Dodaj do ulubionych

Powiększanie ust Katowice

03.04.14, 13:45
Witam. Ostatnio w radiu słyszałam reklamę salonu medycyny estetycznej naturallook.com.pl/#/medycyna-estetyczna-Katowice/ gwarantują ponoć fantastyczne efekty. Na urodziny chciałabym sobie powiększyć trochę usta. Czy ktoś coś wie na temat tego salonu? Może już ktoś go odwiedził?
Obserwuj wątek
    • annaczewa Re: Powiększanie ust Katowice 03.04.14, 18:58
      To co, mówią w reklamie pokrywa się w 100% z rzeczywistością. Kilka miesięcy temu byłam u nich w salonie i powiększyłam usta. Pani doktor wcześniej uzgodniła ze mną jakiego efektu oczekuje po zabiegu. I powiem szczerze moje usta wyglądają tak, jak tego oczekiwałam. Polecam!
      • malpka543 Re: Powiększanie ust Katowice 11.04.14, 09:44
        jak dla mnie w Kato nie ma kliniki lepszej niż ta www.medycynaestetycznaborczyk.pl/
        pracują tam panie, które już w zakresie medycyny estetycznej maja doświadczenie i zabieg taki, jak powiększanie ust, to dla nich pestka. Mi zależało na powiększeniu i lekkim podniesieniu górnej wargi, która była troche nieproporcjonalnie mniejsza od dolnej. Efekt wyszedł świetny, bo teraz usta wyglądają naturalnie
        • agatamorak Re: Powiększanie ust Katowice 04.06.14, 15:39
          hm u Borczyka w medycynie estetycznej pracuje świetna dr Gosia Ordon! jak bylam u niej na konsultacji to zachwycil mnie jej profesjonalizm i serdecznosc :)
    • morenaaa987 Re: Powiększanie ust Katowice 03.04.14, 21:49
      Byłam w Kielcach w salonie medycyny estetycznej, ale warunki tam panujące i podejście do klienta mnie przeraziły. Znajoma z Katowic poleciła mi ten gabinet bo już korzystała z kilku usług. Ja zdecydowałam się na powiększenie ust i jestem zadowolona. Zabieg dobrze wykonany, sprzęt sterylny, obsługa dobra. Cena porównywalna z tym, co proponowano mi w Kielcach. Pozdrawiam
    • onka9219 Re: Powiększanie ust Katowice 16.04.14, 09:35
      wiktoryjao2o napisała:

> malpka543 napisała:
      >
      > > jak dla mnie w Kato nie ma kliniki lepszej niż ta www.medycynaestetycznaborczyk.pl/
      > > pracują tam panie, które już w zakresie medycyny estetycznej maja doświad
      > czenie
      > > i zabieg taki, jak powiększanie ust, to dla nich pestka. Mi zależało na
      > powięk
      > > szeniu i lekkim podniesieniu górnej wargi, która była troche nieproporcjo
      > nalnie
      > > mniejsza od dolnej. Efekt wyszedł świetny, bo teraz usta wyglądają natur
      > alnie
      >
      > dla mnie np wazne jest, żeby efekt był jak najbardziej naturalny, nie lubie tak
      > iej napompowanej sztuczności

a można spytac, czy dużo zapłaciłaś u Borczyka i ile taki zabieg trwał ?
    • annaczewa Re: Powiększanie ust Katowice 16.04.14, 20:15
      Przed wybraniem naturallook.com.pl/#/powiekszanie-modelowanie-ust/ , robiłam spore rozeznanie w tym temacie. W porównaniu do innych salonów w Katowicach, mają na prawdę konkurencyjne ceny adekwatne do usług.
      N.B. Jest taniej niż u "Borczyka"
    • ewkamarchewka80 Re: Powiększanie ust Katowice 24.04.14, 17:08
      Dzięki dziewczyny za rady i sugestie. Wczoraj byłam na zabiegu i powiem szczerze, że jestem zachwycona moimi nowymi ustami! Pani doktor to równa babka, miła a przy tym kompetentna. Polecam naturallook.com.pl/#/medycyna-estetyczna-Katowice/ ja na pewno jeszcze skorzystam.
    • cuphe5ko Re: Powiększanie ust Katowice 04.06.14, 18:15
      www.laser-med.pl
    • malaaska1 Re: Powiększanie ust Katowice 25.08.14, 20:05
      www.medycynaestetycznaborczyk.pl/ - mysle, ze tu powiększane ust jest bezpieczne i na pewno komfortowe. Robilam u nich peeling chemiczny przed wakacjami i jak dla mnie klinika jest bardzo dobra :) miła obsługa, świetne specjalistki. A gabinety nowoczesne.
    • katarzynamed Re: Powiększanie ust Katowice 08.06.16, 18:38
      medical-dent.pl/klinika-urody/medical-face-care/medycyna-estetyczna/
      Polecam dr Maruszę :)
    • marysiaes Re: Powiększanie ust Katowice 07.07.16, 17:16
      O tym salonie akurat nie słyszałam, ale wrzuciłam hasło w google i wyskoczyła mi taka porównywarka cen i ofert, o: www.tourmedica.pl/kliniki/powiekszanie-ust-kwasem-hialuronowym/katowice/ Może ta lista pomoże?
      • techio Re: Powiększanie ust Katowice 10.02.17, 09:47
        Tego typu zabiegi, jak powiększanie ust, czy botox polecam zrobić w gabinecie medycyny estetycznej Naturallook, jest u nas na oś. Tysiąclecia. Ja ogólnie długo szukałam dobrego gabinetu w Katowicach i tak trafiłam właśnie do nich. Fajna, kameralna atmosfera, nie jest to duży "moloch", więc czuje się tam naprawdę przyjaźnie. Mają fajne ceny i dość krótkie terminy, jak na nasze miasto. Plus też dla lekarza, bo ja miałam dużo pytań i wątpliwości, a zostało mi poświęcone naprawdę sporo czasu na wytłumaczenie :)
    • lasermed Re: Powiększanie ust Katowice 10.02.17, 10:09
      Najważniejsze żeby zabieg wykonał lekarz medycyny estetycznej z doświadczeniem w razie powikłań będzie wiedział jak Ci pomóc.
    • marcelxx Re: Powiększanie ust Katowice 24.02.17, 00:09
      cześć , ja tez szukałam ostatnio, gdyż chcę zrobić korektę na ustach przed ślubem, znalazłam gabinet medycyny estetycznej w Świętochłowicach :) mają spoko ceny, w ofercie także mają peelingi i depilację laserową, nad którą się zastanawiam, żeby mieć na wakacje :) tu strona do nich : estetyczna.slask.pl/oferta/korekcja-ksztaltu-ust/
    • skyfall001 Re: Powiększanie ust Katowice 04.08.17, 07:31
      Uważałbym z takimi reklamami, a w ogóle to po co powiększać usta? Przecież to nawet ładnie nie wygląda
    • marwit03 Re: Powiększanie ust Katowice 31.01.19, 23:50
      Osobiście wolę takie zabiegi robić u chirurga. Polecam dr Pabiańczyka w Krakowie, co jakiś czas tam zaglądam na wypełnianie kwasem hialuronowym.
    • maczuu Re: Powiększanie ust Katowice 28.02.19, 16:03
      Wolę takie zabiegi robić u chirurga plastycznego, mam różne wspomnienia jeśli chodzi o gabinety medycyny esetetycznej. Powiększyłam usta tłuszczem u dr Boligłowy w Krakowie i mam święty spokój bo nie muszę powtarzać tego zabiegu. Część tłuszczu się wchłonie ale lekarz wstrzyknął mi go trochę więcej i docelowo usta mają być trochę mniejsze.
      • kasiasiasiasia Re: Powiększanie ust Katowice 13.07.19, 09:20
        nie wiem czy tluszcz to ttaka fajna sprawa, wiekszosc sie wchlania no i nie wiadomo czy tkanka dookola nie zwloknieje z czasem? chirurdzy czasami lubia innowacje, biorac kase i majac w dupie co sie potem z pacjentem stanie, a kwas hialuronowy jednak jest naturalny dla organizmu w tej lokalizacji i sie wchlania. Faktem jest ze chirurdzy najlepiej wykonuja zabiegi med est jesli maja do tego oko bo ich zdolnosci manualne sa takie ze inni sie z nimi nie rownaja, zwlaszcza doswiadczeni w wypelniaczach z kwasu.
    • dankadanka Re: Powiększanie ust Katowice 26.02.20, 13:14
      Ja dużo różnych rzeczy o powiększaniu ust słyszałam... głownie to, że nie można na nich oszczędzać! Potem jest jakiś wypadek błąd i tragedia na długie lata! Jak ze śląska to ja bym poczekała na ingvesclinic.com/ założoną przez tego z Ingvesa z tvnowskiego programu o chirigi plastycznej. Ja wychodzę z założenia, że jak nie wstydził się pokazywać swojej pracy w tv to musi znać sie na rzeczy!!!!
    • aleksandra9112 Re: Powiększanie ust Katowice 12.10.21, 14:28
      Polecam Panią Agnieszkę Ledniowską. Powiększanie ust w centrum Katowice. Wszystko profesjonalnie, do wyboru kilka technik powiększania. Miło, profesjonalnie, bez stresu, kontakt z lekarze idealny. Więcej informacji na jej stronie internetowej estei.pl. Uważam, że ma mega doświadczenie, pracuje na dobrych preparatach, już 4 razy u niej usta powiększałam, za każdym razem wszystko tak jak powinno być.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka