl w zasobach
      zagranicznych.ta szkola zapewnia tez zakwaterowanie.bylam u nich w brighton,ale
      sa tez w londynie.ostatnio sprawdzalam ich oferte i na 3 tyg.bez zakwaterowania
      390funtow za calosc.
      powodenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka