GoĹÄ: ela30 IP: *.sti.net.pl 13.10.06, 00:16 Jak to jest z ta sexturystyka ?prosze o wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: basia Re: sexturystyka IP: *.sti.net.pl 13.10.06, 09:45 Faceci jezdza do Tajlandii na kobiety a my do Tunezji na facetow ! u nas azjaci odpadaja z wiadomych wzgledow ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: andrzej Re: sexturystyka IP: *.sti.net.pl 13.10.06, 10:16 A wiecie dlaczego faceci jezdza do Tajlandii? bo takich zgrabniutkich kobietek u nas nie ma ! same marabuty. Odpowiedz Link Zgłoś
moonbeauty Re: sexturystyka 13.10.06, 14:22 Andrzej to samo można powiedzieć o Was mężczyznach. Niestety większość, którą widuje się na codzień, nie grzeszy urodą. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: azjata Re: sexturystyka IP: *.hcm.com.pl 13.10.06, 10:58 opowiedz z jakich wzgledow odpadaja azjaci. a tunezyjczyk ci odpowiada to jedz do Sudanu to powiesz ze Tunezja za nic .a moze byle gdzie byle z kim byle bylo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kacha Re: sexturystyka IP: *.sti.net.pl 13.10.06, 13:41 Chyba tylko kobiety pokroju Danuty Rinn musza za to placic i w tym celu tam przyjezdzaja Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sas Re: do kacha IP: *.net81.citysat.com.pl 13.10.06, 14:03 Mylisz sie kacha WIĘKSZOŚĆ PŁACI. Sas Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: karola04 Re: sas IP: *.chello.pl 14.10.06, 22:20 jejuuu gdzie nie wejdę tam Ty.... co Ty masz z tym płaceniem? Uraz z dzieciństwa czy co?? :)))) nie no jesteś niemożliwy... i nie wciskaj ludziom kitu bo ani ja, ani moje przyjaciółki ani lolita ani większość dziewczyn (oczywiście na forach które odwiedzamy wspólnie - wiem, wiem jeszcze mi daleko do Ciebie - NIKOMU W TUNEZJI ZA NIC SIĘ NIE PŁACIŁO!- no chyba że coś było napisane małym drukiem w umowie wycieczki, że wliczone w koszty czy coś w tym stylu... Skąd Ty to wogóle wziąłeś??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sas Re: do karola04 IP: *.net81.citysat.com.pl 15.10.06, 11:23 Tak mam uraz z dzieciństwa . Musialem drogo płacic za kawkę likierową .Jeszcze raz powtarzam byłem , widzialem rozmawialem z kumplami tynezyjczykami i nie twierdze że wszystkie Panie płacą , niektóre robia to dla sportu. A tak nawiasem mówiac to czytając forum Faceci z Egiptu ,Dominikany , Jamajki , Tunezji itd , żadna z Pań nie napisała że płaqciła - WSZYSTKIE BYŁY ROZCHWYTYWANIE DZIĘKI SWOJEJ INTELIGENCJI , URODZIE I SYLWETCE. Sas Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sas Re: do karola 04 IP: *.net81.citysat.com.pl 15.10.06, 11:34 Na głównej ulicy Sosse -na przeciw kina jest restauracja . Czesto spacerowaliśmy na medine i nie mogłem zrozumieć dlaczego w tej knajpie wspaniali tunezyjczycy siedzą frontem do chodnika a nie do siebie. Chwilke poobserwowałem i knajpka ta okazała sie PARADA ŻIGOLAKÓW do których co chwila podchodzily jakieś Panie i po króciutkiej rozmówce / uzgodnieniu warunków / towarzycho wsiadało do taxi . Moze będzie to kryptoreklama Ale drogie Panie naprawde jest W CZYM WYBIERAĆ . Oczywiscie karola04 zapewne sa to samarytanie. Sas Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: karola04 Re: do sas IP: *.chello.pl 15.10.06, 14:02 aha... no gratuluję pomysłowości w wynajdowaniu atrakcji na urlopie - siedzenie i patrzenie co dzieje się w knajpie hahaha pewnie w ramach kamuflarzu studiowałeś menu - stąd ta niezwykła wiedza o cenach różnych produktów :))) Nie wiem kogo widziałeś... może ufo, może myszke miki w każdym razie więcej tego nie bierz!!!!! To źle wpływa na twoje postrzeganie świata i ludzi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sas Re: do karola04 IP: *.net81.citysat.com.pl 15.10.06, 17:03 Albo nie umiesz czytać ze zrozumieniem , albo to juz pierwsze objawy kontaktu ze wspaniałymi tunezyjczykami . Pisałem ,że CZĘSTO SPACEROWALIŚMY NA MEDINE . Pisze co widzialem ,zapewne nie tylko ja . Od biorących stronie tak samo jak od DAJACYCH . Sas Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: karola04 Re: do sas IP: *.chello.pl 15.10.06, 17:36 nauczyć gó..arza to chodzi i powtarza... no przecież jestes specjalistą w dziedzinie cen... nie daj sie prosić napisz nam... wszyscy jestesmy ciekawi ile płaciłeś tunezyjczykom :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sas Re: do karola04 IP: *.net81.citysat.com.pl 15.10.06, 22:00 Takiego brzydala jak ja nie chcieli by za żadne pieniądze . No ale myśle ze Tobie drogo by nie policzyli Sas Odpowiedz Link Zgłoś
pannisko Re: do karola 04 15.10.06, 15:42 Napisz proszę jakie są aktualne ceny. Bardzo mnie to interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sas Re: do panisko IP: *.net81.citysat.com.pl 15.10.06, 17:06 Nie wiem -wynika to z moich postow. Ale może ktoś kto płacił i potrafi sie do tego przyznać zaspokoi Twoja ciekawość. Sas Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mała Re: do pannisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 15:52 Ale jakie ceny cię interesują?Bo ty się rozmawia o sexturystyce. Odpowiedz Link Zgłoś
pannisko Re: do pannisko 15.10.06, 17:21 Rozumiem słowo "seksturystyka" :) Po prostu chodzi mi o ceny za usługi seksualne,nie za wielbłądy czy daktyle. Odpowiedz Link Zgłoś
ada062 Kawiarnia w Sousse 27.10.06, 09:08 Gość portalu: Sas napisał(a): > Na głównej ulicy Sosse -na przeciw kina jest restauracja . Czesto > spacerowaliśmy na medine i nie mogłem zrozumieć dlaczego w tej knajpie > wspaniali tunezyjczycy siedzą frontem do chodnika a nie do siebie. > Sas Drogi Sasie, z pewnością przy takim nastawieniu niektórych pan, które jeżdżą do Tunezji by płacić za przyjemności seksualne są knajpy w Sousse i większych miastach, w których można wynająć sobie przystojnego Araba do towarzystwa. Jak jest popyt, to jest podaż. Być może kawiarnia naprzeciwko kina w centrum jest akurat miejscem, gdzie na pewniaka można spotkać żigolaków, ale mylisz jednak pojęcia pisząc, że specjalnie panowie wystawiają się frontem do ulicy jak w witrynie sklepowej. Tunezyjczycy po prostu mają taki zwyczaj i taką mentalność. Jak pojedziesz do zabitej dechami mieściny na południu, to tam o wschodzie słońca siedzą całe tabuny facetów pijących herbatę i zwróconych frontem do ulicy. Daję głowę, że nawet nie przyszłoby im do głowy zarabiać własnym zadkiem. Tak samo jest w dzielnicach mieszkaniowych Sousse, gdzie turyści raczej nie trafiają. Arab ze swoim wewnętrznym spokojem może siedzieć godzinę przy szklaneczce herbaty i gapić się na ulicę. Ot cała filozofia. To dla Tunezyjczyków jest zabawne, że Europejczycy potrafią wypić kawę w 10 minut. A tam jak do knajpy pójdzie dwóch facetów, zamówią kawę i potrafią siedzieć godzinę patrząc przed siebie i nawet ze sobą nie rozmawiając. Taka kultura. A na turystkach to chyba najczęściej zarabiają animatorzy i ratownicy w hotelach, bo mają łatwy dostęp do łatwych pieniędzy:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: r1 Re: Kawiarnia w Sousse IP: *.hcm.com.pl 27.10.06, 11:38 witam ja z Sasem polemizowalem na ten temat pare post .ale obserwator kawiarniany/Sas te sytuacje wiazal tylko z sexem a nic wiecej do niego niedocieralo a sytuacje moga byc calkiem inne ale Sas tylko sex i sex i od poczontku go interesowao jaka jest zaplata .on na tym tle to ma fijola . a jednym slowem /niewazne kto z kim spi oby sie dobrze wyspal/ a Sas obserwator dalej bedzie jezdzil i obserwowal a z jego bujna wyobraznia jeszcze nie raz zadziwi a mysle na forum to powinien jeden drugiemu doradzic a nie interesowac sie sprawami .co do tego nie ma prawa .teraz niech kazdy kto idzie spac niech spoglonda pod lozko bo tam moze byc Sas. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Kawiarnia w Soussedo r1 IP: *.sti.net.pl 27.10.06, 12:41 TWOJA POLSZCZYZNA MNIE POWALA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: r1 Re: Kawiarnia w Soussedo r1 IP: *.hcm.com.pl 27.10.06, 13:10 ty jestes prof. Miodek a moze cenzor to pomylilas forum poszukaj moze jest forum o literackie to moze bedziesz miala cos do powiedzenia bo do tej pory jestes pomiedzy Sasem a moja osoba ,moze do pomocy bo zawsze pojawiasz sie gdy polemizuje z Sasem a tak z ciekawosci jestes powalona na kolana albo jak biedronka pozdrowienia dla Sasa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: monia Re: Kawiarnia w Soussedo r1 IP: *.sti.net.pl 27.10.06, 14:03 Nie pomylilam forum jesli o to chodzi,a jezyki <nie tylko polski> to moja mocna strona wiec ucz sie ucz zamiast krytykowac Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sas Re r1 IP: *.net81.citysat.com.pl 27.10.06, 12:59 Tak Sas OD POCZONTKU wiazał tą knajpę z wystawą koni rasowych. O czywisci nigdy mnie nie interesowała zapłata ponieważ nie bylem zainteresowany / nie wciskaj mi czegos czego nie napisalem/. Dla ciebie to napewno nie ważne, z kim śpisz - byle by się chcial z tobą przespać . Jezeli łózko będzie stało na Ave Burgiriby to jest duze prawdopodobieństwo ,że w okolicach tego mebelka będzie przechadzał się Sas i SPOGLONDAŁ ci sie wokol dzieje. Sas Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: r1 Re: Re r1 IP: *.hcm.com.pl 27.10.06, 13:20 Sas poczytaj ze zrozumieniem swoj post z 13.10.06 godz 14.03 to twoje kit to czy prawda jak wiesz ze placa to jaka jes cena bo juz tylu pytalo a ty cisza . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sas Re: Re r1 IP: *.net81.citysat.com.pl 27.10.06, 17:07 Po raz enty odpowiedam -niewiem nie byłem zainteresowany . Postaraj się uwaznie czytać moje post. Sas Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sas Re do ada062 IP: *.net81.citysat.com.pl 27.10.06, 12:31 Trudno sie nie zgodzić z Twoimi argumentami -ale. Frontem do ulicy siedziała tylko młodsza część wspaniałego towarzych ,starsi grali w ichniejsze karty lub oglądali telewizor, podjeżdżajace taksówkami panie nie przerywały gry karcierzom tylko po krótkich negocjacjach odjeżdżały z młodymi byczkami w siną dal .Co do animatoeów to oczywiscie zgoda -kazdy z nich to żigolak , tylko że oni mają mozliwośc wyboru najlepszych opcji , a newt gdyby to i tak jest ich za mało do przerobienia tak duzej ilości towaru. Sas Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: r1 Re: Re do ada062 IP: *.hcm.com.pl 27.10.06, 13:55 Sas ty sie robisz wielki intelek ,a po prostu jestes ,,dupek.. bo kto kobiety uwaza jak towar to dla mnie jest ,,dupek,, jestes gorszy od araba bo oni tez kobietami roznie ,, znowu powiesz ze tego nienapisales ty dupku to byl ostatni post do ciebie bo z dupkami nie gadam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sas Re: Re do r1 IP: *.net81.citysat.com.pl 27.10.06, 17:10 Trudno mi z toba polemizować . Czy ty naprawde jesteś taka niekumata ? C Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sas Re: Re do r1 IP: *.net81.citysat.com.pl 27.10.06, 17:22 Jeżeli tunezyjczyka do bara, bara , kupuje sobie jakaś pani to KTO JEST TOWAREM? Czy ty czasami myślisz , czy zamiast mózgu masz sieczkę , czy ty poprosty umiesz czytać ? Śmię wątpić . Tego dupka to komentować nie będę aczkolwiek świadczy na którym poziomie intelektualnym bozia powiedziała stop .Współczuję - Sas . Odpowiedz Link Zgłoś
oollaa3 Re: do karola 04 04.11.06, 13:39 Ja powiem tylko tyle: jak sie nie ma brania i rwania w kraju to się jeździ do takich Egiptów, Tunezji, bogatsze jadą dalej na Jamajkę. Oczywiście żadna z tych pań nie przyzna się do tego iz płaci za seks. On nie liczą tego, że drobne prezenty, stawianie drinków i kolacyjek takiemu panu- to też zapłata. Pieprzą sobie same , ze to z racji wdzięku, urody są "oblegane". Byłam, widziałam, w Tunezji. Dziękuje , postoję. Szkoda, ze Polki tak się szmacą, ale tak zawsze było. Kiedyś w czasach pewexów za parę dolarów wyznawały miłość każdemu Arabowi, teraz jeszcze dopłacą żeby przez tydziń paradować z Arabem. Nie łudxmy się, kobieta która ma dobre bzykanko w kraju i fajnego faceta nie pojedzie tam obłapiac się z jakims brudasem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mała Re:do pannisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 21:53 Wszystko za ładny usmiech! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ninka Re:dajcie juz spokoj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 23:05 Ja pierdziele jeszcez nie widzilam kogos takiego kto by sie tak uczepil jednej osoby, mam na mysli Karole04... piszesz ze Sasa spotykasz na kazdym temacie gdzie nie wejdziesz, to samo On moze powiedziec o Tobie, bo bywacie na tych samych tematach... to dziala w dwie strony....a co do Tunezyjczykow i wiekszosci turystek to ja tam mam juz swoje zdanie wyrobione.... czlowiek obojetnie gdzie nie pojdzie to widzi co sie dzieje, wiec rowniez nie rozumiem dlaecgzo tak sie czepiacie Sasa ze niby specjalnie pojechal i obserwowal ludzi i to bylo jego glownym celem.ja tez tam bylam, i to z chlopakiem chodzilismy w rozne miejsca, w rozne miejsca jezdzilismy, nie siedzielismy tylko w hotelu, wiec czlowiek chchac niechcac widzial co sie dookola dzieje..a co do cen, to przeciez skoror ktos regulanie codziennie chodizl i cos kupowal to chyba pamieta ile za to placil bo jelsi nie to proponuje jakies tableteczki typu gingo biloba .. na poprawe pamieci.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: andrzej Re:dajcie juz spokoj... IP: *.sti.net.pl 15.10.06, 23:11 Karole04 jest z Warszawy to wszystko tlumaczy...chyba wiesz o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sas Re:do Andrzej i Ninak IP: *.net81.citysat.com.pl 16.10.06, 19:20 Dzieki za poparcie . Jeszcze raz powtarzam -opisuję fakty / dla niektórych bolesne/ . Moze mnie atakowac 100 lolitek i 100 karoli a ja i tak bedę pisał prawdę . A że PRAWDA W OCZY KOLE , to niech kole. Sas Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ola Re: sexturystyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 14:25 moja koleżanka prowadzi interes w polsce. ma na utrzymaniu młodego chłopca, który ma coraz większe wymagania . Za każdym razem pozostawia mu pokaźną sumę (około 5000 dolarów), a jeździ kilka razy w roku, zakupiła mu już mieszkanie i samochód, by chłopak mógł pracować jako taksówkarz, ale ten się nie kwapi, bo jak twierdzi: ciężka tp praca. A tak naprawdę to po co ma sie chłopina męczyć jak dopływ gotówki jest! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sas Re: sexturystyka IP: *.net81.citysat.com.pl 25.10.06, 14:55 Biedaczyna musi podjąc życiową decyzję co do ZATRUDNIENIA . Albo caly dzień za kierownicą taxi , albo caly dzień w SEXUALNYM POGOTOWIU . Glupia polka i cwany żigolo . Na ale na własne życzenie. Sas Odpowiedz Link Zgłoś
olusia2284 Re: do Oli 25.10.06, 17:01 Bez komentarza !!! Powinna go już dawno wyrzucić na bruk. Po co z nim dalej jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sas Re: do olusia2284 IP: *.net81.citysat.com.pl 25.10.06, 17:39 Trzyma go żeby zawsze był GOTOWOSCI BOJOWEJ . sAS Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: karolcia24 Re: do Oli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 17:50 jak mu tyle kasy zostawia to po co ma pracowac :D dobrze chlopak kombinuje a tam pewnie ma jakas tunezyjke i razem pieniazki wydaja!! Sama jestem w zwiazku z jednym ale ja mu pieniedzy nie daje:P Nie mi oceniac Tunezyjczykow jedni sa uczciwi drudzy troche mniej podobnie jak na calym swiecie... u nas tez chlopcy chetnie sie spotykaja z kobietami starszymi ktore maja pieniazki:P tylko u nas sie o tym malo mowi bo najlepiej jest oceniac obcych:P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sas Re: do karolcia24 IP: *.net81.citysat.com.pl 25.10.06, 18:08 Tunezyjke to on moze i ma , ale pieniążków zawsze mało i pomimo ZAPOMOGI Z POLSKI dorabia na boku SŁUŻAC innym Panią . Sas Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: r1 Re: do karolcia24 IP: *.hcm.com.pl 26.10.06, 07:28 do Sas to jest twoja prawda /ty to widziales.o tym wiesz albo to sa twoje domniemania bo ja jak nie jestem pewny to bzdur nie pisze a podobno ty tylko prawde .prawde oj Sas ty to jestes jasnowidz. OT twoja prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sas Re: do rt IP: *.net81.citysat.com.pl 26.10.06, 10:08 Jezeli Piszesz ,że moje posty to kłamstwa i bzdury to poproszę o post w którym napisalem nieprawdę lub wprowadzilem kogos w błąd. Sas Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: r1 Re: do rt IP: *.hcm.com.pl 26.10.06, 10:26 to twoje ..dwa posty do gory byles przy tym widziales jak to widziales to ok. ale jak sie tylko tak myslisz ze tak jest. to sam widzisz ze bzdury piszesz albo tylko ty wiesz jak jest ,a z ciekawosci jak dlugo byles w Tunezji ze nabrales takiej wiedzy .i stales sie expertem w kilku dziedzinach.tak ze poczytaj te 2posty do gory i pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sas Re: do rt IP: *.net81.citysat.com.pl 26.10.06, 12:57 Trudno mi z Toba dyskutowac jezeli nie wiesz o czym pisze . W moich postach DWA POSTY DO GÓRY odpowiadałem na post forowiczki , ktora opisywała jak cwany tunezujczyk wykorzystuje glupią kolezanke . TAKIE MOJE PRAWO . Po raz enty powtarzam ,ze nie jestem expertem , moze tylko wnikliwym obserwatorem. Moje wypowiedzi w KILKU DZIEDZINACH to nie naukowe eleboraty tylko przelanie na monitor swoich spostrzezen . Oczywiście przeczytałem DWA POSTY DO GÓRY. Sas Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: karolcia24 Re: do sas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 02:20 witaj Sas widze ze czepiles sie tych Tunezyjczykow bardzo mocno i nie chcesz sie ich puscic wakacje sie juz skonczyly ochlon!!! pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
olusia2284 Re: do Oli 25.10.06, 22:49 Po prostu jest cwany :) a takich to dużo w Tunezji :P Wiesz co innego spotkać się, poszaleć w dyskotece, umówić na spacer po plaży czy kawę - ale być z takim panem?? i dodatkowo płacić za jego zachcianki??? Żałosne !!! Już rozumiem pół na pół, ale nigdy bym takich sum nie wydawała na mojego chłopaka. Utrzymuję kontakt z pewnym Tunezyjczykiem - bardzo słodziutki, ale nie wydałam na niego ani dinara i jakoś szło go utrzymać przy sobie :) Nio ale trudno ... takie życie :( Nie tylko w Tunezji zdarzają się takie sytuacje, ale w Polsce też, więc nie dziwota :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sas Re: do olusia2284 IP: *.net81.citysat.com.pl 26.10.06, 10:14 I to o czym piszesz jest ZDROWE I NORMALNE. No , ale jest pewna grupa pań , ktore robią to co robią a później ubierają to w MIŁOSNE SZATY .Czytając niektore wątki czasami sie zastanowiam czy człowiek może byc aż tak naiwny i głupi. Pozdrawiam Sas Odpowiedz Link Zgłoś
olusia2284 Re: do olusia2284 27.10.06, 00:12 Wiesz ... zapewne jesteś już długo na tym forum, bo widzę po Twoich postach :) No niestety ... niektóre dziewczyny są bardzo naiwne :( Sztuką jest by nie dać się omotać tym panom, bo potem oni to wykorzystują :/ Ja też poznałam kilku Tunezyjczyków, z jednym się spotykałam i dalej utrzymujemy kontakt - ale nie jestem zakochana, chociaż koleś bardzo mi się podoba - nie przeczę, ale wiem, że po moim wyjeżdzie takich jak ja może mieć kilka, bo jakby nie było ich uroda przyciąga Europejki - wiesz, tak samo jak niektórzy Polacy lubią mulatki, czy wenezuelki ze śniadą cerą i ciemnymi włoskami, tak samo nam Polkom podoba się ich śródziemnomorska uroda, i umią zawrócić dziewczynom w główce co potem się kończy finansowaniem ich rozrywek - a to już żałosne jest :/ Wiesz, dam jeden przykład: chciałam dać temu mojemu paczkę papierosów polskich i małą ćwiarteczkę wódki - ot tak dla spróbowania, a on mi za to wręczył 8 dinarów - byłam w szoku !!! Bo mało kiedy się zdarza taka sytuacja :) Także widzę, że chłopak był bezinteresowny w stosunku do mnie, mimo tego iż nie grzeszył pieniędzmi nie wyciągnął ode mnie ani dinara - ale taki przypadek zdarza się może jeden na 100 :) Pozdrawiam ... jak chcesz możesz skomentować mój post i wcale się nie obrażę :P Odpowiedz Link Zgłoś
olusia2284 Re: do Sasa 27.10.06, 00:13 Wiesz ... zapewne jesteś już długo na tym forum, bo widzę po Twoich postach :) No niestety ... niektóre dziewczyny są bardzo naiwne :( Sztuką jest by nie dać się omotać tym panom, bo potem oni to wykorzystują :/ Ja też poznałam kilku Tunezyjczyków, z jednym się spotykałam i dalej utrzymujemy kontakt - ale nie jestem zakochana, chociaż koleś bardzo mi się podoba - nie przeczę, ale wiem, że po moim wyjeżdzie takich jak ja może mieć kilka, bo jakby nie było ich uroda przyciąga Europejki - wiesz, tak samo jak niektórzy Polacy lubią mulatki, czy wenezuelki ze śniadą cerą i ciemnymi włoskami, tak samo nam Polkom podoba się ich śródziemnomorska uroda, i umią zawrócić dziewczynom w główce co potem się kończy finansowaniem ich rozrywek - a to już żałosne jest :/ Wiesz, dam jeden przykład: chciałam dać temu mojemu paczkę papierosów polskich i małą ćwiarteczkę wódki - ot tak dla spróbowania, a on mi za to wręczył 8 dinarów - byłam w szoku !!! Bo mało kiedy się zdarza taka sytuacja :) Także widzę, że chłopak był bezinteresowny w stosunku do mnie, mimo tego iż nie grzeszył pieniędzmi nie wyciągnął ode mnie ani dinara - ale taki przypadek zdarza się może jeden na 100 :) Pozdrawiam ... jak chcesz możesz skomentować mój post i wcale się nie obrażę :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sas Re: do olusia2284 IP: *.net81.citysat.com.pl 27.10.06, 11:56 A co tu komentować . Z postu wynika ,że Jesteś dziewczyną , która rozum ma w głowie a nie w ..... Sas Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mortadela Re: do olusia2284 IP: *.aster.pl 01.11.06, 22:00 Odkryłem , że sas zna się nawet na tunezyjskiej sexturystyce.Może poziom tego sexu jest lepszy niż Tunezja.Sas czy może jesteś dyrygentem? Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_24 do mortadela 01.11.06, 22:24 Sas byl w Tunezji widzial duzo i stara sie wszystkim odpowiadac na pytania tak jak wszyscy i chwala za to a jak widze to nie potrzebnie sie czepiasz mortadelo!!!! Pozdrowionka dla Ninki :)))) Ninka kupie w Tunezji ciasteczka Twoje ulubione kokosowe nie martw sie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mortadela Re: do mortadela IP: *.aster.pl 01.11.06, 22:26 Widział dużo?- chyba wielbłądziego łajna . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ninka Re:do Karolci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 23:04 dzieki Karolcia.. :D..... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ninka Re: DO Karolci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 23:12 szczesliwej podrozy... nio i baw sie tam dobrze....i czekam juz jak wrocisz i opowiesz jak bylo.. rob duzo zdjec...pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_24 juz jutro :P:P:P 02.11.06, 00:25 do Ninki - na pewno sie bede dobrze bawic w koncu to fajne klimaty i musze czatowac na te ciasteczka Twoje ulubione!!!!!!!! do mortadeli - czy wielblady czy nie!!!! poczytaj jego posty to sie dowiesz co widzial!!! pozdrawiam....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sas Re: do mortadela IP: *.net81.citysat.com.pl 02.11.06, 10:21 Łajno oczywiście też widzialem w Tunezji . A teraz po powrocie mam watpliwą przyjemnosc z ŁAJNEM / czyli toba mortadelo/prowadzic dyskusję . Sas Odpowiedz Link Zgłoś
ada062 do Sasa 02.11.06, 10:34 Sasie, daj sobie już spokój z mortadelą, bo Ci zaszkodzi i dostaniesz niestrawności. Jeśli ktoś operuje taką poetyką wypowiedzi, to lepiej z nim nie polemizować;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sas Re: do ada062 IP: *.net81.citysat.com.pl 02.11.06, 10:43 Masz rację ,juz dawno nie było na forum takiego indywidum . Co do niestrawnosci to chyba Masz racje . Polemizujęc z tym człowieczkiem rzeczywiscie robi mi sie niedobrze . Gdybym siedziel obo niego to nie musiał bym powstrzymywac odruchow wymiotnych tylko poszedł bym na calosc . Pozdrawiam Sas Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mortadela Re: do ada062 IP: *.aster.pl 02.11.06, 11:30 A w Tunezji razem z młodymi koleżkami arabskimi było ci dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
ada062 do Mortadeli 02.11.06, 11:39 Teraz z Sasa przerzuciłeś się na mnie? Odpowiadając na Twoje niewybredne pytanie: z jednym było mi tak dobrze, że został moim mężem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sas Re: do ada062 IP: *.net81.citysat.com.pl 02.11.06, 13:05 A nie mówilem ze to,to -to zboczątko . Sas Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sas Re: Do ada062 IP: *.net81.citysat.com.pl 02.11.06, 13:31 Jaj zwykle. / Samochwała ze mnie ,co . Sas Odpowiedz Link Zgłoś
ada062 Do Sasa 02.11.06, 13:42 Tyle tylko wątek ma tytuł ,,seksturystyka", a ostatnie posty zeszły na temperowaniu Mortadeli:-) Może po prostu nie odpowiadać na obelgi, bo mało sympatycznie robi się na forum o sympatycznym kraju, a są tacy, którzy wchodzą tu się czegoś dowiedzieć i wymienić informacje, bynajmniej nie na poziomie dialogu z Mortedelą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sas Re: do mortadela IP: *.net81.citysat.com.pl 02.11.06, 10:17 Ty to masz łeb. Wprawdzie przyznajesz ,że zostałes kopnięty przez wielbłąda w główkę , ale widzę że na mózyce nie znasz . Sas Odpowiedz Link Zgłoś
ada062 sexturystyka 02.11.06, 13:50 Pragnąc sprowadzić wątek do jego tematu pytam: ktoś w końcu wie i napisze jakie są ceny w Tunezji za usługi seksualne. Prostytucja jest tam legalna i mają domy publiczne. Sas napisał już o pewnej kawiarni w Sousse naprzeciwko kina, w centrum. Czy to rzeczywiście tak się naszym paniom opłaca, czy ci Tunezyczycy są tacy przystojni i posiadają takie umiejętności?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mortadela Re: sexturystyka IP: *.aster.pl 02.11.06, 14:26 Sas dawał chłopcom sezamko Wedla. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sas Re: do mortadela IP: *.net81.citysat.com.pl 02.11.06, 14:30 A co to takiego sezamko Wedla - jakiś wymyślony przez ciebie fetysz . Sas Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sas Re: do ada062 IP: *.net81.citysat.com.pl 02.11.06, 14:28 Przybytek ,który opisywałem to targowisko dla pań . Wiem tez ,ze w medinie równiez znajduje sie burdel z uslugami dla panów . Co do cen i jakości usług to w tej kwestii nie mam rozeznania . Czy tunezyjczycy sa przystojni - trudno mi oceniać . Natomiast jeśli chodzi o panie to spacerujac po Ave Burgiryby jest na czy oko zawiesic. Sas Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mortadela do sasa IP: *.aster.pl 02.11.06, 14:45 No nie udawaj , nie musisz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sas Re: do mortadela IP: *.net81.citysat.com.pl 02.11.06, 16:57 Nie udaję bo w ptrzeciwienstwie do ciebie nic udawać i nic udowadniać nie muszę . Sas Odpowiedz Link Zgłoś
ada062 Please 02.11.06, 17:06 Sasie, nie wierzę, że aż tak Cię bawi polemika z Mortedelą. Próbował kilka postów wcześniej wrócić do głównego wątku, ale daremnie. Nadal wymieniacie ,,grzeczności" z Mortadelą. Rzucanie mięsem jak sklepie mięsnym. Koresponduje to z pseudo Twojego adwersarza, ale za chwilę nikomu innemu nie będzie się chciało dopisywać na tym forum. Please:-( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sas Re: do ada062 IP: *.net81.citysat.com.pl 02.11.06, 17:29 Jezeli ściekowi ulegniesz to razem z nim poplyniesz rynsztokiem do szamba . Sas Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mortadela Re: do ada062 IP: *.aster.pl 02.11.06, 18:39 Czyli ten sas nie taki mądry. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sas Re: do mortadela IP: *.net81.citysat.com.pl 02.11.06, 18:50 A kto mówil, ze mądry . Jezeli w zdaniu nie pada wulgaryzm lub odnośniki do twoich zboczonych skojazen to nie potrafisz przeczytac prostego tekstu ze zrozumieniem . sAS Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka2006 Re: sexturystyka 03.11.06, 07:12 Elo :P Widzę, że tutaj rozgorzałe dyskusje państwo prowadzą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: r1 Re: sexturystyka IP: *.hcm.com.pl 03.11.06, 13:55 to nie dyskusja to monolog jedynej nawiedzonej osoby w postaci pana Sasa jest na wszystkich wontkach o Tunezji i on najlepiej wie co i jak na wszustkie tematy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ninka Re: sexturystyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 17:23 widzisz tylko pana Sasa, a pan Mortadela jakos ci umknal.... to on prowokuje, a pas Sas ulega i dalej ciagnie ta dyskusje... ja juz bym dawno odpuscila, bo te dyskusje nie maja juz dawno sensu i poziomu, jeden przez drugiego stara sie udowodnic ze ejst madrzejszy, z tym ze pan Mortadela, jest w swoim wyrazaniu mysli bardziej ostry i chamski... i nie paztry na to ze bardzo obraza innych takimi wyzwiskami..ciekawe skad w nim tyle zlosci....P.S. prezz takie beznadziejen dyskuje jakie panowie prowadza to forum staje sie nudne, bo mnie nie podkreca kogos brak kultury i ublizanie innym... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sas Re: do r1 IP: *.net81.citysat.com.pl 03.11.06, 17:57 Moze jestem nawiedzony . Nie prawda ,ze dyskutuję na wszystkich WONTKACH o Tunezji . Daleki jestem od tego ,zeby byc ekspertem na WSZUSTKIE tematy . Po za tym pozdrawiam . Sas Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mortadela Re: do r1 IP: *.aster.pl 03.11.06, 20:14 Sas to taki Leonardo da Vinci do spraw Tunezji , no po prostu zna się na wszystkim , a wytłumaczyć nie potrafi dlaczego tam jest hoojowo.No i kłania się język polski - ortografia.No ale akurat to zdarza się ludziom wyjątkowym . Odpowiedz Link Zgłoś