remo29 09.07.03, 12:22 Jadę na urlop. Mam do wyboru dwie powyższe miejscowości. Kto z was był, widział, słyszał - proszę o opinię. Dodam, że jadę z dwójką dzieci. Odpocząć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: _beata_ Re: Pobierowo, Dąbki - opinie IP: 217.11.136.* 10.07.03, 09:12 w ubieglym roku bylam w pobierowie. zaliczam te wakacje do b.udanych. miasteczko skupione wokol deptaku na ktorym tętni zycie do poznych godzin nocnych polecam kwateru oddalone nieco od deptalu (zdaje sie okolice ul. Moniuszki) mieszkanie tam to sasiedztwo lasu a do plazy jest 15 min spacerem. bylam w lipcu i plaza nie byla bardzo zatloczona. wiem ze w tym roku browary stawiaja tam namiot wiec bedzie wysyp piwoszy;). Do wyboru masz 3-4 zejscia. Bylam z rocznym dzieckiem i naprawde milo wspominam ten pobyt rok temy tez mialam wybor dąbki czy pobierowo i nie zaluje! pozdrawiam, beata Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: Pobierowo, Dąbki - opinie 10.07.03, 09:52 O to mi chodziło. Twoje roczne (wtedy) dziecko to argument nie do obalenia ;) Ja jadę z półrocznym srajtkiem, więc wiesz o co mi chodzi :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _beata_ Re: Pobierowo, Dąbki - opinie IP: 217.11.136.* 10.07.03, 10:09 przypomnial mi sie jeden minusik. Jest tylko jedno wejscie ktore jest wymurowane do samej plazy. To wbrew pozorom wazne. bo ciagniecie wozka na plaże wyrabia mięśnie;) to wejscie jest blisko glownego depaku i tam jest na plazy najwieksze skupisko ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Pobierowo, Dąbki - opinie IP: *.kielce.msk.pl 10.07.03, 11:07 My tez sie wybieramy do pobierowa z polrocznym synkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: Pobierowo, Dąbki - opinie 10.07.03, 11:43 Gość portalu: lukasz napisał(a): > My tez sie wybieramy do pobierowa z polrocznym synkiem. To może chłopaki zagrają w piłkę, a tatusiowie tup tup tup - na browarek? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu No to tak sie sklada ze ja tez tam jade, synek IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.07.03, 12:05 bedzie mial wtedy 9 miesiecy. Kiedy jedziecie? Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: No to tak sie sklada ze ja tez tam jade, syne 10.07.03, 12:48 Ło! Toż to już zgrupowanie :) Ja wyjeżdżam we wtorek wieczorem, albo nawet w poniedziałek wieczorem, więc rankiem następnego dnia powinienem być na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia09 Re: Do tych co byli w Pobierowie IP: 5.2.* / *.chello.pl 30.04.04, 10:18 Proszę ,wszystkich tych byli w zeszłym roku w Pobierowie,o namiar na sprawdzone kwatery.Wybieram się tam z meżem i 5 letnia córeczką,przełom czerwca i lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5nikus Re: Pobierowo, Dąbki - opinie IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 02.05.04, 09:42 Bylam tu i tam, W PObierowie jest masa ludzi w sezonie, duzo sklepow i halasu, ale takze mozna pospacerowac po lasach, przejsc do Pustkowa, Łukęcina, jest wesole miasteczki, mozna pojezdzic na rowerach, sa baseny w osrodkach. Uwielbialam tam jezdzic 5 lat temu, teraz za duzo ludzi, ale polecam Pustkowo- obok. Cicho spokojnie, malo ludzi i sklepow, obok Trzesacza. Łukęcin tez niczego sobie, łądna plaża, lasy, mozna pojezdzic na koniach. Dąbki mniej mi sie podobaly. W przeciwienstwie do PObierowa, tu glowna ulica biegnie przez miasteczko. Odpowiedz Link Zgłoś