Dodaj do ulubionych

cień drugiej krechy po kilku godzinach???

07.08.12, 08:04
dziewczyny wczoraj popołudniu zrobiłam test, to mój 29 dc, wyszła jedna krecha, test poszedł do kosza, a że ja maniaczka jestem to jak wróciłam wieczorem do domu wyjęłam test z kubła i jest bardzo blada prawie niewidoczna druga (ale jest bo M też ją widzi), oczywiście nie spałam całą noc, od rana fiksuję, wiem że muszę ten test powtórzyć ale co o tym myślicie? jest nadzieja?
Obserwuj wątek
    • gosiablada Re: cień drugiej krechy po kilku godzinach??? 07.08.12, 09:25
      przypadki są różne. Wiele dziewczyn pisało tak jak Ty i były bądź nie w ciąży. Najlepiej powtórzyć test i spradzcic wynik do 5 min tak jak jest na ulotce. Miałam podobna sytuacje dopatrywalam się nawet pod światło drugiej kreski i coś tam było wg mnie ale @ dostałam po kilku godzinach.
      A jaki test robiłaś?
      Powodzenia.
      • misiu.stefan Re: cień drugiej krechy po kilku godzinach??? 07.08.12, 09:28
        Nie sugeruj się testem po kilku godzinach. Zr.ob jutro (albo za kilka dni nowy test) albo idź na betę. Będzie wszystko jasne.
        • kobietaznadmorza Re: cień drugiej krechy po kilku godzinach??? 07.08.12, 10:44
          U mnie było odwrotnie- od razu 2 krechy a za kilka godzin tylko jednabig_grin, zatem tak jak piszą producenci, po kilku godzinach nie ma co się sugerować.
      • jess_day Re: cień drugiej krechy po kilku godzinach??? 07.08.12, 11:06
        zdałam sobie sprawę, że nie odczekałam nawet 2 minut .. pojawiła się jedna krecha i wywaliłam test do śmieci. jestem totalnym żółtodziobem w tych kwestiach uncertain
    • malpkap Re: cień drugiej krechy po kilku godzinach??? 07.08.12, 10:51
      wynik należy sprawdzić po 5/10 minutach (w zależności od testu), późniejszym nie należy się sugerować, bo zachodzą reakcje chemiczne
      • justy113 wszystko jasne... 07.08.12, 21:33
        ... zrobiłam kolejny test (stwierdzam, że ostatnio więcej kupuję sobie testów niż ciuchówsmile) i tylko jedna krecha, Matko jak ja się nakręcam!!! ale muszę wystopować, wziąć się w garść i czekać na @, aby zacząć kolejny cykl...
        • jess_day Re: wszystko jasne... 07.08.12, 22:11
          ja kolejny robię jutro ... dam znać, ale mam wrażenie że @ się spóźnia przez infekcję sad
          • dziubasekk Re: wszystko jasne... 08.08.12, 10:34
            Justy, zrobiłaś ten kolejny test wieczorem? Może wyjść negatywny, skoro z porannego była bardzo blada. Ja na Twoim miejscu zrobiłabym jeszcze jutro z rana.
            Moja koleżanka miała podobną sytuację do Twojej. Zrobiła test, nic nie wyszło więc poszła spać dalej. Dopiero jak wstała ponownie to zobaczyła ta bladą kreskę, a dziś już w połowie ciąży jest. Wiec jeszcze nic straconego smile

PS. Na moim pierwszym pierwszym teście kreska była tak blada, że sama nie wiedziałam czy mi się nie przywidziała wink
            • justy113 dziubasekk 08.08.12, 13:05
              następnego dnia zrobiłam z porannego moczu i nic, dziś 31 dc i ani @ ani żadnych objawów, ja już nie wiem, ale poczekam jeszcze kilka dni i wybiorę się do gina.
              • dzieciusie3 Re: dziubasekk 08.08.12, 13:51
                Moje testy do 5 min.były z jedna kreską,po 1-1,5h.pojawiała się druga blada-obecnie jestem w 35 tyg.ciążysmile
    • 1klara79 Re: cień drugiej krechy po kilku godzinach??? 10.08.12, 22:00
      Niestety muszę sprowadzić Cię na ziemie ja miałam tak już dwa razy - zrobiłam test, wyszła jedna kreska, wyrzuciłam do kosza, a póżniej pojawiła się blada druga (po kilku godzinach), też się nakręciłam, ale nic z tego nie wyszło.
      Oczywście trzymam kciuki mimo wszystko.
      • nastja74 Re: cień drugiej krechy po kilku godzinach??? 11.08.12, 12:22
        Ja tez tak miałam, było widac drugą kreskę, ale była bardzo blada i cieńka, teraz jestem w 7 miesiącu a test sobie zostawiłam na pamiątkę, pozdrawiam smile)
        • justy113 ??? 11.08.12, 21:17
          u mnie 34 dc, brak @ i ciąży też brak zrobiłam jeszcze 3 testy i nie wiem co zrobić? czy żeby zacząć kolejną stymulację muszę wywołać @ czy mogę dalej jechać z koksem i potraktować jakby @ była??
          • kami-66 Re: ??? 11.08.12, 21:35
            Zrób betę z krwi. W 34 dc miałam wynik 74 - testy apteczne pokazywały 1 jedna kreskę gdyż ilość hormonu w moczu była jeszcze zbyt niska. Cykle miałam 28/29 dniowe. Dwa dni po badaniu po raz pierwszy pojawiły się dwie kreski smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka