Dodaj do ulubionych

Jest tu ktoś kto będzie sie starał w październiku?

• magdulka26 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 05.10.04, 09:24
      Witam Was moje drogie smile))).U mnie dzić 10 dc i tak sobie myślę czy mi dzisiaj
      wyjdzie test owulacyjny czy też nie.Wczoraj były II i zobaczymy co sie dziś
      pojawi.Niewiem ,ale mam takie złe przeczucia że mi się uda w tym cyklusad.Kurcze
      zanim przyszły "te " dni byłam taka pewna że się uda ,a teraz zaczynam
      wątpić.Niewiem czemu mnie dopada taka chora psycha.Żebym tak sobie mogła głowę
      zresetować i włączyć ponownie to było by super smile).OK już nie narzekam bo i Was
      zarazę tym humorkiem swoim.

Chcę zajść tak jak słoneczko.
      • aquarius72 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 05.10.04, 10:02
        Hej Magda,
        Skoro wczoraj mialaś II na teście owu - to owu jest dzisiaj!!!
        Nic tylko działać smile
        Ja dzisiaj robię kolejny test i jestem bardzo ciekawa wyniku.
    • 30.tka Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 05.10.04, 11:08
      Babki, jak sobie dajecie rade z wszystkimi poradami (w wiekszosci przypadkow od
      tych, kt poprostu wpadli), aby:
      wyluzowac
      przestac myslec o dziecku, owu, @, seksie i calmy tym kramie...???
      Mnie to strasznie wkurza!!!!!!!!!!

Usmiecham sie i staram sie jakos z twarza z tego wybrnac, ale obawiam sie, ze
      dla kolejnej osoby nie bede mila!!!
      • aquarius72 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 05.10.04, 11:23
        Hej 30-tko, witaj smile
        Tak to już jest - syty głodnego nie zrozumie...
        Pomyśl, że posiadanie dzieci to nie sam miód (ci, którzy dzieci nie mają też
        tego nie zrozumieją). Nie chodzi mi nawet o to, że boisz się o dzieci, żeby
        były zdrowe, itp, ale jesteś odpowiedzialna za kogoś, kto może liczyć tylko na
        Ciebie, a w dzisiejszych czasach, kiedy jest jak jest - z pracą i w ogóle... to
        duże obciążenie psychiczne...
        Po prostu każda sytuacja ma dobre i złe strony...
        Jesli wkurza Cię to, co mówią inni, to po prostu powiedz im to - że jest to dla
        Ciebie trudne, bo bardzo chcesz dzidziusia, marzysz o tym i jest Ci bardzo,
        bardzo smutno, że to takie trudne. Jak się coś człowiekowi powie szczerze, to
        mu czasem trafi do pustej pałki i jakaś refleksja go najdzie i większa
        delikatność i takt...
        pozdrawiam b. serdecznie
    • oolga1 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 05.10.04, 11:36
      Nono 30.tko powiało chłodem czy co? słońca za oknem nie widzisz? My (ja) dobrze
      się czujemy jak możemy bezosobowo pogadać o naszych banalnych problemach i
      wątpliwościach i niektórzy mogą mówić że samonakręcanie sie jest złe, ale ja
      mówię że autosugestia i wizualizacja czyni cuda i ja na ten cud już jestem
      gotowa tylko czekać smile)

• 30.tka Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 05.10.04, 15:17
        Olga, chlodem wcale nie powiewa, ale jak slysze ktorys raz z kolei, ze sie
        trzeba wyluzowac, albo pojechac na urlop, albo rozstac sie z malzonkiem na
        jakis czas (ha!!! no to wtedy chyba tylko z jakims pieknym nieznajomym mozna
        zajsc!!) - to naprawde doprowadza mnie to do szewskiej pasji.
        Z rodzina mam "juz spokoj", bo wyraznie powiedzialam, ze sobie nie zycze
        zadnych wskazowek. Choc z drugiej strony - nie wszyscy sa posluszni wink
        Ehhh zycie wink
      • 30.tka Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 05.10.04, 15:23
        Upsss... chyba dopiero teraz zajarzylam, o co Ci chodzi

"My (ja) dobrze się czujemy jak możemy bezosobowo pogadać o naszych banalnych
        problemach i wątpliwościach"

ja nie mam nic przeciwko wskazowkom i poradom na "Jest tu ktoś kto będzie sie
        starał w październiku". Gdyby mi sie to nie podobalo, to bym tu nie zagladala,
        BA! nie wprowadzalabym do mojego zycia Waszych doswiadczen; chodzi mi o porady,
        zaslyszane od cioc, kolezanek, znajomych... To wlasnie one wkurzaja crying

A co do autosugestii - to mam dokladnie takie samo podejscie, jak Ty; to cos
        jakby na przekor powiedzeniu "... bo wykraczesz" no i ja wlasnie chce sobie
        wykrakac!! wink
    • magdulka26 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 05.10.04, 12:18
      Dziś rano miałam doła ,powim Wam o co chodzi w małym skrócie.W niedzielę było
      przytulanko 8dc po południu ból jajnika.W poniedziałek II kreski na
      teście ,dzisiaj test negatywny .Byłam w takim szoku że aż się poplakałam przy
      kompie.POszłam do gina do szpitala bo mam bardzo blisko i poprosiłam o USG żeby
      zobaczyć czy ten skubany faktycznie pękł .Okazuje sie że on jest i ma 19mm i
      wcale nie pękł więc ten mój ból to byl fałszywy alarm.Jutro powtórzę test a do
      gina mam przyjść w czwartek żeby zobaczyć co i jak z pęcherzykiem.I teraz nie
      wiem czy dziś i jutro się przytulać czy tylko jutro.Wczoraj nie było
      przytulanka.Jak sądzicie kiedy sie przytulać dziś i jutro czy dopiero jutro?
      gin poprawił mi humor nie żałuje że poszłam ,bynajmniej wiem że on sobie
      dojrzewa i czeka na żołnierzyki chi chi.

• 78monika Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 05.10.04, 12:42
        Wiecie, ja to chyba pojde "na zywiol" w pazdzierniku. Przez tyle lat brania
        tabletek zupelnie nie znam swojego organizmu, jedyne co wiem i czuje to jest
        bol w okolicach owu, ale czy to jest przed czy dokladnie w tym dniu - brak
        danychsad Sluz - kiepsko z obserwacja, roznic specjalnych nie widze, a juz
        badania szyjki ? To nawet nie wiem jak to sie robi??? Babeczki - jezeli ten
        pazdziernik u mnie nie zaskoczy to ide do Was na korepetycje !!! smile)
        • oolga1 Żywioł 05.10.04, 13:25
          Ja też wpisuję się na żywioł, pierwszy świedomy miesiąc starań można sobie
          poszaleć.
          Tylko, że jak się nie uda to do przyszłego mesiąca jak nic przytyję, cały czas-
          z przerwami pobolewa mnie brzuch i na intencje przyszłej ciązy apetycik
          dopisuje,do tego nie palę więc jem i dziś już zjadłam za dużo jak na dzień, a
          to dopiero po 13.
          smacznego przyszłym mamom czerwcowo - lipcowym
      • aquarius72 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 05.10.04, 12:44
        Ja myślę, że dzisiaj, bo wczoraj miaąaś pik LH (co potwierdził test), a owu
        jest 24-36 godzin po tym piku. Ostatnio było przytulanie w niedzielę, dziś
        wtorek, więc co 2 dni będzie OK. Jutro też możesz, ale może już być po owulacji.
      • oolga1 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 05.10.04, 13:19
        Moja droga nie wiem czy badał małżonek jakość nasionek. Dlatego napiszę może
        troszkę nieprzyzwoicie, do roboty! i bez paniki. Trzymam kciuki i już będzie
        dobrze.
    • magdulka26 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 05.10.04, 13:42
      Dziś troszke pobaraszkujemy jutro też a w czwartek na usg może sie okaże że już
      pękł.Troszkę czuje lewy jajnik czyli pewnie niedługo powinien peknąć.A potem
      czekanie do 23 na wynik .Aż sie boję co będzie,ale na pewno się nie załamię jak
      przyjdzie @@ nie teraz do w listopadzie lub w grudniu ,kiedyś się uda.

Chcę zajść tak jak słoneczko
      • tromysza Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 05.10.04, 15:20
        Ja mam takie samo podejscie!!!
        Dziewczyny. ja "przytulalam sie" 8, 10, 12, 13 (14, 15 niestety nie,bo moj M.
        pracowal do do 2 w nocy, doslownie) 16. Dzis jest 17 dc. Myslicie, ze jest
        jakas szansa czy kompletnie nie? Przed 8 tez sie kochalam, ale tego nie licze.
        Pls. pomocy. Dzis tez pewnie nie bede, bo M. zapowiedzial, ze dzis znow siedzi
        do nocy... jestem na niego zla, ale przeciez nie moge miec pretensji, ze konczy
        wazny projekt (tylko dlaczego wtedy, kiedy ja mam owu????).
        Napiszcie cos. Bardzo PROSZE. TROMYSZA
      • tromysza ACHA 05.10.04, 15:22
        cykl mam okolo 29 dniowy (czasem 28, czasem 30). I przepraszam, ze zawracam Wam
        glowe swoimi sprawami.
        • kattrin1 Re: ACHA 05.10.04, 17:34
          Myśle, ze staranka ok. spokojnie cos powinno się z tego urodzic, a nie czułaś
          żadnych bóli owulacyjnych a moze teraz czujesz?
          Jedno wiem, staranka w dobrym okresie, wiec kto wiem???Moze niedługo pochwalisz
          sie II kreseczkamismile))))))))))))))))

Pozdrawiam cieplutko, Kasia
    • magdulka26 Tromysza :))) 05.10.04, 22:15
      Tromysza zaczęłysmy przytulanko w tych samych dniach cyklu .Ja też zaczęłam 8 a
      dziś jest 10dc i tez działamy smile))Fajnie się złozyło.Obyś zobaczyła II w tym
      miesiącu .

• golo25 Re: Tromysza :))) 06.10.04, 07:18
        Dziewczynki, nowe wieści. Bylam wczoraj u mojego ukochanego gina. Na brak
        miesiączki (już czekam 13 dni) dostałam w pupę zastrzyk z progesteronu. Mam
        poczekać od 3 do 10 dni i przyjdzie. Na prolaktynę dostałam bromek, na razie 1
        tab. dziennie. Ogólnie u gina było miło i jak zawsze wesoło. Zawsze wleje mi
        trochę nadziei w serce, razem ze swoją położną. Wyszłam naładowana nową
        energią, więc moje samopoczucie jest ok. Po ostatniej rozmowie z mężem (na
        temat histerii, które urządzałam) już się uspokoiłam i wyluzowałam. Chcę być w
        ciąży , ale spokojnie, bez nerwów i szarpaniny. Bo to wszystko tworzy skutek,
        ale odwrotny od zamierzonego.

Miłego dnia dziewczynki, jeśli się już obudziłyście - napiszcie co u Was nowego.

Kasia, robisz jutro test?

Gosia
        • bjuti1976 Witam we wtorek :) 06.10.04, 07:39
          Gosia, u mnie nistety nic specjalnego, w tym misiącu sie nie staram. Z jednej
          strony szkoda, a z drugiej newet się cieszę, bo naprawdę nie będę tym razem się
          gorączkowo zastanawiać czy @ przyjdzie czy nie wink

Cieszę się, że wizyta u gina tak dobrze na Ciebie podziałała. Wiesz, mój mąż
          też się denerwuje jak ja mam takie nerwowe podejście, przyznam, że ma trochę
          racji.

Zyczę przyjemnych starań w kolejnym cylku smilea jeśli będą owocne, to tylko się
          cieszyć.

Pozdrawiam

Marta
          • golo25 Re: Witam we wtorek :) 06.10.04, 08:54
            U nas cgyba też nic z tego w tym m-cu, bo przecież wiadomo, że przy wyskoiej
            prolaktynie nie tak łatwo zajść w ciążę. Zresztą okazuje się, że mój mąż
            strasznie się boi robić cokolwiek przy tym poziomie prl, bo, jak mi wczoraj
            powiedział, boi się, że tym razem poronię przez prl, a drugi raz nie chce tego
            przeżywać, bo to nie było dla niego takie "pstryknięcie". Niby ci nasi faceci
            szybciej dochodzą do siebie po stracie dziecka, ale jednak też na swój sposób o
            tym pamiętają i to przeżywają...
            Więc chyba starań październikowych nie będzie, ale to nic. Może będzie w
            końcu bezstresowy super seks, bez myślenia, czy to już, czy tym razem.

Buźka dla wszystkich.
        • kattrin1 Do Gosi:)) 06.10.04, 08:14
          Gosieńko kochana, ja wczesniej pisałam nie robie testu, poprostu tak fajnie sie
          złożyło ze mam wizytę u ginka własnie w 29 dc. hihihihi, czyli jutro...może
          szczęsliwy bedzie to znak od Opatrznoscismile)mam nadzieje....

Także jutro wszystko sie wyjaśni hihihii, umieram z niecierpliwości....

• 78monika Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 06.10.04, 08:22
      Czesc babeczki!!! Ja powoli sie z Wami zegnam, zmykam na dluuugiii i wyczekany
      urlop. Mam nadzieje, ze jak wroce i do Was zajrze to lista II kreseczek bedzie
      juz bardzo dlugasna smile) Zycze Wam tego z calego serducha, Kasia - trzymam jutro
      kciuki za wizyte u gina! Ja mam nadzieje troche sie wyluzowac i odstresowac.
      Jak bede miala okazje to do Was zajrze, poki co przesylam dobre mysli i trzymam
      kciuki za Was wszystkie!!!!
      papa
      • kattrin1 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 06.10.04, 08:46
        Monisiu, życzę Ci wspaniałego urlopiku, wypocznij sobie, odpręż sie, i wracaj
        do nas szybciutko z dobrymi wiescmi hihihihihiismile))))

Buziaki i słonecznego, wspaniałego wypoczynku,
        Kasia
      • golo25 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 06.10.04, 08:49
        Moniś, odpoczywaj i używaj sobie... Urlopik to fakna rzecz. Odezwij się jak
        wrócisz.
    • 78monika Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 06.10.04, 09:32
      Dziekuje babeczki za mile zyczonka smile) Pamietajcie o mnie, ja o Was bede myslec
      i do spisania za okolo dwa tygonie (ojej, jakos mi sie smutno zrobilo)
      Papatki!!!
      • bjuti1976 Uśmiech przez łzy 06.10.04, 11:23
        Dziewczyny, ale mi sie smutno zrobiło, kolejna koleżanka zaciążyła...

Oczywiście cieszę się bardzo jej szczęściem, bo bardzo ją lubię i lubię gdy mam
        od niej dobre wiadomości i tak jest tym razem, tylko jakoś mi się siebie żal
        zrobiło...

Wiem, że to głupie i takie patrzenie na świat przez pryzmat swoich problemów
        jest egoistyczne, ale co ja poradzę, że tak czuję.

Mam nadzieję, że mnie nie znielubicie, po tym co napisałam sad

Marta
        • kattrin1 Re: Uśmiech przez łzy 06.10.04, 12:05
          no coś Ty, nikt Cie nie znielubi, każda z nas przeżywa to samo, z jednej strony
          cieszy sie z szczęscia innej osoby a z drugiej zastanawia sie dlaczego to nie
          ja.... niestety takie życie...
          ale napewno kiedyś i my bedziemy pokazywac sie z brzuszkami i cały zal
          znikniesmile)))))Martusiu bedzie dobrze, trzymam mocno kciukasy za Ciebie,Kasia
          • bjuti1976 Re: Uśmiech przez łzy 06.10.04, 12:36
            Dzięki Kasia, nie ma to jak Forumowiczki, gdzie indziej tak ktoś kobietę
            zrozumie smile

Lepiej mi już trochę, wiesz, przyjdzie taki czas, że się będziemy śmiały z tych
            naszych smutków.

Gdzieś na forum pewna dziewczyna napisała "I na naszej ulicy będzie prazdnik".
            No właśnie!!!!

Buziaki!

Marta

PS. A może się skuszę na pisanie pamiętnika na gagatkowym formum?
            • emka1974 Re: Uśmiech przez łzy 06.10.04, 21:42
              Cześć Bjuti,

To ja jestem od tego "prazdnika" wink I szczerze w to wierzę!

Emka
        • golo25 Re: Uśmiech przez łzy 06.10.04, 12:42
          Bjuti, co ja Ci mogę powiedzieć Kochanie...Jak mogę przestać Cię lubić, skoro
          sama mam takie jazdy. Ostatnio mojej przyjaciółce urodziła się cudna malenka
          córeczka. Serce mnie ściska jak na nią patrzę. Gdybym donosiła moją ciążę, moje
          dziecko urodziłoby sie zaledwie tydzień później. Zazdroszczę się. Ale tak
          inaczej, bo to moja przyjaciółka prawdziwa kochana, która też kiedyś przeżyła
          poronienie i 9 lat czekała na następną ciążę, którą praktycznie całą miała
          zagrożoną. Jak patrzę na nią, to nabieram trochę pokory do życia.
          Ale są też inne kolezanki w ciąży. I tu sobie mniej radzę. Jestem już
          ostatnia w towarzystwie bez dziecka i nie zaciążona. Strasznie ciężko mi z tym.
          Niby walczę ze sobą, żeby zachowywać się normalnie, ale unikam kontaktów z
          nimi. Tak po prostu, trochę z egoizmu, trochę dla własnego dobra. Ja też chcę
          być w ciąży. A żeby to się stało muszę być spokojna i wyciszona. W zgodzie ze
          sobą. A nie otaczać się ciężarówkami, odchorowywać do codziennie i dobijać się
          myślami typu "dlaczego nie ja?" lub "kiedy ja?". Jestem taką trochę egoistką
          dla własnego dobra. A jeśli moje koleżanki tego nie zrozumieją, to też są
          egoistkami, bo wiedzą co przeżyłam i chyba można zachowac trochę taktu...

I widzisz bjuti, nie tylko Ty masz takie myśli...

Buźka. Gosia
          • aquarius72 Re: Uśmiech przez łzy 06.10.04, 12:50
            Dziewczyny,
            Nie ma sprawiedliwości na tym świecie. I mamy prawo czasem źle się czuć z
            powodu naszych problemów. Brak lub utrata dziecka to są bardzo poważne sprawy,
            nie jakieś drobne kłopoty dnia codziennego. Nie można obwiniać się za takie
            myśli, bo to jest bardzo ludzkie. Takie właśnie jesteśmy - zazdrościmy innym,
            gdy mają to, czego tak bardzo sami pragniemy i to wcale nie oznacza, że życzymy
            komuś źle.
            Ja też mam czasem takie myśli, też czasem płaczę i uważam, że nie mozna się za
            to obwiniać...
            • didi_75 Wróciłam ze szpitala i biorę się do roboty 06.10.04, 13:13
              Witam,
              dziś wypisali mnie do domciu. Owulacja była, kupę badań mi zrobili, dostałam
              zalecenia na najbliższy miesiąc i teraz tylko się starać. Mam do przejścia
              jeszcze laparo i histeroskopię ale to za ok. miesiąc lub troszkę poźniej (chyba
              że wcześniej zajdę) Ogólnie było ok i trochę rzeczy się dowiedziałam. Teraz
              muszę nadrobić zaległości i przeczytać ok. 200 postów za czas mijej
              nieobecności.
              • aquarius72 Re: Wróciłam ze szpitala i biorę się do roboty 06.10.04, 13:50
                Witaj Didi smile
                No to ja Ci życzę, żeby laparo i histero.. nie były potrzebne smile

Przecież to październik...trzeba korzystać z dobrodziejstw najpłodniejszego
                miesiąca w roku smile
                • nejka Re: Wróciłam ze szpitala i biorę się do roboty 06.10.04, 14:29
                  Ja jestem następną egoistką na forum
                  Jak ja Wam zazdroszczę, że Wy już możecie pofiglować sobie na maxa smile
                  Ale cóż listopad też coraz bliżej smile))

• badarka Re: Wróciłam ze szpitala i biorę się do roboty 06.10.04, 15:56
                    nooooo. ja tez zazdroszcze smile my mamy szlaban przez chlamydie sad

A Ty nie jestes zadna egoistka. Jestes kobieta.
          • lomre Re: Uśmiech przez łzy 06.10.04, 22:09
            Moja przyjaciółka ma termin 2 tygodnie przed moim spodziewanym . To jej trzecie
            dziecko i życzę jej naj, naj,bo jest wspaniała. Ale nie mogę się zebrać żeby
            zadzwonić i co najgorsze ona chyba to rozumie - jak to przyjaciółka.
            Zła jestem na siebie. I myślę jak zareaguję jak zobaczę jej dziecko ciut
            starsze od mego Aniołka??
            • aquarius72 Witam w czwartek:-) 07.10.04, 08:34
              Cześć dziewczyny,
              Zgodnie z moimi zapowiedziami nadal wykonuję testy owu, no i nie chcą mi
              wychodzić pozytywne sad
              Jeśli dziś znów wyjdzie negatywny, to chyba się załamię. Z drugiej strony -
              tempka mi jeszce nie skoczyła i śluz jest płodny, więc owu chyba jednak jeszcze
              nie było...może nadejdzie jutro???
              A co tam u Was słychać ?
              • emka1974 Re: Witam w czwartek:-) 07.10.04, 09:01
                U mnie podobnie wink Robię testy co dwa dni, bo nie wiem, kiedy w tym miesiącu
                sie spodziewać owu, no i mam nadzieję, że nie przegapię. Ale mój mąż wyjeżdża
                jutro na kilka dni ;-((( i coś mi się wydaję, że czekam do listopada.
              • 30.tka Re: Witam w czwartek:-) 08.10.04, 15:46
                Dzis juz piatek i wlasnie dopada mnie owu!
                Jakiez to cudowne uczucie, czuc bol owulacyjny (hihihi)!
                Dzis wspomozemy z mezem chlopakow, ktorzy tam juz zniecierpliwieni od 2 dni
                czekaja smile
                Jakies winko, romantyczna kolacja, swieczuszki... Ehhh juz chce do
                wyrka!!!!!!!!!
    • magdulka26 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 07.10.04, 09:06
      Cześć dziewczyny smile).Ja też wczoraj robiłam test i niestety I kreska.Dziś o
      13.00 idę na usg do szpitala i zobaczę czy jeszcze jest pęcherzyk 12 dc.Mam
      nadzieję że jest i dziś będzie jeszcze przytulanko.W tym cyklu co dwa dni bara
      bara tak jak to wszyscy polecają.Poczekamy ,zobaczymy jakie będą efekty smile).Oby
      ten cykl okazał sie ostatnim cyklem.

• bjuti1976 Hello! 07.10.04, 12:15
      Witam w czwartek, moje Kochane, chcę soebie wstawić ten suwaczek, uwaga próba,
      pewnie nie pójdzie najlepiej, kompouter nie jest moja najmocniejszą stroną smile

Pozdrawiam Was serdecznie,

Marta

border="0"
      src="http://www.snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=24390"></a>
      • aquarius72 Re: Hello! 07.10.04, 12:20
        Cześć Bjuti,
        tu masz link do forum testowego :
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=1
        tam można sobie do woli poćwiczyć wstawianie linków itp.
        powodzenia smile
        • bjuti1976 Re: Aquarius 07.10.04, 12:40
          Hej, Aquarius,

Dzięki bardzo, ale prędzej zaciążę winkniż to wkleję.

Poddaję się.

Buziaki

Marta
        • bjuti1976 Próbuję z lilypie 07.10.04, 14:52
          Oto mój suwaczek

src="lilypie.com/TTC/040920/26/1/1/1/+1" alt="Lilypie TTC Days"
          border="0" /></a>
        • magdulka26 Jakie szanse?? 07.10.04, 15:31
          • magdulka26 Jakie szanse???????????????????????? 07.10.04, 15:38
            Za szybko wcisnęłam enter smile))Dziewczyny w 8 dc było przytulanko,w 10 dc byłam
            na usg i był pęcherzyk a wieczorkiem tez przytulanko,dziś 12 dc pęcherzyk pękł
            potwierdziło to usg i tez było przytulanko calkiem niedawno takie
            poobiadkowe smile))).Jak myslicie czy mogło sie udać .Nie nastawiam się że się
            udało ,jestem na wszystko przygotowana.Pozdrawiam.

• aquarius72 Re: Jakie szanse???????????????????????? 07.10.04, 17:03
              Magdulka,
              ja myślę, że szanse są bardzo duże smile szczególnie to przytulanko w 10 dc.
              wieczorem musiało być strzałem w 10-tkę smile
              Będę trzymać kciuki smile
      • bjuti1976 Re: Porażka suwaczkowa 07.10.04, 12:30
        Nie no porażka...

Dziewczyny, która umie to robić, prosze o pomoc...

Tam sie dostaje takie kody na tej stronce, gdzie to wkleić?

HELP!

Ale ze mnie ciamajda...

Pozdrówka

Marta
    • magdulka26 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 07.10.04, 20:09
      Trzymaj trzymaj są mi potrzebne.Oby sie udało smile))Buziaki

• oolga1 Dziwne samopoczucie 08.10.04, 07:05
      Nie pisałam ja, ja podła, załapałam lekkiego stresika, unikałam Was, ja podła,
      z nadzieją, że się uspokoję, ja głupiutka.
      krótkie streszczenie
      przytulanko 12,13,15 dc
      bóle powiedzmy że owu 12-lekkie,13mocne,14lekkie;od 12 szyjka niziutko
      16dc niewytrzymałam i zmierzyłam temp - 36,4; zero ochoty na conieco, szyjka
      bardzo wysoko;
      17dc dziś; temp. 36,7; zero śluzu; szyjka jw.
      I nie wiem jak przetrzymam do 20-22 bo już bym najchętniej robiła teścik zaraz.
      Trzymam kciuki za starające się i za te co czekają na jego wyniki - to będzie
      udręka - już to czuję.
      Miłego dnia.
      Pełna obaw i obsesyjnych myśli.
      • aquarius72 Re: Dziwne samopoczucie 08.10.04, 07:43
        Hej,
        U mnie obsesja też się chyba rozwinie smile
        Wczoraj teścik owu wyszedł taki jakby pozytywny, więc chopnęliśmy do łóżeczka ;-
        ), ale nie jestem pewna, czy to był dobry czas... bo inne objawy (szyjka) w
        ogóle mi się nie zgadzają. No, ale w końcu będzie co ma być...
        • golo25 Re: Dziwne samopoczucie 08.10.04, 09:17
          Fajnie, że dziś piątek. I fajnie, że w końcu przyszła do mnie @. Chyba jestem w
          tym momencie jedyną ne tym forum, która się z tego cieszy. Ale się cieszę, bo w
          ciąży nie jestem, a @ spóżniła mi się ponad 2 tygodnie. Dopiero po zastrzyku od
          gina przyszła. No i fajnie, bo po niej będzie można rozpocząć nowe starania.
          Tym razem spokojnie, bez nerwików. Luz. Tak sobie obiecałam.
          Aquariusku, pracuj, pracuj, bo z ta owu nigdy nie wiadomo. A może skutek będzie
          dodatni.

Buziaczki piątkowe dla wszystkich.

PS. Kattrin testowała? Bo zdaje mi się, że miała wczoraj?
          • oolga1 Re: Dziwne samopoczucie 08.10.04, 09:54
            Miała wczoraj byc u gin, ale na razie milczy, nic nie wiemy, ale trzymamy za
            nią kciuki.
            Gratuluje @ i życzę szybkich i skutecznych strań

• magdulka26 Re: Dziwne samopoczucie 08.10.04, 10:16
              Hello ,mi teraz pozostało czekać ,długie i pod wielkim znakiem zapytania 2
              tygodnie.Nie wiem co mi los przyniesie ,ale jestem przygotowana psychicznie na
              tę gorszą ewentualność.Jeśli się nie uda to listopad będzie kolejnym miesiącem
              ku drodze do szczęścia.Trzyma kciuki za Was i za siebie.

• tromysza Do magdulka26 08.10.04, 14:40
                Kiedy powinnas mieć @? mi tez zostalo duuzo czasu. Ten czas jest okropny, co?
          • kattrin1 Jestem - ?? 08.10.04, 10:22
            Cześć dziewczynki,
            no i .....narazie jeszcze nic nie wiem.....
            ginka mnie wczoraj obejrzała z każdej strony, powiedziała ze jeszcze nic nie
            widać i na usg jeszcze za wcześnie, torbieli zadnych i innych badziewiów nie
            ma, to mi ulżyło... kazała mi zrobić bete szybciutko i badanie moczu i zgłosić
            sie do niej w poniedziałek...
            Nie dostałam od niej zapewnienia 100% ze jestem, ale tez nie zaprzeczyła...

wiec...czekam do poniedziałku... boje sie strasznie, dziś 30dc i @@ narazie
            jeszcze niet, wiec zostaje promyczek nadziei....

Dziękuje Wam za trzymanie kciukasów i jeśli moge prosić potrzymajcie jeszcze do
            poniedziałku....

Dzięki, buziakismilesmile
            Kasia
            • aquarius72 ***KCIUKI DLA KATTRIN*** 08.10.04, 10:38
              ********************************************************************************
              ********************************************************************************
              To ja już trzymam smile
              Kasiu, mam wielką nadzieję, że podzielisz się z nami dobrymi nowinami.
              (a nie masz zamiaru zrobić zwykłego teściku? nawet jeśli wyszedłby ujemny, to
              nie przesądza sprawy, a nuż będą dwie kreski?)
              • magdulka26 Re: ***KCIUKI DLA KATTRIN*** 08.10.04, 10:43
                Ja też ją namawiałam do teściku smile))żeby siknęła i zobaczyła piękne tłuste
                II.Trzymam za nią kciuki i żeby nas tu wszystkie zawirusowała tak porządnie.

• tromysza Hej dziewczynki!!! 08.10.04, 13:02
                  Dawno mnie tu nie bylo. Bylam w ferworze pracy (a raczej koszmarze pracy).
                  Odwalilam kawal dobrej roboty, a dzis moja szefowa (red.nacz) zrobila mi
                  awanture, ze sie spoznilam z tekstem pol dnia. Darla sie mnie (obrazala mnie)
                  przy wszystkich (choc jestesmy kolezankami) rowniez przy ludziach mi podleglych.
                  Pierwsze co chcialam zrobic to zlozyc wymowienie (nienawidze, kiedy ktos mnie
                  upokarza), ale potem zadzwonilam do przyjaciolki. Powiedziala: spokojnie,
                  wytrzymaj. Teraz najwazniejsze, zebys zaszla w ciaze. A potem to: niech ona sie
                  wali (ona czyli moja kolezanka-szefowa). Jest mi jednak totanie przykro...
                  Gdyby nie plany macierzynskie rzucialabym te gazeta w cholerna cholere.
                  Ale...no wlasnie.Czy Wy tez tak macie?
                  magdulka, to znaczy, ze razem testujemy? (mam nadzieje, ze nie witamy @ sad
                  kasiu, jak tam?
                  • bjuti1976 Re: Hej dziewczynki!!! 08.10.04, 13:19
                    Tromysza,

Koleżanka ma rację, wytrzymaj jeszcze trochę, jak zajdziesz, to wredna szefowa
                    może Ci "skoczyć" a ty nie będziesz miała wyrzutów sumienia w razie L4.

Rozumiem, że jest Ci przykro, mój szef też, delkatnie mówiąc, nie przebiera w
                    słowach, bardzo często zdarza się, że reakcje przełozonego sa nieadekwatne do
                    wykonanej pracy czy zaangażownia. I nie tylko u Ciebie w firmie, wiele
                    dziewczyn na tym formu nie zmienia pracy tylko z tego powodu, że chcą zajść w
                    ciążę i mieć zabezpieczenie socjalne.

Trzymaj się póki co, prawda, że jej zachowanie jest poniżej krytyki uncertain
                    Potępiam i solidaryzuję się z Tobą smile

Pozdrowienia.

Marta
            • bjuti1976 Re: Jestem - ?? 08.10.04, 13:21
              Kattrin,

Trzymam kciuki, dziwne, ale mam przeczucie, że się Tobie uda smile

Cokolwiek nie przyniosą następne dni - jesteśmy z Tobą!

Buziaki

Marta
    • kattrin1 Dzięki dziewczynki:) 08.10.04, 14:08
      Powiem Wam w sekrecie, ze nic nie czuje, bóle jakby odeszły sobie gdzieś w siną
      dal... siusiam troszki częsciej i czuje mokrości, co chwilke latam do kibelka
      sprawdzać czy nadeszła @@ czy jeszcze nie... i narazie nie ma jej, wiec...moze
      bede nadal trwać w nadzieismile))
      Aquariusku, jakos boje sie zrobić test, by sie nie zawieść juz na poczatku i
      nawet Wam powiem ze nie ciągnie mnie do jego zrobienia, dziwne to dla mnie,
      gdyż w poprzednich cyklach pewnie bym juz z 10 testów zrobiła, a od wczoraj
      jakos dziwnie spokojna jestem, tylko troszke zbojaźnionasad((( co przyniesie
      poniedziałek...

Dzięki ze jesteście chociaż myślami przy mnie... jest mi lepiej wiedząc ze nie
      jestem sama...DZIĘKI OGROMNIASTEsmile)))))))))))))))))

• tromysza Do marty i do kattrin 08.10.04, 14:38
        do k: a co Ci mowi intuicja? A czy w ogole jest cos takiego jak intuicja w
        takich sprawach?
        do marty: dzieki.Twoje slowa bardzo mnie pocieszyly. Really. Mam nadzieje, ze
        niedlugo zaciazymy i Ci wredni szefowie... no wiadomo co!!!
        • kattrin1 Re: Do marty i do kattrin 08.10.04, 15:00
          Moja intuicja milczy...bardzo dziwnie, jakoś wogóle nic nie mówi...
          jestem pól na tak pól oczekująca na @@...
          słyszałam ze niektóre dziewczyny odrazu wiedzą ze zaciązyły a niektóre
          dowiadywały sie dopiero w 3 miesiacu, wiec nie wiem jak to jest. Chyba każda
          przeżywa inaczejsmile

• magdulka26 Re: Do tromyszy :))))))))))))))))))))))))) 08.10.04, 15:15
            Hello moja koleżanka @ ma w planach 23 październik ,nie wiem czy przyjdzie czy
            nie .Mam taka cichą nadzieję ze pomyli sobie adresy i zabłądzi smile))
            A teraz na serio dziś mam 13 dc i czekam cierpliwie na koniec miesiąca.@ ma
            przyjść 23 i pewnie przyjdzie bo jak by inaczej.A Ty kiedy się spodziewasz
            @ .Może masz sposób jak ja skutecznie odgonić cio ?.
            Jestem chyba psychicznie przygotowana na to że będę musiała iść do sklepu i
            kupic te wredne podpaski.Cóż może Wam sie uda ,trzymam kciuki smile))

• tromysza do magdulki 08.10.04, 15:41
              ja mam dzis 21 dc. czyli za jakis tydzien, osiem dni...mialam tyle pracy, ze
              nie moglam skupic sie na "sluchaniu" ciala.
              Ale moja intuicja (zwykle niezawodna) mowi mi, ze to nie tym razem. A moze
              problem w tym, ze ciaza wydaje mi sie abstraktem. To znaczy, wiesz, jest cos o
              czym marzysz, ale myslisz, ze to sie zdarza tylko innym. Chociaz hmmm, tak
              kiedys marzylam o szczesliwej milosci. I przyszla. To moze fasolka
              tez "przyjdzie". Chcialabys dziewczynke czy chlopca czy moze wszystko Ci jedno?
    • oolga1 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 08.10.04, 15:57
      do 30.tki działajcie z radością i trzymam ciuki

moja intuicja też milczy, ale tak bardzo bym chciala żeby przmówiła że tak
      Tylko ,że to raczej trudne bo nigdy nie byłam w ciąży i ona - ta intuicja -
      pewnie nie wie jak odbierać moje reakcje, zresztą moję ciągłe myśli zapewne ją
      gubią idę do domu podpoczywać i dać sobie szansę na spokój bo tylko on może
      mnie uratować.
      Katrin zrób ten test bo ja już się niecierpliwię i trzymając kciuki myślę , że
      to może i mnie pomoże. Zaraź mnie
      Trzymajcie się i .... na razie
      • aquarius72 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 08.10.04, 16:10
        Dziewczyny, jak byłam w ciąży to nie miałam ŻADNYCH podpowiedzi ze strony
        intuicji, że jestem. Zrobiłam test, ale byłam na 100% pewna, że wynik będzie
        negatywny (jak zwykle), a były dwie kreski. Tak więc - żadną intuicją nie ma
        się co przejmować smile
        • tromysza Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 08.10.04, 16:29
          A wiesz jak mnie to raduje????? Tak wiec intuicja papako (czyt pa pa)
      • kattrin1 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 08.10.04, 19:09
        Dziewczynki kochane,chyba nie odważe sie na zrobienie tego testu, strasznie sie
        boję ze nic z tego cyklu nie wyszłosad(((((
        Jak sie odważe to dam znać, narazie to czekam na poniedziałek, jestem ciekawa
        czy przyniesie dobre wieści....????
        Narazie czuje sie coraz bardziej okresowo, kurczaki i boję sie z jutro z rana
        moje nadzieje prysną jak bańka mydlana, ale zobaczymy jutro...
        Pozdrawiam cieplutko i sie jeszcze troszkę Wam ponarzucam z tymi kciukami do
        poniedziałkusmileKasia
    • magdulka26 Do tromyszy ;)))))))))))) 08.10.04, 16:31
      To Ty masz troszke mniej czekanie niż ja, można powiedzieć że o tydzien jesteś
      do przodu smile).Jeśli chodzi o płeć to ja chciałabym synka Filipka a mąż córcię
      Olivię.Ale co będzie pierwsze to nie ma dla mnie znaczenia.Najpierw chcę zajść
      w ciąże ,potem szczęśliwie ją donosić i urodzić zdrowe dzieciątko.
      Mam też w zapasie parę imion na chłopca ale Filip jest chyba na piedestale .Na
      córkę mam jeszcze jedną opcję Gabrysia.Ale mam jeszcze sporo czasu jeśli chodzi
      o imiona .To może poczekać.
      Trzymam kciuki za Ciebie i inne dziewczyny.Jeśli chodzi o Kasię to nas potrzyma
      jeszcze w niepewności.Sama jestem ciekawa co i jak.Ja czuję w moczu ze Kasia
      jest juz w stanie błogosłąwionym smile)))))))))))

• tromysza do magdulka26 09.10.04, 19:44
        Filip ladnie.... ja (po co ja o tym pisze????), a wlasciwie moj maz i ja
        coreczke nazwalibysmy Lenka( od dawna wiem, ze tak wlasnie bedzie miala na imie
        moja corka), a chlopca Tymon. Mezowi strasznie sie podoba tez Tobiasz.
        Mi tam wszystko jedno jaka plec. byle zdrowe. byle szybko
    • gumecka Ale pogoda.... 08.10.04, 18:59
      Witam!
      Ja narazie nadal pracuje w deszczu czy w sloncu i tak musze stac na dworze. No
      i zlapala mnie grypa wiec znowu musze czekac. Moze jestem juz zafasolkowana a
      nawet nie wiem, hm. Ach dziewczyny za te wszystkie nasze cierpienia powinno sie
      nam placic, ciagle sie mowi ze tak malo dzieci sie rodzi, wlasnie dlatego
      powinien byc jakis fundusz na nas kobitki starajace sie. jak myslicie?
      Pozdrawiam.
      Jola
      • kattrin1 Re: Ale pogoda.... 08.10.04, 19:03
        Cześć Jolu, masz swietny pomysł z tym funduszem hihihihihiii, na te wszytski
        starania i leki tyle idzie kasy, nie wspomnę juz o testach ciążowych i
        owulacyjnych, takie koszty co miesiac...pomarzyc dobra rzecz....

Pozdrawiam cieplutko i życzę tej fasoleczki, by juz gnieździłą sie w Tobie,
        Kasia
        • tromysza do kattrin 09.10.04, 19:41
          i co????????????????????????????????????????????????????/
          • aquarius72 I ZNOWU LISTA :-) 09.10.04, 20:20
            Szczęśliwe ciężarówki z naszego wątku :

1.lula11
            2.tiga 76

Starające się w październiku (wg kolejności testowania) :

1.kattrin1 – miejmy nadzieję, że 11.10 wszystko się wyjaśni smile
            2.violetta76 –testuje 13.10
            3.tromysza -testuje 15-16.10
            4.oolga1 -testuje 20-22.10
            5.magdulka26 -testuje 23.10
            6.aquarius72 - testuje 24.10
            6.emka1974 – testuje po 24.10 - życzymy urodzinowego prezentu smile
            7.kubusia1 - testuje 27.10
            8.30-tka –nowy cykl, nowa nadzieja - kiedy test?
            9.lomre -kiedy testujesz?
            10.katakli
            11.maraguska
            12.kingaolsz
            13.bo-gumilka
            14.thmwag1
            15.kasiagaa
            16.78monika – zamierza powrócić z urlopu we trójkę smile
            17.bombamonika
            18.uszka
            19.balbine
            20.agnieszka76r
            21.misia.dk
            22.syla-syla
            23.roleczka11 – celuje w córeczkę
            24.stachewicz
            25.didi_75 – zaczyna pod koniec października
            26.ewa11a
            27.jacpi
            28.gagat101
            29.gonia271
            30.nika782
            31.golo25 - zbija PRL
            32.pszczolka2

Dziewczyny, które zaczną w listopadzie :
            1.nejka
            2.badarka - 3mamy kciuki za wybicie chlamydii
            3.bjuti1976

Dziewczyny, które zaczną w grudniu :
            1.akk1 – na razie się leczy
            2.skaluz

Dziewczyny, które na razie odłożyły starania, ale nas nie opuszczają :
            1.gumecka
            2.star242

Kochane - życzę wszystkim szybkiego przeskoczenia na samą górę naszej listy do
            grona szczęśliwie zaciążonych smile))
    • magdulka26 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 09.10.04, 20:11
      Kasia jutro będzie wiedzieć co i jak,czeka na wynik bhcg.Trzymajmy za nią mocno
      kciukismile))))))))))))))))))))))Och czuję się już ciocią internetową smile)

• aquarius72 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 09.10.04, 20:23
        No to super, że zdecydowała się na test smile Czekam z niecierpliwością na
        wynik smile
        • magdulka26 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 09.10.04, 20:39
          No ja tez jestem zniecierpliwiona,mam wrażenie że to ja czekam na ten wynik a
          nie Kasia.Życzę jest wysokiej bety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          A Ty kiedy testujesz aquarius ,ja jestem dopiero po owulacji i czekam
          cierpliwie do 23 ale nie podniecam się za bardzo co ma być to będzie.Sama się
          sobie dziwię że zachowuję zimną krew smile)).POzdrawiam

• gonia271 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 10.10.04, 04:34
      Czesc kobitki,
      Juz sie zalamalam, nie wiem co sie dzieje. Po odstawieniu tabletek (4msc.temu)
      @ przychodzila 27-31, czyli mysle nie najgorzej, mialam lekkie plamienie przed.
      Dzis jest 17 dzien a ja juz plamie i czuje ze wredna @ tuz tuz. Myslalam, ze to
      plamienie w zwiazku z zagniezdzeniem sie, ale trwa juz 2 dzien i moje
      samopoczucie wskazuje na co innego sad((
      Pozdrawiam Was wszystkie.
      Zycze wszystkim testujacym dwoch grubych krech !!!!!!
      Dzieki ze jestescie!!! Mimo ze czesto nie pisze czytam zawsze gdy mam dostep do
      kompa.
      G.
    • magdulka26 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 10.10.04, 21:38
      Dobry wieczór,co dziś taka pustka na forum.Nikt nic nie pisze ,żadnych
      informacji.W sumie to niedziela i pewnie odpoczywacie.U mnie dziś 15 dc jestem
      coraz bardziej niecierpliwa ale i spokojna.POdchodzę do tego cyklu całkiem
      spokojnie jak narazie oczywiście.Nie wiem co będzie jak będę bliżej terminu
      @,wtedy mogę być bardziej nerwowa i czekać na ten dzień.Pewnie będę się
      zastanawiać przyjdzie nie przyjdzie i czekać jak ścięcie głowy.Nie mam żadnych
      przeczuć ,ani dobrych ani złych .Nawet nie chcę mierzyć tempki ,chcę podejść
      na spokojnie.Pozdrawiam Was i zyczę miłej nocki oraz pogodnego jutrzejszego
      dnia.

• aquarius72 Witam Was w poniedziałek :-) 11.10.04, 07:17
        U mnie właśnie rozpoczęło się przeprowadzkowe szaleństwo. Przeprowadzamy się w
        tym tygodniu, ale na razie - tymczasowo - do mojej mamy, dopiero w grudniu na
        miejsce docelowe. W każdym razie nerwówki jest przy tym sporo...
        U nas starania już się odbyły, teraz pozostaje tylko czekać - około 2 tygodni.
        Ciekawa jestem, czy z tego coś będzie, a nastawiona jestem raczej sceptycznie,
        bo objawów owulacyjnych jakoś w tym cyklu nie miałam, chociaż testy owu
        pokazały owulację (niestety późno). Przez tą przeprowadzkę i mnóstwo spraw do
        załatwienia nie będę miała czasu tyle myśleć o tym, czy się udało, czy nie.
        Niestety nie będę miała już niedługo w domu dostępu do kompa, co mnie martwi,
        bo liczę na to, że niedługo będzie tu wiele ciekawego do czytania smile

A propos - co słychać u naszej Kattrin? Dziś miały się rozwiać wątpliwości, oby
        pozytywnie smile Kasiu - daj znać.
        • kattrin1 I stało sie z pierwszego na ostatnie:((((((((((((( 11.10.04, 07:59
          2:45 @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

poprostu brak mi słów sad((((((((((((((((((((((((((((
          • aquarius72 Re: I stało sie z pierwszego na ostatnie:(((((((( 11.10.04, 08:11
            Kasiu sad
            Strasznie szkoda sad(( widocznie tak było zapisane gdzieś tam na górze, no a
            niestety nie zawsze nam się podobają te plany, które tam mają względem nas...
            W każdym razie Kasiu - październik nadal aktualny i na październikowe starania
            nadal się załapujesz, a że na razie na ostatnim miejscu... cóż - ostatni będą
            pierwszymi smile
            pozdrawiam ciepło
            Aquarius72
            • aquarius72 LISTA 11.10.04, 08:31

1.lula11
              2.tiga 76

1.violetta76 –testuje 13.10
              2.tromysza -testuje 15-16.10
              3.oolga1 -testuje 20-22.10
              4.magdulka26 -testuje 23.10
              5.aquarius72 - testuje 24.10
              8.30-tka –nowy cykl, nowa nadzieja - kiedy test?
              10.kattrin1 -teraz musi się udać smile
              11.katakli
              12.maraguska
              13.bo-gumilka
              14.thmwag1
              15.kasiagaa
              17.bombamonika
              18.uszka
              19.balbine
              20.agnieszka76r
              21.misia.dk
              22.syla-syla
              24.stachewicz
              26.ewa11a
              27.jacpi
              28.gagat101
              29.gonia271
              30.nika782
              31.golo25 - zbija PRL
              32.pszczolka2

1.nejka
              3.bjuti1976
              4.kingaolsz

2.skaluz

1.gumecka
              2.star242

• 30.tka Re: LISTA 12.10.04, 09:29
                Czesc Kochane,
                owu byla w pt. Czulam wyraznie, w sob ladny skok tempki smile Przytulanko bylo...
                oj dzialo sie dzialo wink
                Testuje w 28 dc, tj. 27.10.

Pozdrawiam goraco w ten sloneczny, ale bardzo zminy poranek.
    • kattrin1 Dziekuje Aquariusku:))) 11.10.04, 09:02
      za umieszczenie mnie troszkę wyżej niz na ostatnim miejscu....
      zmniejszyłas moje dzisiejsze załamanie o chociaż troszkęsad(((najgorsze jest to
      ze dzis wieczorkiem odbieram wynik bety a tak czekałam na jej wynik........

chciałabym sie schować tak, by nikt nie widział mnie i mojego bólu.....

• oolga1 Znowu poniedziałek 11.10.04, 09:53
      Witam w poniedziałek, kolejny naszych starań i oczekiwań. Przejrzałam listę
      i ........ kurcze jestem coraz wyżej i jakoś tak dziwnie sie czuję. Współczuje
      Katrin i nastawiam się, że ja w przyszłym tygodniu mogę mieć podobne wieści,
      tylko, że .......... , u mnie 0 (słownie: zero) ochoty na łóżko - gdzie indziej
      też nic, a do tego w sobotę bolał mnie brzuch, tak @-owo i pojawiła się maleńka
      krpelka krwi, która napełniła mnie dziwnym nastawieniem, bo nigdy tak nie
      miałam więc albo to obsesja, albo moje ciało coś kombinuje.
      Zupełnie nie wiem jak przetrwać ten tydzień a dokładnie 10 dni, na wszelki
      wypadek już dbam o siebie jak o potencjaną ..... a wczoraj nawet odmówiłam,
      piwa teściowi i cała rodzina zaczęła mi sie przyglądać, ajk ja tego nie cierpię.
      Pozdrawiam Was i trzymajcie się dobrych myśli.
      • violetta76 Re: Znowu poniedziałek 11.10.04, 10:05
        Witajcie
        Widze, ze teraz ja jestem nastepna do testowania smile)) Dzis 27 dc i nie mam w
        ogole bolu okolo @-owego, a zawsze na jakies pare dni wczesniej mialam, tz
        oprocz ostatniego razu, kiedy tez nie miala wtedy nie wyszlo....
        Nie moge sie doczekac testowania, nastawilam sie na srode, ale jak wytrzymam to
        sprobuje sie powstrzymac do czwartku albo nawet do piatku. Oj zmienia mi sie to
        co 5 minut, bo dzis rano sobie powiedzialam, ze zatestuje jutro... Ale na razie
        teramin ustalilam na srode rano smile)
        Jak pisalam, wczesniej, objawow sie u siebie probuje niedoszukiwac.
        Trzymajcie kciukasy i do 'uslyszenia' w srode.
        Pozdrawiam
        Wiolka
        • oolga1 Re: Znowu poniedziałek 11.10.04, 11:25
          Ale Ci zazdroszczę tak krótkiego terminu oczekiwania, mi został jeszcze cały
          tydzień i dopiero będę mogła odlczać jak ty, chyba, że mi się wyjaśni, oby nie.
          Trzymam mocno kciuki za Twój sukces.
          Pozdro
    • gumecka I znowu ta praca :-( 11.10.04, 11:03
      Hello!
      Ja dziewczynki do konca pazdziernika musze jeszcze sie przemeczyc w tej durnej
      pracy ale w listopadzie rezygnuje, w koncu przyszla mamuska musi byc zdrowa a
      ja jak narazie mecze sie z przeziebieniem i nawet nie mam jak sie wyleczyc bo
      codziennie siedze na dworze po 6g bez dnia przerwy.Ale mam juz dosc.Mam
      nadzieje w listopadzie znowu zaczac starania cala para, chociaz teraz tez sie
      niezabezpieczamy wiec moze cos juz z tego bedzie. smile
      jola
      • didi_75 do kattrin1 11.10.04, 11:49
        nie jesteś sama i nie ostatnia w nowych staranich. Dziś czekam na @ i dopiero
        od tego cyklu po trzech miesiacach zaczynam starania (jestem świeżo po HSG więc
        mam nadzieję że może coś wyjdzie). Jeżeli się teraz nie uda to następny miesiąc
        zaś przerwa, ponieważ muszę zaszczepiś się na źółtaczkę (w przyspieszonym
        trybie) Mam przed sobą jeszcze wizję laparo z histeroskopią bo HSG wykazało
        siodłowatą macicę, którą należałoby skorygować gdyż może to być przyczyną
        poronień (choć jeszcze nigdy nie zaszłam) to już mnie trochę postraszyli. Ale
        myślę że jakoś to wszystko dobrze się ułoży i nie potrzebna bedzie żadna
        korekta. Cieszę się że zaczynam teraz nowy cykl pełen nadzieji i myślę że
        bedziemy się wspierać nawzajem. Życzę Ci powodzenia
        • kattrin1 do didi:)) 11.10.04, 12:00
          Ja też Ci zyczę wszystkiego naj naj naj.. i szybciutkiej dzidzismilesmile
          Moze ta @@ dzis do Ciebie nie przyjdzie...ja narazie jestem podłamana, gdyz
          sama nie wiem co jest ze mną zlesad(((

Ale zawsze jestem z Wami nawet w wielkim dołku i za Was bedę trzymac mocno
          kciuki, i zawsze bede słuzyć dobra rada i wsparciemsmile)))
          Dziękuje, Kasia
    • magdulka26 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 11.10.04, 11:56
      Wiecie co ,mnie też przeraża to że jestem 4 na liście smile)))Mi zostało 12 dni
      czekania.Ale też czuję w moczu że będzie wielkie gucio z tego,na pewno jedna
      kreska sie pojawi.Pewnie sobie troszke ponazekam i popłaczę w tym dniu ale
      potem znów będę dzielna jak Stefek Burczymucha smile)).Nasz kochan Kasia dostała
      wredą @@@ jest jej przykro i pewnie mi tez tak będzie wkrótce.Ech
      zycie ,zycie.Pozdrawiam Magda.

• tromysza Czesc dziewczynki! 11.10.04, 12:34
        Kattrin kochana, nie martw sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Kazda porazka
        w koncu zbliza nas do sukcesu. Pomysl, ze kolejna @ odhaczona (czy przez
        dobre "h" napisalam? mam zacmienie) i juz bardzo blisko bardzo blisko do...
        wiadomo czego.
        Ja chyba testuje wtedy co oolga. A raczej: albo testuje albo nie. Bo moze
        ubiegnie mnie... wiadomo co.
        Ech dziewczynki, w weekend czulam dziwne bole w podbrzuszu. Jakies uklucie. i
        troche to trwalo. Ale, nie mam zamiaru sie nakrecac, bo rowniez czuje sie jak
        przed @.
        Wczoraj bylam z M. w naszym nowym mieszkaniu (niedlugo sie przeprowadzamy).
        Sasiadki (poznalam 2) w ciazy!!!! Obie w ciazy, a jedna z malym dzieckiem.
        Jakas paranoja. Mam niejasne przeczucie, ze caly swiat jest w ciazy. (no wiem
        wiem, Wy nie jestescie). Ale moze wszyscy oprocz nas (no i mezczyzn sa)??
        Bo ja w zyciu nie widzialam tylu ciezarnych. I tylu dzieci.
        • bjuti1976 Re: Czesc dziewczynki! 11.10.04, 13:25
          I ja Was witam!

Tromysza, dobre "h" napisałaś wink

To nie jest tak, że cały świat jest w ciąży, tylko jego "większa połowa"
          wink

Mam to samo, wokół same brzuchy albo wózki, koniec świata. Jedna koleżanka,
          druga, sąsiadka z góry, ale mam to gdzieś. Jeszcze pół roku temu nie zrobiłoby
          to na mnie żadnego wrażenia. Wiesz, kiedyś jak mi się jeden samochód podobał,
          to też go wszędzie wypatrzyłam. Wiem, że porównanie jest głupie, ale mechanizm
          chyba ten sam, ja się nie będę dołować, bo to mi w niczym nie pomoże.

Wczoraj z mężem stwierdziliśmy, że nawet fajny jest ten czas czekania na
          dziecko, można się kochać kiedy się chce i ile się chce smileTrzeba to dobrze
          wykorzystać!

Pozdrawiam wszystkie starające się i życzę dużo przyjemności w staraniach.

Buziaki

Marta
          • tromysza Re: Czesc dziewczynki! 11.10.04, 13:33
            My sobie tez tak z mezem mowimy smile
            A co do porownania z samochodem to racja. kiedys( w liceum)wszedzie widzialam
            zakochane pary. A Ty ile sie starasz, dlugo?
            • bjuti1976 Do: Tromysza 11.10.04, 14:18
              Nie, dopiero 2 cykl, ale teraz się nie starałam, tzn. zabezpieczaliśmy się w
              czasie dni płodnych, bo się zaszczepiłam na grypę i w dodatku brałam silne leki.

Moglibyśmy teraz koniec października, ale mąż wyjeżdża dokładnie wtedy, kiedy
              będę miała dni płodne, tzn. 8-14 dc. rewelacja sad((

No więc może w listopadzie ?

Buźka

Marta
              • tromysza Re: Do: Tromysza 11.10.04, 15:15
                O... ja to mamy podobny "staz". Ja tez 2 raz. I tez chyba nic z tego, bo
                bylismy chorzy. Dziewczyny tu pisza o tym, jak grypa i katar morduje plemniki
                wiec na nic nie licze. Ale moze w listopadzie? Albo w grudniu?
    • oolga1 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 12.10.04, 10:19
      Ale się w końcu wszystkie wzięły do pracy, wiadomo przynajmniej za co biorą
      kasę.
      Ale ja i tak sobie poględzę: po wczorajszym poobiednim leżakowaniu i
      całopopołudniowym gałoleniu się w TV (a miało być tak pięknie - prasowanie od
      tygodnia czeka, jak ja tego nie lubię) dziś wstałam zuczuciem radości.
      Różnorakie problemy oplotły mnie, a ja się cieszę że żyję i może
      jestem .....Mimo wcześniejszych założeń oczywiście temp. zmierzyłam i jest 36.7
      co dla mnie niskociśnieniowca na dzień dobry bdb wynik.Słoneczko pięknie świeci
      i może nawet zajmę się prasowaniem.
      Tromyszo ja bardzo przepraszam, ale dziwnym trafem nie spieszy mi sie na
      początek listy, puszczam Panią przodem i czekam na dobre wieści.
      A tak na zakończenie to chyba tworzy się nowa podgrupa - próbujących po raz
      drugi.
      Ale ja wszystkim nam życzę jak najszybszego zaciążenia. Życzę : ))
      • magdulka26 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 12.10.04, 11:08
        Hello dziewczynki.Mnie dopadł katar jak byk dziś straciłam zmysł węchu i
        smaku smile))Na polu świeci słoneczko ale zimno jest przeokrutne zaledwie 6
        stopni.Ja też sobie ponarzekam chi chi ,wiecie im bliżej terminu @ tym bardziej
        sobie uświadamiam że nic z tego nie będzie.Czuje w moczu ze @@@ przyjdzie jak
        zawsze punktualnie.Zastanawia mnie tylko jedno,czemu przed staraniami jestem
        taka optymistka a teraz mam czarne myśli.Czy Wy też tak macie ?

• pszczolka2 Re: do magdulki!!! 12.10.04, 11:29
          A jak myślisz Magdulko, witam Cięsmile Pewnie każda z Nas przechodzi przez to
          samo, każdego miesiąca. Najpierw czekanie na owulacje a potem na @ i zawsze
          jest to samo, radość a potem smutek i mówienie sobie i tak nic z tego nie
          będzie... a tu błąd, nie powinnyśmy tak mówić bo dajemy sygnały
          naszej "przysadce mózgowej" a ona jest naprawde za większość odpowiedzialna.
          Magdulko głowa do góry, dopiero zaczynasz to twój 6,7 czy 8 cykl starań? Mój
          jak wiesz dochodzi 29 cykl a przedemną jeszcze...szkoda gadać. A na katarek
          herbatka z cytrynką i miodem. Pozdrawiam Cięsmile))
          • magdulka26 Re: do pszczółki 12.10.04, 11:42
            Wiem że powinnam mysleć pozytywnie i tak myśle cały czas aż do czasu kiedy jest
            po staraniach.POtem kiedy odliczam dni mam mieszane uczucia.Nie chcę sobie
            wmawiać ze się udało bo wtedy widok @ jest bolesny.Staram się jak mogę być
            optymistką ale czasem są tez nademną czarne chmury.
            Tak ,tak piję herbatkę a miodkiem jest pyszna.Dobrze że nie mam gorączki i ból
            gardła minął.Ale z nosa to mi sie leje jak z kranu.Pszczółko jesteś silną
            kobietą naprawdę.Życie rzuca Ci kłody pod nogi a Ty mimo to potrafisz jeszcze
            kogoś pocieszyć i usmiechać się .Życzę Ci z całego serca żeby Twoje cierpienie
            trwało jak najkrócej a największą nagrodą będzie cieszyć sie II na
            teście.Pozdrawiam Magda smile))))))))))))))))

• golo25 Re: do pszczółki 12.10.04, 12:07
              Dziewczynki, właśnie jestem dziś pierwszy dzień w pracy po grypie żołądkowej.
              Wymioty wyszarpały mnie za wszystkie czasy. Koszmar. Do tego jestem w trakcie @
              i brania bromka. Wszystko naraz. Czuję się jak z demobilu. Ale już przestaję
              narzekać!
              Czytanie nadrobiłam, chociaż pracy mam full...

Kasiu, głowa do góry, będzie nam raźniej na listopadowych staraniach.

Dziewczyny, przecież idzie zima, a co robić zimą? Tylko leżeć pod cieplutką
              kołderką i się przytualać. Wydaje mi się, że właśnie najwięcej dzieci zostaje
              spłodzonych zimą. Więc do dzieła. Ja ostatnio naprawdę sie wyluzowałam, co
              będzie, to będzie. Ale mam nadzieję, że za dłuuuugo to nie potrwa, bo nawet
              moja cierpliwość ma swoje granice.

Wtorkowe pozdrowionka. Gosia
              • tromysza Wtorkowe gadu gadu 12.10.04, 12:39
                Witajcie kochane,
                Pogoda piekna (wreszcie juz nie ma tego strasznego wiatru z wczoraj). Ja tez
                zaraz bede miala @. Czuje to. Ale jakos jestem wyluzowana. Po czuje tez, ze za
                jakis czas zostane mama. Musze tylko na to poczekac. Nie bede sie nakrecac, bo
                to zle dziala. Same zreszta wiedziec. Mysle sobie tak: poznalam fajne
                dziewczynki, lubie to forum. Sa chyba jakies plusy tej sytuacji, nie?
                Oolga, ja Tobie tez moge ustapic. W koncu drugi raz to nie tak dlugo, prawda?
                To moze ustapimy tym, ktore staraja sie dluuugo?
                pozdrowionka
                • golo25 Re: Wtorkowe gadu gadu 12.10.04, 12:50
                  Ja też lubię to forum. Po prostu. Już nie wchodzę tu z powodu manii bycia w
                  ciąży. Trochę wyluzowałam. Wchodzę to własnie na małe gadu gadu, co słychać u
                  dziewczynek, które polubiłam i oczywiście trochę pokwękać na swoj temat, bo bez
                  tego się nie obędzie.
    • 30.tka Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 12.10.04, 14:22
      A co sadzicie o przeswietleniach, znieczuleniach i bolu u dentysty? Cholernie
      boli mnie zab, a boje sie isc. Po 1. bo sie boje dentysty w ogole a po 2. to ze
      bedzie chcial mi robic przeswietlenie i znieczulenie (no... bez tego wiertla
      do "jamy ustnej" nie dam sobie wlozyc). Dodam, ze jestem, zaledwie kilka dni po
      owu, a nawet na "drgniecie" bety trzeba poczekac do min 10 dni, czy moze sie
      myle??
      • magdulka26 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 12.10.04, 15:12
        Hej 30.tka,jeśli chodzi o doktora ząbka to możemy sobie ręce podać.Ja jestem
        straszna panikara ,jak tylko poczuję zapach z gabinetu to już mogę uciekać do
        domku.Mam jedego ząbka do usunięcia i też sie zastanawiam czy można czy nie
        można.Nie wiem czy jestem w ciązy czy nie bo to dopiero 17 dc więc troszkę za
        wcześnie.Chyba musimy poczekać jeszcze troszkę .Jeśli okaże się że nie jestem
        to idę go rwać zaraz po @.Pozdrawiam.

• 30.tka Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 12.10.04, 16:40
          Hahahaha-ja tak mowie juz od roku! Ale jak tylko @ przyjdzie to "jakos"
          zapominam zamowic sobie wizyte, a ze terminy sa dlugie, to .... wlasnie teraz
          nie wiem, co robic. Generalnie to bez zdjecia mozna sie obyc, ale co ze
          znieczuleniem? Dzis moj gin nie przyjmuje, ale jutro chyba do niego zadzwonie,
          upwenic sie, co moge, czego nie. Dentyscie z pewnoscia zaznacze, ze MOGE byc w
          ciazy. Ale chyba lepiej teraz isc, jak juz dzidzia bedzie rosla na dobre, co?
          Sama nie wiem.
          • 30.tka Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 12.10.04, 16:41
            Ale chyba lepiej teraz isc, NIZ POZNIEJ jak juz dzidzia bedzie rosla na dobre,
            co?
            • aquarius72 Lista - prośba 12.10.04, 17:44
              Witam dziewczynki smile
              Strasznie jestem teraz zakręcona przez tą przeprowadzkę. Nie mam nawet czasu
              myśleć, czy jestem w ciąży, czy nie wink
              Mam do Was prośbę - aktualizujcie listę w miarę potrzeby, bo ja nie będę miała
              teraz możliwości. Chociaż kiedy znajdzie się sposobność dorwania się do sieci
              to na pewno tu zajrzę, bo jestem bardzo ciekawa, co u Was słychać smile

1.lula11
              2.tiga 76

1.violetta76 –testuje 13.10
              2.tromysza -testuje 15-16.10
              3.oolga1 -testuje 20-22.10
              4.magdulka26 -testuje 23.10
              5.aquarius72 - testuje 24.10
              8.30-tka –testuje 27.10
              10.kattrin1 -teraz musi się udać smile
              11.katakli
              12.maraguska
              13.bo-gumilka
              14.thmwag1
              15.kasiagaa
              17.bombamonika
              18.uszka
              19.balbine
              20.agnieszka76r
              21.misia.dk
              22.syla-syla
              24.stachewicz
              26.ewa11a
              27.jacpi
              28.gagat101
              29.gonia271
              30.nika782
              31.golo25 - zbija PRL
              32.pszczolka2

1.nejka
              3.bjuti1976
              4.kingaolsz

2.skaluz

1.gumecka
              2.star242

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka