Gość: tajka IP: *.roehlig.pl 27.02.06, 12:16 czy ktoś wie jak wyglada sprawa noclegów na Khao San w Bangkoku? musimy rezerwować wcześniej czy jest szansa jechać "w ciemno" i znaleźć nocleg szybko na mioejscu? dodam, ze jedziemy w marcu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beniowski Re: noclegi w Bangkoku 27.02.06, 13:43 A kiedy dokładnie bedziecie? Bo ja przylatuję 6 marca. I bedę szukać noclegi 'w ciemno' :-) Gość portalu: tajka napisał(a): > czy ktoś wie jak wyglada sprawa noclegów na Khao San w Bangkoku? musimy > rezerwować wcześniej czy jest szansa jechać "w ciemno" i znaleźć nocleg > szybko na mioejscu? dodam, ze jedziemy w marcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajka Re: noclegi w Bangkoku IP: *.roehlig.pl 27.02.06, 14:35 15 marca. nam chyba też to pozostanie, w ciemno:) mam nadzieję, że problemu nie będzie, słyszałam, ze tam jest mnóstwo hoteli, dzielnica iście turystyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo07 Re: noclegi w Bangkoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 15:39 spokojnie mozecie leciec w ciemno... polecam D&D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: noclegi w Bangkoku IP: *.chello.pl 27.02.06, 16:02 Mozna w ciemno np ja nocowalem obok Kao San w Four Sons Place 1,3,5 Trok Mayom,Jakapong road.Pokój 2os za 500Baht. Ale polecam zamieszkanie poza KaoSan Road,dalej od centrum,gdzie jest prawdziwa tajlandia a nie tlusci,pijani angole.Do centrum mozna podrozowac lodzia. I jest taniej-2 os za 350Baht. zazdroszcze,ja juz w polsce :-( Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.cukier Re: noclegi w Bangkoku 28.02.06, 10:21 nie powinniście mieć żadnych problemów ze znalezieniem noclegów poszukajcie raczej w bocznych uliczkach wokoło KhaoSan, jest ciszej fajna uliczka z paroma hotelikami jest z tyłu świątyni, uliczka chyba się nazywa Soi Wat Ratchabutana czy coś takiego :) ja sypiałem w różnych hotelikach z sieci Sawasdee www.sawasdee-hotels.com można je rezerwować przez internet ale może na miejscu traficie na coś ciekawszego i tańszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tajka Re: noclegi w Bangkoku IP: *.roehlig.pl 28.02.06, 15:28 dzieki za odpowiedź. tak tez zrobimy, poszukamy w bocznych uliczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
agnitum Re: noclegi w Bangkoku 09.03.06, 12:01 Polecam Thai Cozy House (na ulicy obok KSR) Wycyganiłem tam 300 Bahtow za nocleg... w styczniu 2006. A i tani na samym KSR jest np. Marco Polo a i w ogóle w cholere jest tam hostelow :) Na pewno coś znajdziecie Agnitum Odpowiedz Link Zgłoś