kattrin1 30.tko, co u Ciebie??? 27.09.04, 19:03 Jak sie czujesz?? Jakieś objawki cięzarówkowe?? Czekam z niecierpliwością na wieści od Ciebie?? Pozdrawiam cieplutko, Kasia Odpowiedz Link
aquarius72 Witam po przerwie :-) 27.09.04, 20:35 Witam dziewczyny, parę dni mnie nie było (byłam na super wycieczce w Pradze), a tu takie zmiany, tyle nowych starających, no i w końcu mamy pierwszą zaciążoną!!! Muszę pogratulować Luli, choć jeszcze nie pochwaliła się na naszym wątku. Mam nadzieję, że teraz nastąpi wysyp Dziewczyny, które doczekały się już dwóch kreseczek : 1.lula11 Te, które się jeszcze starają lub czekają na rozpoczęcie starań : 1.aquarius72 (czyli Kasia) - nowy cykl, nowe starania... 2.violetta76 - nowy cykl, nowe starnia... 3.gumecka - nowy cykl, nowe starnia... 4.katakli 5.maraguska 6.star242 - na razie odkłada starania, ale nas nie opuszcza 7.kingaolsz 8.30.tka - testuje 27-29.09 (3mamy kciuki )) 9.badarka - czeka do następnego cyklu i walczy z prolaktyną 10.bo-gumilka (starania zacznie w październiku/listopadzie) 11.emka1974 - pełna entuzjazmu od października zielone światło na starania 12.thmwag1 13.kasiagaa 14.tiga76 15.78monika - starania na październikowym urlopie (ach, jak zazdrościmy 16.bombamonika 17.uszka 18.akk11 - po wyleczeniu, od grudnia 19.kattrin1 - nowy cykl, nowa nadzieja - test około 9.10 20.balbine 21.agnieszka76r - (starania od września/października) 22.misia.dk 23.syla-syla 24.roleczka11 - czeka na @, a w październiku celuje w córeczkę 25.stachewicz - zaczyna w październiku (co z chlamydiami???) 26.didi_75 - zaczyna w następnym cyklu, pod koniec października 27.ewa11a 28.jacpi - starania od października 29.nejka- starania od listopada 30.skaluz - starania zaczyna od grudnia 31.gagat101 - zaczyna październikowe starania zaopatrzona w dopalacze 32.gonia271 - witamy 33.nika782 - witamy 34.oolga1 - witamy 35.golo25 - witamy 36.bjuti1976 - witamy 37.magdulka26 - zopatrzona w testy owu, zaczyna w październiku 38.pszczolka2 - witamy 39.tromysza - witamy i życzymy wrześniowych sukcesów 40.kubusia1 - witamy-) Teraz trzymajmy mocno kciuki za 30-tkę. Kto poza nią testuje w najbliższym czasie? Odpowiedz Link
nejka Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 28.09.04, 12:35 Dzisiaj druga @ po zabiegu. Badania, które zrobiłam (cytomeg., toxo., chlamydia, ureaplasma, mycoplasma, różyczka, posiew) są w porządku. W tym miesiącu jeszcze hormonki i listopad staje się coraz bardziej realny. Odpowiedz Link
oolga1 Re: 30.latko - trzymam kciuki za :(( 28.09.04, 13:38 Nic nie piszesz 30.latko a my tu w trwodze, ale trzymamy kciuki za testowanie i życzymy jak na wstępie. Odpowiedz Link
30.tka Re: 30.latko - trzymam kciuki za :(( 28.09.04, 22:34 Czesc Babeczki, zyje, zyje... troche nie mialam dostepu do sieci. Testwoac-jeszcze nie testowalam. Chce wyciagnac jednak cykl do 28 dni i dopiero potem. MOze uda mi sie nawet wtrafic z krechami w nasza rocznice slubu (juz za pare dni). Gratuluje Naszej Pierwszej Ciezarowce!!!!! Czy wiruski juz przeslane??? Aquariu! Ja tez bylam w Pradze, tydzien temu!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
30.tka Re: 30.latko - trzymam kciuki za :(( 29.09.04, 07:51 Hejhej! @ jeszcze nie ma, ale podejrzewam, ze jednak nadejdzie. Po pierwsze: wszystko mnie wkurza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A po 2 to 23 dc temp spadla o 0,2 stopnie (wprawdzie od owu przez 14 dni byla powyzej linii), ale ten spadek mimo wszystko mi sie nie podoba. Cholera! Co jest grane, dlaczego tak trudno jest mi zrobic ten test????! Odpowiedz Link
kattrin1 Re: 30.latko - trzymam kciuki za :(( 29.09.04, 09:21 Wiesz, takie wkurzenie,nie zawsze oznacza nadejście @@@, mam nadzieje ze małpiszon juz do Ciebie nie zawita)))3mam mocno kciuki)) Wydaje mi sie że taki spadek temp. nic nie oznacza, mogą zaistniec jakies wahania przecież, wiec głowa do góry, bedzie dobrze)))) tez bym sie bała zrobic test, a który to mamy dziś dzionek cyklu?? Moze fasoleczka sie juz zagnieździła? Życzę Ci tego z całego serduszka))) Daj znać co słychać i kiedy zdobędziesz sie na testowanie)))))pozdrawiam cieplutko, Kasia Odpowiedz Link
30.tka Re: 30.latko - trzymam kciuki za :(( 29.09.04, 10:24 Hej Kattrin! Dzis 25 dc, owu byla 10 dc. Zaczely mnie bolec piersi (hihih-przy chodzeniu po schodach), ale jak bylo wczesniej-to nie pamietam. Jeszcze tylko troszke wytrzymac. Zajelam sie mocno praca, bo mam kilkudniowe szkolenie od jutra, wiec musze sporo nadrobic. Staram sie nie myslec, a w zasadzie nie mysle-tylko od czasu do czasu przebiegnie mi po glowie, jak blyskawica mysl-a moze to juz?! Zobaczymy Babeczki, dzieki za wsparcie i trzymanie kciukow. Mozliwe, ze pojawie sie dopiero w przyszlym tygodniu i mam nadzieje, ze z ciazowymi wiruskami!!!!! Trzymajcie sie. Odpowiedz Link
kattrin1 Do 30.tki:)) 29.09.04, 14:18 Cześć, wiesz to niewiele jesteś starsza cyklowymi dniami, bo u mnie dziś 21 dc. Ja też próbuje nie myslec, ale nic z tego nie wychodzi, gdyż fatalnie sie czuje i .... moze to to?????? Tak bardzo bym chciała hihihihiihihi, tylko boje sie zapeszyc.Ledwo żyje, ale wspieram sie myslami, ze juz niedługo jeszcze 8 dni i bedzie wiadomo, co i jak.... Mam nadzieje, ze pojawisz sie w przyszłym tygodniu z II kreseczkami, zawirusujesz nas wszystkie))))) Pozdrawiam cieplutko, Kasia Odpowiedz Link
aquarius72 TRZYMAMY KCIUKI !!! 30.09.04, 10:01 Tym razem - bardzo, bardzo mocno - za podwójne kreseczki dla 30-tki i Kattrin!!! Dziewczyny, czekamy na super wieści i mnóóóóóóstwo zarazków P.S. U mnie dziś 12-ty dc, dni "koncepcyjne" tuż, tuż, a ja padam z nóg, nie wiem, czy starczy mi siły na starania ? P.S.2 Jadę teraz na castagnusie - polecam - po nim jest fenomenalny śluzik Odpowiedz Link
star242 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 28.09.04, 17:39 Cześć dziewczynki,wpadłam się przywitać i pochwalić że znalazłam pracę,opiekuję się małym,przekochanym 2,5 letnim szkrabem,praca a za razem przyjemność,zapominam o swoim bólu.A poza tym mam 3@ tzn na razie plamienie,ale mam nadzieję że się rozkręci.Nie staram się jeszcze,choć bardzo bym chciała.Dopinguję Was wszystkie,abyście mogły mi wszystkie pogratulować wiedząc jakie to szczęście.Nieźle sobie wymyśliłam nie???Pozdrawiam i sciskam,no i codziennie czytuję i trzymam kciukasy za Wasze kreseczki(równocześnie marząc o swojej)Papapapappa dziewczynki Odpowiedz Link
78monika Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 29.09.04, 08:16 Hejka!! Takie wiadomosci to czysta przyjemnosc Gratuluje Ci serdecznie trzymam kciuki! Papa Ja za to szykuje sie powoli do urlopu i .... ) Odpowiedz Link
badarka Re: gupie chlamydie :( 30.09.04, 10:01 przylazly nie wiadomo skad nienawidze ich Znowu sie starania odwleka Odpowiedz Link
oolga1 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 30.09.04, 11:24 Wszysrko sprzysięgło się przeciw mnie: 1. pogoda - tak cholera jest przciw mnie; 2. praca - wyjątkowo mnie dziś irytuje; 3. TP S.A. - pracują tam idioci omotani debilnym systemem, co wpływa na 2. 4. kobiety ciężarne - jak ich nie dostrzegałam to miałam spokój, a teraz widzę je wszędzie i nawet wczoraj skacząc po kanałach zobaczyłam że w TVN rozmowy w toku prowadzi kobietka, która dumnie obnosi wielki brzuch, BUUUUUUUUUUUUU To życie okrokne, wstrętme i tak bardzo chcę mieć dziecko, a z drugiej strony (dziś 9dc) ogarnęły mnie dziwne lęki - istna psychoza, że może jeszcze nie, a jak nie zajde, a jak będę miała problemy, i zaraz potem nie przecież jestem niemal wiatropylna, więc może jeszcze poczekać. Po prostu chaos i gonitwa myśli Czy Wy też tak macie, czy tylko mi aż tak odbiło? A tak generealnie to ciągle jestem nie wyspana, a śpię po 9 godzin. To na tyle chmurnego meldunku. Odpowiedz Link
magdulka26 Do Olgi :)))) 30.09.04, 12:39 Droga Olgo,chyba każda z nas przechodziła lub przechodzi taki rozstrój nerwowy.Sama niedawno byłam kłębkiem nerwów i byłam zła na cały świat.Mi czasem pomaga jeden dzień dołku psychicznego po nim odrazu nabieram wiatru w żagle.Teraz mogę z całą pewnośćią powiedzieć że jest mi dobrze,jestem szczęsliwa i nie tracę dobrego humoru.Nie wiem czemu to zawdzięczam ,ale tak jest.Chociaż na polu słońca jest coraz mniej to ja mam wrażenie ze ono przepełnia moją duszę i ciało.Kurcze miałam Cię pocieszyć a nie pisac o sobie .Wiem jaki wpływ ma widok kobiety ciężarnej,matki z dzieckiem,reklama w TV maleństwa które mama smaruje pachnącą oliwką,maleńkie ciuszki. Musisz być silna ,wierzyć że kiedyś nadejdzie ten najpiękniejszy dzień i powiesz całemu światu jaka jesteś szczęśliwa.Obsesyjne myślenie w niczym Ci nie pomoże,wręcz przeciwnie utrudni całą sytuację.Ja sobie powiedziałam tak ,co ma być to będzie zdaje sie na los....na pewno będzie przychylny.Życzę Ci dużo wytwałość,spokoju,nie trać wiary bo ona jest nam bardzo potrzebna.Ty też zostaniesz mamą.Przytulam Cie mocno smutasku ))))))))) Chcę zajść tak jak słoneczko. Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 30.09.04, 12:39 Cześć Olgo, U mnie też wszystko sie sprzysięglo przeciwko mnie, buuuuuuuuuuu... pogoda do luftu, trzecia kawa nie pomaga, wszystko boli @@@ chyba sie zbliza ogromniastymi krokami, buuuuuuuuuu, o pracy nie wspomne, szkoda słów....(((((((((((((((((( Chyba dziś taki dzionek do bani, niestety, liczę ze jutro bedzie lepiej, mam nadzieje...)))) 9 dc. to juz niedługo zaczynasz staranka... oby sie udało trzymam kciuki))) Pozdrawiam cieplutko w ten piiii.......dzień. Kasia Odpowiedz Link
aquarius72 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 30.09.04, 12:44 Olgo, u mnie ostatnio też niezbyt dobre dni. Wczoraj już przelała się u mnie czara goryczy. Miałam poronienie na początku lipca, ale wczoraj stwierdziłam, że gdybym nadal była w ciąży, to chyba teraz bym ją już straciła przez te wszystkie stresy, które mi się ostatnio naawrstwiły (sprawy sądowe, remonty i niezadowoleni z nich sąsiedzi, kłopoty męża w pracy itd.). Mam tylko cichą nadzieję, że w końcu się to przewali, bo jak nie, to chyba skończy się to ciężką depresją... no, też sobie ponarzekałam... Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 30.09.04, 12:45 W przyszłym tygodniu zaczynam moje /nasze starnia.Wrzesień niestety nie był najlepszym miesiącem ale być może październik będzie już owocny.Jest to płodny miesiąc i wiem że będą wśród nas szczęsliwe mamusie .Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny i za siebie, żeby sie nam udało.Pozdrawiam Magda. Chcę zajść tak jak słoneczko Odpowiedz Link
nejka Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 30.09.04, 13:01 Skoro sobie narzekamy to ja też się dołączę. Wczoraj z rogalem na ustach bratowa mojego męża oświadczyła mi, że jest w ciąży. Czy się cieszę z jej szczęścia? Chyba tak, ale na pewno przez łzy, bo ja kończyłabym właśnie piąty miesiąc. I k... dlaczego wszystkim dookoła mnie się udaje zarówno wśród rodziny jak i znajomych, a mnie nie ? I jaką mam gwarancję, że kiedykolwiek mi się uda Odpowiedz Link
badarka Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 30.09.04, 13:30 nejka napisała: > Chyba tak, ale na pewno przez łzy, bo ja kończyłabym właśnie piąty miesiąc. > I k... dlaczego wszystkim dookoła mnie się udaje zarówno wśród rodziny jak i > znajomych, a mnie nie ? > I jaką mam gwarancję, że kiedykolwiek mi się uda Nie masz gwarancji. Niepewnosc to taki nasz los czlowieczy Jedno co moge Ci powiedziec: latwiej jest donosic zagrozona ciaze niz zajsc w nia gdy sie ma problemy, to wiem i tego bede sie trzymac. Ja nie znam kobiety, ktora w koncu nie donosilaby ciazy. A takie, ktore nigdy w niej, mimo leczenia nie byly, owszem. Jesli masz taka potrzebe, placz, ale nie poddawaj sie nieszczesciu. Oczywiscie moge napisac tylko o sobie, ale przyszedl czas, kiedy uswiadomilam sobie jedna, najwazniejsza moim zdaniem rzecz: nie wolno porownywac sie z innymi. Kazdy ma do przejscia swoja wlasna droge. Czesto wydaje sie, ze inni sa szczesliwsi od nas, ale to nieprawda. A moze oni jeszcze nie zaczeli? Kazde cierpienie czegos nas uczy, tu znowu musze o sobie, mnie nauczylo pokory, cierpliwosci i radosci z rzeczy malych. Ustawilo priorytety. Moze to glupie, co teraz napisze, ale wierze w to, ze im szybciej naucze sie sobie z tym radzic, tym predzej moje cierpienie sie skonczy. Musze w to wierzyc Placz, Nejko, ale nie wymagaj gwarancji. Tak naprawde nikt nigdy nie na Ci gwarancji na nic, cale zycie nasze opiera sie na wierze Odpowiedz Link
78monika do magdulki26 30.09.04, 13:14 Magda,pamietasz jak w zeszlym tygodniu rozmawialysmy o moich bolacych piersiach? Bylam wczoraj z tym problemem u lekarza (specjalsty ds schorzen sutka dokladnie) i dowiedzialam sie tylko tyle, ze mam ladnie zbudowane piersi, duzo gruczolow itp a to, ze bola jak cholera juz od 14 dc to taka moja uroda i ze moge sobie robic oklady. Nic o propozycji zbadania hormonow. Martwi mnie mozliwosc wysokiej prolaktyny! Odpowiedz Link
tromysza ile sie staracie? 30.09.04, 16:59 powiedzcie dziewczyny. jestem tu od niedawna, ale chcialabym Was blizej poznac.Pazdziernik to ktory miesiac staran? Moj tak naprawde drugi Odpowiedz Link
tromysza do magdulki: skad wiesz, ze plodny? 30.09.04, 13:23 Oczywiscie, zamiast pracowac znowu Was czytam. To uzaleznia. Skad wiesz, ze to plodny miesiac??? napisz koniecznie pls. Wstepuje we mnie nadzieja A poza tym, nie martwcie sie dziewczyny. Moj maz tez mial prolemy w pracy. I co? Teraz ja zmienil i ma prace marzen. I tyle innych rzeczy odwrocilo sie na dobre. Strasznie ciezko sie tu wszystko otwiera. majka. majka zalozyla nowy (ten sam) watek. Przeniosla go. Moze to niezly pomysl? pa pa jeszcze raz. P,S teraz juz naprawde wracam do pracy. Przeciez jak moj informatyk sie do tego dorwie i zobaczy gdzie ja wchodze, wywala mnie z pracy Odpowiedz Link
tromysza Odpowiedz na post oolgi1 30.09.04, 13:15 Pewnie, ze tak mam. Ciagle. Oscyluje pomiedzy dwoma stanami: ogromnym pragnieniem dziecka i lekiem czy ja sie nadaje na matke czy dam rade. Czy potrafie? Dzis mam 13 dc. Wczoraj bylo cudowne przytulanie. Odstresowalam sie, zrelaksowalam. Racje miala jedna z dziewczyn, ktora napisala: te starania sa piekne. I to prawda. Pomysl: pol zycia balysmy sie, ze wpadniemy, a teraz? Mozemy kochac sie do woli w te dni! Czyz to nie piekne? Tyle optymizmu. A pesymizmu: w pracy tez stoja mi nad glowa, tez wszedzie widze kobiety w ciazy. A kiedy ide do gina i patrze na kobiety z brzuszkami wzdycham w duszy. Bo juz nie moge sie doczekac. Ale pamietajmy, ze cierpliwosc jest cnota. Czyz nie? I takie mile to forum, tyle fajnych dziewczyn, z ktorymi mozna sie "starac" ( he he). Tak wiec uszy do gory. pozdrowionka k. P.S Musze wraca do tekstu (pracowego) Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 30.09.04, 13:53 Na pewno widziałaś posty Ewy analityk ,ona zajmuje się sprzedażą testów itp.To od niej wiem że październik jest płodnym miesiącem.?Więc uszy do góry będzie dobrze.Monia badałaś prolaktynę ,jak tez mam piersi ok mialam usg robione. Chcę zajść tak jak słoneczko Odpowiedz Link
78monika Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 30.09.04, 14:02 no wlasnie jeszcze nie, chcialam najpierw isc do lekarza ale uslyszalam, ze moze to byc spowodowanem zmianami hormonalnymi ale ani slowa o badanich ani o wplywie na proby z zajsciem w ciaze, a wie, ze sie chcemy starac lada dzien. Chyba zrobie i gdy nie wyjda mi takie jak trzeba to dopiero pojde do gina. Dzis 17dc - kiedy najlepiej - doradz prosze. Odpowiedz Link
kattrin1 Do Moniki:) 30.09.04, 14:06 Jesli chodzi o badania prolaktyny, to mozesz zrobić juz teraz, wydaje mi sie ze nie ma okreslonego terminu, jak w przypadku innych hormonów, do jej przebadania. Ale jedno wiem, zrób sobie koniecznie, z hormonkami nigdy nic nie wiadomo Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link
78monika Re: Do Moniki:) 30.09.04, 14:10 Zrobie, zrobie - szkoda mi czasu zeby po 4 czy 5 miesiacach prob zaczac dochodzic do tego, czemu nie ma fosolki a powod moze byc tak oczywisty. Tylko jestem zla, bo skoro ide do specjalsity, ktory wie, ze chce sie starac o dzidzi a zero reakcji na to co moze byc nie tak z moimi hormonami, skor sama stwierdzila, ze te bule i opuchniecia sa spowodowane hormonami. grrrrr (odglos zlosci) Pozdrawiam Kasiu Cie cieplutko bo zdazylam przecztac Twoj post ponizej i widze ze Ci chwilowo zle. Odpowiedz Link
kattrin1 Boje sie...................................... 30.09.04, 14:04 Siedze w pracy...wszytsko mnie denerwuje...i zeby nie zwariować zajrzałam do Was..... i wiecie co, zaczęłam sie bać.... a czego... tego co sie wydarzy za 7 dni.... bedzie czy niebedzie oto jest pytanie??? a jak bedzie...czy ja sobie poradzę,normalnie sie przeraziłam((( Chyba nie wolno robić sobie przerw w pracy w czasie oczekiwania....można sobie strzelić w głowe...takie czarne mysli krążą po mózgu...a ja biedulka nie mam komu o tym powiedzieć, wiec pisze do Was, przynajmniej ktoś mnie wysłucha... Aż mnie brzuch rozbolał, czy nie ma sposobu na zapomnienie chociaż na chwilkę o tym nieuniknionym????.....Boje sie....... Odpowiedz Link
78monika Re: Boje sie..................................... 30.09.04, 14:15 Kasia , nie mysl o tym w taki sposob. Mysl pozytywnie, pogodnie, ze bedzie dobrze, bo musi byc. I nawet jesli nie teraz to pazdziernik dopiero sie zaczyna i ma byc magicznym miesiacem - zobaczysz ile bedzie fasolek)) Ja tez mam czasem dola, chcialaby a boje sie, pragne a martwie sie o jeszcze niepoczete dzidzi - zwariowac czasem moge sama ze soba, a co dopiero ma powiedziec moje otoczenie. I zamiast pracowac ciagle do Was/Nas zagladam bo mi ... lepiej Odpowiedz Link
magdulka26 Kasia dostanie po dupce odemnie:)) 30.09.04, 18:10 Kochana moja jak Ty mozesz tak pisać że nie masz sie komu wyżalić cio ?.Chyba zaraz wsiądę w pociąg i dostaniesz odemnie na gołą pupę klapsa).Wybaczam Ci bo wiem co teraz przeżywasz )Oj Kasiulku ,Kasiulku jutro proszę sie wstawić domnie na dywanik !Pozdrawiam Smutaska Kasie i wszystkie starające się październiku. Chcę zajść tak jak słoneczko Odpowiedz Link
tromysza pazdziernikowe starania 30.09.04, 19:19 Czekam i czekam w tej pracy, az ktoras cos napisze. I juz musze isc do domu, bo siedze saaama w pustym budynku (oprocz staznikow na dole). Ide do domu sie starac. Albo inaczej: ide sie przytulac, jak ladnie to nazywacie. Trzymajcie kciuki...pa pa, do jutra (pewnie znowu wejde tu z samego rana). ech Odpowiedz Link
78monika Re: pazdziernikowe starania 01.10.04, 08:32 To ja sie melduje piatkowo. To forum uzaleznia ) Tromysza - jak wczorajsze przytulanko? Dopiero przeczytalam ale kciuki trzymam za Was wszystkie zawsze Zmykam po kawke, poki jeszcze mam na nia ochote i moge ja pic. Odpowiedz Link
kattrin1 Re: pazdziernikowe starania 01.10.04, 08:38 Cześć Kobitki))) Dól przeszedł jak narazie humor dopisuje, wczoraj wypłakałam sie w mankiet mojego miłego, nic nie mówiąc i przeszło))))))) Moze tego mi było potrzeba, wyżalenia sie i wypłakania.... Dzis mam nowe sily witalne, same pozytywne mysli i.....co najważniejsze: dzis pierwszy dzień najpłodniejszego miesiące hihihi))))))))))))Dziewczynki działamy lub testujemy MUSI SIE UDAĆ, nie ma innego wyjścia)))))))))) Własnie pije kawke i odliczam czas...23 dc jeszcze 6 dni...choć czuje ze szybkimi kroczkami zbliza sie nieuniknione.... bóle przed małpowe daja o osbie znac, wiec pewnie dołączę do przytulanek pażdziernikowych........ Pozdrowionka dla Was dziewczynki i oby ten piękny miesiac przyniósł Nam upragnione maleństwa)))))))))))))))))))))))Kasia Odpowiedz Link
78monika Re: pazdziernikowe starania 01.10.04, 08:41 Wiesz, ze ja jeszcze nie dotarlam po kawke? ) I jak tu pracowac, a pracy sporo? Ale Kasia ciesze sie, ze humor masz dzis lepszy, od razu i mnie gebula sie cieszy do monitora hi, hi (ciekawe oc mysla moi koledzy, ktorzy mnie obserwuja??) Odpowiedz Link
kattrin1 Re: pazdziernikowe starania 01.10.04, 08:47 Wiesz Moniu, ja tez mam podobny problemik, bo siedzę przed kompem i co chwilkę coś piszę i uśmiecham sie raz głosno, a raz pod noskiem hhihiihihi i buzia mi promieniuje hihihihihi... dobrze ze same babki sa w pokoju, gadaja na gg wiec chyba nie zwracają na to uwagi, mam nadzieje ))))) A jak Twoje badanka, kiedy idziesz?? Pozdrawiam cieplutko, Kasia Odpowiedz Link
78monika Re: pazdziernikowe starania 01.10.04, 09:00 Kasia, kawa zorganizowana, moge pisac tzn pracowac! Na badnia wybieram sie w poniedzialek wiec we wtorek powinnam miec obraz mojej prolaktyny. Piersi bola jak wsciekle, dotknac sie nie moge a do @ jeszcze z 10 dni. Ciesze sie, ze mam Was, ze zwrocilyscie mi na to uwage, bo inaczej traktowalabym ten stan jak cos "normalnego", taka moja "uroda" i koniec. A przeciez jesli faktycznie ta prolaktyna szaleje to z dzidzi nici dopoki sie nie unormuje. ^#@!#!%^! (brzydkie slowo)) Pozdrawionka Monia Odpowiedz Link
kattrin1 Hihi... 01.10.04, 08:33 Wiesz Madziu, mi chodziło o to ,ze mam tylko Was wszystkie, którym moge sie wyżalić, gdy mi jest sumtno, czy mam doła.... jako jednyne mnie zrozumiecie, Ty i inne kobitki)))Za co jestem bardzo wdzięczna)) A co do pociągu to zapraszam do stolicy hihihihihihii na kawusie)))) Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link
oolga1 Jesteście SUPERRRRRR!!!!!! 01.10.04, 10:10 Wczoraj z upływem czasu mój zły (podły jak dawno nie był) nastrój się pogłębił i lżej mi było jak zagłądałam tu i Wasze pocieszenie czytywałam, a podnisiło mnie na duchu to, że Wy też macie zły dzień - jak widać podłość mnie jeszcze nie opuściła. Dziś 1.10 Was witam i życzę Wam owocnego miesiąca, byście na Wszystkich Świętych musiały wyjątkowo na siebie uważeć, hihihi. Czy ja będę z Wami to nawet nie wiem czy chcę już, tak zwariowałam. Kurcze jakby mi sie przydarzyła wpadeczka to byłoby łatwiej, a tak to całe podejmowanie decyzji to mnie wku........... . A żeby było "weselej" to pan mąż, widząc i słysząc moje wahanie i jęki w całym swym odadniu i wielbieniu mnie, pozostawia mi decyję i tak mnie to wczoraj wku..... że mimo początkowego nastroju na conieco zasnęłam z "bólem głowy". wogóle to wszystko do dupy, jak mam być konkretna, skoro własny mąż sam nie wie czego chce, pięknie, że tego co ja - tylko, że jak ja nie wiem, to mógłby raz być przekonywujący. I z tych wścieklizn jeszcze mąż mi podpadł. I jak mam począć dziecko skoro mam taaaki zły nastrój, jeśli się to dzidzi udzieli to będzie zły smutny i zdołowany. A do tego zamiast się grzecznie zachowywać i dbać i siebie to (kawa od roku mi nie smakuje) w ramach używania tego co zakazane i smakuje najlepiej, od sprzątaczki wyżebrałam (dokładnie tak) i zapaliłam w WC (oficjalnie to nie palę to nie zdrowe i wogóle), i wiecie co od razu poczułam sie lepiej i stwierdziłam, że dziś piątek i nie ma co rwać szat, bo chyba staraniami pokieruje los i tak dziś nici - przyjeżdża kolega męża z pracy z żoną i córką i raczej zostana na noc (nie lubię przy kimś) i dziś nici 11dc; mężowi jutro trafiły się nadgodzinki i wróci dopiero w niedzielę na obiad, a w niedzielę to ja jadę do rodziców pilnować psa i zostaję do poniedziałku, czyli 12 i 13 dc mamy z głowy, a w poniedziałek, jak zawsze mam urwanie głowy i jak znam życie to wrócę do domu po 22 jak mąż już będzie spał, zazwyczaj owulację kiedyś i z tempki wychodzi że teraz też mam ok. 13, czyli rozejdzie się po kościach i znowu mam podły nastrój i chyba zaraz sobie wyjdę znowu kupić fajki - nie mogę opalać bliźniego. Ale jescze pomarudzę, bo może mi przejdzie. Czemu nie pracujecie? Tylko czytujecie co piszą niepracujące? Też sobie zadaję to pytanie? I wiem dlaczego - bo to naprawdę uzależnia. I chyba powtórzę inne zdania ale fajnie mi z Wami i dobrze się przed kimś wygadać i co najważniejsze kimś kto rozumie. Jak będziecie organizowały tę kawkę to ustalcie gdzie - przyjadę na bank. O to bdb myśl jakbyśmy plotkowały,.... nie ...... kawa to za mało,..... , weekend ...... o już lepiej ....... tylko, że my zapracowne hihihih, to może zorganizujemy imprezkę na roczek czego Wam życzę i nawet jakby mnie nie było z kim przyjśc to przyjadę sama. Uśmieszków i mileutkich chwilek. Wahadełko Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Jesteście SUPERRRRRR!!!!!! 01.10.04, 10:28 Olgo widzę czarny humor Cię dopadł na całego.U mnie też brzydka pogoda,pada deszcz i zero słoneczka.Powiem szczerze ten komp.mnie uzależnił od siebie pieron jasny.Nie dawno skończyłam pić kawusię i już do kompa .Nie wiem jak Cię pocieszyć i sprawić by uśmiech zagościł na Twojej buzi)))))))))) Tutaj mozesz się wypłakać ,my rozumiemy co teraz czujesz.U mnie było tak we wrześniu że w tym czasie co ja mogłam to męża nie było w domku lub padał zmęczony i z przutulań nici.Ale wierzę że październik będzie bardzo owocny.Już nie mogę się doczekać tych pięknych uniesień,ech już mam ochotę -i tu się czerwienię )Olgo głowa do góry ,odpędź czarne myśli daleko w kąt,usiądź z mężem wieczorkiem ,napijcie sie po lampce winka ,włączcie nastrojową muzykę a wszystko ułoży się tak jak powinno.Będzie dobrze ,nie możemy iść ciągle pod górkę .Wiem że przyjdzie ten dzień w którym będziesz najszczęśliwszą kobietą na ziemi .Pozdrawiam Cię bardzo cieplutko,buziaki ))))))))) Chcę zajść tak jak słoneczko. Odpowiedz Link
tromysza do oolgi, do wszystkich Was 01.10.04, 10:30 Ha ha, a ja co robie niby??? Z pracy mnie wywala jak tak dluzej pojdzie. Robota czeka, a ja sobie buszuje po forum. A moj kolega lypie na mnie...co ja tam robie. Ech, niech widzi. Jejku, to rzeczywiscie uzaleznia. Ja tez po kawke i szybko do komputera, zeby go odpalic. Chyba zaczne przychodzic na 8 (bo u mnie zlaza sie kolo 10.)Bede wtedy miala dla Was dwie godzinki. A potem mnie do Tworek odwioza. Jak ja Cie rozumiem oolga. Ja tez jestem wsciekla jak nie moge sie przytulac. Na to w koncu trzeba miec ochote. W koncu to nie produkcja. A maz wraca zmeczony, do tego jeszcze ma prawia katar i tylko czekam az zasnie. (Na szczecie nie zawiodl. jemu zawsze chce sie przytulac.), delegacja, znajomi, a to, a tamto. Co do meskich decyzji. To wszystko jest trudne. Chyba lepiej isc na zywiol. Bedzie chyba naturalniej... Co do wczorajszego przytulania... bylo cudownie. Ale wiecie, co? Wiem, ze to chore. Kochalismy sie "od tyl". Nasza ulubiona pozycja. I zaraz potem przypomnialam sobie, ze to chyba nie sprzyja zagniezdzaniu sie fasolki. Tak w kazdym razie gdzies czytalam. Nie wiem czy to prawda czy jakas kolejna paranoja. I w ogole przepraszam za ten watek "prywatny" o pozycji. Jeju, co ja w ogole wygaduje. Ide sobie od Was (na chwile). Tysiace buziakow. juz chyba uzalezniona tromysza Odpowiedz Link
golo25 Re: do oolgi, do wszystkich Was 01.10.04, 10:35 Tromyszko, właśnie ta pozycja sprzyja. I to bardzo)). Gosia Odpowiedz Link
golo25 Re: do oolgi, do wszystkich Was 01.10.04, 10:42 Ja też siedzę w pracy i trochę się nudzę. Forum to już oczywiście nałóg, codziennie od rana. Na szczęście przychodzę dużo wcześniej, więc mam czas na buszowanie. Mój nastrój dziś trochę lepszy. Nawet ogarnęło mnie takie dziwne zobojętnienie. Rano byłam na pobraniu krwi - prolaktyna. Po południu odbiorę wynik, pewnie za wysoki, takie mam przeczucie. @ nie przychodzi już 8-my dzień, załamka. Ale dziś taka nie wielka. Głową muru nie przebiję. Chyba muszę naprawdę sie wyluzować, bo sfiksuję i nic dobrego z tego nie będzie. Pogoda u mnie za oknem straszna. Ale to tez mam dziś w nosie.Chyba za chwilę wkleję Wam tu dziewczynki jakiś dobry kawał.Pa,pa> Gosia Odpowiedz Link
tromysza Re: do oolgi, do wszystkich Was 01.10.04, 10:46 Nie martw sie Gosiu, moze nie bedzie tak zle??? Ale dobrze, ze masz lepszy nastroj. I dzieki za to, ze napisalas, ze ta pozycja sprzyja. A u mnie tez pogoda srednia. Choc nie taka zla. Pamietaj, nie mozna fiksowac! Trzeba myslec: zycie jest piekne trala trala trala la la pa pa Odpowiedz Link
78monika Re: do oolgi, do wszystkich Was 01.10.04, 10:53 No to jestemy wszystkie uzaleznione - ja nawet gdy przez chwile nic do Was nie pisze to i tak czytam na biezaco co u Was sie dzieje )) U mnie pogoda tez dzis smutna, ale podobno juz jutro ma byc ladniusio. A ktora z nas ma najblizej owu? Bo ja dopiero ok 18go. always look on the bright side of life Odpowiedz Link
golo25 Re: do oolgi, do wszystkich Was 01.10.04, 10:49 Trzy małżeństwa, starsze, w średnim wieku i nowo- poślubione postanowiły przystąpić do pewnego Kościoła. Pastor powiedział im: - W naszym Kościele mamy specjalne wymagania wobec nowo przyjmowanych parafian. Musicie powstrzymać się przez dwa tygodnie od seksu. Pary zgodziły się i powróciły do niego po dwóch tygodniach. Pastor najpierw spotkał się ze starszym maleństwem i zapytał: - Czy umieliście powstrzymać się przez dwa tygodnie od seksu? - Bez problemu, ojcze! - odpowiedział starszy mężczyzna: - Gratulacje, witajcie w naszym Kościele - rzekł im pastor. Następnie spotkał się z parą w średnim wieku i zapytał: - Czy umieliście powstrzymać się przez dwa tygodnie od seksu? - pierwszym tygodniu szło nam całkiem dobrze. Potem jednak musiałem sie przenieść na kanapie ale i tak... No, ojcze, nie wytrzymaliśmy! - powiedział mężczyzna. - Nic to. Witajcie, dzieci, w naszym Kościele - rzekł im pastor. Potem pastor spotkał się z parą młodych i zapytał: - Czy umieliście powstrzymać sie przez dwa tygodnie od seksu? - Nie, ojcze, nie umieliśmy się powstrzymać - odrzekł smutno chłopak. - Co sie stało ? - zapytał pastor. - Moja żona sięgnęła po puszkę z kukurydzą, stojącą na półce i puszka spadła jej na ziemie. Kiedy się pochyliła nisko, by ją podnieść, nie mogłem się powstrzymać i musiałem dać upust żądzy... - No tak, macie świadomość, że nie możecie wejść do naszego Kościoła - mówi pastor. - Gorzej, ojcze, nie możemy więcej wejść do Tesco... Postępowi rodzice podczas wakacji zabrali małego synka na plażę nudystów. Mama leży na kocyku, tata poszedł "się przejść", junior tapla się w grajdołku. Po chwili przybiega do mamy i woła: - Mamo! Widziałem panie, które miały cycuszki o wiele większe od twoich! Mama na to: - Im większe, tym głupsze! Dziecko poszło się bawić dalej. Po chwili wraca i melduje: - Mamo! Widziałem panów, którzy mieli siusiaki o wiele większe niż tata! Mama stanowczo: - Im większe, tym głupsi! Dziecko wraca do wiaderka i foremek. Po paru minutach jednak przybiega z kolejnym raportem: - Mamo! Mamo! A tata to dopiero co rozmawiał z najgłupszą panią, jaką w życiu widziałem... I im dłużej rozmawiał, tym bardziej głupiał! Jest piękny, słoneczny dzień. Na trawce opala sie naga panna. Nagle między jej nogami wykopuje się krecik, rozgląda się i pyta: - Jeżyk? Cisza, więc podchodzi bliżej i pyta: - Jeżyk? Cisza więc podchodzi jeszcze bliżej wącha i pyta: - Jeżyk żyjesz? Kochankowie w łóżku, a tu wraca mąż. Żona mówi do kochanka: - Wyłaź na balkon - Ale jest 20 stopni mrozu - Wyłaź natychmiast Facet wylazł, a kochanka mówi: - Skacz! - Ale to jest 12 piętro. Zabiję się! - Skacz bo będzie kaszana! Facet skoczył, zabił się. Leży mokra plama pod domem, a kochanka wychyla się przez okno i woła: I za dom! Spierdalaj za dom! Idzie kleryk i wdepnął w gówno. - O kurde wdepnąłem w gówno ! O cholera powiedziałem kurde ! O kurwa,powiedziałem cholera ! - A chuj,i tak nie chciałem być księdzem Odpowiedz Link
magdulka26 Kto w przyszłym tygodniu ??? 01.10.04, 12:08 Dziewczynki trzymajcie za mnie kciuki za zaczynam od środy.Czy jest ktoś, co też zaczyna w przyszłym tygodniu,bedzie raźniej.Kurcze blade ale emocje mną targają ,jestem taka poddenerwowna i wogóle.Musi się nam udać nie ma innej mozliwości))))))))))))))))Buziaki Chcę zajść tak jak słoneczko. Odpowiedz Link
tromysza Re: Kto w przyszłym tygodniu ??? 01.10.04, 12:24 Ale Ty zaczynasz sie starac w przyszlym tygodniu, tak? Ja teraz i na poczatku przyszlego... wiec jestem tez z Toba. Chodz u mnie w srode bedzie juz pp ptakach, ale. za te co w przyszlym tyg. bede mocno trzymac kciuki. mocno. mocno Odpowiedz Link
aquarius72 Re: Kto w przyszłym tygodniu ??? 01.10.04, 12:31 Magdulko, Ja - o ile wszystko dobrze pójdzie - będę próbować w ten weekend, albo na początku przyszłego tygodnia. Piszę "o ile", bo dziś 13 dc. i tempka mi skoczyła, ale to chyba z powodu bólu gardła i ogólnie nie najlepszego samopoczucia (wczoraj test owu wyszedł negatywny). No i jeszcze dochodzi to, że jesteśmy strasznie z mężem zmęczeni i zestresowani (mam nadzieję, że w weekend będzie okazja, żeby się troszkę odprężyć). Mam takie chwile, ze mam wszystkiego dość i chciałabym się tylko położyć i spać... dodatkowo ta pogoda niezbyt optymistycznie nastraja. Może zawita jeszcze złota jesień i jakoś tak bardziej optymistycznie spojrzę na życie? Pozdrawiam wszystkie starające się. Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Kto w przyszłym tygodniu ??? 01.10.04, 12:44 No to fajnie ,bynajmniej będziemy prawie na bieżąco śledzić nasze posty.Prawie w tym samym czasie się staramy.Mój termin @@@@- wredoty przypada na 23 października ale mam taką cichą nadzieję że nie przyjdzie ani do mnie ani do Was.Sio ,sio @@@-szonie.Pozamykam drzwi i niech spada na drzewo babany prostować )))Trzymam kciuki za nas ,oby było tak jak chcemy.Pozdrawiam Magda. Chcę zajść tak jak słoneczko. Odpowiedz Link
78monika Re: Kto w przyszłym tygodniu ??? 01.10.04, 12:50 To ja bede trzymac za Was kciuki, zeby @ nie przyszla w Wy w tym okresie za moje starnia! Ja mialam teraz (od 25) swoje dni ale niestety nie bylo okolicznosci sprzyjajacych (( Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Kto w przyszłym tygodniu ??? 01.10.04, 14:05 hmmm, ja w przyszłym tygodniu to sie dowiem czy jest juz fasolka pod moim serduszkiem, czy zaczynamy od nowa..... Tak bardzo bym chciała......... a teraz pozostaje tylko oczekiwanie, by dotrwać do 7 października..... Pozdrawiam cieplutko, Kasia Odpowiedz Link
aquarius72 NOWA ZACIĄŻONA :-) 01.10.04, 12:44 Hej, właśnie przeczytałam na "Trudnej ciąży", że kolejna dziewczyna z naszej listy doczekała się dwóch kreseczek (to jeszcze chyba efekt wrześniowych starań) Tigo - gratulujemy )) Dziewczyny, które doczekały się już dwóch kreseczek : 1.lula11 2.tiga76 Te, które się jeszcze starają lub czekają na rozpoczęcie starań : 1.aquarius72 (czyli Kasia) - nowy cykl, nowe starania... 2.violetta76 - nowy cykl, nowe starnia... 3.gumecka - nowy cykl, nowe starnia... 4.katakli 5.maraguska 6.star242 - na razie odkłada starania, ale nas nie opuszcza 7.kingaolsz 8.30.tka - testuje 27-29.09 (3mamy kciuki )) 9.badarka - czeka do następnego cyklu i walczy z prolaktyną 10.bo-gumilka (starania zacznie w październiku/listopadzie) 11.emka1974 - pełna entuzjazmu od października zielone światło na starania 12.thmwag1 13.kasiagaa 14.78monika - starania na październikowym urlopie (ach, jak zazdrościmy 15.bombamonika 16.uszka 17.akk11 - po wyleczeniu, od grudnia 18.kattrin1 - nowy cykl, nowa nadzieja - test około 9.10 19.balbine 20.agnieszka76r - (starania od września/października) 21.misia.dk 22.syla-syla 23.roleczka11 - czeka na @, a w październiku celuje w córeczkę 24.stachewicz - zaczyna w październiku (co z chlamydiami???) 25.didi_75 - zaczyna w następnym cyklu, pod koniec października 26.ewa11a 27.jacpi - starania od października 28.nejka- starania od listopada 29.skaluz - starania zaczyna od grudnia 30.gagat101 - zaczyna październikowe starania zaopatrzona w dopalacze 31.gonia271 - witamy 32.nika782 - witamy 33.oolga1 - witamy 34.golo25 - witamy 35.bjuti1976 - witamy 36.magdulka26 - zopatrzona w testy owu, zaczyna w październiku 37.pszczolka2 - witamy 38.tromysza - witamy i życzymy wrześniowych sukcesów 39.kubusia1 - witamy-) Odpowiedz Link
78monika Re: NOWA ZACIĄŻONA :-) 01.10.04, 12:51 no i ta wiadomosc to znak, ze sie cos u nas rusza powolutku nie spoczniemy az lista z dolu znajdzie sie na gorze (przy dwoch kreseczkach)! Odpowiedz Link
kattrin1 Re: NOWA ZACIĄŻONA :-) 01.10.04, 14:44 Hej, hej wielkie gratulacje, dla kolejnej ciężarówki hihihih Jestem ciekawa, kto zajmnie 3 miejsce na liście IIkreseczkowiczów)))))))) Pozdrawiam cieplutko, Kasia Odpowiedz Link
tiga76 NOWA ZACIĄŻONA :-) To ja :-)))) 02.10.04, 19:54 aquarius72 napisała: > Hej, > właśnie przeczytałam na "Trudnej ciąży", że kolejna dziewczyna z naszej listy > doczekała się dwóch kreseczek (to jeszcze chyba efekt wrześniowych starań) > Tigo - gratulujemy )) Aquariusku dziękuję za gratulacje Jestem w szoku- na pierwszej stronie tego wątku pisałam, że ja na starania październikowe sie nie załapię...Myślałam, ze każą nam czekać 3 miesiace po poronieniu. Na szczęście okazało się to nie potrzebne. Ale i tak na październikowe starania sie nie załapałam- bo zaszłam już we wrześniu!!!!!!!!! Przesyłam ciążowe fluidki!!! Mam nadzieję, że powrócę na to forum dopiero za 3 lata- do tego czasu będę zaglądać gościnnie Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 01.10.04, 14:52 Już zazdroszczę tej trzeciej która pojawi sie jako trzecia ))))))Ale po tej trzeciej będzie i czwarta ,piąta ,dziesiąta,setna.Mam nadzieję że się załapię w kolejkę .Pozdrawiam. Chcę zajść tak jak słoneczko Odpowiedz Link
emka1974 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 01.10.04, 16:43 Termin kolejnej @ wypada na 24.10. Będę testowac kilka dni później, żeby się nie zestresować, jak poprzednio (poroniłam 4 dni po terminie @). Starania tuż, tuż... Lekarz zabronił mi robić kolejnego kontrolnego posiewu, bo - jak mówi - po kilku antybiotykach doprowadzę do tego, że męż, bez uprzedniego wyjałowienia, nie będzie mógł do mnie podejść . Pozdrawiam, Emka Odpowiedz Link
kattrin1 Nareszcie weekend:)))) 01.10.04, 22:21 Witam wieczorową porą, jakoś nie mogę sie położyc, od 2 godzin zamierzam (jestem przeokrutnie zmęczona) a tu nic z tego.... niedobrze mi... wiec co mam robic, usiadłam do kompa pogadać z Wami, jeśli któraś jeszcze jest.... Zasypiam na stojącą a położyc sie nie mogę, co za ironia losu...czuje jakby miała balona z gazem, który ktoś cały czas napełnia hihihihihhi, puchnę w oczach hihihihihi...dobrze ze chociaż mam świetny humor))))Jakby nie było 2 dni spania, jeśli oczywiście nie skończy sie na....toalecie hihihihii, bo co sie położe to mi niedobrze.... Kobitki życzę słonecznego weekendu i spokojnej nocki))Kasia Odpowiedz Link
gonia271 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 01.10.04, 22:42 Czesc Wam kobitki!!! Ale to forum uzależnia.Pozrawiam Was wszystkie serdecznie, dziś 1.10 a więc kobitki do dzieła !! My zaczynamy wkótce przytulanie Oby owocne. Ostatnio moja kuzynka,która jest w ciąży powiedziala mi, że najlepszy sposób to "na luzaka". Jak tu można na luzaka jak człowiek sie tym wszystkim tak przejmuje i denerwuje?? Życzę wszystkim dwóch grubych krech !!! G. Odpowiedz Link
oolga1 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 02.10.04, 15:41 Dziewczyny! Wszystko przeciw mnie. Wbrew tradycji miałam taki szalony i zapędzony dzień WCZORAJSZY, DZIŚ NIE LEPIEJ - JESZCZE JESTEM W PRACY. Dopiero teraz przeczytałam co słychać, a też powoli jesten uzależniona. Tylko, że mam taki rodziaj pracy, że albo moge ryc jak szlona w necie i nikt mnie ni ekntroluje, albo nici i wtedy wiem, że jestem uzależniona, bo tęsknię. Co jest panieniki nikogo nie razi że podpalam, czy może nie jestem sama, dawać no kto tam jeszcze pali, to może założymy nowy wątek. golo ale się uśmiałam - dobry kleryk - proszę o więcej katrin - trzymam kciuki coraz bardziej bo to może znaczyc coś dobrego o tromyszy i aquarius myślę mockami i trzymam kciuki za ........ bawcie się dobrze Życzę Wam spokoju i radości i słonko wyjrzała i jest lepiej Papa Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 02.10.04, 15:47 Ja palę ,wiem że powinnam rzucić to cholerstwo ale kto pali ten wie że łatwo nie jest.Teraz stram sie ograniczać ,ale i tak palę.Wiem tylko jedno jak będę w ciąży zero fajek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Teraz jestem głupia jak but z lewej nogi bo palę ale wiem że ciąża mnie skłoni to porzegnania sie z papieroskami.Kiedyś jak źle sobie obliczyłam datę przyjścia @ to nie paliłam przez tydzień bo podejrzewałam ciąże ale jak tylko @ przyszła zaczęłam palić od nowa ((((((((((((((((((((((((Pozdrawiam Was i dziewczynki ten miesiąc nalezy do nas pamiętajcie o tym. Chcę zajść tak jak słoneczko Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 02.10.04, 18:00 Oj palaczki niedobre palaczki))))))Wiem coś na ten temat, sama paliłam prawie kawałek ponad 9 lat. I wiecie co własnie wczoraj minął rok odkąd nie palę i jestem z siebie dumna... to jest strasznie trudne ale satysfakcja poźniej nie do opisania, także czekam na na Wasze rzucenie tego fatalnego nałogu)))) Dziś 24 dc. zmian żadnych, czuje sie tak samo, śpię, wcinam lody, i wszytski mnie denerwuje, bolą jajniki - czyli jednym słowem standard przed @@@. Dziwi mnie tylko jedna rzecz, ze mam coś za ciemne sutki, takie czekoladowe, a zawsze były jasne, to tylko jedna rzecz która sie zmieniła od zesz łego cyklu hihihihiihii, nadal oczekuje na 7 paźdz. jak na sąd, ale próbuje sie nie denerwować, dziś przychodż goście wiec zapomnę szybciutko, na jakieś 18 godzin, hihihihi...potem wracam szybciutko do Was)))) Pozdrawiam cieplutko, Kasia Odpowiedz Link
aquarius72 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 03.10.04, 11:09 Witajcie dziewczyny Pisałam, że miałam rozpocząć starania już w weekend, ale chyba będzie to jednak w nadchodzącym tygodniu. Postanowiłam postawić na testy owulacyjne i póki co (do wczoraj) wychodziły negatywne (bardzo bladziudka kreska testowa), więc czekam na dwie kreseczki i wtedy podziałamy Śluzik na razie jest OK, tempka jeszcze nie skoczyła, więc owu chyba jeszcze nie było (mam nadzieję, że w końcu nadejdzie). Jednak weekend robi swoje - dziś humory o wiele lepsze, choć troszkę szaro na dworze, właśnie mam zamiar wyciągnąć męża na spacer do lasu, trzeba naładować akumulatorki przed następnym tygodniem. Życzę wszystkim bardzo przyjemnych (i oczywiście owocnych) październikowych starań Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 03.10.04, 11:35 U mnie dziś piękna słoneczna pogoda ,słoneczko świeci prawdziwa złota polska jesień.U mnie juz też jest śluz płodny niewiem czemu tak szybko się pojawił ,dopiero 8dc.Łykam sobie olej z wiesiołka na poprawę śluzu i może dlatego.Psychicznie i fizycznie czuję sie ok ,chyba lepiej być nie moze.U nas było dziś małe przytulanko z rana ale to było takie spontaniczne i przyjemne.LIczę że październik będzie owocny dziewczyny i zobaczymy te piekne II.Ech oby mnie ten pozytywny nastrój nie opuszczał .Pozdrawiam Magda. Chcę zajść tak jak słoneczko Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 03.10.04, 12:21 Cześć dziewczynki))))) U mnie piękniutka pogoda na zewnątrz i w moim środeczku, humorek dopisuje, choć głowka boli po wczorajszej imprezie hihihihihiii... Co do stanu ducha, jedynie wiara podtrzymuje mnie na duchu, ze może stał sie już cud, bo ciało oznajmia szybkimi krokami nadejscie @@, cyce napuchły jak balony, ból podbrzusza daje znaki (nie do zniesienia, jeden wielki balon hihihihi), wiec czekam.... ostateczny termin czwartek... niech już nastanie... bo umrę z nieciepliwości hihihihi))))))))))))))))) Pozdrawiam słonecznie i tam gdzie jest pochmurno przesyłam promyczki słoneczka)))Kasia Odpowiedz Link
gumecka Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 03.10.04, 12:47 Witam! Przez ta cholerna prace nawet nie mam czasu tu zagladac. Narazie musze tez odlozyc starania do nie wiadomo kiedy, poprostu nie mam czasu wykorzystac meza ani sily. Ale jak tylko moge to tu zagladam. I czytam ze kolejna z nas odchodzi z fasolka , ciekawe kiedy ja, moze nigdy.Pozdrawiam. jola Odpowiedz Link
kattrin1 Witam pięknym poniedziałkowym słoneczkiem:))) 04.10.04, 08:30 Cześc kobitki, co słychac u Was?? Jak po weekendzie, która testuje nastepna??? Zaczął sie świetny okres na dzidzie, co chwile słychac o II kreseczkach)))) A może jesteście w trakcie przytulowań? Dajcie znać, pozdrawiam cieplutko, Kasia Odpowiedz Link
78monika Re: Witam pięknym poniedziałkowym słoneczkiem:))) 04.10.04, 08:46 Czesc Kasia i wszystkie babeczki )) Ja za niecaly tydzien wybieram sie wreszcie na urlop i mam nadzieje, ze wrocimy odstresowani i zrelaksowani, a kto wie, moze organizm sie poprzestawia i uda nam sie wrocic we trojke ) Poki co czekam na @. Pozdrawiam ciepluchno!!!! Odpowiedz Link
aquarius72 Re: Witam pięknym poniedziałkowym słoneczkiem:))) 04.10.04, 09:05 Cześć dziewczynki U mnie na razie mgła, ale może w końcu wyjdzie zza niej słonko ? Ja JUŻ testuję!!! (ale na razie testami owu Wczoraj zrobiłam czwarty (na razie negatywny), został mi już tylko jeden, który zrobię dzisiaj po południu i jestem bardzo ciekawa, czy wyjdzie. Boję się, że po poronieniu wydłużyły mi się cykle (ostatni miał aż 35 dni i owu była dopiero 20-go dnia cyklu , ciekawe, jak będzie teraz). Poza tym mam katar i strasznie świdruje mi w nosie, może ktoś zna na to jakiś skuteczny sposób (oczywiście poza odczekaniem 7 dni?) A Co słychać u 30-tki?????????? Jestem bardzo ciekawa, czy się udało... 30-tko - odezwij się, nie trzymaj nas w niepewności... Odpowiedz Link
oolga1 Re: Witam pięknym poniedziałkowym słoneczkiem:))) 04.10.04, 09:27 Przepis na katar: główka czosnku - zmiażdżona 4 cebóle - posiekane bardzo drobno 8 łyżek miodu zmieszać i 4 razy dziennie po dużej łyżce, trzymać w lodówce o ile Ci zapach/smród czosnku nie przeszkadza to jest skuteczne pić do 5 cytryn dziennie można ssać Halset lub HALLS miodowo-cytrynowe, można też smarować okolice szyj i zatoki olejkiem kamforowym (ciągła wentylacja) w sypialni postawić naczynie w wodą i olejkiem kamforowym, sosnowym i eukaliptuasowym, (mogą być razem, ale niekoniecznie), rano wstaje się bez wrażenia podduszenia, ZDRÓWKA ŻYCZĘ Odpowiedz Link
aquarius72 Dzięki Olgo :-) 04.10.04, 09:56 Coś na pewno zaczerpnę z Twoich porad. Nie wiem jak z czosnkiem (nie chciałabym zepsuć nastroju przy przytulankach hihihi...) Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Witam pięknym poniedziałkowym słoneczkiem:))) 04.10.04, 09:36 Aquarius72 napisała : A Co słychać u 30-tki?????????? Jestem bardzo ciekawa, czy się udało... > 30-tko - odezwij się, nie trzymaj nas w niepewności... A więc ,nasza 30-tka ma II.Została szczęśliwie obdarowana przez los )). Kurcze a ja nie wiem co sie u mnie dzieje wczoraj był 8dc i coś jajnik dawał znać o sobie czyżby przedwczesna owulacja ?? Niewiem co mam o tym mysleć ,robić test owulacyjy dziś czy nie ?Dziś nie boli ,mam mętlik w głowie.Nie chcę stracić tego cyklu (((.Wczoraj było przytulanko rano a po południu ból jajnika .Jak myslicie czy mógł być to ból owulacyjny czy może pęcherzyk dojrzewa i jajnik się odezwał.Choroba jakie to wszystko jest skomplikowane.Pozdrawiam i zyczę miłych starań a w efekcie II. Chcę zajść tak jak słoneczko. Odpowiedz Link
aquarius72 W sprawie 30-tki... 04.10.04, 10:00 magdulka26 napisała: > > A więc ,nasza 30-tka ma II.Została szczęśliwie obdarowana przez los )). Coś Ty Magdulko, masz kontakt z 30-tką??? (na forum jest jeszcze trzydziestka1974, ale to nie jest nasza 30-tka). Jeśli to prawda, to mamy co świętować !!! Odpowiedz Link
30.tka Re: Witam pięknym poniedziałkowym słoneczkiem:))) 05.10.04, 08:59 Hej, hej! Dementuje plotke! Nie II tylko @. Pochwalilam sie, jak tylko przylazla, ale sie gdzies zawieruszylo w tym niesamowitym gaszczu postow Intensywne przytulanko od jutra Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Witam pięknym poniedziałkowym słoneczkiem:))) 04.10.04, 09:52 Dziewczynki, nie czytacie postów, niestety jak dopbrze zrozumiałam do 30tki przyszła @@ 30 wrzesnia, buuuuu] Ale pewnie juz niedługo zacznie nowe staranka i pod koniec października pochwali sie Nam grubasnymi II kreseczkami))) 30.tko życzę Ci tego z całego serducha i odezwij sie co u Ciebie????? Pozdrawiam cieplutko, Kasia Ps. u mnie dziś 26 dc. oczekuje na @@@@ bo czuje mokrosci i boleści jakby zaraz miała zawitać, buuuuu Odpowiedz Link
violetta76 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 04.10.04, 09:00 Witajcie U mnie dzis 20 dc, wiec jeszcze conajmniej tydzien z testem musze sie wstrzymac. Bede probowac (jak @ nie przyjedzie) w srode tj 13.10. Moze 13 okaze sie szczesliwa ) Choc powiem szczerze, ze mam jakies dziwne wewnetrzne pszeczucie, ze sie i tym razem nie uda ( Starania byly, ale jakos tak dziwnie. Nie wiem smam zreszta... Obiecalam sobie, ze nie bede doszukiwac u siebie jakichkolwiek objawow... Dam wiec znac w przyszla srode czy sie udalo, teraz chce sie zapomniec w pracy, bo przynajmniej wtedy o tym nie mysle!! Trzymam kciuki za wszyskie starajace i za testujace w najblizszym czasie!! Zycze milego tygodnia )) Pozdrawiam Wiola Odpowiedz Link
assienka Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 04.10.04, 09:08 Dziewczyny chciałam Was pocieszyć. Nie przejmujcie się wogóle oznakami zbliżajacego się okresu. On wcale nie musi się pojawić , choć wszystkie znaki na to wskazują. Mam troje dzieci.Za każdym razem kiedy czekałam na zrobienie testu,wydawało mi się ,że nie ma to najmniejszego sensu bo czułam się tak jakbym już zaraz, za chwileczkę miała dostać okres. Objawy znane nam wszystkim i niezbyt lubiane mijały po ok. dwóch tygodniach. Dlatego nie martwcie się na zapas i nie myślcie że jak brzuch zaczyna boleć w znajomy sposób to ze starań nic nie wyszło. Życzę Wam wszystkim pięknych październikowych fasolek. Odpowiedz Link
oolga1 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 04.10.04, 09:13 I ja się miłym Paniom melduję w poniedziałeczek!!! Miłego dnia i słodkiego tygodnia! Na chwilę obecna samopoczucie dobre, zdrowie również. Tylo tak się zaczęłam zastanawiać: czytałam o Waszych "bólach" owulacyjnych i wstała dziś z dziwnym uczuciem w brzuchu, albo wyraźniej się w siebie wsłuchałam, albo uległam autosugestii. Tempki nie mierzę, bo nie, ale ten bólik wielce wymowny. A tak poza tym to pogadalim z mynżem i ugadalim się, że zobaczymy co przyniesie ten miesiąc, a może po wczorajszym (w 12dc) juz przynosi (biorąc pod uwage bólik), hihihih, na którą to intencję, NIE PALĘ (od wczoraj) i trzymajcie za to kciuki. WSZYSTKIM OWOCNYCH I RADOSNYCH STARAŃ Odpowiedz Link
aquarius72 No to Kattrin pierwsza w kolejce :-) 04.10.04, 10:39 Postanowiłam nieco uporządkować naszą listę : Szczęśliwe ciężarówki z naszego wątku : 1.lula11 2.tiga 76 Starające się w październiku (wg kolejności testowania) : 1.kattrin1 – testuje około 9.10 2.violetta76 –testuje 13.10 3.aquarius72 –testuje po 19.10 4.emka1974 – testuje po 24.10 5.30-tka –nowy cykl, nowa nadzieja 6.katakli 7.maraguska 8.kingaolsz 9.badarka (co z Twoją PRL?) 10.bo-gumilka 11.thmwag1 12.kasiagaa 13.78monika – zamierza powrócić z urlopu we trójkę 14.bombamonika 15.uszka 16.balbine 17.agnieszka76r 18.misia.dk 19.syla-syla 20.roleczka11 – celuje w córeczkę 21.stachewicz 22.didi_75 – zaczyna pod koniec października 23.ewa11a 24.jacpi 25.gagat101 26.gonia271 27.nika782 28.oolga1 29.golo25 30.bjuti1976 31.magdulka26 32.pszczolka2 33.tromysza 34.kubusia1 Dziewczyny, które zaczną w listopadzie : 1.nejka Dziewczyny, które zaczną w grudniu : 1.akk1 – na razie się leczy 2.skaluz Dziewczyny, które na razie odłożyły starania, ale nas nie opuszczają : 1.gumecka 2.star242 Dziewczyny – podawajcie terminy testowania (chociaż orientacyjne) – będzie można wtedy uporządkować listę i wiadomo będzie, kiedy komu potrzymać kciuki Te dziewczyny, od których nie mamy wieści będą wpisane niżej. Odpowiedz Link
magdulka26 Aquarius ale 30 jest już zaciążona :))) 04.10.04, 11:12 Sorki że sie wtrącam w tą przepiekną listę ale nasza 30-tka już nie nalezy do starających sie tylko została mamusią od paru dni ,ma II na teściku.Mam nadzieję że Cię nie uraziałam ,nie miałam takiego zamiaru ))) Chcę zajść tak jak słoneczko Odpowiedz Link
kattrin1 Re: No to Kattrin pierwsza w kolejce :-) 04.10.04, 11:20 Aquariusku, ja tez sprostuje, u mnie wiesci bedą w czwartek 7 pażdziernika, wtedy mam wizytę u ginki i bedzie to 29 dc. wiec bedzie mi już mogła powiedzieć, ze cos sie we mnie zmieniło hihihihi lub nie....buuuu Także nawet sikować na test nie bede musiała, dowiem sie z pierwszej ręki hihihihih trzymajcie kciukasy w czwartek za mnie)))))Kasia Odpowiedz Link
aquarius72 Re: No to Kattrin pierwsza w kolejce :-) 04.10.04, 11:28 Hoho - widzę, że w czwartek czekają nas niezłe emocje !!! Musisz nam koniecznie obwieścić II kreski - czekamy na ciążowe zarazki )) PS. Listę uaktualnię, jak więcej dziewczyn napisze, żeby jej w kółko nie powtarzać - i tak jak na razie jesteś na pierwszym miejscu Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 04.10.04, 11:09 Ten tydzień nalezy do mnie chi chi.Dziś zrobiłam pierwszy test owulacyjny 9dc,są dwie kreski ale testowa jest nieco jaśniejsza od kontrolnej.Jutro też testuję ,ponieważ owulacja juz na dniach.Dziewczyny 3 majcie kciuki )))))Ja też będę za Was trzymać.Ech w piątek dotykałam brzusia koleżanki jest w 9 m- cu ,może sie zaraziłam ,kto wie ?.Termin @ mam na 23 października i mam nadzieję ze ta żmija nie przypełza domnie .Sio ,sio ,sio.... Chcę zajść tak jak słoneczko Odpowiedz Link
oolga1 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 04.10.04, 11:48 Oczywiście 3mam kciuki i możesz trzyamć za mnie. A co do brzucha ciężarnej, to może być budująca myślą, autosugestią czy zapatrzeniem się jakby to nie nazwać. ALE!znam dziewczynę 3 lata poślubie i nic, nieregularne przytulania - mąż ciągle w delegacji, ona jeszcze się uczyła, na dziecku im jeszcze tak bardzo nie zależało. Ale przyznała, że z obawą myślała, że moga być problemy.I pojechała do przyjaciólki w 9m-cu i była zchwycona wieeelkim brzuchem i za 9 m- cy miała taki sam, złośliwi żartowali, że może mąż koleżanki pomógł, ale to chyba jest tak, że zmana klimatu + okoliczności "sprzyjające" (ona matura mąż stracił pracę, musieli zmieniać mieszkanie) i masz niepodziewankę. Dziś ma 2 latai jest rozkoszna. Może i my się takich doczekamy. Magdo - miłego wieczoru Pa Odpowiedz Link
bjuti1976 Do Aquarius: proszę o zmianę wpisu na liście :) 04.10.04, 13:21 Hej, Dziewczyny! Nie było mnie kilka dni z powodu choroby, a tu się tyle dzieje Sprostowanie z mojej strony: starania odłożone z powodu szczepienia przeciwko grypie. Następna szansa dla mnie to koniec października, ale chyba z tego nici, bo mój mąż bedzie akurat "w tych dniach" zagranicą. Cooooool.... No nic, wcześniej czy później ja tez zaciążę Trzymam kciuki za Was wszystkie, oczywiście mimo nieco dalszej perspektywy na dzidzię niż Wy będę tutaj codziennie. Pozdrawiam! Marta Odpowiedz Link
magdulka26 Przepraszam małe sprostowanie 04.10.04, 11:16 POmyliło mi się z tymi 30-tkami ,masz rację to ta druga 1974 jest w ciązy.Przepraszam Cie najmocniej moja droga ,gapa zemnie.Można dostać pomieszania czasem ,sorki )) Chcę zajść tak jak słoneczko Odpowiedz Link
aquarius72 Re: Przepraszam małe sprostowanie 04.10.04, 11:25 No coś Ty Magdulko Mogą się pomylić te trzydziestki Może dla naszej 30- tki to będzie dobra wróżba ??? Szczęśliwe ciężarówki z naszego wątku : 1.lula11 2.tiga 76 Starające się w październiku (wg kolejności testowania) : 1.kattrin1 – testuje około 9.10 2.violetta76 –testuje 13.10 3.aquarius72 –testuje po 19.10 4.magdulka26 -testuje 23.10 5.emka1974 – testuje po 24.10 6.30-tka –nowy cykl, nowa nadzieja 7.katakli 8.maraguska 9.kingaolsz 10.badarka (co z Twoją PRL?) 11.bo-gumilka 12.thmwag1 13.kasiagaa 14.78monika – zamierza powrócić z urlopu we trójkę 15.bombamonika 16.uszka 17.balbine 18.agnieszka76r 19.misia.dk 20.syla-syla 21.roleczka11 – celuje w córeczkę 22.stachewicz 23.didi_75 – zaczyna pod koniec października 24.ewa11a 25.jacpi 26.gagat101 27.gonia271 28.nika782 29.oolga1 30.golo25 31.bjuti1976 32.pszczolka2 33.tromysza 34.kubusia1 Dziewczyny, które zaczną w listopadzie : 1.nejka Dziewczyny, które zaczną w grudniu : 1.akk1 – na razie się leczy 2.skaluz Dziewczyny, które na razie odłożyły starania, ale nas nie opuszczają : 1.gumecka 2.star242 Dziewczyny – podawajcie terminy testowania (chociaż orientacyjne) – będzie można wtedy uporządkować listę i wiadomo będzie, kiedy komu potrzymać kciuki Te dziewczyny, od których nie mamy wieści będą wpisane niżej. Odpowiedz Link
badarka Re: Przepraszam małe sprostowanie 04.10.04, 11:34 eh.... na razie jestem chlamydiopozytywna. walcze. oby skutecznie Ale juz mi sie starania przesunely na listopad a prl pewnie ok, bede kontrolowac w nastepnym cyklu. Odpowiedz Link
golo25 Re: Przepraszam małe sprostowanie 04.10.04, 11:51 A mój cykl nadal się nie rozpoczął. Dziś 12 dzień czekania na @. Jutro ide do gina, bo to nie przelewki, wszystko mi się rozregulowało?!...Załamka. I do tego prolaktyna znowu 31,31. Może to wina tej francy. Znowu muszę ją leczyć i to chyba na stałe, tzn. dopóki nie zaciążę. Ale humor mam ok. Obiecałam sobie nie denerwować się i nie szarpać, bo to tylko pogarsza sytuację. Trzymajcie sie dziewczynki. Gosia Odpowiedz Link
78monika Re: Przepraszam małe sprostowanie 04.10.04, 12:02 Dziewczyny, w srode bede wiedziala co z moja prolaktyna. Napiszcie prosze, jak i jak dlugo sie leczy taka wstretna wysoka prolaktyne? Bo troche sie tym martwie, a niestety - ten cykl i znowu piersi jak balony, nie moge sie dotknac od 14dc i tak do dzisiaj (21.dc) - wiec co jak nie to? Odpowiedz Link
kattrin1 Monisiu:))) 04.10.04, 12:18 Z prl bardzo szybciutko sie wygrywa, ja miałam 3 x ponad normę i zbiłam ja do prawidłowej w ciągu 3 tyg. to jest akurat taka sprawa z którą szybko da sie wygrać, nie martw sie))))))) Pozdrawiam cieplutko, Kasia Odpowiedz Link
78monika Re: Monisiu:))) 04.10.04, 12:22 Kasiu, slicznie Ci dziekuje - martwilam sie ze to dluugie tygodnie, chce odwiedzic gina jeszcze w ten piatek jesli wyniki bede niezadowalajace. A jako nastolatka myslalam, ze zajscie w ciaze jest taaakie proste... Odpowiedz Link
aquarius72 LISTA (poprawiona) 04.10.04, 13:37 Szczęśliwe ciężarówki z naszego wątku : 1.lula11 2.tiga 76 Starające się w październiku (wg kolejności testowania) : 1.kattrin1 – miejmy nadzieję, że 7.10 wszystko się wyjaśni 2.violetta76 –testuje 13.10 3.aquarius72 –testuje po 19.10 4.magdulka26 -testuje 23.10 5.emka1974 – testuje po 24.10 6.30-tka –nowy cykl, nowa nadzieja 7.katakli 8.maraguska 9.kingaolsz 10.bo-gumilka 11.thmwag1 12.kasiagaa 13.78monika – zamierza powrócić z urlopu we trójkę 14.bombamonika 15.uszka 16.balbine 17.agnieszka76r 18.misia.dk 19.syla-syla 20.roleczka11 – celuje w córeczkę 21.stachewicz 22.didi_75 – zaczyna pod koniec października 23.ewa11a 24.jacpi 25.gagat101 26.gonia271 27.nika782 28.oolga1 29.golo25 - zbija PRL 30.pszczolka2 31.tromysza 32.kubusia1 Dziewczyny, które zaczną w listopadzie : 1.nejka 2.badarka - 3mamy kciuki za wybicie chlamydii 3.bjuti1976 Dziewczyny, które zaczną w grudniu : 1.akk1 – na razie się leczy 2.skaluz Dziewczyny, które na razie odłożyły starania, ale nas nie opuszczają : 1.gumecka 2.star242 Dziewczyny – podawajcie terminy testowania (chociaż orientacyjne) – będzie można wtedy uporządkować listę i wiadomo będzie, kiedy komu potrzymać kciuki Te dziewczyny, od których nie mamy wieści będą wpisane niżej. Odpowiedz Link
kattrin1 Re: LISTA (poprawiona) 04.10.04, 13:51 hihihihihihi, ja fajnie być na pierwszym miejscu hihihihiihiiii ale dlaczego obawiam sie,ze zaraz wyląduje na ostatnim buuuuuuuuuu(( Pozdrowionka kochane dziewczynki))))Kasia Odpowiedz Link
78monika Re: LISTA (poprawiona) 04.10.04, 16:35 Kasia, Trzymam kciuki - do 7go juz tylko kilka dni. I nie martw sie, ostatnia to nie bedziesz, bo ja zupelnie nie wiem co, gdzie jak i kiedy - najprawdopodbniej @ przyjdzie 10go (jesli bedzie cykl trwal 27 a jesli krocej to lada chwila, bo na dluzej to chyba sie nie zanosi) wiec u mnie testowanie to dopiero okolice 7go listopada. A Ty badz dzielna! Odpowiedz Link
kubusia1 Re: LISTA (poprawiona) 04.10.04, 15:54 8dc, testowanie dopiero 27 października pozdrowienia Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 04.10.04, 15:45 No to trzymam kciuki Olgo za Ciebie i inne dziewczyny które w tym miesiącu szaleją w alkowie )) Czuję w moczu że któraś z nas napewno zaciązy i niech mnie kule biją jak sie mylę.Piekna pogoda jest na polu ,słoneczko świeci może to dobry znak dla nas.Ech już sie rozmazyłam.........spacerki z dzidzią super.Pozdrawiam Was ,przytulajcie sie mocnooooooooooo ))) Chcę zajść tak jak słoneczko Odpowiedz Link
aquarius72 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 04.10.04, 18:54 Qrcze, test owu znów dziś wyszedł negatywny (może ja nie mam owu???) - a to był 5-ty, czyli ostatni z tych od Ewy. Ale zamówiłam już w aptece kolejne, będą jutro. W tym miesiącu przyjęłam taktykę, że działamy dopiero po pozytywnym teście. Mam nadzieję, że w końcu wyjdzie, bo śluz jak na razie jest oki. Ps. ponieważ wieczorkiem przytulanka nie przewiduję, to chyba skoczę do wypożyczalni po jakiś filmik. Miłego wieczoru wszystkim życzę Odpowiedz Link
emka1974 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 04.10.04, 19:42 Fajnie sie robi na tej naszej liście! Mój mąż wyjeżdża na 3 dni - TE DNI ;-((. Kurcze, mam nadzieje, że wiesiołkowy śluz pomoże przetrwac "chłopaczkom". Pozdrowienia, Emka Odpowiedz Link
oolga1 Dziś pierwsza wstałam 05.10.04, 07:22 Melduje się dziś jako pierwsza i czuję się fatalnie. Mam małą tragedię ale to nieważne w kontekście tego co planujemy z mężem. Fatalnie bo ciągle pobolewa mnie brzuszek. Może wiecie ciś na ten temat: dlaczego? Opiszę ten dziewny rodzaj bólu: przerywany lżejszy od w @ ale taki kłujący raz z jednej raz z drugiej strony (a może będą bliźniaki haha). a tak poważnie, to dziecko staje się powoli jedynym jasnym promieniem na moim burzowym niebie i badrzo, bardzo się z tego cieszę. Dziś 14 dc i tak się zastanawiam kiedy teścik, wychodzi że jeżeli te bóle "TO" oznaczoją to ok. 20-22.10 cykle też ok. 28 dni czyli 22 godzina 5 testujemy i wtedy złożę oficjalne oświadczenie. Tylko się zastanawiam (z innych względów) czy nie zapisać sie do gin na 20, może cośniecoś zobaczy. "NIE CZAS ŻAŁOWAC RÓŻ GDY PŁONĄ LASY" - Pzdrawiam Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Dziś pierwsza wstałam 05.10.04, 08:35 Cześć Olgo, widzę ze świetny humorek mamy dziś, bardzo sie cieszę)) Chyba masz owu, jak Cie kuja jajniki, także staranka na maxa dzis))Fajnie czyli, 22 czekamy na wspaniałe wiesci,powiem szczerze że zapisać sie do gina mozesz (ja własnie tak zrobiłam) po 4 tyg. podobno juz cosik moze powiedzieć... oby :"Prosze Pani, jest Pani przy nadziei" Bardzo Ci tego życzę)) Pozdrawiam cieplutko, Kasia Odpowiedz Link
aquarius72 LISTA (poprawiona) 05.10.04, 08:45 Szczęśliwe ciężarówki z naszego wątku : 1.lula11 2.tiga 76 Starające się w październiku (wg kolejności testowania) : 1.kattrin1 – miejmy nadzieję, że 7.10 wszystko się wyjaśni 2.violetta76 –testuje 13.10 3.aquarius72 –testuje po 19.10 4.oolga1 -testuje 20-22.10 5.magdulka26 -testuje 23.10 6.emka1974 – testuje po 24.10 7.kubusia1 - testuje 27.10 8.30-tka –nowy cykl, nowa nadzieja 9.katakli 10.maraguska 11.kingaolsz 12.bo-gumilka 13.thmwag1 14.kasiagaa 15.78monika – zamierza powrócić z urlopu we trójkę 16.bombamonika 17.uszka 18.balbine 19.agnieszka76r 20.misia.dk 21.syla-syla 22.roleczka11 – celuje w córeczkę 23.stachewicz 24.didi_75 – zaczyna pod koniec października 25.ewa11a 26.jacpi 27.gagat101 28.gonia271 29.nika782 30.golo25 - zbija PRL 31.pszczolka2 32.tromysza Dziewczyny, które zaczną w listopadzie : 1.nejka 2.badarka - 3mamy kciuki za wybicie chlamydii 3.bjuti1976 Dziewczyny, które zaczną w grudniu : 1.akk1 – na razie się leczy 2.skaluz Dziewczyny, które na razie odłożyły starania, ale nas nie opuszczają : 1.gumecka 2.star242 Dziewczyny – podawajcie terminy testowania (chociaż orientacyjne) – będzie można wtedy uporządkować listę i wiadomo będzie, kiedy komu potrzymać kciuki Te dziewczyny, od których nie mamy wieści będą wpisane niżej. Odpowiedz Link
78monika Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 05.10.04, 08:57 A mnie sie wczoraj zrobilo zle a potem zlosc mnie ogarnela!!! Kolezanki z pracy zapytaly, czy jestem ciazy!!! Zezloscilam sie bardzo. Mam tylko nadzieje, ze nie zapeszyly!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kattrin1 Monis:) 05.10.04, 09:00 A który to u Ciebie dzionek cyklu dzisiaj?? I jak sie czujesz, że aż koleżanki z pracy zauważyły, ze możliwe zaciążenie u Ciebie????? Pozdrawiam cieplutko, Kasia Odpowiedz Link
78monika Re: Monis:) 05.10.04, 09:07 wiesz, wlasnie nie mozliwe (te dni w tym miesiacy przepadly - brak malzonka . A dc 22. Ja mysle, ze to dlatego, ze ten moj biust nieszczesny powiekszony. Strasznie mi sie przykro zrobilo! Odpowiedz Link
78monika Kasiu :) 05.10.04, 09:10 Az sie mezowi pozalilam, dopytywalam sie czy przytylam, czy coz ze mna nie tak. A najbardziej mnie zezloscilo to, bo gdy kobieta kilka lat po slubie i wejdzie jej dwa kilo w biodra to od razu ciaza. Zero delikatnosci. A ja jeszcze od jakiegos miesiaca jem w pracy platki z mlekiem wiec moze to je zdziwilo? Nie wiem, ale pomyslalam sobie, ze gdybym sie starala od np roku to na takie pytanie chyba bym sie lzami zalala. Wczoraj tez mialam oczy mokre. Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Kasiu :) 05.10.04, 10:37 Monisiu, baby nieraz tak wredne są...niestety... ale pamiętaj My zawsze Cię wesprzemy w trudnych chwilach, olej babsztyle))) Buziaki Kasia Odpowiedz Link
oolga1 Pytanie głupiutkie do katrin i reszty KONSULTACJA 05.10.04, 09:22 Dziewczyny! KONSULTACJA KONIECZNA Skoro wypływa wniosek że ból oznacza owu, to jak było przytulanie w przededniu bólu i w dniu bólu i dziś dalej ból (ale chyba słybszy) ale dziś przytulania nie będzie, ale jutro jak najbardziej, to czy może coś byc z tego? Odpowiedz Link
78monika Re: Pytanie głupiutkie do katrin i reszty KONSULT 05.10.04, 09:54 A pewnie, ze moze ) Udalo Ci sie wstrzelic idealnie Trzymam kciuki, zeby sie udalo. Odpowiedz Link
aquarius72 Re: Pytanie głupiutkie do katrin i reszty KONSULT 05.10.04, 09:56 Olgo, jak najbardziej może być coś z tego : po pierwsze - ból nie zawsze pokrywa sie z owu - często poprzedza on owu i oznacza po prostu dojrzewanie pęcherzyka po drugie - współżycie przed owu jest jak najbardziej koncepcyjne, bo plemniki mają dość długą żywotność (myślę, że można założyć min. 24 godz.) po trzecie - nie jest wskazane współżyć codziennie - bo wiadomo, że wtedy nasienie jest coraz słabsze... Żeby "umiejscowić" owu dobrze jest badać sobie szyjkę macicy, sprawdzanie śluzu też może dużo wnieść, ale przy częstym współżyciu obraz śluzu jest zafałszowany (bo jest wymieszany z nasieniem). Tak więc - bądź dobrej myśli Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Pytanie głupiutkie do katrin i reszty KONSULT 05.10.04, 10:35 Olguś, myśle ze napewno wtrafiłas i moze już cos bedzie sie dzialo, a 22 X usłyszymy o rewelacyjnych wiesciach hihihihihi Jutro przytulanko oczywiście wskazane a potem oczekiwanie na cud)))Buziaki Kasia Odpowiedz Link