mika166 10.08.08, 22:29 j.w ( co o nich sadzicie, kogo znacie? ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala_6 Re: Animatorzy z Riadh Palms 28.02.09, 16:58 ....animacje ??? bardzo fajne, wysportowani chłopacy, byłam kilka razy w tym hotelu więc napatrzyłam się, lepiej nie zawracać sobie nimi głowy, to chyba szef animacji..wysoki szczupły w okularach wydawał się ok. bo i on chyba ma żonę(niektórym tunezyjczykom nawet żona nie przeszkadza w zabawach z turystkami) Odpowiedz Link Zgłoś
turkeyissexi Re: Animatorzy z Riadh Palms 01.03.09, 13:09 Żonę?? :O Byłam tam w lutym i z tymi chłopakami utrzymuję kontakt do dziś (czysto koleżeński żeby nie było) i nie wydaje mi się żeby któryś z nich miał żonę! Szefem animatorów był Speedi to on ma żonę tak? Opowiedz coś więcej o nich jak możesz jestem ciekawa co zmajstrowali:) Odpowiedz Link Zgłoś
ala_6 Re: Animatorzy z Riadh Palms 01.03.09, 15:08 coś więcej o nich powiedzieć.. nie chcę nikogo zniechęcać do nich, bo i rzeczywiście na stopie koleżeńskiej są ok. trzeba jasno dać im do zrozumienia gdzie kończą się dla was granice zabawy i nie bedzie problemu...co zmajstrowali?? naprawdę uważajcie bo oni bawią się turystkami.. widziałam b.dużo niechcę nikogo osądzać, bo każdy spędza wakacje jak chce,ale dla nich to tylko zabawa dwie czy osiem lasek jednego dnia to żadna różnica, nie czekają na koniec turnusu, ale i dziewczyny to chyba akceptują Odpowiedz Link Zgłoś
turkeyissexi Re: Animatorzy z Riadh Palms 01.03.09, 16:29 Pewnie i masz rację, ale kiedy ja byłam nikt z nich nie robił takich akcja a nawet więcej, jak kiedyś zażartowałam o jednym z nich, że pewnie ma dużo lasek na każdym turnusie to był tak oburzony, że z pół dnia się nie odzywał:D Taka rola animatora... oni chyba mają w kontrakcie wpisane romanse z turystkami!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
ala_6 Re: Animatorzy z Riadh Palms 01.03.09, 19:57 no tak, nic nowego,oni nigdy do niczego się nie przyznją, a to ich obużenie- to już dobdze znam, ja gdy byłam nawet świadkiem pewnych zajść, to próbował mi wmawiać że to tylko takie ha ha ha.... może w tym roku coś się zmieniło??? ale szczerze w to wątpię !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
turkeyissexi Re: Animatorzy z Riadh Palms 02.03.09, 11:49 a kiedy byłaś w Riadh Palms? Jacy wtedy byli animatorzy? Speedi, czyli ten szef w okularach i kto jeszcze? W sumie to mi to szczerze obojętne co oni robią jak mnie nie ma, pytałam z czystej babskiej ciekawości!!:D Tak jak mówię jak ja byłam to byli "grzeczni" ;) może zrobili sobie odpoczynek:P Odpowiedz Link Zgłoś
ala_6 Re: Animatorzy z Riadh Palms 03.03.09, 20:07 w 2007 w czerwcu, sierpniu i październiku w 2008 w czerwcu, wrześniu i listopadzie Odpowiedz Link Zgłoś
turkeyissexi Re: Animatorzy z Riadh Palms 03.03.09, 22:33 O losie dobra jesteś :) Oby więcej.... ;) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Animatorzy z Riadh Palms 05.03.09, 16:59 no... Speedi jest fajny ale słyszałęm, że ma jeden drobny feler; ponoć jest krótki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ingusia21 Re: Animatorzy z Riadh Palms 18.03.09, 22:16 krótki tzn??:)mały??czy krótkodystansowiec??hahahah byłam w lutym/09 r w Riadh Palms pozdrawiam dziewczyny:) Odpowiedz Link Zgłoś
aszu1992 Re: Animatorzy z Riadh Palms 17.04.10, 21:19 laski speede ma żonę, mam z nim kontakt, nawet telefoniczny, więc wiem co mowię, mido ma aktualnie dziewczynę, którą zdradzał ze mną ;p..tito to wolny strzelec, ale oczekuje bardzo dużo i szybko się zakochuje(sama się przekonałam)mumoa jest śmieszny i stara się podarwać w różne sposoby a mimi oddaje się jednej dziewczynie, aktualnie ma dziewczynę....te wiadomości nie są wyssane z palca bo utrzymuje z nimi kontakt...jak chcecie coś wiedziec to piszcie na maila ASZU1992@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dinah33 Re: Animatorzy z Riadh Palms 18.03.09, 22:39 mika166 napisała: > j.w ( co o nich sadzicie, kogo znacie? ) o cholera to w tym hotelu także grasują takie bawidamki ;) jadę 30.04 do Riadh ale chyba na 34 stare baby nie polecą.....hehehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
dinah33 Re: Animatorzy z Riadh Palms 18.03.09, 22:40 dinah33 napisała: > mika166 napisała: > > > j.w ( co o nich sadzicie, kogo znacie? ) > > > o cholera to w tym hotelu także grasują takie bawidamki ;) > jadę 30.04 do Riadh ale chyba na 34 stare baby nie polecą.....hehehe.... 34 letnie oczywiście...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ingusia21 Re: Animatorzy z Riadh Palms 18.03.09, 22:42 nigdy nic nie wiadomo hehe pozdrawaim i życzę miłego pobytu:) ja byłam w lutym i było rewelacyjnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
dinah33 Re: Animatorzy z Riadh Palms 19.03.09, 07:32 ingusia21 napisała: > nigdy nic nie wiadomo hehe pozdrawaim i życzę miłego pobytu:) ja > byłam w lutym i było rewelacyjnie:) ooo bez obaw, nas raczej takie historie nie spotykają...heh... ale dziękuję za życzenia miłego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia86.0 Re: Animatorzy z Riadh Palms 29.05.09, 22:57 Czy ktoś poznał obecnych animatorów z Riadh Palms i ma o nich jakieś informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
ingusia21 Re: Animatorzy z Riadh Palms 30.05.09, 13:11 poznałam:)wróciłam 21 maja a co chciałabyś wiedzieć pytaj śmiało:) Odpowiedz Link Zgłoś
blanka.pl Re: Animatorzy z Riadh Palms 30.05.09, 17:36 Ja również ich poznałam bardzo sympatyczni chłopcy. mam ich fotki. jeśli chcesz wiedzieć coś więcej pytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia86.0 Re: Animatorzy z Riadh Palms 30.05.09, 18:09 Chciałabym wiedzieć kto tam jeszcze pracuje, bo przed moim wylotem dwóch z nich miało się zwolnić. Odpowiedz Link Zgłoś
ingusia21 Re: Animatorzy z Riadh Palms 30.05.09, 21:31 może zrobimy tak, że podam Ci mój nr gg i pogadamy . Blanka Tobie też wymienimy się fotkami ehheeh pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
dinah33 Re: Animatorzy z Riadh Palms 31.05.09, 00:16 blanka.pl napisała: > Ja również ich poznałam bardzo sympatyczni chłopcy. mam ich fotki. jeśli chcesz > wiedzieć coś więcej pytaj. przecież to jeszcze dzieci są Odpowiedz Link Zgłoś
blanka.pl Re: Animatorzy z Riadh Palms 31.05.09, 18:43 Do dinah33, Nie rozumiem twojego stwierdzenia: "przecież to jeszcze dzieci są" Odpowiedz Link Zgłoś
dinah33 Re: Animatorzy z Riadh Palms 01.06.09, 23:33 blanka.pl napisała: > Do dinah33, > Nie rozumiem twojego stwierdzenia: "przecież to jeszcze dzieci są" A nie są ??? ...heh ... Odpowiedz Link Zgłoś
blanka.pl Re: Animatorzy z Riadh Palms 02.06.09, 19:16 Do dinah33, Należę do osób komunikatywnych. W rozmowach z ludźmi nie ma dla mnie znaczenia ich wiek, pochodzenie,religia etc. Określenie "sympatyczni chłopcy" nie oznacza to co myślisz lub sugerujesz , a o czym nie napisałaś wprost. Odpowiedz Link Zgłoś
dinah33 Re: Animatorzy z Riadh Palms 02.06.09, 21:12 blanka.pl napisała: > Do dinah33, > Należę do osób komunikatywnych. W rozmowach z ludźmi nie ma dla mnie znaczenia > ich wiek, pochodzenie,religia etc. Określenie "sympatyczni chłopcy" nie oznacza > to co myślisz lub sugerujesz , a o czym nie napisałaś wprost. > blaneczko ale ja w ogóle nie pisałam o stwierdzeniu "sypatyczni chłopcy ", tylko o tym że ci chłopcy to jeszcze mają mleko pod nosem Odpowiedz Link Zgłoś
dinah33 Re: Animatorzy z Riadh Palms 02.06.09, 21:13 dinah33 napisała: > blanka.pl napisała: > > > Do dinah33, > > Należę do osób komunikatywnych. W rozmowach z ludźmi nie ma dla mnie znac > zenia > > ich wiek, pochodzenie,religia etc. Określenie "sympatyczni chłopcy" nie o > znacza > > to co myślisz lub sugerujesz , a o czym nie napisałaś wprost. > > > blaneczko ale ja w ogóle nie pisałam o stwierdzeniu "sypatyczni chłopcy ", tylk > o > o tym że ci chłopcy to jeszcze mają mleko pod nosem sympatyczni of course miało być..... Odpowiedz Link Zgłoś
eaka Re: Animatorzy z Riadh Palms 30.07.10, 16:22 tak ja właśnie wczoraj wróciłam. Hmm z waszych ostatnich postów wynika że Mido i Tito nadal pracują. Szefem nie jest jakiś tam Speede. są jeszcze inni animatorzy tacy jak Kimo Momo Sam Salem wszyscy sympatyczni, ale tak jak mówiłyście - lepią się do turystek. jeden z nich chciał mnie pocałować ale ja tylko pozwoliłam się pocałować w policzek i przytulić, bo dobrze wiedziałam co robią po godzinach pracy i że nie byłam jedyną taką dziewczyną :) Odpowiedz Link Zgłoś
eaka Re: Animatorzy z Riadh Palms 30.07.10, 16:26 aha dla uściślenia byłam tam od 16 do 29 lipca 2010 . wq mnie najabrdziej sympatyczny był dla mnie Salem. on jedyny z nich wszystkich nie pił nie palił i nie rwał się do dziewczyn. ma żone z tego co mi mówił. jak chcecie zobaczyć jakąs fotke czy coś to odpiszcie podam mojego maila :) Odpowiedz Link Zgłoś
stella-wellmann Re: Animatorzy z Riadh Palms 13.08.10, 00:51 eaka, ja również byłam od 16 do 30 lipca :) Co do animatorów to moim zdaniem najprzystojniejszy był Salem - nawet śnił mi się :) I do tego bardzo zdolny, urodził się żeby być na scenie. A co do innych to nie bardzo kojarzę, który jak się nazywał. Ten niziutki co prowadził dyskotekę dla dzieci nie był przypadkiem gejem? A ten co Michaela Jacksona udawał dużo pił. Reszta jakoś już tak się nie wyróżniała. A wiesz po ile mieli lat? Szczególnie Salem? Odpowiedz Link Zgłoś
sousse123 Re: Animatorzy z Riadh Palms 05.01.11, 00:42 Salem ma 24 lata i nie ma żony napewno :) Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka0417 Re: Animatorzy z Riadh Palms 02.06.09, 20:48 czy ja mogę prosić na maila zdjęcia panów animatorów z Riadh Palms?:):) Odpowiedz Link Zgłoś
ingusia21 Re: Animatorzy z Riadh Palms 02.06.09, 21:18 a kogo chcesz konkretnie??:) Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka0417 Re: Animatorzy z Riadh Palms 02.06.09, 21:31 kojarzycie takiego animatora z tatuażem na szyi? Odpowiedz Link Zgłoś
ingusia21 Re: Animatorzy z Riadh Palms 02.06.09, 21:46 a kiedy byłaś w riadh??ja wrocilam 21 maja. może znasz imię??a może tatuaż z henny??hehehe napisz jak wygladal?? Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka0417 Re: Animatorzy z Riadh Palms 02.06.09, 21:51 tatoo na bank z henny;p wróciłam 30 maja! imienia nie pamiętam ale był wysoki i chuuuudy;> Odpowiedz Link Zgłoś
ingusia21 Re: Animatorzy z Riadh Palms 02.06.09, 22:02 kurde chyba wiem o którego kolesia ci chodzi ale nie pamietasz imienia z plakietki???moze Speedi?? Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka0417 Re: Animatorzy z Riadh Palms 02.06.09, 22:21 oooo chyba tak:)) próbował zbałamucić moją kumpelę;p Odpowiedz Link Zgłoś
ingusia21 Re: Animatorzy z Riadh Palms 02.06.09, 22:30 a miał rozjaśnione troche wlosy na górze i malutki kucyk cos w tym stylu??? Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka0417 Re: Animatorzy z Riadh Palms 02.06.09, 22:48 o nie, nie miał rozjaśnianych włosów;/ a alibabe kojarzycie? Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia86.0 Re: Animatorzy z Riadh Palms 02.06.09, 23:18 Tak, ja kojarze alibabe.Ma na imię Aymen? Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka0417 Re: Animatorzy z Riadh Palms 04.06.09, 20:39 noo dziewczyny nie bądźcie takie:) wrzuccie na pocztę jakieś foty tych przystojniaków:) Odpowiedz Link Zgłoś
lidka0976 Re: Animatorzy z Riadh Palms 05.06.09, 12:13 Kochane dziewczyny...własnie wrociłam z riadh palm, mozemy pogadac o animatorach...momo ze mam juz swoje lata i oni byli dla mnie naprawde dizecmi mozemy wymienic spostrzezenia bo dobrze ich obe=serwowałam jeden taki szczyplutki o buzi aniołka miał na imie Aymen, słodki miły duzo mowił po angielsku jak ja taki krotki czas nauki,bardzo miły,uczynny,drugi to Mido, niski krępy szeroki w barach,tez miły ale juz mniej, najbardziej skoczny na scenie i umiał czarowac...i potem dwaj podobni szczupli, postawione włosy, jeden bardzo ładny, wrecz piekny, a drugi brzydszy,zapomniałam imion, szef wysoki dobrze zudowany łysy w okurarach ciemne oprawki, czekam na nasze opinie czy cos wam smiesznego utkwiło..opisze rozne sytuacje pytacjie...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lidka0976 Re: Animatorzy z Riadh Palms 05.06.09, 12:32 kochane,całkiem zapomniałam, gdy ja juz smacznie spałam to kozanka moja jeszcze siedziała pod ksiezycem to obserwowała tego malutkiego aniołka aymena jak prowadził do swojej komnaty taka fajna mała laske i po 10 min ona statmtąd wybiegła z nieciekawą miną,a ten krępy mido czy midu to prowadził ze soba kompletnie pijana niemke strasznie brzydką i juz potem nie wrocili, a na 2 dzien wogole na nia nie spojrzał gdy ona zerkała maślanymi oczkami...tak to jest,,,piszczie podyskutujemy Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka0417 Re: Animatorzy z Riadh Palms 05.06.09, 13:26 animatorzy są w tych hotelach po to aby umilać turystą czas... tak więc wydaje mi się, że szukają różnych sposobów aby urozmaicić go zwłaszcza turystką hehe:)) ja też niedawno byłam w Riadh Palms (niestety kompletnie nie pamiętam imion tych gagatków;p) i też byłam świadkiem jak jeden z nich patrzył głęboko w oczy jednej blondyneczce a za jakies 15min jak ta sobie poszłą był juz zainteresowany inną...:D Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia86.0 Re: Animatorzy z Riadh Palms 05.06.09, 14:06 Mnie do dzisiaj bawi tekst jednego z nich" Jestem inny niz wszyscy". Odpowiedz Link Zgłoś
dinah33 Re: Animatorzy z Riadh Palms 05.06.09, 18:08 lidka0976 napisała: > kochane,całkiem zapomniałam, gdy ja juz smacznie spałam to kozanka moja jeszcze > siedziała pod ksiezycem to obserwowała tego malutkiego aniołka aymena jak > prowadził do swojej komnaty taka fajna mała laske i po 10 min ona statmtąd > wybiegła z nieciekawą miną,a ten krępy mido czy midu to prowadził ze soba > kompletnie pijana niemke strasznie brzydką i juz potem nie wrocili, a na 2 dzie > n > wogole na nia nie spojrzał gdy ona zerkała maślanymi oczkami...tak to > jest,,,piszczie podyskutujemy hahaha...dobre lidka0976 widzę jesteś GENIALNIE SPOSTRZEGAWCZA !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dinah33 Re: Animatorzy z Riadh Palms 05.06.09, 18:11 dinah33 napisała: > lidka0976 napisała: > > > kochane,całkiem zapomniałam, gdy ja juz smacznie spałam to kozanka moja j > eszcze > > siedziała pod ksiezycem to obserwowała tego malutkiego aniołka aymena jak > > prowadził do swojej komnaty taka fajna mała laske i po 10 min ona statmtą > d > > wybiegła z nieciekawą miną,a ten krępy mido czy midu to prowadził ze soba > > kompletnie pijana niemke strasznie brzydką i juz potem nie wrocili, a na > 2 dzie > > n > > wogole na nia nie spojrzał gdy ona zerkała maślanymi oczkami...tak to > > jest,,,piszczie podyskutujemy > > > hahaha...dobre lidka0976 widzę jesteś GENIALNIE SPOSTRZEGAWCZA !!!!!! SORRY... OBIE Z KOLEŻANKĄ CHYBA JESTEŚCIE... Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka0417 Re: Animatorzy z Riadh Palms 05.06.09, 18:18 Dziewczyny, który to ten Aymen? Taki niziutki? Odpowiedz Link Zgłoś
lidka0976 Re: Animatorzy z Riadh Palms 05.06.09, 21:26 hihi, tak Dinah jestesmy spostrzegawaczy (ja i moi znajomi), bo kto sie zainteresuje starymi babami na urlopie...więc tylko obserwacja nam pozostała, ale była to świetna zabawa,duzo słow nowych angielskich animatorzy nas nauczyli, nawet arabskich niecenzuralnych...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dinah33 Re: Animatorzy z Riadh Palms 05.06.09, 22:32 lidka0976 napisała: > hihi, tak Dinah jestesmy spostrzegawaczy (ja i moi znajomi), bo kto sie > zainteresuje starymi babami na urlopie...więc tylko obserwacja nam pozostała, > ale była to świetna zabawa,duzo słow nowych angielskich animatorzy nas nauczyli > , > nawet arabskich niecenzuralnych...pozdrawiam a....to co innego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ingusia21 Re: Animatorzy z Riadh Palms 06.06.09, 08:45 hehehee a na co te biedne dziewczyny liczą??na wielką miłość??:)może ktoś mnie skrytykuje za moją wypowiedź ale zaryzykuję....czytam wypowiedzi i naprawdę zawsze ubawię się do łez:)byłam w Riadh, wróciłam 21 maja i również poznałam panów o których piszecie:)ale do głowy by mi nie przyszło, żeby poza rozmową czy wspólną zabawą na animacjach iść gdzieś z nimi nie mówiąc o czymś więcej, ale czy to nie jest tak drogie Panie, że to "my" uczymy ich takich zachowań gdyby kobiety nie były tak łatwe to każdej z nas moeże nie traktowaliby jak potencjalnego materaca..??? lidka ale Ty pisz kochana może ktoś to przeczyta i uniknie późniejszych rozczarowań:) pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
dulcynea-5 Re: Animatorzy z Riadh Palms 06.06.09, 12:35 Witam. Takie rady bardzo mi się przydaly.Wróciłam z Tunezji 14 maja.Spotkałam się tam ze znajomym z neta.Znalismy sie 5 miesięcy.Z mojej strony nie zaiskrzyło dzieki takim radom jak te.Jestem już po 40-stce, on prawie 30. Dziekuję wam wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
dinah33 Re: Animatorzy z Riadh Palms 06.06.09, 15:59 ingusia21 napisała: > hehehee a na co te biedne dziewczyny liczą??na wielką miłość??:)może > ktoś mnie skrytykuje za moją wypowiedź ale zaryzykuję....czytam > wypowiedzi i naprawdę zawsze ubawię się do łez:)byłam w Riadh, > wróciłam 21 maja i również poznałam panów o których piszecie:)ale do > głowy by mi nie przyszło, żeby poza rozmową czy wspólną zabawą na > animacjach iść gdzieś z nimi nie mówiąc o czymś więcej, ale czy to > nie jest tak drogie Panie, że to "my" uczymy ich takich zachowań > gdyby kobiety nie były tak łatwe to każdej z nas moeże nie > traktowaliby jak potencjalnego materaca..??? lidka ale Ty pisz > kochana może ktoś to przeczyta i uniknie późniejszych rozczarowań:) > pozdrawiam serdecznie. podobno jak mówią ... miłośc nie wybiera ... ale czasami również miłość bywa baaaardzo ślepa... ingusia21 bardzo celnie ujęłaś ten wątek pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ingusia21 Re: Animatorzy z Riadh Palms 06.06.09, 20:44 ufff to się cieszę, że chociaż jedna osobą mnie "poparła", bo już się przestraszyłam, że zostanę potwornie zbesztana hehehe pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
last_zyta Re: Animatorzy z Riadh Palms 15.06.09, 22:02 czy któraś z was zna Mouldiego- ciemnoskóry, dbał o leżaki wokół basenu? potrzebuję się z nim skontaktować, czy może macie jakieś namiary na ludzi pracujących w riadh palms? Odpowiedz Link Zgłoś
fajnasiara Re: Animatorzy z Riadh Palms 07.08.09, 21:56 last_zyta napisała: > czy któraś z was zna Mouldiego- ciemnoskóry, dbał o leżaki wokół basenu? > potrzebuję się z nim skontaktować, czy może macie jakieś namiary na ludzi > pracujących w riadh palms? tak ja mam jego adres e-mail jesli bedziesz chciala to napisz na priv Odpowiedz Link Zgłoś
sandrunia185 Re: Animatorzy z Riadh Palms 05.01.15, 02:41 Możesz mi podać adres maila mouldiego? Byłabym bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mmaajjaaaa Re: Animatorzy z Riadh Palms 13.07.09, 08:56 są super prawda? niedawno wróciłam z tego hotelu i naprawdę świetnie się tam bawiłam (bez skojarzeń;p) Animatorzy potrafią rozruszać towarzystwo:) a jacy przystojni...:):) piszcie dziewczyny który z chłopaków spodobał Wam się najbardziej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sweety866 Re: Animatorzy z Riadh Palms 11.08.09, 17:17 Czy ma ktoś namiary na Mido? Jesli nie, to moze chociaz jakies zdjecia? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ingusia21 Re: Animatorzy z Riadh Palms 15.08.09, 21:10 ojojojojojo następna zauroczona Mido heheheh:) Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka0417 Re: Animatorzy z Riadh Palms 18.08.09, 22:22 sweety pokarz fotkę swojego Mido... na adres olcia0982@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ref9a Re: Animatorzy z Riadh Palms 22.08.09, 21:02 Dziewczyny - Mido to typowy podrywacz.. uważajcie... Odpowiedz Link Zgłoś
lidka.0976 Re: Animatorzy z Riadh Palms 09.09.09, 11:53 Witam,byłysmy w Riadh Palms w maju tego roku, byli wszyscy animatorzy o ktorych piszecie, czy oni sa tam nadal, czy coś sie zmieniło? Odpowiedz Link Zgłoś
florencja15 Mido Riadh Palms 18.02.10, 02:34 Cześć Jeden z animatorów Riadh Palms o ksywie Mido tak mnie zbałamucił, że do tej pory z nim piszę. Mam tylko jeden problem. On wysyła mi swoje fotki, na których wygląda zupełnie inaczej niż go zapamiętałam. Mam podejrzenia, że on się pod kogoś podszywa, żeby wyrwać kolejną laskę. Jego zdjęcia są też na profilu Mido w facebooku. Czy ktoś z Was ma może prawdziwe zdjęcia Mido - znimatora z Riadh Palms? Czy on i Mido Chihi to ta sama osoba? A może ja po prostu mam taką słabą pamięc? Jak macie jakieś foty tego przystojnego Araba to przyślijcie je proszę na mój adres: sticky_vicky@vp.pl Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
janeta5 Re: Mido Riadh Palms 18.02.10, 14:45 Chyba widywałaś habisia tylko po ciemku i pod kołdrą,skoro nawet nie wiesz jak wyglądał.Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
ingusia21 Re: Mido Riadh Palms 18.02.10, 20:55 pokaż mi jego zdjęcie powiem czy to on:) co prawda poznałam go przy okazji wakacji w Riadh Palms no i nie aż tak dobrze jak niektóre heheh ale mąż ma chyba z nim zdjęcie:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
turkeyissexi Re: Mido Riadh Palms 01.03.10, 10:32 o matko dziewczyno blagam cie!! dla twojego osobistego dobra nie radze robic z nim czegos wiecej! zal... totalny zal!! animator swietny, kolega super wszystko ponad to ... uciekaj! a pieniadze na smsy do niego przeznacz na wielka orkiestre, tak bedzie lepiej i dla ciebie i dla reszty swiata! uwierz mi wiem co mowie! Odpowiedz Link Zgłoś
ref9a Re: Mido Riadh Palms 01.03.10, 19:34 Tak to prawda Mido to typowy podrywacz, znam bardzo dobrze jego i jego rodzine,,, miałam okazje poznac juz nie jedna jego panienke i co 2 tygodnie przyprowadzał do domu inna... szkoda czasu... chociaz nigdy nic nie wiadomo , która trafi w jego serce , zakocha sie i zmini ;) ale nie sadze żeby to szybko nastąpiło.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
florencja15 Re: Mido Riadh Palms 23.03.10, 02:15 Podobno on ma żonę ten cały Mido. Jest nawet na facebooku. Jakaś laska z Austrii. Ciekawe czy to kolejna naiwna, czy może Mido naprawdę się zmienił Odpowiedz Link Zgłoś
florencja15 Re: Mido Riadh Palms 23.03.10, 02:21 A prawdziwe imię mido to Amine Kherbi. Pozdrawiam wszystkie laski, które dały się nabrać na jego czułe słówka Odpowiedz Link Zgłoś
florencja15 Re: Mido Riadh Palms 23.03.10, 02:31 A ten Aymen to też taki podrywacz? Faktycznie buzię miał jak aniołek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anonfornone Re: Mido Riadh Palms 07.04.10, 21:32 Cóż, mogę powiedzieć teraz, że Mido nie uległa zmianie. Jestem angielskim i przy użyciu Google Translate więc przepraszam, jeśli to nie ma większego sensu. Mido było po wszystkim mnie na wakacje, wpadłem na jego uroki i spędził całe wakacje ze mną. Nic się nie stało jak mam chłopaka, ale jeśli nie byłoby to. Jestem tak zły zabrano mnie w moim jego nonsens. Na ostatniej nocy zapytał mnie z nim spać, a kiedy powiedziałem, nie odszedł i nie mówić do mnie. To było najgorsze, bo naprawde go lubili. Odpowiedz Link Zgłoś
zeeelek Re: Mido Riadh Palms 01.07.10, 19:56 Hej . Właśnie wróciłam z Riadh Palms aktualnie pracują tam Tito kimo Mido Jenifer i 2 dziewczyny z Tunezji nie znam imion .;p Jeśli macie jakiś kontakt z Kimo mido i tito . ich imiona i nazwiska[te prawdziwe bo te chyba nie są ] albo adresy email to proszę o kontakt na nr gg 9084670 . Udziele też informacji i mam ich zdjęcia . Odpowiedz Link Zgłoś
krop_la Re: Mido Riadh Palms 20.08.12, 11:31 myśle, że lepiej byłoby opisać dokładnie tego chłopaka (lub wkleić jakies zdjęcie) - wtedy może przestrzegłabyś wszystkie naiwne! Wiem, że jest nie jeden Mido w Tunezji (może i nie jeden pracuje jako animator), więc po co oskarżać tego Mido, który akurat na to nie zasługuje. Odpowiedz Link Zgłoś