anulka0106 12.03.08, 23:07 Czy moze ktoras leczyla badz leczy sie u tego lekarza?Slyszalam ze jest bardzo dobry,poniewaz nie mieszkam w Polsce chce wiedziec czy w ogole sie do niego wybierac.Dziekuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: dr.mariusz markuszewski z wroclawia IP: *.chello.pl 16.03.08, 14:57 Trzymaj się od niego z daleka!!! Szkoda czasu, pieniędzy, cierpliwości i Twojego zdrowia! Odpowiedz Link
Gość: jolka Re: dr.mariusz markuszewski z wroclawia IP: *.wro.vectranet.pl 03.04.08, 19:28 jest rewelacyjnym specjalista dzięki niemu jestem w 6 miesiącu ciąży.jest to człowiek do którego warto stać w kolejce nawet dwie doby.dużo kobietom uratował też życie więc o czym tu mowa.osobiście polecam z całego serduszka a nawet dwóch bo pod moim bije serduszko mojego syneczka.pozdrawiam Odpowiedz Link
ewa.sz3 Re: dr.mariusz markuszewski z wroclawia 04.04.08, 10:49 szczerze odradzam!!!!!! Odpowiedz Link
Gość: ola33 Re: dr.mariusz markuszewski z wroclawia IP: 81.13.172.* 16.06.08, 22:30 ja tez slyszalam i lecze sie od roku i niestety bez efektow Odpowiedz Link
anulka0106 Re: dr.mariusz markuszewski z wroclawia 07.07.08, 01:38 Kurcz lecze sie od 4 lat i jeszcze nie trafilam na jakiegos normalnego lekarza.Jezeli ktos mi juz jakiegos poleci i pytam na forum to jest kilka innych osob ktore mi jednak odradzaja,juz szczerze poeiem sama nie wiem co robic,poniewaz przyjade do Polski na 3 tygodnie,a od Wroclawia mieszkam 5 godzin jazdy autem to jednak chyba sprobuje,pojde do niego i sama sie przekanam. Pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: ewcia Re: dr.mariusz markuszewski z wroclawia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.08, 15:06 dziewczyny uważajcie na tego lekarza, ja jestem po wizycie u niego. szkoda czasu i pieniędzy. stawia bezpodstawne diagnozy i wszyskie pacjentki leczy jednym lekiem - distreptazą i czopkami. Potwierdzajcie jego diagnozy u innego lekarza, a zobaczycie same, że są wyssane z palca.podważa badania innych lekarzy, a sam stawia diagnozy z księżyca, Odpowiedz Link
Gość: e03 Re: dr.mariusz markuszewski z wroclawia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.08, 11:32 Przeczytałam właśnie Twoją odpowiedź dotyczącą doktora Markuszewskiego. Ja też leczę się u niego juz od roku i jestem już trochę podłamana bo również bez efektów. Był już taki okres że nawet chciał się ze mną zakładać, że teraz, w tym miesiącu to na pewno się uda. Teraz już nie chce się zakładać. Gdy pytam jaki jest powód obecnego stanu czyli braku ciąży cały czas mówi że nie trzymam diety albo nie śpię w ortezach. Napisz jeśli możesz jakie są Twoje odczucia bo ja już sama nie wiem co robić..... Odpowiedz Link
Gość: ewcia Re: dr.mariusz markuszewski z wroclawia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.08, 13:44 ja dam CI tylko jedną radę: idź do "prawdziwego" lekarza, a przekonasz się sama u kogo się do tej pory leczyłaś i ile z jego diagnozy jest prawdą. Ja tak zrobiłam po pierwszej wizycie, u niego sprawdziłam jego szokującą diagnozę u 2 lekarzy i okazało się że to wszystko nie prawda...czyli np. że mam zrosty,przesuniętą macicę iitp.itd. i oczywiście miał mi to wyleczyć DISTREPTAZĄ, którą przepisuje wszystkim i na wszystko. Odpowiedz Link
gr78 Re: dr.mariusz markuszewski z wroclawia 22.07.08, 18:47 a ja ostatnio poznałam dziewczynę ktora chodziła do niego przez jakies 3-4 miesiace a jakis tydzien temu okazalo sie ze jest w ciąży miała podejrzenie pco stostowała jakąs diete i sie udało, moze to przypadek a moze nie Odpowiedz Link
Gość: agulaj Re: dr.mariusz markuszewski z wroclawia IP: *.wro.vectranet.pl 04.08.08, 18:09 dziewczyny ja leczę się u dr.M od trzech lat i nic .Nie ma nawet diagnozy tylko słowa ,że to już nie długo Odpowiedz Link
Gość: Ania Re: dr.mariusz markuszewski z wroclawia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 08:39 to najwyższy czas żeby zmienić lekarza Odpowiedz Link
Gość: aga-ww@o2.pl Re: dr.mariusz markuszewski z wroclawia IP: 213.77.105.* 20.03.09, 20:33 proszę napisz mi na maila co to za dieta Odpowiedz Link
Gość: gosia Re: dr.mariusz markuszewski z wroclawia IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.09, 13:14 Leczyłam się 3 lata. Przykładałam się do leczenia brałam leki i czoki regularnie. Fakt że żeczywiscie zrosty jakie moglam miec distrepraza rozpusciła i macica z tyło zgięcia wócila na prawidłowa pozycje.Torbiele jak są to były zrezygnowalam z leczenia ponieważ lekarz wmawiał mi nie stosowanie sie do jego zalecen a po 3 latach wkładu wlasnego dyscypliny spaniu na brzuchu, regularnego sosowanie diety i leków. Wiedziałam że ja zrobiłam wszystko iże sposób leczenia PAna doktora powienien się zmienić. Bo każdy orgaznizm jest inny. Jesli leczenie nie przynosi efektów to należy je zmienić .Scharatalam sobie watrobe przez distreptaze. POLECAM wszytkim DZIewczynom wykonaniena wlasną rękę badan hormonów LH I FSH krzywej cukrowej i ewentualnie badania na chlamydie. PAn doktor wmawiał mi zepół poli.a okazało sie ze mam póżno wsytępujący zespół nadnerczowo=półciowy "CAH". POLECAM DOKTORA ANDRZEJEWICZA Z WROCLAWIA. Odpowiedz Link
wszystkieloginyzajetepojebwas Re: dr.mariusz markuszewski z wroclawia 24.07.17, 15:56 Przychodząc na pierwszą wizytę, fakt, nie wierzyłam co mówi. Każdy chce być mądrzejszy od lekarza. Mimo to chodziłam do niego, bo jako jedyny co wizytę robi badanie i wymazy, jako jedyny stosuje tanie i skuteczne metody leczenia przypadłości kobiecych, jako jedyny rozpoznał u mnie wodniaka. Zawdzięczam mu bardzo dużo. Komuś trzeba zaufać i ja zaufałam. łatwo nie było, ale udało się. Cierpliwość i pokora. Odpowiedz Link