Dodaj do ulubionych

Obrazki z Szanghaju - relacja z Chin

23.03.07, 22:52
Hej!

Zapraszam do poczytania relacji z mojej krótkiej podróży i obejrzenia zdjeć:
www.kserokopiarki.home.pl/Chiny/Prologc.htm
Pozdrawiam
Andrzej
Obserwuj wątek
    • Gość: Miro Re: Obrazki z Szanghaju - relacja z Chin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.07, 14:09
      Tia polski turysta na wakacjach- zdjecia McDonalda naprawde nie samowite masz
      wiecej- moze Big Mac lub kubek Coli?
      • Gość: lolo07 Re: Obrazki z Szanghaju - relacja z Chin IP: *.icpnet.pl 28.03.07, 21:50
        ty masz racje.... zenada....
        • sanyu Re: Obrazki z Szanghaju - relacja z Chin 28.03.07, 22:36
          co wy? mnie sie ta relacja bardzo podobała :-) serio!!
          • Gość: Monia Re: Obrazki z Szanghaju - relacja z Chin IP: *.bmj.net.pl 29.03.07, 08:53
            W Shanghaju Mcdonald's jest za każdym rogiem więc krajobraz jak najbardziej
            swojski;-)))
            • Gość: nawarro Re: Obrazki z Szanghaju - relacja z Chin IP: *.chello.pl 29.03.07, 09:36
              a jakie są ceny w MC w chinach ?
              - bo moja dziewczyna powiedziała że boi się jeść chińszczyznę bo nie wie czym
              ją poczęstują...
              • Gość: Nie-milusia Re: Obrazki z Szanghaju - relacja z Chin IP: *.chello.pl 29.03.07, 14:01
                dla mnie dnooooo
              • Gość: Monia Re: Obrazki z Szanghaju - relacja z Chin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 14:49
                I troche racji ma, ale raczej na prowincji trzeba uważać. W dużych miastach w
                cywilizowanych miejscach chińszczyznę można jeść spokojnie. Nie radziłabym jeść
                w przyulicznych garkuchniach, bo nawet zapach nie skłania do tego, aby cokolwiek
                jeść stamtąd. Cena zestawu 18-32 rmb zależy od wielkości zestawu. W Shanghaju
                jest sporo knajp chińskich gdzie bez obaw można zjeść coś chińskiego i nie ma
                tam jakiś zabójczych cen. Mc Donald to chyba ostateczność w takim układzie.
    • meteo_patka Re: Obrazki z Szanghaju - relacja z Chin 24.04.07, 13:26
      nieciekawa ta relacja.
      że drobne Chinki i że się pije podczas podróży dla kurażu.
      też mi nowość.
    • przemyslaw-r Re: Obrazki z Szanghaju - relacja z Chin 25.08.15, 10:04
      Skoro zdjęcia zniknęły, a wątek pozostał, to zapraszam do moich obrazków z Szanghaju: www.digitalphoto.pl/miasto/szanghaj/
      Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka