dr_jeep 23.03.07, 22:52 Hej! Zapraszam do poczytania relacji z mojej krótkiej podróży i obejrzenia zdjeć: www.kserokopiarki.home.pl/Chiny/Prologc.htm Pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miro Re: Obrazki z Szanghaju - relacja z Chin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.07, 14:09 Tia polski turysta na wakacjach- zdjecia McDonalda naprawde nie samowite masz wiecej- moze Big Mac lub kubek Coli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo07 Re: Obrazki z Szanghaju - relacja z Chin IP: *.icpnet.pl 28.03.07, 21:50 ty masz racje.... zenada.... Odpowiedz Link Zgłoś
sanyu Re: Obrazki z Szanghaju - relacja z Chin 28.03.07, 22:36 co wy? mnie sie ta relacja bardzo podobała :-) serio!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Obrazki z Szanghaju - relacja z Chin IP: *.bmj.net.pl 29.03.07, 08:53 W Shanghaju Mcdonald's jest za każdym rogiem więc krajobraz jak najbardziej swojski;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nawarro Re: Obrazki z Szanghaju - relacja z Chin IP: *.chello.pl 29.03.07, 09:36 a jakie są ceny w MC w chinach ? - bo moja dziewczyna powiedziała że boi się jeść chińszczyznę bo nie wie czym ją poczęstują... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie-milusia Re: Obrazki z Szanghaju - relacja z Chin IP: *.chello.pl 29.03.07, 14:01 dla mnie dnooooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Obrazki z Szanghaju - relacja z Chin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 14:49 I troche racji ma, ale raczej na prowincji trzeba uważać. W dużych miastach w cywilizowanych miejscach chińszczyznę można jeść spokojnie. Nie radziłabym jeść w przyulicznych garkuchniach, bo nawet zapach nie skłania do tego, aby cokolwiek jeść stamtąd. Cena zestawu 18-32 rmb zależy od wielkości zestawu. W Shanghaju jest sporo knajp chińskich gdzie bez obaw można zjeść coś chińskiego i nie ma tam jakiś zabójczych cen. Mc Donald to chyba ostateczność w takim układzie. Odpowiedz Link Zgłoś
meteo_patka Re: Obrazki z Szanghaju - relacja z Chin 24.04.07, 13:26 nieciekawa ta relacja. że drobne Chinki i że się pije podczas podróży dla kurażu. też mi nowość. Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw-r Re: Obrazki z Szanghaju - relacja z Chin 25.08.15, 10:04 Skoro zdjęcia zniknęły, a wątek pozostał, to zapraszam do moich obrazków z Szanghaju: www.digitalphoto.pl/miasto/szanghaj/ Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś