Gość: DORIS17 IP: 195.94.206.* 09.01.03, 09:25 Planujemy wyjazd do Portugalii. Czy ktos z Was moze wypozyczal tam samochod ? Czy internetowe rezerwacje sie oplacaja ? Mozna takim samochodem pojechac do Hiszpanii ? D. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janusz Re: Wynajem samochodu w Portugalii IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.03, 13:23 Gość portalu: DORIS17 napisał(a): > Planujemy wyjazd do Portugalii. Czy ktos z Was moze wypozyczal tam samochod ? > Czy internetowe rezerwacje sie oplacaja ? > Mozna takim samochodem pojechac do Hiszpanii ? > > D. ######################## hallo Doris, nie wiem czy Ci to wystarczy: wynajmowalem samochod w Portugalii 2 razy (Avis i Hertz - Toyota Yaris i Fiat Punto, a wiec male samochody, na okres ponad 8 tygodni/ byc moze dlatego mialem upusty/ za cene srednio po dzisiejszym kursie sadzac okolo 35-40 €/dzien bez ogr. kilometrow) W obu przypadkach bylem tez tymi samochodami w Hiszpanii i raz nawet we Francji bez problemow, ale za wiedza i zgoda agencji wypozyczajacej (czysta formalnosc) Wynajmowalem bezposrednio na lotnisku, a wiec nie wiem jak wyglada przez internet, ale raczej mozesz liczyc na rabaty i tansze taryfy. pozdrawiam janusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dg Re: Wynajem samochodu w Portugalii IP: mieszko.pl.u* 10.01.03, 12:23 Moi znajomi mieszkając w swoim czasie w Madrycie(4 lata temu) jadąc na urlop do płd. Hiszpanii, wypożyczali samochód w Portugalii, bo było dużo taniej, a jeździli nim zgodnie ze swoimi planami po Hiszpanii, Należy jednak dokładnie sprawdzić kwestię ubezpieczenia ze względu na liczne włamania do samochodów (szczególnie turystów) w Hiszpanii - no i oczywiście nie zostawiać nic na wierzchu. Pozdrowienia Darek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DORIS17 Re: Wynajem samochodu w Portugalii IP: 195.94.206.* 10.01.03, 13:59 Dziekuje Wam bardzo za te informacje ! D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Wynajem samochodu w Portugalii IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.01.03, 14:57 a ja mam jeszcze inne pytanie-zrobilam sobie w systemie rezerwacje w avisie na wynajem samochodu na 4 dni-lotnisko Lisbona,cena ktorą mam zapłacic razem z ubezpieczeniami to 54 euro-czy to mozliwe?ponoc ma byc to Punto. poza tym-jak tam się jezdzi-jacy kierowcy?nie zalezy mi ja jezdzie autostradami tylko raczej nadmorskimi drogami Odpowiedz Link Zgłoś