fly1971 10.06.08, 19:06 Wybieram się w sierpniu i chciałbym właśnie tam spać. Macie może jakieś doświadczenia z tego typu miejsc (może jakieś sugestie?) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
airpass Re: Tokio - hotele kapsułowe 10.06.08, 19:48 Moj kolega wrocil tydzien temu z Tokio. Spal w takim hotelu. Mowil, ze biorac pod uwage ceny w Tokio takie tanie spanie jest ok. TV ma sie w nogach :). Podal mi link: gojapan.about.com/cs/accommodation/a/tokyocapsule1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
fly1971 Re: Tokio - hotele kapsułowe 11.06.08, 08:44 Dzięki za info, mam tylko jedno zmartwienie co do długości kapsuły (mam 195 cm wzrostu) Odpowiedz Link Zgłoś
kolina7 Re: Tokio - hotele kapsułowe 11.06.08, 09:04 :))). Ojej, bedziesz musial wziac dwie kapsuly :). Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Tokio - hotele kapsułowe 11.06.08, 12:04 fly1971 napisał: > Dzięki za info, mam tylko jedno zmartwienie co do długości kapsuły > (mam 195 cm wzrostu) wlasnie mialam Cie zapytac o wzrost :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Tokio - hotele kapsułowe 11.06.08, 12:07 fly1971 napisał: > Dzięki za info, mam tylko jedno zmartwienie co do długości kapsuły > (mam 195 cm wzrostu) skulisz się jakoś;) a przygoda na całe życie... Odpowiedz Link Zgłoś
fly1971 Re: Tokio - hotele kapsułowe 12.06.08, 13:02 Właśnie i to jest najważniejsze :) Generalnie nigdy nie śpię wyprostowany. Jedyne co mnie martwi to potencjalny hałas (kapsuły nie są zamykane tylko jest coś w rodzaju maty zakrywającej wejście. Ciekawi mnie czy Japończycy są głośni, czy w tego typu miejscach można liczyć na relatywny spokój czy o normalnym wypoczynku można zapomnieć? Odpowiedz Link Zgłoś
airpass Re: Tokio - hotele kapsułowe 12.06.08, 13:15 fly1971 napisał: "Ciekawi mnie czy Japończycy są głośni, czy w tego typu miejscach można liczyć na relatywny spokój czy o normalnym wypoczynku można zapomnieć?" Nie jest cicho. Kolega uzywal "ear plugs". Kup przed wylotem. Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: Tokio - hotele kapsułowe 13.06.08, 01:12 ja slyszalam dokladnie te same historie- jest glosno. No i jesli podrozujesz z towarzyszka prawdopodobnie bedziecie spac na innych pietrach (i tam panowie nie maja wstepu). Odpowiedz Link Zgłoś