Dodaj do ulubionych

Sylwester w Londynie - bilet odstąpię

IP: 5.3.1R* / *.cache.pol.co.uk 26.12.03, 16:42
witam,

odsprzedam bilet lotniczy Warszawa Okęcie - Londyn lotnisko Stansted (w jedną
stronę) Air Polonia na 31 grudnia 2003, wylot 10:25, przylot 11:55
koszt 200 zł / Ł30 (dla mnie za bilet)
+
koszty zmiany nazwiska w Air Polonia (płatne dla Air Polonia) - wynoszą ok.
150 zł

kontakt ze mną:
komórka: +447957719453
lub e-mail: ag_k@interia.pl

Agnieszka
Obserwuj wątek
    • Gość: J. Re: Sylwester w Londynie - bilet odstąpię IP: *.biaman.pl 27.12.03, 18:30
      UUUUUuu drogo to wyjdzie, nie oplaca sie (o ile mowisz ze w 1 strone).
      Lepej kupic blet w BA (dwustronny) i przyleciec na Heathrow a nie na
      zadupie. :o)
      • Gość: Agnieszka Re: Sylwester w Londynie - bilet odstąpię IP: 5.3.1R* / *.cache.pol.co.uk 28.12.03, 13:03
        Jak Ci się uda wykupić najtańszy bilet w Air Polonia to chyba wciąż będzie
        taniej niż w British Airways (no chyba, że BA ma powrotne za 500 zł z opłatami
        lotniskowymi)

dojazd autobusem ze Stansted do Londynu w jedną stronę to kwestia od 8 do 10
        funtów (zależy którą firmę wybierzesz i czy do samego centrum czy gdzieś
        bliżej), powrotne bilety, które są ważne 3 miesiące są tańsza, ja jechałam na
        Victorię godzinę i 10 minut (zwykle trwa to 1h30min) - da się przeżyć

pozdrawiam,
        Ag.
        • Gość: mariol Re: Sylwester w Londynie - bilet odstąpię IP: 193.0.95.* 30.12.03, 09:47
          ja wybieram sie do Londynu i chce leciec Airpolonia, i mam zwiazane z tym
          pytanie, jak dostac sie do ze Stansted do centrum, nie korzystajac z
          taksowek?.prosze o info
          • Gość: g Re: Sylwester w Londynie - bilet odstąpię IP: 2.5.2.* / 212.50.186.* 02.01.04, 14:26
            z kazdego lotniska polozonego poza londynem jezdza autobusy do centrum (srednio
            co 30 min.)koszt ok. £10
            • Gość: mariol Re: Sylwester w Londynie - bilet odstąpię IP: 193.0.95.* 05.01.04, 16:40
              Dzieki, obawialam sie ze z tego lotniska nie ma "typowego" transportu, i bede
              skazana na taksowki, ktore nie sa najtansze. Wszystkiego naj w nowym roku
    • Gość: londyn Re: Sylwester w Londynie - bilet odstąpię IP: *.ipt.aol.com 02.01.04, 15:57
      nie przejmyj sie i nie odpisuj na takich jak gosc J bo on lub ona nie widzilo
      nigdy lotniska tak na zywo a co dopiero poleciec gdzies!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka