Gość: Jacek IP: 213.17.250.* 22.07.03, 12:30 Napiszcie coś na temat tych hoteli na południu Hiszpanii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Polo Re: Hotele H 10 IP: *.crowley.pl 22.07.03, 12:35 Zalezy, co chcesz wiedziec. Znana katalonska firma hotelarska. Sa nie tylko na poludniu Hiszpanii, ale rowniez na Kanarach czy tez Dominikanie. Duzo mozesz sie dowiedziec na stronie www.h10.es Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Hotele H 10 IP: 213.17.250.* 22.07.03, 12:51 Interesuje mnie hotel H 10 Palmsol Terremolinos / Benalmadena.Chciałbym wiedzieć jakie sa baseny , czy daleko do centrum,jakie jedzenie itp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polo Re: Hotele H 10 IP: *.crowley.pl 22.07.03, 13:06 Do centrum jest blisko. Wlasciwie lezy w centrum - kawalek od mariny. Oczywiscie centrum Benalmadena to jest centrum turystycznej miejscowosci. Basen jest jeden mily, ale nie jest jakis wielki. Natomiast plaza jest w poblizu. Jedzenie - nie wiem. Ale znajac te siec to jest to bardzo bogaty bufet - niestety podpasowany pod klientow z Niemiec i Anglii. Jesli jest Ci obojetnie to bardziej polecilbym H10 Estepona Palace. Przyjemniejsze miejsce a i hotel lepszy. Moze jednak byc drozej. Zastrzegam, ze pracuje w biurze podrozy, ale nie oferujemy Costa del Sol, wiec bez obaw - jest to ocena calkowicie obiektywna!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Hotele H 10 IP: 213.17.250.* 22.07.03, 14:30 Przez jakie biuro szukac H10 Estepona Palace.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polo Re: Hotele H 10 IP: *.crowley.pl 24.07.03, 19:26 Sorki, ale czasem sie rowniez pracuje:-) Nie mam pojecia, kto ma. Stawiam, ze ktores z niemieckich biur ma w swoich niemieckojezycznych katalogach. Glupio tak polecac konkurencje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tete Re: Hotele H 10 IP: *.echostar.pl 24.07.03, 23:12 Dokładnie. Mam przed sobą niemiecki katalog Neckermanna na lato 2003 i ten hotel jest w ofercie. Wydaje mi się, że w polskim katalogu tez zreszta jest. Odpowiedz Link Zgłoś