Dodaj do ulubionych

Wynajem samochodu w Portugalii

IP: 195.94.206.* 09.01.03, 09:25
Planujemy wyjazd do Portugalii. Czy ktos z Was moze wypozyczal tam samochod ?
Czy internetowe rezerwacje sie oplacaja ?
Mozna takim samochodem pojechac do Hiszpanii ?

D.
Obserwuj wątek
    • Gość: janusz Re: Wynajem samochodu w Portugalii IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.03, 13:23
      Gość portalu: DORIS17 napisał(a):

> Planujemy wyjazd do Portugalii. Czy ktos z Was moze wypozyczal tam samochod ?
      > Czy internetowe rezerwacje sie oplacaja ?
      > Mozna takim samochodem pojechac do Hiszpanii ?
      >
      > D.
      ########################
      hallo Doris,

nie wiem czy Ci to wystarczy: wynajmowalem samochod w Portugalii 2 razy (Avis
      i Hertz - Toyota Yaris i Fiat Punto, a wiec male samochody, na okres ponad 8
      tygodni/ byc moze dlatego mialem upusty/ za cene srednio po dzisiejszym kursie
      sadzac okolo 35-40 €/dzien bez ogr. kilometrow)
      W obu przypadkach bylem tez tymi samochodami w Hiszpanii i raz nawet we Francji
      bez problemow, ale za wiedza i zgoda agencji wypozyczajacej (czysta formalnosc)
      Wynajmowalem bezposrednio na lotnisku, a wiec nie wiem jak wyglada przez
      internet, ale raczej mozesz liczyc na rabaty i tansze taryfy.
      pozdrawiam
      janusz
      • Gość: dg Re: Wynajem samochodu w Portugalii IP: mieszko.pl.u* 10.01.03, 12:23
        Moi znajomi mieszkając w swoim czasie w Madrycie(4 lata temu) jadąc na urlop do
        płd. Hiszpanii, wypożyczali samochód w Portugalii, bo było dużo taniej, a
        jeździli nim zgodnie ze swoimi planami po Hiszpanii,
        Należy jednak dokładnie sprawdzić kwestię ubezpieczenia ze względu na liczne
        włamania do samochodów (szczególnie turystów) w Hiszpanii - no i oczywiście nie
        zostawiać nic na wierzchu.
        Pozdrowienia
        Darek
        • Gość: DORIS17 Re: Wynajem samochodu w Portugalii IP: 195.94.206.* 10.01.03, 13:59
          Dziekuje Wam bardzo za te informacje !
          D.
    • Gość: jk Re: Wynajem samochodu w Portugalii IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.01.03, 14:57
      a ja mam jeszcze inne pytanie-zrobilam sobie w systemie rezerwacje w avisie na
      wynajem samochodu na 4 dni-lotnisko Lisbona,cena ktorą mam zapłacic razem z
      ubezpieczeniami to 54 euro-czy to mozliwe?ponoc ma byc to Punto.
      poza tym-jak tam się jezdzi-jacy kierowcy?nie zalezy mi ja jezdzie autostradami
      tylko raczej nadmorskimi drogami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka