inaris1 04.09.07, 22:13 Ile pełnych dni przeznaczyć na zwiedzanie Angkoru - 2 czy 3? Karina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amused.to.death Re: Kambodża - Angkor 05.09.07, 00:04 zależy co lubisz. dla mnie dwa były w sam raz. moi znajomi twierdzili, że dało by się w jeden pełen dzień. inni twierdzą, że najlepiej trzy. Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: Kambodża - Angkor 05.09.07, 05:28 inaris1 napisała: > Ile pełnych dni przeznaczyć na zwiedzanie Angkoru - 2 czy 3? Ja z checia powloczylabym sie po Angkorze przynajmniej przez miesiac -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neronek Re: Kambodża - Angkor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 08:50 2-3 dni koniecznie wsch i zachód !w angkor potem w południe jest full ludzi i duszno gorąco nie do wytrzymania ! to ogromny obszar do zwiedzania ale za 10-13$ na dzień wypożycz gościa z tuk tukiem i w drogę pozdrawiam neronek neronek1.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
snowboarder rady foto-turystyczne 05.09.07, 08:56 Tu wrzucilem moj pelny opis 4 dni, ktore tam spedzilismy i rady fotograficzno-turystyczne www.wildlifeland.com/Angkor/tips.html a zdjecia tu: www.wildlifeland.com/Angkor/ Moim zdaniem 4 dni to minimum, nastepnym razem zostaniemy tam tydzien... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: rady foto-turystyczne IP: *.chello.pl 05.09.07, 20:52 Ja tez uwazam, ze trzy. Dwa to troche za mało. Pierwszego dnia dopiero się oswajasz z tym co możesz zobaczyć, drugi to pełne zwiedzanie, a trzeci dzień pozwala Ci wszystkie wrażenia zebrać razem. A te trzy dni i tak wystarczą jedynie na pobieżne zobaczenie tego co najważniejsze. Z drugiej strony, my po trzech dniach nie byliśmy już w stanie oglądać więcej świątyń (takie "zmęczenie materiału" ;). Anyway, to cudne miejsce i niezapomniane wrażenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: rady foto-turystyczne IP: *.hortex.pl 07.09.07, 15:00 Zgadzam się z Andrzejem - 4 dni to absolutne minimum i to z dobrym przewodnikiem... a już szczególnie jak ktoś myśli o tym by przywieźć dobre zdjęcia... Kiedy znowu się wybieracie? Ja namówiłem żonę i jedziemy w styczniu 2008... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Kambodża - Angkor IP: 192.193.245.* 06.09.07, 16:02 I tak musisz zapłacić za zwiedzanie 40$ i to obejmuje 3 dni, także, żeby wykorzystać w pełni wejściówkę do Angkor lepiej zostać na 3, a nie 2 dni. Zresztą atmosfera tamtego miejsca jest tak pociągająca, że po 2 dniach będziesz jeszcze czuć niedosyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oranjefanka Re: Kambodża - Angkor IP: *.spray.net.pl 09.09.07, 11:19 zdecydowanie 3; bedzie tez sensownie jesli chodzi o cene za wstep; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Kambodża - Angkor IP: *.popl.adsl.virgin.net 23.09.07, 22:15 bilet 1 dzien 20$, 2dniowy 40$, 3- 6 dniowy 60$ w czerwcu tego roku, teraz dolicz tuk-tuk z minimum 10$ dziennie, wez ze soba duzo wody bo w miescie 2-3 razy tansza niz w Angkor; zdzieraja ostro na wszystkim; Odpowiedz Link Zgłoś