Dodaj do ulubionych

HOLA HOLA! - PROSZE O INFO O JET TOURISTIC

IP: 62.244.133.* 01.02.02, 20:35
Prosze o wszystkie informacje,refleksje dotyczace tego biura,bede wdzieczna!!!
padmini33@altavista.com
Obserwuj wątek
    • Gość: Zbyszek Re: HOLA HOLA! - PROSZE O INFO O JET TOURISTIC IP: *.smolna.rybnik.net.pl 05.02.02, 21:16
      Cześć.
      Byłem w ubiegłym roku z Jeta w hotelu PANORAMA (***+). Było dokładnie tak jak w
      ofercie. Najważniejsze nalezy pytać Czy hotel jest nowy czy też stary. Na
      zdjęciu wszystko wyglada ładnie, ale w starszym hotelu może byc róznie. Podczas
      powrotu na lotnisku od osób, które wybrały tańsze oferty słyszałem wiele
      negatywnych opinii (kuchnia w pokoju była, ale gaz trzeba było sobie kupic
      samemu, jedzenie fatalne- nieeuropejskie, bród i bałagan). Ja ze swojej oferty
      byłem zadowolony. Ostrzegam przed wycieczkami fakultatywnymi. Zdzieraja ile sie
      da. Na mieście mozna znaleźć to samo za około 50% ceny. Ale te wycieczki i tak
      sa nastawione na zdzieranie z turystów a nie zwiedzanie. Moim zdaniem bardziej
      opłaca sie wynajęcie samochodu i zwiedzanie na własna rękę.
      Pozdrowienia
      Zbyszek
      • Gość: padmini Re: HOLA HOLA! - PROSZE O INFO O JET TOURISTIC IP: 10.0.0.* 08.02.02, 12:49
        Dzieki.Moze jeszcze ktos podzieli sie swoimi uwagami?
        • pacio NIGDY WIĘCEJ !!!! 27.02.02, 16:33
          W trakcie mojej nieobecności w pokoju, hotelarz dokonał przeglądu moich walizek
          włącznie z wyłamaniem zamka. Skradziono aparat /idioten camera/ i dorą wodę
          toaletową.
          Podobno szukali alkoholu u gości, gdyż był zakaz posiadania własnego.
          W Turcji u hotelarza nic nie wskórałem, polska obsługa miała to w d.......
          Club Kardelen Polska w Side
          TOTALNA PORAŻKA!
          Nie chcę już o tym pisać

Miłego wypoczynku z innym biurem

pacio

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka