onyks_malowany Re: Wrocilem! 14.06.13, 16:15 Ile lat odsiedzialeś? Kolo z celi w porzo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: curious ziuta Re: Wrocilem! IP: *.phlapa.east.verizon.net 14.06.13, 17:18 Ktora godzina? Odpowiedz Link Zgłoś
piasek.mi.zgrzyta Powrot 14.06.13, 18:45 Siedem. W pojedynce. Glownie padalo (Birmingham). Zegarka jeszcze nie mam. Ukradne podczas weekendu. Nie lecialem. Autobus. Komfort jazdy? Nie pytajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
shy33 Re: Wrocilem! 14.06.13, 22:30 Dlaczego mówią żeby tak skoro słoń ma buty na wietrze a jeleń sypia w piżamie? e=mckwadrat, czy zupa ananasowa jest w kieszeni? Bo chciałabym biwak rozłożyć. Co ma piernik do wiatraka na Kamczatce? Dzięki z sufitu za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
piasek.mi.zgrzyta Dzisiaj pytanie, dzisiaj odpowiedz 14.06.13, 22:52 Odpowiem w poniedzialek. Wylaczylem juz swiatlo i za godzine bedzie sobota. Odpowiedz Link Zgłoś
shy33 Re: Dzisiaj pytanie, dzisiaj odpowiedz 14.06.13, 23:19 Pytałam o to na lotnisku, pan ulotnik spojrzał an kompas i powiedział, ze skoro dzisiaj jest środa, to za tydzień będzie niedziela. Zapisz sobie to na kaloryferze, bo może ci się przydać w następnej podróży. Odpowiedz Link Zgłoś
piasek.mi.zgrzyta Kaloryfer 15.06.13, 01:13 shy33 napisała: > kaloryferze...< Niezreczna sprawa - nie mam kaloryfera:(. Ty, O Niesmiala, masz? Odpowiedz Link Zgłoś