Dodaj do ulubionych

INSTYTUT REUMATOLOGII PADA

17.02.11, 07:56
Ci, którzy chcą się jeszcze laczyć w IR niech lepiej poszukają sobie innego miejsca.
Wielu dobrych lekarzy już się zwolniło, bądź ich zwolniono. Teraz pozostało TRZECH lekarzy, którzy mają jakąś renomę i jeden z nich prawie tworzył ten Instytut [40lat pracy] - mówię o Poradni Reumatologicznej. Wszystko idzie w kieerunku, by Proadnię tę zamknąć,a pacjentów zostawić samych sobie. Teraz na lekarską wizytę przychodzą zmęczeni i obojętni lekarze z Oddziałów,którzy ze zmęczenia nadmiarem pracy nie angażują się w leczenie,bo po prostu mają
wszystkiego dość - wcale im się nie dziwię, summa sumarum. Wykonują obowiązki ponad stan i nie dają rady tak pracować - żaden człowiek nie jest przecież maszyną!
Zamiast leczyć ludzi muszą wypełniac stosy papierów,bo tak żąda NFZ.
OSTRZEGAM! - nie jedź setek kilometrów do Inst.Reumatologii, bo lekarzy tam już nie ma, a jak jest to za każdym razem na wizyte będzie przychodził inny, nowy lekarz. Co to za rodzaj leczenia, kiedy lekarz nie zna Twojej historii choroby??? Żaden.
Jak chcesz być potraktowany z należytym szacunkiem, szukaj lekarza gdzie indziej ---
oto moja rada.
pozdrawiam wszystkich RZS-owców.
BZ
Obserwuj wątek
    • ewelina266 Re: INSTYTUT REUMATOLOGII PADA 04.04.11, 14:33
      Rany, co ja czytam?
      Za 2 dni jadę tam z córką z Dolnego Śląska. Mam nadzieję, ze jeszcze ktoś tam jest zwłaszcza na oddziale pediatrii!
      • beatzet Re: INSTYTUT REUMATOLOGII PADA 12.12.14, 21:55
        ..no i sprawdzily się moje słowa.
        IR został przekształcony miesiąc temu w Inst.Geriatrii, Rehabilitacji i Reumatologii; z tego ostatniego zostanie ze 3-4 Oddziały,a reszta na przemiał CASHu - tzn,jak dla mnie :
        reszta na pochybel. Lekarze sami się pozwalniali, innych wywalono, pielęgniarki zostają, więc
        się cieszą. Pan Dyrektor CHAM,jakich mało. Wykorzystuje Pacjentów do swoich nieczystych gierek, manipuluje nimi, by zdeklasować resztę lekarzy jacy zostali.
        Nie radzę tam się leczyć, oj nie radzę.... no chyba, że na własną odpowiedzialność.
        Lepiej poszukać sobie gdzie indziej lekarza, niż wierzyć, że Renoma IR jeszcze trwa...
        Huczny napis INSTYTUT REUMATOLOGII to już tylko NAPIS.... zupełnie jak tytuł sztuki grany
        w Teatrze Współczesnym, chyba najlepszej z Najlepszych ;) BTW - POLECAM :))
        • szyszka-85 Re: INSTYTUT REUMATOLOGII PADA 06.06.16, 09:44
          Bardzo Cię proszę spróbuj podać mi jednak jakieś nazwisko lekarza do którego jeszcze możnaby było sie tam zapisać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka