Gość: Helen IP: 217.96.9.* 26.04.02, 12:30 Będę na W.Kanaryjskich w czerwcu, chciałabym tanio wynająć auto. Gdzie i za ile? Będę wdzięczna za porady. Pa pa, Helen Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karolina Re: Autko - tanio wynająć - na Kanarach IP: *.imit.kth.se 03.05.02, 13:28 Wypozyczalni jest do diabla i ciut ciut ceny podobne wystarczy sie przejsc, ale na male samochody czasem trzeba rezerwowac..informacje z Fuerteventura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aka Re: Autko - tanio wynająć - na Kanarach IP: *.015-83-73746f28.cust.bredbandsbolaget.se 05.05.02, 18:44 Maly CLIO z klimatyzacja na 1 dobe kosztowal mnie ub. lata na Tenerifa 6215 pesetas.Wchodzily w to wszelkie ubezpieczenia,wypozyczalam w hotelu przez AVIA CAR.Jesli bedziesz wypozyczac,to sprawdz,od czego bedziesz ubezpieczona,zeby potem niespodzianek nie bylo.Wypozyczalam w czerwcu.Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
mikmik Autko na Kanarach 06.05.02, 12:40 Lecieliśmy na Fuertaventure i wypozyczylismy samochód z prawem do zabrania go promem na Lanzarotte ( wyspy blisko siebie połozone ). Samochód mielismy przez 12 dni. Całośc wyszła ok 1000 PLN dzielone na dwóch. Obeszliśmy sporo wypozyczalni bo nie wszystkie zezwalały na zabranie autka na Lanzarotte i w końcu na druga czy trzecią z taką ofertą sie zdecydowaliśmy. Trzeba się rozglądać, bo niektóre maja dziwne oferty ( np. limity kilometrowe ) ale na wyspach jest ich tyle, że zawsze znajdziesz odpowiednia ofertę na swoje mozliwości/wymagania Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicem Re: Autko na Kanarach IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 01:06 Ale numer. Ja wypozyczylem Corse na Fuerteventurze za jakies grosze na 3 dni i nawet nie myslalem o tym, ze sa takie samochody ktorymi nie mozna pojechac promem na Lanzarote. Po prostu zaladowalem Corse na prom i heja ;) Nalepiej bylo przy zdawaniu samochodu, ja sie przejalem, ze auto z prawej strony zarysowane (nie zauwazylem tego przy wypozyczaniu) dodatkowo wypucowalem w Shellu, zeby porzadek byl, a oni nawet auta nie sprawdzili, tylko zaufali mi gdy oddawalem kluczyki, ze wszystko OK i ze paliwo do pelna. Chyba za malo nas tam znaja :) Druga sprawa, tak tanie paliwo to MARZENIEEEEE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikmik Autko na Kanarach 08.05.02, 10:31 "Nasz" samochód odstawialiśmy na parkingu lotniska w Arecife, z wczesniejszym przykazaniem żeby klucze włożyć nad zakole koła od strony kierowcy :))) Stwierdziliśmy więc, że nastepnym razem po przylocie przejdziemy się po parkingu i poszukamy jakieś ładne, świeżo zdane autko. A nie chcieliśmy ryzykować lewej przeprawy promowej z autkiem, bo nas akurat sprawdzali przy zakupie biletu na prom czy mamy pozwolenie z wypozyczalni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajtek Re: Autko - tanio wynająć - na Kanarach IP: 212.134.55.* 09.05.02, 08:58 Rok temu na Gran Canarii wypozyczenie Renault Twingo z 'sunroof'em kosztowalo dokladnie 300zl. na 3 dni. Wypozyczalnia jest na kazdym rogu. Tylko trzeba przejsc, porownac ceny i sie umowic na termin, bo czasami tych malych autek brakuje. Ceny generalnie sa porownywalne. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś