Dodaj do ulubionych

Neckermann co sądzicie ?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 09:37
Obserwuj wątek
    • Gość: MiB Re: Neckermann co sądzicie ? IP: 217.96.9.* 08.05.03, 13:39
      Mniej niz TUI ale wiecej niz pozostali.
    • Gość: MFan Re: Neckermann co sądzicie ? IP: *.crowley.pl 08.05.03, 15:51
      byłam z nimi w Portugalii i wróciłam zadowolona. Może nie straszna rewelacja,
      ale przynajmniej takie warunki jakie oferują można zastać na miejscu. W
      przypadku innych biur podrózy różnie to bywa.
      • Gość: Marta Re: Neckermann co sądzicie ? IP: *.acn.pl 08.05.03, 19:55
        Byłam z nimi 2x- na Gran Canarii i na Cyprze, generalnie nie mam nic do
        zarzucenia- hotele dokładnie takie jak w katalogu,wycieczki fakultatywne w
        porządku, jedyne zastrzeżenia do rezydentów- jest ich za mało (po 1 na całą
        Gran Canarię i Cypr), przez co nie są w stanie należycie spełniać swoich
        obowiązków, poza tym wiecznie przemęczeni , czasami niegrzeczni i aroganccy.
        • Gość: turysta Re: Neckermann co sądzicie ? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 20:09
          Neckermann - niemiecki - bez zarzutu (formalnie wszystko w porządku); polski
          oddział Neckermanna - problem głównie z rezydentami - niezbyt kompetentni (może
          przemęczeni?). Miałem "przyjemność" rozmawiać - reklamacyjnie -z szefostwem
          polskiego biura (Pani Dyrektor) - kompletne nieporozumienie , zero
          profesjonalizmu , ogromne rozczarowanie .
          • Gość: newa Re: Neckermann co sądzicie ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 22:36
            Szefem Neckarmann Polska jest Pan Krzysztof Piatek, z pewnoscia rozmawialas z
            szefowa dzialu rezerwacji. Masz racje ona nie bardzo potrafi rozmawiac....
            • Gość: turysta Re: Neckermann co sądzicie ? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 11:13
              Gość portalu: newa napisał(a):

> Szefem Neckarmann Polska jest Pan Krzysztof Piatek, z pewnoscia rozmawialas z
              > szefowa dzialu rezerwacji. Masz racje ona nie bardzo potrafi rozmawiac....

Dziękuję za informację . Prosiłem o połączenie z głównym szefem , połączono
              mnie z nią (na samym końcu) . Nie sprostowała nawet tegoż faktu .
              Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka