Gość: padmini IP: 62.244.133.* 01.02.02, 20:35 Prosze o wszystkie informacje,refleksje dotyczace tego biura,bede wdzieczna!!! padmini33@altavista.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbyszek Re: HOLA HOLA! - PROSZE O INFO O JET TOURISTIC IP: *.smolna.rybnik.net.pl 05.02.02, 21:16 Cześć. Byłem w ubiegłym roku z Jeta w hotelu PANORAMA (***+). Było dokładnie tak jak w ofercie. Najważniejsze nalezy pytać Czy hotel jest nowy czy też stary. Na zdjęciu wszystko wyglada ładnie, ale w starszym hotelu może byc róznie. Podczas powrotu na lotnisku od osób, które wybrały tańsze oferty słyszałem wiele negatywnych opinii (kuchnia w pokoju była, ale gaz trzeba było sobie kupic samemu, jedzenie fatalne- nieeuropejskie, bród i bałagan). Ja ze swojej oferty byłem zadowolony. Ostrzegam przed wycieczkami fakultatywnymi. Zdzieraja ile sie da. Na mieście mozna znaleźć to samo za około 50% ceny. Ale te wycieczki i tak sa nastawione na zdzieranie z turystów a nie zwiedzanie. Moim zdaniem bardziej opłaca sie wynajęcie samochodu i zwiedzanie na własna rękę. Pozdrowienia Zbyszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: padmini Re: HOLA HOLA! - PROSZE O INFO O JET TOURISTIC IP: 10.0.0.* 08.02.02, 12:49 Dzieki.Moze jeszcze ktos podzieli sie swoimi uwagami? Odpowiedz Link Zgłoś
pacio NIGDY WIĘCEJ !!!! 27.02.02, 16:33 W trakcie mojej nieobecności w pokoju, hotelarz dokonał przeglądu moich walizek włącznie z wyłamaniem zamka. Skradziono aparat /idioten camera/ i dorą wodę toaletową. Podobno szukali alkoholu u gości, gdyż był zakaz posiadania własnego. W Turcji u hotelarza nic nie wskórałem, polska obsługa miała to w d....... Club Kardelen Polska w Side TOTALNA PORAŻKA! Nie chcę już o tym pisać Miłego wypoczynku z innym biurem pacio Odpowiedz Link Zgłoś