Dodaj do ulubionych

Jest tu ktoś kto będzie sie starał w październiku?

• kattrin1 Dziękuje bardzo Aquariusku:))))))n/t 22.10.04, 11:50
      • aquarius72 No to poprawiam listę... 22.10.04, 13:04
        Szczęśliwe ciężarówki z naszego wątku :

1.lula11
        2.tiga 76
        3.gumecka

Dziewczyny, na wieści od których czekamy :

1.violetta76
        2.oolga1
        3.aquarius72 - testuje 24.10 (o ile wytrzyma)
        4.kubusia1 - testuje 27.10 (może Matka Natura jednak spłata figla?)
        5.30-tka –testuje 27.10
        6.gagat101 -trzymamy kciuki za betę
        7.78monika - jakie wieści po urlopie?
        8.zebra102

Dziewczyny w trakcie starań :

1.roleczka11
        2.stachewicz
        3.golo25
        4.pszczolka2
        5.ewkaczo
        6.malgonek
        7.kasiuula
        8.didi_75
        9.gonia271

Dziewczyny, od których nie mamy wieści :

1.lomre
        2.katakli
        3.maraguska
        4.bo-gumilka
        5.thmwag1
        6.kasiagaa
        7.bombamonika
        8.uszka
        9.balbine
        10.agnieszka76r
        11.misia.dk
        12.syla-syla
        13.ewa11a
        14.jacpi
        15.nika782

Dziewczyny, które zaczną w listopadzie :

1.nejka
        2.badarka - 3mamy kciuki za wybicie chlamydii
        3.bjuti1976
        4.kingaolsz
        5.tromysza
        6.magdulka26
        7.emka1974

Dziewczyny, które zaczną w grudniu :

1.akk1 – na razie się leczy
        2.skaluz

Dziewczyny, które na razie odłożyły starania, ale nas nie opuszczają :
        1.star 242
        2.kattrin1
        • 30.tka Re: No to poprawiam listę... 22.10.04, 14:11
          Aquarius! Coz za profesjonalizm! Lista jest bardzo rzeczowo uaktualniona smile
          Jesli do jutra nie bedzie @, testuje w niedziele. Takze ok 9 rano 24.10 melduje
          wynik!

Udanego weekendu
          • ankaaa18 Re Jutro testuje 22.10.04, 14:51
            Tak,już postanowiłam.. Jutro dzień małpy i jutro testujęsmile. Brak mi już sił by:
            -dalej czekać,przypuszczać i analizować..;
            -latać do kibla i co chwile patrzeć na gacie,czy czasem nie pojawiła się @;
            -wtykać sobie termometr,rano i wieczorem i tak w kółko;
            -bitwy psychiczne ze swoją świadomością..(zaszłam?nie zaszłam?zaszłam?i td).

To jest straszne..
            Jutro wszystko stanie się jasne..Jeżeli na teście pojawi się jedna krecha,no
            cóż...,widocznie nie było mi dane.. Pozdrawiam Was cieplutko i zaciskam kciuki.
            • 30.tka Re: Re Jutro testuje 22.10.04, 16:25
              Anka! Z tymi gaciami u mnie tak samo! Caly czas mam wrazenie, ze "juz
              przeciekam". Termometr tez w ruchu rano i wieczorem: tak na wszelki wypadek,
              zeby sprawdzic, tylko co???

Ja testuje w nd.

Powodzenia
        • 30.tka Re: No to poprawiam listę... 23.10.04, 10:23
          Temp spadla, testowalam: NEG. @-brak.
          • 30.tka Re: No to poprawiam listę... 24.10.04, 20:02
            @

Jestem zalamana. Nic mi sie nie chce.
            • 30.tka Re: No to poprawiam listę... 24.10.04, 20:03
              Aquarius, a jak u Ciebie?
    • magdulka26 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 22.10.04, 16:57
      Trzymam za Was kciuki dziewczynki smile))
      • zebra102 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 22.10.04, 17:48
        Do Joli,
        Gratuluje wielkie, ściskamy mocno kciuki za ciebie i fasolkę.
        Mi kiedyś radziła bardzo miła pani doktor że jak masz II to poczekaj jescze 2
        tygodnie, tak na wszelki wypadek niech się zadomowi zamin będzie cię ktoś
        badał, bo nóż nie zbyt delikatny. I żadnych prochów. Ja się wystraszyłam na
        forum PORONIENIE że może to było po leku Bioparox. Daj o Was.

Do Aquariuska,
        Jest @ paskuda od wczoraj, nie wytrzymałam zrobiłam rano test, znów I i zaraz
        się pojawiła. Smutno bardzo. To jak Magdulka nie chce to ja moę na koniec listy.

Do Magdulki,
        Moje @ też krótkie. My też planujemy zacząć strarania 30-31 października.
        Powodzenia.
        • magdulka26 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 22.10.04, 18:05
          Zeberko to razem zaczynamy starania ,wierzmy mocno że się nam uda smile)
          • emka1974 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 22.10.04, 19:24
            Magdulka, Zebra, kiedy testujecie (dobre pytanie w 1dc., prawda?). Ja ok. 18-20
            listopada.
    • kattrin1 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 22.10.04, 21:24
      Dziewczynki kochane trzymam za Was kciukasy, za te jutrzejsze II
      kreseczkismile)))))))))))))))))))))
    • violetta76 Mam II piekne tluste krechy!!!!!!!!!!!!!!! 23.10.04, 12:02
      Dziewczyny!!
      Udalo mi sie!! Mam dwie piekne tluste kreski!!!
      Az brak mi slow ze szczescia!!!!

PS. Testowalam ponownie w zeszly poniedzielek, jako ze po negatywnym tescie z
      13.10 nadal @ nie bylo...
      Czuje sie super i teraz zabieram sie za szukanie jakiegos dobrego lekarza w
      ramach NFZ!!
      Przepraszam, ze sie dopiero teraz odzywam, ale mialam tak szlony tydzien w
      pracy, ze nie mialam w co rak wlozyc!!
      Przesylam ciazowe fliudki wszystkim testujacym i starajacym sie!!
      Zycze milego weekendu
      Wiolka
      • 30.tka Re: Mam II piekne tluste krechy!!!!!!!!!!!!!!! 23.10.04, 12:06
        No to BRAWO Violetta!
        Zarazaj nas, zarazaj wink
      • kattrin1 Re: Mam II piekne tluste krechy!!!!!!!!!!!!!!! 23.10.04, 13:57
        Violu, olbrzymie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!smile)))))))))))))
        Tak sie cieszesmile)))))))))))))))))))

Och ten październik jest wspaniały...tongue_out))))))))))))))))))))))))))

• skaluz Re: Mam II piekne tluste krechy!!!!!!!!!!!!!!! 23.10.04, 18:16
          Gratulacje i dbaj o siebie!

Jak milo czytac jak dziewczyny przeskakuja na gore listy. Ja na razie jestem na
          szarym koncu, jeszcze nawet nie moge zaczac staran. No ale zaciskam zeby i
          czekam cierpliwie.

Pozdr.
    • gumecka Nio w koncu cos sie u nas dzieje... 23.10.04, 19:42
      Nareszcie wiecej nas. Oby i reszcie sie udzielilo. Ja narazie narzekam na
      bolacy jajnik ale cale szczescie nie boli tak jak ostatnio. Jestem dobrej
      mysli.pozdrawiam jola
    • 78monika wrocilam :))) 23.10.04, 20:02
      Czesc dziewczynki! Wrocilam i zabieram sie za czytanie postow, ktore mnie
      ominely przez ten czas. Jestem bardzo ciekawa co sie u Was wydarzylo, mam
      nadzieje, ze sa kolejne z II kreseczkami i testujace (ja sama bede testowac za
      okolo 6-7 dni) smile
      Przesylam buziaki i musze przyznac, ze mi Was brakowalo!!
      • aquarius72 U mnie jest bladzisieńka różowa kreseczka... 25.10.04, 07:54
        Witajcie dziewczyny,

Na początek wielkie gratulacje dla Violi - myślę, że możesz się już cieszyć smile

Ja zatestowałam już przed terminem @ i wyszły jakieś cienie drugiej kreski.
        Dziś - dzień po spodziewanym terminie @ jest druga bladziusieńka różowa
        kreseczka na teście quick vue. Boję się trochę, co będzie dalej, bo myślałam,
        że dziś kreska powinna być już wyraźniejsza, cóż muszę chyba jeszcze trochę
        poczekać...
        • 78monika Re: U mnie jest bladzisieńka różowa kreseczka... 25.10.04, 08:31
          Trzymam za Ciebie MOCNO kciuki!!!!
          Ja tez mam ochote zrobic test,ale boje sie, ze jeszcze nic nie bedzie widac sad
          • aquarius72 Re: U mnie jest bladzisieńka różowa kreseczka... 25.10.04, 08:34
            Cześć Moniko smile
            W takim razie będziemy się wzajemnie wspierać.
            3mam kciuki za Twój test smile
            • violetta76 Re: U mnie jest bladzisieńka różowa kreseczka... 25.10.04, 08:40
              Aquariusku i Moniko!!
              Trzymam kciuki za Was bardzo mocno!! Napewno sie uda!!!
              Pozdrawiam smile)
              • 78monika Re: U mnie jest bladzisieńka różowa kreseczka... 25.10.04, 08:45
                Ja sie troche martwie, czy przy tych moich nieregularnych cyklach to trafilismy
                w TE dni. Ostatnio znowu bylo 25 dni. Teoterycznie nastepna @ powinnam dostac w
                oklicach 2.11 - dziewczyny, kiedy najwczesniej moge zrobic test???
                Ojej, a po urlopie tyle pracy a ja tu z Wami smile)) Zaraz sie zmobilizuje!!!
                • golo25 Re: U mnie jest bladzisieńka różowa kreseczka... 25.10.04, 09:05
                  Dziewczynki, bardzo dużo się tu u nas dzieje! Aquarius będzie miała pełne ręce
                  roboty ze zmieniającą się ciągle listą. Ale fajnie.
        • 30.tka Re: U mnie jest bladzisieńka różowa kreseczka... 25.10.04, 09:52
          Brawo Aquarius! Gratulacje!

Trzymaj sie smile))))))))))))
    • gumecka Aquariusek trzymam kciuki!!!!!!! 25.10.04, 11:02
      Jejku ale swietnie sie zaczyna dziac, zycze zeby wszystko sie udalo. Pozdrawiam
      jola
      • bjuti1976 Do: Tromysza 25.10.04, 13:11
        Hej Tromysza!

Gdzie się podziewasz???

Ja tak lubię czytać Twoje posty, sama nie wiem dlaczego smile

Nie znikaj z forum! Z Tobą jest tu raźniej!

Pozdrawiam serdecznie!!!
    • 78monika Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 25.10.04, 14:00
      Dziewczynki, a co to u nas tak cichutko dzisiaj? No to ja popisze smile
      Wczoraj nie moglam zasnac... myslalam, czy to juz? Maz tez sie dopytuje -
      myslisz, ze nam sie udalo? Sama nie wiem... Tak bardzo bym chciala zobaczyc za
      kilka dni, ze jestem mama! Poki co chyba troszke mi odbija, ale mam nadzieje,
      ze to objaw normalnosci smile)) W koncu dopiero zaczynam zbierac doswiadczenie w
      kwestii starania.
      A wiec:
      Przerobilam caly pierwszy miesiac z "W oczekiwaniu na dziecko", zakupilam
      witaminy dla kobiet w ciazy (a co!), probuje wsluchiwac sie w organizm (wiem,
      wiem, jeszcze za wczesnie - ale a to za duzo wypryskow na twarzy jak na mnie,
      to cos pobolewa w podbrzuszu...)
      Z drugiej strony, wiem, ze hormony mi szwankuja, powinnam zrobic ponowne
      badania na toxo (nie wiem czemu ale poglaskalam obce koty, potem szorowalam
      rece, ale ...) No i tyle moich rozterek. A co u Was - starajacych sie i nie
      tylko?
      papatki!!!
      • gusia_78 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 25.10.04, 14:06
        Witajcie Siostry w staraniach smile

Ja co prawda nie dopisywałam się do tego wątku sama nie wiem dlaczego w końcu
        staram się intensywnie i będę przez najbliższe kilka dni (14 dzień cyklu).
        Proponuję na sam koniec m-ca zrobić listę ile dziewczyn w październiku
        zaciążyło, a kilku dziewczynom jednak się udało. Im będzie milej a nam da to
        dużo nadziei i wiary w nasze starania smile a swoja drogą to cieszę się, ze na
        forum jest znowu miła atmosferka smile
        Życzę wszystkim wspaniałaego dnia i równie dobrego humorku jak mój
        Ścikam gorąco
        Aga
        • 78monika Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 25.10.04, 14:10
          Aga, to trzymam kciuki za Wasze najblizsze dni smile)

• gusia_78 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 25.10.04, 14:12
            Dziękuję kochana przyda się. A ja za Twoje zbliżające się testowanie smile
            Buziaki
            • 78monika Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 25.10.04, 14:15
              Tez dziekuje! Jestem tym wszystkim troche zaaferowana smile Najchetniej to juz
              dzisiaj bym biegla do apteki, ale jak kupie test to go zrobie, a jeszcze nic
              nie wyjdzie. Az sie zloszcze ze nie ma takich testow co to potrafia wykazac
              ciaze w 24 godz po zaplodnieniu (bo nie ma, tak? ) smile) Staram sie funkcjonowa
              • 78monika Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 25.10.04, 14:19
                ups, za szybko.
                Pisalam, ze staram sie normalnie funkcjonowac, kawka, winko, ale lapie sie na
                tym, czy dobrze robie, bo to moze juz? Poki co starania byly
                mocno "wyluzowane", ale moze to jest recepta na sukces? kto wie!
              • gusia_78 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 25.10.04, 14:20
                Rozumiem Cię doskonale, bo również należę do osób niecierpliwych a jeszcze w
                tak wspaniałej sprawie smile Myślę jednak, ze nie warto tetsowac przed terminem @,
                szkoda narażać sie na niepotrzebny stres, moze być ciąża biochemiczna lub coś w
                tym stylu. Myślę, ze lepiej pożyć troszkę w niepewności chociaż wiem, ze to
                również nie jest łatwe. Sądzę, że takie nasze oczekiwanie zostanie i tak
                nagrodzone z nawiązką.
                • 78monika Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 25.10.04, 14:24
                  Wiem, masz racje. Ale jak mam wyznaczy termin @? Najkrotszy cykl mial 23 dni a
                  najdluzszy 27 - chyba poczekam do 28 dc.
                  Za to tak jak piszesz - nasze oczekiwanie zostanie nagrodzone smile
                  • gusia_78 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 25.10.04, 14:29
                    Ja mam podobny problem z nieregularnymi miesiączkami. Wyznaczam sobie termin
                    miesiączki- 13 dni po pozytywnym teście owu. Na 90% sprawdza sie. Najpóźniej
                    miesiaczka jest w dniu następnym.
                    • 78monika Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 25.10.04, 14:35
                      Czyli test powinnam zrobic dopiero ok 2-3.11, hmm - trzeba byc twardym smile
                      • gusia_78 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 26.10.04, 00:28
                        Wiem, ze to nie jest łatwe.Ale chociaż spróbuj smile
                        Ściskam gorąco
                        Aga
    • kattrin1 Oj wykruszają nam sie ciężaróweczki:))))) 26.10.04, 09:25
      jak pieknie wchodzic na to forum i widziec tyle wspaniałych wieścismile)))
      Z tego wątku to malusio Nas zostanie, wieksza lista zaciązonych niż starających
      sie i oby tak dalejsmile)))
      To tak daje nadziei, ze wkońcu i ja też zaciąze i moze dołącze do
      Was...kiedyś...

narazie buźka dużasmile)))Pozdrawiam cieplutko świeze cieżaróweczki i jeszcze
      starające sie kobitkismile)))Kasia
      • aquarius72 LISTA 26.10.04, 10:29

1.lula11
        2.tiga 76
        3.gumecka
        4.violetta76
        5.aquarius72 (test z krwi potwierdził ciążę, ale jeszcze sie nie cieszę...)

1.oolga1
        2.kubusia1 - testuje 27.10 (może Matka Natura jednak spłata figla?
        3.ankaa18
        4.78monika - testuje 29-30.10
        5.gusia_78

1.roleczka11
        2.stachewicz
        3.golo25
        4.pszczolka2
        5.ewkaczo
        6.malgonek
        7.kasiuula
        8.didi_75
        9.gonia271

1.lomre
        2.katakli
        3.maraguska
        4.bo-gumilka
        5.thmwag1
        6.kasiagaa
        7.bombamonika
        8.uszka
        9.balbine
        10.agnieszka76r
        11.misia.dk
        12.syla-syla
        13.ewa11a
        14.jacpi
        15.nika782

1.nejka
        3.bjuti1976
        4.kingaolsz
        5.tromysza
        6.magdulka26
        7.emka1974 -test ok. 18-20.11
        8.30.tka
        9.zebra102
        10.gagat101

2.skaluz

1.star 242
        2.kattrin1
        • 78monika Re: LISTA 26.10.04, 10:34
          Aquariusku!!! Gratuluje z calego serducha i trzymam mocno kciuki! Usmiechnij
          sie i uwierz, ze bedzie dobrze!!!
          • magdulka26 Re: LISTA 26.10.04, 11:29
            No kochana będzie dobrze ,nie miej humoru "wisielczego " pamiętam te słowa smile))
            Będzie dobrze zobaczysz słonko .Ja zaczynam nastepny cykl .Trzymam kciuki za
            Was .
        • s.mal Re: LISTA 26.10.04, 11:38
          Witam dziewczyneczki.

Z pewną nieśmiałością dołączam do was. W tej chwili czekam na wyniki badań, ale
          jeśli będzie wszystko oki (mam ogromną nadzieję) to zaczynam starania w
          listopadzie. Tak bardzo bym chciała.

Pozdrawiam - Sylwia
        • gusia_78 Re: LISTA 26.10.04, 13:03
          Ogólna konkluzja jest taka, że ten październik był jednak płodny smile
          5 dziewczyn zaciążonych !!przecież to świetny wynik przy średniej krajowejsmile
          A poza tym nie zapominajcie, że w wielu przypadkach efekty starań
          październikowych poznany w listopadzie...smile
          Pozdrawiam serdecznie
          • didi_75 Jest tu ktoś kto będzie sie starał w październiku? 26.10.04, 13:46
            Może zacznę od gratulacji dla naszych zaciążonych. Wy to macie szczęście. Ale
            tak w ogóle to piszę do Was aby się wyżalić na swój los. Dziewczyny ratujcie bo
            tracę nadzieję. Jeszcze wczoraj mogłam swoją wiarą w to że w końcu się uda
            przenosić góry ale już dziś jestem w takich dolinach że szkoda pisać. Byłam
            wczoraj na wizytce i po niej tak oklapłam. Drugi taz miałam robiony PCTest w
            czerwcu nie stwierdzono nic a wczoraj zobaczono "jednego zdechłego plemnika"
            (to chyba sukces że coś w ogóle stwierdzono)usłyszałam, że musimy powtórzyć za
            miesiąc bo może śluz już był niedobry (niby że chyba za stary?), ale jak mam
            dobrze trafić z tym śluzem w poniedziałek lub w środę w godzinach przyjęć
            pacjentów. Najsprawniej działający organizm miałby ciężko się dostosować. Mam
            już chyba dosyć całego leczenia i wszystkiego. Ja chyba nigdy nie zajdę. Piszę
            sobie do Was a oczy mam zaś pełne łez. Tyle radości ostatnio na tym poście a ja
            tu tak smucę - dobra już kończę. Pozdrawiam Aśka.
            • golo25 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 26.10.04, 14:13
              Didi kochana, komu masz smucić, jak nie nam. Każdy ma czasami gorszy dzień. I
              wtedy nawet pocieszenia na nie wiele się zdają. Więc nie pozstaje nic innego,
              jak się wyżalić. Przecież Aquarius stworzyła ten wątek nie tylko dla miłych
              wiadomości. Pojęczeć nad swoim losem też można. Mi w tym m-cu chyba wszystko
              jedno, będzie to będzie, nie to nie. Nie mam siły ciągle się dręczyć.

Pewnie nasza chwila też nadejdzie, tylko kiedy?????
              • aquarius72 Byłam w ciąży... biochemicznej :-( 27.10.04, 08:47
                No niestety dziewczyny, nie udało się.
                Właśnie rozpoczęło się krwawienie (39 dc). Dziś rano quick vue nie pokazał
                praktycznie nic... ale ciaża niewątpliwie była, bo w sobotę bHCG było 14,61.
                @ przyszła spóźniona, bo łykałam duphaston.
                Teraz jestem już spokojniejsza, bo w poniedziałek było ze mną nieciekawie...
                Co do moich dalszych starań, to chyba trochę wrzucę na luz, no i muszę zrobić
                solidną diagnostykę hormonów (mam bardzo niski progesteron).
                Tak więc dla mnie będzie inny miesiąc niż październik...
                • kattrin1 Re: Byłam w ciąży... biochemicznej :-( 27.10.04, 08:56
                  Aquariusku tak mi przykro...moze powinnaś zasięgnąć porady gina i wczesniej
                  zacząc brac progesteron, by fasolka sie zagnieździła dobrze...
                  Nie wiem jak moge Ci pomóc, brak mi słów, tak mi pzrykrosad((

Jednak nadal wierzę mocno ze juz niedługo bedziesz miała sliczny brzuszeksmile))
                  A moze udaj sie szybciutko do gina i sprawdź co tam sie dzieje.

Pozdrawiam cieplutko, Kasia
                  • aquarius72 Re: Byłam w ciąży... biochemicznej :-( 27.10.04, 08:59
                    Kasiu - miałam iść do gina dziś po pracy, ale w tej sytuacji, kiedy zaczęła się
                    @ chyba nie ma to sensu (to już nie plamienie, tylko krwawienie).
                    Myślę, że umówię się na wizytę po @.
                    • aquarius72 LISTA 27.10.04, 09:02

1.lula11
                      2.tiga 76
                      3.gumecka
                      4.violetta76

1.oolga1
                      2.kubusia1 - testuje 27.10 (może Matka Natura jednak spłata figla?
                      3.ankaa18
                      4.78monika - testuje 29-30.10
                      5.gusia_78

1.roleczka11
                      2.stachewicz
                      3.golo25
                      4.pszczolka2
                      5.ewkaczo
                      6.malgonek
                      7.kasiuula
                      8.didi_75
                      9.gonia271

1.lomre
                      2.katakli
                      3.maraguska
                      4.bo-gumilka
                      5.thmwag1
                      6.kasiagaa
                      7.bombamonika
                      8.uszka
                      9.balbine
                      10.agnieszka76r
                      11.misia.dk
                      12.syla-syla
                      13.ewa11a
                      14.jacpi
                      15.nika782

1.nejka
                      3.bjuti1976
                      4.kingaolsz
                      5.tromysza
                      6.magdulka26
                      7.emka1974 -test ok. 18-20.11
                      8.30.tka
                      9.zebra102
                      10.gagat101
                      11.s.mal

2.skaluz

1.star 242
                      2.kattrin1
                      3.aquarius72
                      • misia.dk Re: LISTA 27.10.04, 14:05
                        Witam dziewczynki po przerwie!!! Nie odzywałam się, gdyż październik nie był w
                        zasadzie miesiącem starań lecz diagnostyki... Teraz już wiem na czym stoję-
                        zaczęłam brać Bromergon (mam nadzieję, że szybciutko zbije mi paskudną
                        prolaktynę) oraz Duphaston (progesteron miałam poniżej dolnej granicy sad Tak
                        więc zaczynam w listopadzie, uzbrojona w nowe siły i nadzieję na cud. Wpisałam
                        się na listopadowy statystyczny wątek gagata i zobaczymy co będzie dalej.

Gorąco Was ściskam, październikowe mamusie (ogrooomne gratulacje), oraz
                        wszystkie starające się dalej (jesteście wspaniałe i bardzo dzielne, jestem
                        pewna że już niedługo fasolka zagości w waszych brzuszkach smile)

Aquariusku, głowa do góry, trudno jest mi sobie wyobrazić jak Ci jest ciężko,
                        ściskam Cię bardzo mocno!

Tak więc do zobaczenia na wątku listopadowym (a potem to już tylko na forum dla
                        oczekujących wink
                    • kattrin1 Re: Byłam w ciąży... biochemicznej :-( 27.10.04, 09:03
                      a moze jednak pójdź dzis, wiesz moze nie koniecznie byc to normalne krwawienie,
                      przeciez nic nie tracisz a napewno sie lepiej słoneczko poczujesz wiedząc co
                      jest granesmile)))
                      Trzymam mocno kciukismile)))))
                      • magdulka26 Re: Byłam w ciąży... biochemicznej :-( 27.10.04, 12:27
                        Kochana moja jest mi tak przykro sad(((((((((Nie wiem co Ci napisać żeby było Ci
                        chociaż troszke lepiej na sercu.Chyba żadne słowa nie pomoga w tej chwili.Ale
                        wiem jedno na pewno musisz zbadac hormonki i brać coś na podniesienie
                        progesteronu a wtedy sie uda na pewno ,jestem przekonana.Przesyłam Ci dużo
                        słoneczka i tysiące buziaków .
                        • nejka Re: Byłam w ciąży... biochemicznej :-( 27.10.04, 14:30
                          Mam nieśmiałą propozycję.
                          Może z rozpoczęciem listopada założycielka oficjalnie zamknie ten wątek.........
                          i otworzy nowy pt. "Jest tu ktoś kto będzie się starał w listopadzie", który
                          będzie naturalną kontynuacją obecnego.

Mam straszne nerwy na ten miesiąc, bo zamiast przybywać Was u góry listy to
                          rośnie liczba dziewczyn na listopadowe starania.

I jakoś przestaję wierzyć, że listopad jest takim płodnym miesiącem.
                          • aquarius72 A co słychać u Moniki? 29.10.04, 12:45
                            Czy testujesz dopiero w listopadzie???
                            Będę trzymać kciuki za dwie kreseczki smile

P.S. Dotyczy to wszystkich dziewczyn z tego wątku, które oczekują jeszcze na
                            wyniki październikowych starań
                            pozdrawiam Was bardzo serdecznie smile
                            • 78monika Re: A co słychać u Moniki? 29.10.04, 13:15
                              Czesc Aquarius i wszystkie dziewczynki. Nawet mialam do Was pisac za chwile,
                              czy juz testowac. Dzis 22 dc, mam kupiony pre-test, lezy i kusi od kilku dni,
                              chcialabym bardzo zobaczyc czy cos sie u mnie dzieje, ale boje sie czy nie
                              poczekac jeszcze? Wedlug mnie dzis jest 8-9 dzien od przytualnia. Objawow poki
                              co zadnych (pobolewaja mnie piersi, ale tak przed@) - co radzisz? I czy czekac
                              do rana czy tez na takim etapie moze wyjsc test nawet popoludniu? Z tego co mi
                              sie wydaje to cykl powinien miec znowu okolo 25 dni.
                    • zebra102 Re: Byłam w ciąży... biochemicznej :-( 29.10.04, 16:45
                      Aquarisku,

Tak mi przykrosad(((((((((. Cieszyłam się razem z Tobą widząc Cię na górze
                      listy. Jeszcze tam się dopiszemy, a przed nami radość "starań". Trzymaj się
                      mocno.

Widzę, że spisałyście już październik na straty. Ale są jeszcze przed nami 2
                      dni. Dla mnie (i Magdulki i chyba też Emki) to mogą być te dwa dni. Choć okaże
                      się w listopadzie. Dziś test ovu pokazał cień drugiej kreseczki - więc do
                      roboty!

Trochę mam mieszane uczucia, bo z jednej strony tak bardzo chcę i ciesze się ze
                      starań, a z drugiej zbliżają się smutne święta wspominania naszych Aniołków. Ja
                      spędzę je wyłącznie z mężem i dedykuję wyłącznie tej jednej istotce która
                      opóściła nas zanim jeszcze przyszła na świat a którą już bardzo kochaliśmy.
                      Czy mozna pogodzić to ze sobą? Czy to źle?

Pozdrawiam wszyskie Siostry w staraniach smile,
                      Trzymam kciuki za Monikę.

Z
                      --------------------------
                      A te prawdziwe testowanie - już nie długo - 15.11.

• kattrin1 Re: Byłam w ciąży... biochemicznej :-( 29.10.04, 20:16
                        Zeberko, trzymam kciuki za Twoje te dni, oby zakończyły sie II kreseczkami...
                        mysle ze Aniołek pomoze...smile)))))))))))))))))))))))))
                        Napewno sie udasmile))))Musi....

Pomódlmy sie za wszystkie Nasze Aniołki...
                      • emka1974 Starania 29.10.04, 21:47
                        Cześć dziewczyny,

Jakoś mi strasznie ponuro ;-( Zebro, dzieki za pamięć o mnie. U mnie 8
                        dc, "rozgrzewka" za nami, ale...

Byłam dziś u lekarza. W związku z ciągłymi plamieniami mam zrobić pełną
                        diagnostykę hormonalną (może wyniki progestereonu z poprzedniego miesiąca są
                        błędne, albo co...). No i starać się. Jak nic w tym miesiącu nie wyjdzie, to w
                        następnym cyklu histeroskopia (podejrzenie polipa). Nic mi się dziś już nie
                        chce. Chociaż nie... płakać mi sie chce... Bo np. nie zapytałam, co będzie,
                        jesli zajdę w ciążę w tym miesiącu, a mam polipa... Cholera jasna! Dlaczego ja?
                        Dlaczego my? Tyle kobiet w ciąży siedziało w poczekalni. Wszystkie miały
                        brzuszki, a ja tylko łzy w oczach.

Emka
    • magdulka26 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 30.10.04, 11:21
      Hello ja dziś mam 9 dc starania jak najbardziej postepują.Tak zeberko ja
      zaliczam dwa dni października ale efekt dopiero w listopadzie.Bądźmy dzielne
      uda się nam !!!!!!!!!!!!!!Życzę wszystkim starającym II smile))
      • 30.tka Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 31.10.04, 19:38
        Hej, ja jestem w trakcie owu; albo tuz tuz przed. Tempka jutro to potwierdzi.
        Przytulania sa-w tym miesiacu nie co dzien, ale wstrzymujemy sie, aby wzmocnic
        nasionka.
        Jednak... pesymizm pelna para!! Jestem przekonana (hmmm... w zasadzie nie do
        konca) ze i w tym m.cu sie nie uda, bo 28 dc przypada w moje urodziny. A jest
        mi trudno w to uwierzyc, ze taki piekny prezent moge dostac od Boga...
        • 30.tka Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 01.11.04, 22:26
          Ojojoj... a jest tu ktos jeszcze? Czy spadamy...?

Mimo wszystko, Aquarius, wielkie wielkie dzieki za ten watek.

Ja juz spadlam na listopad, ale bylo mi bardzo milo, zagladac tu zaraz po
          stracie mojej Fasolki i tworzyc ten watek. To mi naprawde BARDZO pomagalo: gdy
          dopadal mnie DOL, jak "kanal sueski", wyplakanie sie w Wasze rekawy przynosilo
          wielka ulge, gdy bylo mi dobrze i moglam zasiac troche optymizmu w Waszych
          sercach... TO DOPIERO BYLO KOJACE...

Pewnie powoli bedziemy sie rzbiegac wszystkie po roznych "miesiacach"... Zycze
          Wam/nam, aby nastapilo tak jak najszybciej... Skorpionkom: aby bylo to dla nich
          najwspanialszym na swiecie prezentem urodzinowym... Sama jestem skorpionka wink

78monika
          agnieszka76r
          akk1 – na razie się leczy
          ankaa18
          aquarius72
          badarka
          balbine
          bjuti1976
          bo gumilka
          bombamonika
          didi_75
          emka1974
          ewa11a
          ewkaczo
          gagat101
          golo25
          gonia271
          gumecka
          gusia_78
          jacpi
          kasiagaa
          kasiuula
          katakli
          kattrin1
          kingaolsz
          kubusia1
          lomre
          lula11
          magdulka26
          malgonek
          maraguska
          misia.dk
          nejka
          nika782
          oolga1
          pszczolka2
          roleczka11
          s.mal
          skaluz
          stachewicz
          star 242
          syla syla
          thmwag1
          tiga 76
          tromysza
          uszka
          violetta76
          zebra102

Jeszcze raz: WIELKIE DZIEKI! Trzymajcie sie!!

Pozdrawiam
          Kasia
          • 30.tka Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 01.11.04, 22:31
            No i ladnie!!! Chochlik mi sie wkradl <zawstydzony>

Korzystajac z listy Aquarius, nie wykasowalam

SZCZĘŚLIWE CIĘŻARÓWKI Z NASZEGO WĄTKU

Babeczki, sadze jednak, ze wczesniej, czy pozniej bedziemy szczęśliwymi
            ciężarówkami wątku pazdziernik 2004 smile

PS. Za pomylke bardzo przepraszam!
            • aquarius72 OFICJALNIE ZAMYKAM WĄTEK... 02.11.04, 11:09
              Zamykam wątek, bo to już listopad... i powstały już nowe wątki dla starających
              się...
              Oczywiście bedę niecierpliwie wyglądać na wieści od tych dziewczyn, które
              jeszcze czekają na efekty październikowych starań (Moniko - kcuki masz u mnie
              jak w banku smile
              30-tko oby Twój chochlik był dla nas dobrym proroctwem i wszystkie dziewczyny z
              naszego wątku zasiliły grono szczęśliwych ciężarówek. Tak bardzo chciałabym
              spotkać sie z Wami wszystkimi na ciażowym forum...
              A może założymy jakiś wątek, który byłby bezpośrednią kontynuacja tego? Z
              POZYTYWNYM ZAKOŃCZENIEM DLA KAŻDEJ Z NAS???
              • 30.tka Re: OFICJALNIE ZAMYKAM WĄTEK... 02.11.04, 11:19
                Aquarius, mnie sie tu bardzo podobalo, liczba postow 888-chyba w tej chwili
                wcale mnie nie przeraza, wiec moze tutaj bedziemy sie po kolei meldowac,
                opisywac swoje proby z zajsciem w ciaze, o termaniach porodow wink
                Bardzo sie z Wami zzylam... weszlam na listopad... a tam tylko pare nickow z
                naszego watku sad

Babeczki, co o tym sadzicie?
                • kattrin1 Re: OFICJALNIE ZAMYKAM WĄTEK... 02.11.04, 11:28
                  Ja tez sie z Wami dziewczynki zżyłam bardzo, ale wiem ze niektórym dziewczynkom
                  trudno wejść na tak długi wątek, moze Aquariusku zróbmy cd tego watku
                  otwierając nowy, co????
                  Ja zawsze bede z Wami, gdziekolwiek bedzieciesmile))))))))))))))Kasia
                  • golo25 Re: OFICJALNIE ZAMYKAM WĄTEK... 02.11.04, 11:56
                    Aquariusku, zlituj się nad nami, stwórz nowy wątek, zrób nową listę. Chyba nas
                    tak nie zostawisz... Mówię poważnie, proszę załóż coś nowego. To będzie nasz
                    nowa nadzieja, świetnie zreszta to prowadzisz, zobacz ile dziewczyn tu
                    zakotwiczyło. Czekam na odpowiedź, pewnie zresztą nie tylko ja. Buziaczki.

Gosia
                    • aquarius72 Zapraszam na nowy wątek :-) 02.11.04, 12:35
                      Już miałam dać sobie spokój z siecią, żeby trochę wyluzować, ale to niestety
                      moja cicha namiątność wink
                      Zapraszam na wątek pod wiele mówiącym (ale jakże uniwersalnym) tytułem :
                      STARANIA - REAKTYWACJA smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka