aquarius72 No to poprawiam listę... 22.10.04, 13:04 Szczęśliwe ciężarówki z naszego wątku : 1.lula11 2.tiga 76 3.gumecka Dziewczyny, na wieści od których czekamy : 1.violetta76 2.oolga1 3.aquarius72 - testuje 24.10 (o ile wytrzyma) 4.kubusia1 - testuje 27.10 (może Matka Natura jednak spłata figla?) 5.30-tka –testuje 27.10 6.gagat101 -trzymamy kciuki za betę 7.78monika - jakie wieści po urlopie? 8.zebra102 Dziewczyny w trakcie starań : 1.roleczka11 2.stachewicz 3.golo25 4.pszczolka2 5.ewkaczo 6.malgonek 7.kasiuula 8.didi_75 9.gonia271 Dziewczyny, od których nie mamy wieści : 1.lomre 2.katakli 3.maraguska 4.bo-gumilka 5.thmwag1 6.kasiagaa 7.bombamonika 8.uszka 9.balbine 10.agnieszka76r 11.misia.dk 12.syla-syla 13.ewa11a 14.jacpi 15.nika782 Dziewczyny, które zaczną w listopadzie : 1.nejka 2.badarka - 3mamy kciuki za wybicie chlamydii 3.bjuti1976 4.kingaolsz 5.tromysza 6.magdulka26 7.emka1974 Dziewczyny, które zaczną w grudniu : 1.akk1 – na razie się leczy 2.skaluz Dziewczyny, które na razie odłożyły starania, ale nas nie opuszczają : 1.star 242 2.kattrin1 Odpowiedz Link
30.tka Re: No to poprawiam listę... 22.10.04, 14:11 Aquarius! Coz za profesjonalizm! Lista jest bardzo rzeczowo uaktualniona Jesli do jutra nie bedzie @, testuje w niedziele. Takze ok 9 rano 24.10 melduje wynik! Udanego weekendu Odpowiedz Link
ankaaa18 Re Jutro testuje 22.10.04, 14:51 Tak,już postanowiłam.. Jutro dzień małpy i jutro testuję. Brak mi już sił by: -dalej czekać,przypuszczać i analizować..; -latać do kibla i co chwile patrzeć na gacie,czy czasem nie pojawiła się @; -wtykać sobie termometr,rano i wieczorem i tak w kółko; -bitwy psychiczne ze swoją świadomością..(zaszłam?nie zaszłam?zaszłam?i td). To jest straszne.. Jutro wszystko stanie się jasne..Jeżeli na teście pojawi się jedna krecha,no cóż...,widocznie nie było mi dane.. Pozdrawiam Was cieplutko i zaciskam kciuki. Odpowiedz Link
30.tka Re: Re Jutro testuje 22.10.04, 16:25 Anka! Z tymi gaciami u mnie tak samo! Caly czas mam wrazenie, ze "juz przeciekam". Termometr tez w ruchu rano i wieczorem: tak na wszelki wypadek, zeby sprawdzic, tylko co??? Ja testuje w nd. Powodzenia Odpowiedz Link
30.tka Re: No to poprawiam listę... 23.10.04, 10:23 Temp spadla, testowalam: NEG. @-brak. Odpowiedz Link
30.tka Re: No to poprawiam listę... 24.10.04, 20:02 @ Jestem zalamana. Nic mi sie nie chce. Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 22.10.04, 16:57 Trzymam za Was kciuki dziewczynki )) Odpowiedz Link
zebra102 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 22.10.04, 17:48 Do Joli, Gratuluje wielkie, ściskamy mocno kciuki za ciebie i fasolkę. Mi kiedyś radziła bardzo miła pani doktor że jak masz II to poczekaj jescze 2 tygodnie, tak na wszelki wypadek niech się zadomowi zamin będzie cię ktoś badał, bo nóż nie zbyt delikatny. I żadnych prochów. Ja się wystraszyłam na forum PORONIENIE że może to było po leku Bioparox. Daj o Was. Do Aquariuska, Jest @ paskuda od wczoraj, nie wytrzymałam zrobiłam rano test, znów I i zaraz się pojawiła. Smutno bardzo. To jak Magdulka nie chce to ja moę na koniec listy. Do Magdulki, Moje @ też krótkie. My też planujemy zacząć strarania 30-31 października. Powodzenia. Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 22.10.04, 18:05 Zeberko to razem zaczynamy starania ,wierzmy mocno że się nam uda ) Odpowiedz Link
emka1974 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 22.10.04, 19:24 Magdulka, Zebra, kiedy testujecie (dobre pytanie w 1dc., prawda?). Ja ok. 18-20 listopada. Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 22.10.04, 21:24 Dziewczynki kochane trzymam za Was kciukasy, za te jutrzejsze II kreseczki))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
violetta76 Mam II piekne tluste krechy!!!!!!!!!!!!!!! 23.10.04, 12:02 Dziewczyny!! Udalo mi sie!! Mam dwie piekne tluste kreski!!! Az brak mi slow ze szczescia!!!! PS. Testowalam ponownie w zeszly poniedzielek, jako ze po negatywnym tescie z 13.10 nadal @ nie bylo... Czuje sie super i teraz zabieram sie za szukanie jakiegos dobrego lekarza w ramach NFZ!! Przepraszam, ze sie dopiero teraz odzywam, ale mialam tak szlony tydzien w pracy, ze nie mialam w co rak wlozyc!! Przesylam ciazowe fliudki wszystkim testujacym i starajacym sie!! Zycze milego weekendu Wiolka Odpowiedz Link
30.tka Re: Mam II piekne tluste krechy!!!!!!!!!!!!!!! 23.10.04, 12:06 No to BRAWO Violetta! Zarazaj nas, zarazaj Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Mam II piekne tluste krechy!!!!!!!!!!!!!!! 23.10.04, 13:57 Violu, olbrzymie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!))))))))))))) Tak sie ciesze))))))))))))))))))) Och ten październik jest wspaniały...)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
skaluz Re: Mam II piekne tluste krechy!!!!!!!!!!!!!!! 23.10.04, 18:16 Gratulacje i dbaj o siebie! Jak milo czytac jak dziewczyny przeskakuja na gore listy. Ja na razie jestem na szarym koncu, jeszcze nawet nie moge zaczac staran. No ale zaciskam zeby i czekam cierpliwie. Pozdr. Odpowiedz Link
gumecka Nio w koncu cos sie u nas dzieje... 23.10.04, 19:42 Nareszcie wiecej nas. Oby i reszcie sie udzielilo. Ja narazie narzekam na bolacy jajnik ale cale szczescie nie boli tak jak ostatnio. Jestem dobrej mysli.pozdrawiam jola Odpowiedz Link
78monika wrocilam :))) 23.10.04, 20:02 Czesc dziewczynki! Wrocilam i zabieram sie za czytanie postow, ktore mnie ominely przez ten czas. Jestem bardzo ciekawa co sie u Was wydarzylo, mam nadzieje, ze sa kolejne z II kreseczkami i testujace (ja sama bede testowac za okolo 6-7 dni) Przesylam buziaki i musze przyznac, ze mi Was brakowalo!! Odpowiedz Link
aquarius72 U mnie jest bladzisieńka różowa kreseczka... 25.10.04, 07:54 Witajcie dziewczyny, Na początek wielkie gratulacje dla Violi - myślę, że możesz się już cieszyć Ja zatestowałam już przed terminem @ i wyszły jakieś cienie drugiej kreski. Dziś - dzień po spodziewanym terminie @ jest druga bladziusieńka różowa kreseczka na teście quick vue. Boję się trochę, co będzie dalej, bo myślałam, że dziś kreska powinna być już wyraźniejsza, cóż muszę chyba jeszcze trochę poczekać... Odpowiedz Link
78monika Re: U mnie jest bladzisieńka różowa kreseczka... 25.10.04, 08:31 Trzymam za Ciebie MOCNO kciuki!!!! Ja tez mam ochote zrobic test,ale boje sie, ze jeszcze nic nie bedzie widac Odpowiedz Link
aquarius72 Re: U mnie jest bladzisieńka różowa kreseczka... 25.10.04, 08:34 Cześć Moniko W takim razie będziemy się wzajemnie wspierać. 3mam kciuki za Twój test Odpowiedz Link
violetta76 Re: U mnie jest bladzisieńka różowa kreseczka... 25.10.04, 08:40 Aquariusku i Moniko!! Trzymam kciuki za Was bardzo mocno!! Napewno sie uda!!! Pozdrawiam ) Odpowiedz Link
78monika Re: U mnie jest bladzisieńka różowa kreseczka... 25.10.04, 08:45 Ja sie troche martwie, czy przy tych moich nieregularnych cyklach to trafilismy w TE dni. Ostatnio znowu bylo 25 dni. Teoterycznie nastepna @ powinnam dostac w oklicach 2.11 - dziewczyny, kiedy najwczesniej moge zrobic test??? Ojej, a po urlopie tyle pracy a ja tu z Wami )) Zaraz sie zmobilizuje!!! Odpowiedz Link
golo25 Re: U mnie jest bladzisieńka różowa kreseczka... 25.10.04, 09:05 Dziewczynki, bardzo dużo się tu u nas dzieje! Aquarius będzie miała pełne ręce roboty ze zmieniającą się ciągle listą. Ale fajnie. Odpowiedz Link
30.tka Re: U mnie jest bladzisieńka różowa kreseczka... 25.10.04, 09:52 Brawo Aquarius! Gratulacje! Trzymaj sie )))))))))))) Odpowiedz Link
gumecka Aquariusek trzymam kciuki!!!!!!! 25.10.04, 11:02 Jejku ale swietnie sie zaczyna dziac, zycze zeby wszystko sie udalo. Pozdrawiam jola Odpowiedz Link
bjuti1976 Do: Tromysza 25.10.04, 13:11 Hej Tromysza! Gdzie się podziewasz??? Ja tak lubię czytać Twoje posty, sama nie wiem dlaczego Nie znikaj z forum! Z Tobą jest tu raźniej! Pozdrawiam serdecznie!!! Odpowiedz Link
78monika Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 25.10.04, 14:00 Dziewczynki, a co to u nas tak cichutko dzisiaj? No to ja popisze Wczoraj nie moglam zasnac... myslalam, czy to juz? Maz tez sie dopytuje - myslisz, ze nam sie udalo? Sama nie wiem... Tak bardzo bym chciala zobaczyc za kilka dni, ze jestem mama! Poki co chyba troszke mi odbija, ale mam nadzieje, ze to objaw normalnosci )) W koncu dopiero zaczynam zbierac doswiadczenie w kwestii starania. A wiec: Przerobilam caly pierwszy miesiac z "W oczekiwaniu na dziecko", zakupilam witaminy dla kobiet w ciazy (a co!), probuje wsluchiwac sie w organizm (wiem, wiem, jeszcze za wczesnie - ale a to za duzo wypryskow na twarzy jak na mnie, to cos pobolewa w podbrzuszu...) Z drugiej strony, wiem, ze hormony mi szwankuja, powinnam zrobic ponowne badania na toxo (nie wiem czemu ale poglaskalam obce koty, potem szorowalam rece, ale ...) No i tyle moich rozterek. A co u Was - starajacych sie i nie tylko? papatki!!! Odpowiedz Link
gusia_78 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 25.10.04, 14:06 Witajcie Siostry w staraniach Ja co prawda nie dopisywałam się do tego wątku sama nie wiem dlaczego w końcu staram się intensywnie i będę przez najbliższe kilka dni (14 dzień cyklu). Proponuję na sam koniec m-ca zrobić listę ile dziewczyn w październiku zaciążyło, a kilku dziewczynom jednak się udało. Im będzie milej a nam da to dużo nadziei i wiary w nasze starania a swoja drogą to cieszę się, ze na forum jest znowu miła atmosferka Życzę wszystkim wspaniałaego dnia i równie dobrego humorku jak mój Ścikam gorąco Aga Odpowiedz Link
78monika Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 25.10.04, 14:10 Aga, to trzymam kciuki za Wasze najblizsze dni ) Odpowiedz Link
gusia_78 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 25.10.04, 14:12 Dziękuję kochana przyda się. A ja za Twoje zbliżające się testowanie Buziaki Odpowiedz Link
78monika Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 25.10.04, 14:15 Tez dziekuje! Jestem tym wszystkim troche zaaferowana Najchetniej to juz dzisiaj bym biegla do apteki, ale jak kupie test to go zrobie, a jeszcze nic nie wyjdzie. Az sie zloszcze ze nie ma takich testow co to potrafia wykazac ciaze w 24 godz po zaplodnieniu (bo nie ma, tak? ) ) Staram sie funkcjonowa Odpowiedz Link
78monika Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 25.10.04, 14:19 ups, za szybko. Pisalam, ze staram sie normalnie funkcjonowac, kawka, winko, ale lapie sie na tym, czy dobrze robie, bo to moze juz? Poki co starania byly mocno "wyluzowane", ale moze to jest recepta na sukces? kto wie! Odpowiedz Link
gusia_78 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 25.10.04, 14:20 Rozumiem Cię doskonale, bo również należę do osób niecierpliwych a jeszcze w tak wspaniałej sprawie Myślę jednak, ze nie warto tetsowac przed terminem @, szkoda narażać sie na niepotrzebny stres, moze być ciąża biochemiczna lub coś w tym stylu. Myślę, ze lepiej pożyć troszkę w niepewności chociaż wiem, ze to również nie jest łatwe. Sądzę, że takie nasze oczekiwanie zostanie i tak nagrodzone z nawiązką. Odpowiedz Link
78monika Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 25.10.04, 14:24 Wiem, masz racje. Ale jak mam wyznaczy termin @? Najkrotszy cykl mial 23 dni a najdluzszy 27 - chyba poczekam do 28 dc. Za to tak jak piszesz - nasze oczekiwanie zostanie nagrodzone Odpowiedz Link
gusia_78 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 25.10.04, 14:29 Ja mam podobny problem z nieregularnymi miesiączkami. Wyznaczam sobie termin miesiączki- 13 dni po pozytywnym teście owu. Na 90% sprawdza sie. Najpóźniej miesiaczka jest w dniu następnym. Odpowiedz Link
78monika Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 25.10.04, 14:35 Czyli test powinnam zrobic dopiero ok 2-3.11, hmm - trzeba byc twardym Odpowiedz Link
gusia_78 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 26.10.04, 00:28 Wiem, ze to nie jest łatwe.Ale chociaż spróbuj Ściskam gorąco Aga Odpowiedz Link
kattrin1 Oj wykruszają nam sie ciężaróweczki:))))) 26.10.04, 09:25 jak pieknie wchodzic na to forum i widziec tyle wspaniałych wieści))) Z tego wątku to malusio Nas zostanie, wieksza lista zaciązonych niż starających sie i oby tak dalej))) To tak daje nadziei, ze wkońcu i ja też zaciąze i moze dołącze do Was...kiedyś... narazie buźka duża)))Pozdrawiam cieplutko świeze cieżaróweczki i jeszcze starające sie kobitki)))Kasia Odpowiedz Link
aquarius72 LISTA 26.10.04, 10:29 Szczęśliwe ciężarówki z naszego wątku : 1.lula11 2.tiga 76 3.gumecka 4.violetta76 5.aquarius72 (test z krwi potwierdził ciążę, ale jeszcze sie nie cieszę...) Dziewczyny, na wieści od których czekamy : 1.oolga1 2.kubusia1 - testuje 27.10 (może Matka Natura jednak spłata figla? 3.ankaa18 4.78monika - testuje 29-30.10 5.gusia_78 Dziewczyny w trakcie starań : 1.roleczka11 2.stachewicz 3.golo25 4.pszczolka2 5.ewkaczo 6.malgonek 7.kasiuula 8.didi_75 9.gonia271 Dziewczyny, od których nie mamy wieści : 1.lomre 2.katakli 3.maraguska 4.bo-gumilka 5.thmwag1 6.kasiagaa 7.bombamonika 8.uszka 9.balbine 10.agnieszka76r 11.misia.dk 12.syla-syla 13.ewa11a 14.jacpi 15.nika782 Dziewczyny, które zaczną w listopadzie : 1.nejka 2.badarka - 3mamy kciuki za wybicie chlamydii 3.bjuti1976 4.kingaolsz 5.tromysza 6.magdulka26 7.emka1974 -test ok. 18-20.11 8.30.tka 9.zebra102 10.gagat101 Dziewczyny, które zaczną w grudniu : 1.akk1 – na razie się leczy 2.skaluz Dziewczyny, które na razie odłożyły starania, ale nas nie opuszczają : 1.star 242 2.kattrin1 Odpowiedz Link
78monika Re: LISTA 26.10.04, 10:34 Aquariusku!!! Gratuluje z calego serducha i trzymam mocno kciuki! Usmiechnij sie i uwierz, ze bedzie dobrze!!! Odpowiedz Link
magdulka26 Re: LISTA 26.10.04, 11:29 No kochana będzie dobrze ,nie miej humoru "wisielczego " pamiętam te słowa )) Będzie dobrze zobaczysz słonko .Ja zaczynam nastepny cykl .Trzymam kciuki za Was . Odpowiedz Link
s.mal Re: LISTA 26.10.04, 11:38 Witam dziewczyneczki. Z pewną nieśmiałością dołączam do was. W tej chwili czekam na wyniki badań, ale jeśli będzie wszystko oki (mam ogromną nadzieję) to zaczynam starania w listopadzie. Tak bardzo bym chciała. Pozdrawiam - Sylwia Odpowiedz Link
gusia_78 Re: LISTA 26.10.04, 13:03 Ogólna konkluzja jest taka, że ten październik był jednak płodny 5 dziewczyn zaciążonych !!przecież to świetny wynik przy średniej krajowej A poza tym nie zapominajcie, że w wielu przypadkach efekty starań październikowych poznany w listopadzie... Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
didi_75 Jest tu ktoś kto będzie sie starał w październiku? 26.10.04, 13:46 Może zacznę od gratulacji dla naszych zaciążonych. Wy to macie szczęście. Ale tak w ogóle to piszę do Was aby się wyżalić na swój los. Dziewczyny ratujcie bo tracę nadzieję. Jeszcze wczoraj mogłam swoją wiarą w to że w końcu się uda przenosić góry ale już dziś jestem w takich dolinach że szkoda pisać. Byłam wczoraj na wizytce i po niej tak oklapłam. Drugi taz miałam robiony PCTest w czerwcu nie stwierdzono nic a wczoraj zobaczono "jednego zdechłego plemnika" (to chyba sukces że coś w ogóle stwierdzono)usłyszałam, że musimy powtórzyć za miesiąc bo może śluz już był niedobry (niby że chyba za stary?), ale jak mam dobrze trafić z tym śluzem w poniedziałek lub w środę w godzinach przyjęć pacjentów. Najsprawniej działający organizm miałby ciężko się dostosować. Mam już chyba dosyć całego leczenia i wszystkiego. Ja chyba nigdy nie zajdę. Piszę sobie do Was a oczy mam zaś pełne łez. Tyle radości ostatnio na tym poście a ja tu tak smucę - dobra już kończę. Pozdrawiam Aśka. Odpowiedz Link
golo25 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 26.10.04, 14:13 Didi kochana, komu masz smucić, jak nie nam. Każdy ma czasami gorszy dzień. I wtedy nawet pocieszenia na nie wiele się zdają. Więc nie pozstaje nic innego, jak się wyżalić. Przecież Aquarius stworzyła ten wątek nie tylko dla miłych wiadomości. Pojęczeć nad swoim losem też można. Mi w tym m-cu chyba wszystko jedno, będzie to będzie, nie to nie. Nie mam siły ciągle się dręczyć. Pewnie nasza chwila też nadejdzie, tylko kiedy????? Odpowiedz Link
aquarius72 Byłam w ciąży... biochemicznej :-( 27.10.04, 08:47 No niestety dziewczyny, nie udało się. Właśnie rozpoczęło się krwawienie (39 dc). Dziś rano quick vue nie pokazał praktycznie nic... ale ciaża niewątpliwie była, bo w sobotę bHCG było 14,61. @ przyszła spóźniona, bo łykałam duphaston. Teraz jestem już spokojniejsza, bo w poniedziałek było ze mną nieciekawie... Co do moich dalszych starań, to chyba trochę wrzucę na luz, no i muszę zrobić solidną diagnostykę hormonów (mam bardzo niski progesteron). Tak więc dla mnie będzie inny miesiąc niż październik... Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Byłam w ciąży... biochemicznej :-( 27.10.04, 08:56 Aquariusku tak mi przykro...moze powinnaś zasięgnąć porady gina i wczesniej zacząc brac progesteron, by fasolka sie zagnieździła dobrze... Nie wiem jak moge Ci pomóc, brak mi słów, tak mi pzrykro(( Jednak nadal wierzę mocno ze juz niedługo bedziesz miała sliczny brzuszek)) A moze udaj sie szybciutko do gina i sprawdź co tam sie dzieje. Pozdrawiam cieplutko, Kasia Odpowiedz Link
aquarius72 Re: Byłam w ciąży... biochemicznej :-( 27.10.04, 08:59 Kasiu - miałam iść do gina dziś po pracy, ale w tej sytuacji, kiedy zaczęła się @ chyba nie ma to sensu (to już nie plamienie, tylko krwawienie). Myślę, że umówię się na wizytę po @. Odpowiedz Link
aquarius72 LISTA 27.10.04, 09:02 Szczęśliwe ciężarówki z naszego wątku : 1.lula11 2.tiga 76 3.gumecka 4.violetta76 Dziewczyny, na wieści od których czekamy : 1.oolga1 2.kubusia1 - testuje 27.10 (może Matka Natura jednak spłata figla? 3.ankaa18 4.78monika - testuje 29-30.10 5.gusia_78 Dziewczyny w trakcie starań : 1.roleczka11 2.stachewicz 3.golo25 4.pszczolka2 5.ewkaczo 6.malgonek 7.kasiuula 8.didi_75 9.gonia271 Dziewczyny, od których nie mamy wieści : 1.lomre 2.katakli 3.maraguska 4.bo-gumilka 5.thmwag1 6.kasiagaa 7.bombamonika 8.uszka 9.balbine 10.agnieszka76r 11.misia.dk 12.syla-syla 13.ewa11a 14.jacpi 15.nika782 Dziewczyny, które zaczną w listopadzie : 1.nejka 2.badarka - 3mamy kciuki za wybicie chlamydii 3.bjuti1976 4.kingaolsz 5.tromysza 6.magdulka26 7.emka1974 -test ok. 18-20.11 8.30.tka 9.zebra102 10.gagat101 11.s.mal Dziewczyny, które zaczną w grudniu : 1.akk1 – na razie się leczy 2.skaluz Dziewczyny, które na razie odłożyły starania, ale nas nie opuszczają : 1.star 242 2.kattrin1 3.aquarius72 Odpowiedz Link
misia.dk Re: LISTA 27.10.04, 14:05 Witam dziewczynki po przerwie!!! Nie odzywałam się, gdyż październik nie był w zasadzie miesiącem starań lecz diagnostyki... Teraz już wiem na czym stoję- zaczęłam brać Bromergon (mam nadzieję, że szybciutko zbije mi paskudną prolaktynę) oraz Duphaston (progesteron miałam poniżej dolnej granicy Tak więc zaczynam w listopadzie, uzbrojona w nowe siły i nadzieję na cud. Wpisałam się na listopadowy statystyczny wątek gagata i zobaczymy co będzie dalej. Gorąco Was ściskam, październikowe mamusie (ogrooomne gratulacje), oraz wszystkie starające się dalej (jesteście wspaniałe i bardzo dzielne, jestem pewna że już niedługo fasolka zagości w waszych brzuszkach ) Aquariusku, głowa do góry, trudno jest mi sobie wyobrazić jak Ci jest ciężko, ściskam Cię bardzo mocno! Tak więc do zobaczenia na wątku listopadowym (a potem to już tylko na forum dla oczekujących Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Byłam w ciąży... biochemicznej :-( 27.10.04, 09:03 a moze jednak pójdź dzis, wiesz moze nie koniecznie byc to normalne krwawienie, przeciez nic nie tracisz a napewno sie lepiej słoneczko poczujesz wiedząc co jest grane))) Trzymam mocno kciuki))))) Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Byłam w ciąży... biochemicznej :-( 27.10.04, 12:27 Kochana moja jest mi tak przykro (((((((((Nie wiem co Ci napisać żeby było Ci chociaż troszke lepiej na sercu.Chyba żadne słowa nie pomoga w tej chwili.Ale wiem jedno na pewno musisz zbadac hormonki i brać coś na podniesienie progesteronu a wtedy sie uda na pewno ,jestem przekonana.Przesyłam Ci dużo słoneczka i tysiące buziaków . Odpowiedz Link
nejka Re: Byłam w ciąży... biochemicznej :-( 27.10.04, 14:30 Mam nieśmiałą propozycję. Może z rozpoczęciem listopada założycielka oficjalnie zamknie ten wątek......... i otworzy nowy pt. "Jest tu ktoś kto będzie się starał w listopadzie", który będzie naturalną kontynuacją obecnego. Mam straszne nerwy na ten miesiąc, bo zamiast przybywać Was u góry listy to rośnie liczba dziewczyn na listopadowe starania. I jakoś przestaję wierzyć, że listopad jest takim płodnym miesiącem. Odpowiedz Link
aquarius72 A co słychać u Moniki? 29.10.04, 12:45 Czy testujesz dopiero w listopadzie??? Będę trzymać kciuki za dwie kreseczki P.S. Dotyczy to wszystkich dziewczyn z tego wątku, które oczekują jeszcze na wyniki październikowych starań pozdrawiam Was bardzo serdecznie Odpowiedz Link
78monika Re: A co słychać u Moniki? 29.10.04, 13:15 Czesc Aquarius i wszystkie dziewczynki. Nawet mialam do Was pisac za chwile, czy juz testowac. Dzis 22 dc, mam kupiony pre-test, lezy i kusi od kilku dni, chcialabym bardzo zobaczyc czy cos sie u mnie dzieje, ale boje sie czy nie poczekac jeszcze? Wedlug mnie dzis jest 8-9 dzien od przytualnia. Objawow poki co zadnych (pobolewaja mnie piersi, ale tak przed@) - co radzisz? I czy czekac do rana czy tez na takim etapie moze wyjsc test nawet popoludniu? Z tego co mi sie wydaje to cykl powinien miec znowu okolo 25 dni. Odpowiedz Link
zebra102 Re: Byłam w ciąży... biochemicznej :-( 29.10.04, 16:45 Aquarisku, Tak mi przykro(((((((((. Cieszyłam się razem z Tobą widząc Cię na górze listy. Jeszcze tam się dopiszemy, a przed nami radość "starań". Trzymaj się mocno. Widzę, że spisałyście już październik na straty. Ale są jeszcze przed nami 2 dni. Dla mnie (i Magdulki i chyba też Emki) to mogą być te dwa dni. Choć okaże się w listopadzie. Dziś test ovu pokazał cień drugiej kreseczki - więc do roboty! Trochę mam mieszane uczucia, bo z jednej strony tak bardzo chcę i ciesze się ze starań, a z drugiej zbliżają się smutne święta wspominania naszych Aniołków. Ja spędzę je wyłącznie z mężem i dedykuję wyłącznie tej jednej istotce która opóściła nas zanim jeszcze przyszła na świat a którą już bardzo kochaliśmy. Czy mozna pogodzić to ze sobą? Czy to źle? Pozdrawiam wszyskie Siostry w staraniach , Trzymam kciuki za Monikę. Z -------------------------- A te prawdziwe testowanie - już nie długo - 15.11. Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Byłam w ciąży... biochemicznej :-( 29.10.04, 20:16 Zeberko, trzymam kciuki za Twoje te dni, oby zakończyły sie II kreseczkami... mysle ze Aniołek pomoze...))))))))))))))))))))))))) Napewno sie uda))))Musi.... Pomódlmy sie za wszystkie Nasze Aniołki... Odpowiedz Link
emka1974 Starania 29.10.04, 21:47 Cześć dziewczyny, Jakoś mi strasznie ponuro ;-( Zebro, dzieki za pamięć o mnie. U mnie 8 dc, "rozgrzewka" za nami, ale... Byłam dziś u lekarza. W związku z ciągłymi plamieniami mam zrobić pełną diagnostykę hormonalną (może wyniki progestereonu z poprzedniego miesiąca są błędne, albo co...). No i starać się. Jak nic w tym miesiącu nie wyjdzie, to w następnym cyklu histeroskopia (podejrzenie polipa). Nic mi się dziś już nie chce. Chociaż nie... płakać mi sie chce... Bo np. nie zapytałam, co będzie, jesli zajdę w ciążę w tym miesiącu, a mam polipa... Cholera jasna! Dlaczego ja? Dlaczego my? Tyle kobiet w ciąży siedziało w poczekalni. Wszystkie miały brzuszki, a ja tylko łzy w oczach. Emka Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 30.10.04, 11:21 Hello ja dziś mam 9 dc starania jak najbardziej postepują.Tak zeberko ja zaliczam dwa dni października ale efekt dopiero w listopadzie.Bądźmy dzielne uda się nam !!!!!!!!!!!!!!Życzę wszystkim starającym II )) Odpowiedz Link
30.tka Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 31.10.04, 19:38 Hej, ja jestem w trakcie owu; albo tuz tuz przed. Tempka jutro to potwierdzi. Przytulania sa-w tym miesiacu nie co dzien, ale wstrzymujemy sie, aby wzmocnic nasionka. Jednak... pesymizm pelna para!! Jestem przekonana (hmmm... w zasadzie nie do konca) ze i w tym m.cu sie nie uda, bo 28 dc przypada w moje urodziny. A jest mi trudno w to uwierzyc, ze taki piekny prezent moge dostac od Boga... Odpowiedz Link
30.tka Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 01.11.04, 22:26 Ojojoj... a jest tu ktos jeszcze? Czy spadamy...? Mimo wszystko, Aquarius, wielkie wielkie dzieki za ten watek. Ja juz spadlam na listopad, ale bylo mi bardzo milo, zagladac tu zaraz po stracie mojej Fasolki i tworzyc ten watek. To mi naprawde BARDZO pomagalo: gdy dopadal mnie DOL, jak "kanal sueski", wyplakanie sie w Wasze rekawy przynosilo wielka ulge, gdy bylo mi dobrze i moglam zasiac troche optymizmu w Waszych sercach... TO DOPIERO BYLO KOJACE... Pewnie powoli bedziemy sie rzbiegac wszystkie po roznych "miesiacach"... Zycze Wam/nam, aby nastapilo tak jak najszybciej... Skorpionkom: aby bylo to dla nich najwspanialszym na swiecie prezentem urodzinowym... Sama jestem skorpionka Szczęśliwe ciężarówki z naszego wątku : 78monika agnieszka76r akk1 – na razie się leczy ankaa18 aquarius72 badarka balbine bjuti1976 bo gumilka bombamonika didi_75 emka1974 ewa11a ewkaczo gagat101 golo25 gonia271 gumecka gusia_78 jacpi kasiagaa kasiuula katakli kattrin1 kingaolsz kubusia1 lomre lula11 magdulka26 malgonek maraguska misia.dk nejka nika782 oolga1 pszczolka2 roleczka11 s.mal skaluz stachewicz star 242 syla syla thmwag1 tiga 76 tromysza uszka violetta76 zebra102 Jeszcze raz: WIELKIE DZIEKI! Trzymajcie sie!! Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link
30.tka Re: Jest tu ktoś kto będzie sie starał w paździer 01.11.04, 22:31 No i ladnie!!! Chochlik mi sie wkradl <zawstydzony> Korzystajac z listy Aquarius, nie wykasowalam SZCZĘŚLIWE CIĘŻARÓWKI Z NASZEGO WĄTKU Babeczki, sadze jednak, ze wczesniej, czy pozniej bedziemy szczęśliwymi ciężarówkami wątku pazdziernik 2004 PS. Za pomylke bardzo przepraszam! Odpowiedz Link
aquarius72 OFICJALNIE ZAMYKAM WĄTEK... 02.11.04, 11:09 Zamykam wątek, bo to już listopad... i powstały już nowe wątki dla starających się... Oczywiście bedę niecierpliwie wyglądać na wieści od tych dziewczyn, które jeszcze czekają na efekty październikowych starań (Moniko - kcuki masz u mnie jak w banku 30-tko oby Twój chochlik był dla nas dobrym proroctwem i wszystkie dziewczyny z naszego wątku zasiliły grono szczęśliwych ciężarówek. Tak bardzo chciałabym spotkać sie z Wami wszystkimi na ciażowym forum... A może założymy jakiś wątek, który byłby bezpośrednią kontynuacja tego? Z POZYTYWNYM ZAKOŃCZENIEM DLA KAŻDEJ Z NAS??? Odpowiedz Link
30.tka Re: OFICJALNIE ZAMYKAM WĄTEK... 02.11.04, 11:19 Aquarius, mnie sie tu bardzo podobalo, liczba postow 888-chyba w tej chwili wcale mnie nie przeraza, wiec moze tutaj bedziemy sie po kolei meldowac, opisywac swoje proby z zajsciem w ciaze, o termaniach porodow Bardzo sie z Wami zzylam... weszlam na listopad... a tam tylko pare nickow z naszego watku Babeczki, co o tym sadzicie? Odpowiedz Link
kattrin1 Re: OFICJALNIE ZAMYKAM WĄTEK... 02.11.04, 11:28 Ja tez sie z Wami dziewczynki zżyłam bardzo, ale wiem ze niektórym dziewczynkom trudno wejść na tak długi wątek, moze Aquariusku zróbmy cd tego watku otwierając nowy, co???? Ja zawsze bede z Wami, gdziekolwiek bedziecie))))))))))))))Kasia Odpowiedz Link
golo25 Re: OFICJALNIE ZAMYKAM WĄTEK... 02.11.04, 11:56 Aquariusku, zlituj się nad nami, stwórz nowy wątek, zrób nową listę. Chyba nas tak nie zostawisz... Mówię poważnie, proszę załóż coś nowego. To będzie nasz nowa nadzieja, świetnie zreszta to prowadzisz, zobacz ile dziewczyn tu zakotwiczyło. Czekam na odpowiedź, pewnie zresztą nie tylko ja. Buziaczki. Gosia Odpowiedz Link
aquarius72 Zapraszam na nowy wątek :-) 02.11.04, 12:35 Już miałam dać sobie spokój z siecią, żeby trochę wyluzować, ale to niestety moja cicha namiątność Zapraszam na wątek pod wiele mówiącym (ale jakże uniwersalnym) tytułem : STARANIA - REAKTYWACJA Odpowiedz Link