Gość: Sandra IP: *.speed.planet.nl 20.07.05, 12:37 Czy ktos sie moze orientuje, czy z Santiago de Chile do Puenta Arenas mozna inaczej doleciec niz LAN (z przesiadka)? Sa moze jakies linie, ktore leca bezposrednio? Dzieki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moby Re: Santiago de Chile - Puenta Arenas IP: *.35.broadband2.iol.cz 20.07.05, 12:59 Z tego co wiem to lecac LAN-em nie trzeba sie przesiadac, jest tylko miedzyladowanie, osoby lecace do Punta Arenas zostaja na pokladzie. Oprocz LAN jest jeszcze jakas inna linia lokalna ale nie wiem czy lataja do Punta Arenas z Santiago. Odpowiedz Link Zgłoś
nocnylot Re: Santiago de Chile - Puenta Arenas 20.07.05, 15:32 LANem latasz bez przesiadki. Tylko z miedzyladowaniem. Konkurencja tez tak lata. Z Santiago do Punta Arenas poza LANem lataja tez SKY Airline i Aerolineas del Sur. www.internationalms.com/skyairline/index.htm www.skyairline.cl/index.htm Aerolineas del Sur nie maja jeszcze strony internetowej. Ale ceny maja takie same jak SKY. nl Odpowiedz Link Zgłoś
the_canadian I nie Puenta Arenas 20.07.05, 16:37 Tylko Punta Arenas. A zeby bylo trudniej, miedzyladaowanie jest w Puerto Montt. I to jest cala moja puenta. Odpowiedz Link Zgłoś