Dodaj do ulubionych

jestem obuzona !!!!! czy AZ tak przeszkadzam ???

04.01.05, 17:12
Jestem na forum od prawie roku i jeszcze nikt mnie AZ tak nie potraktowal,
nawet pewna trzydziestka tzw forumowy trol (jesli pamietacie).
Czy juz nie moge słuzyc pomoca i rada ?? pewnie ze podaje linki jesli pytanie
sie powtorzyło bo umiem kozystac z komputera i wyszukac w wyszukiwarce, nie
mam ich w pamieci komputera, jeszcze nie oszalałam!!! ale jesli WAM to
przeszkadza to moge nie odpisywac, kto inny to zrobi!!!
Został napisany post "czy gagat100 ma ciaze urojona" on mnie tak
zbulwersował, kiedys napisalam post na CZERWIEC 2005 to co nie moge odpisywac
na takich forach bo nie jestem w ciazy ??? nie moge sluzyc pomoca ???
pozostały mi tylko fora "nieplodnosc" i "dla starajacych"- tak ????
Moze i jestem zdesperowana ale jak czytam takie posta !!!!!!!!!
Myslałam ze słuzymy sobie pomoca i rada ze TE fora słuza własnie do tego
A NIE DO OBRAZANIA I DOŁOWANIA bo mysle ze tego mamy dosc poza komputerem.

Kim jestem ??
kobieta która straciła swoja kruszynke w 11 tc i która pragnie znów byc w
ciazy, czuc jak rozwija sie we mnie owoc miłosci i wiary ze tym razem bedzie
lepiej !!!!!!

Pozdrawiam.

Obserwuj wątek
    • maretina Re: jestem obuzona !!!!! czy AZ tak przeszkadzam 04.01.05, 17:15
      wyluzuj gagat. wszystkim nie dogodzisz. na kazdym forum sa zwykli ludzie i
      czepialscy. nie mamy na to wplywu kto sie do nas i za co uczepi. pozdrawiamsmile
      • gagat100 Re: jestem obuzona !!!!! czy AZ tak przeszkadzam 04.01.05, 17:18
        oj maretinko, wiem ze TY to wiesz, pamietam.......
        tym razem na mnie trafiło, ale musiałam odreagowac piszac tego posta.
        dzieki.
    • ewkaczo Re: jestem obuzona !!!!! czy AZ tak przeszkadzam 04.01.05, 17:18
      Gagatku!Jeszcze nie doczytalam sie o co chodzi i co zaszło,ale uwazam ze jestem
      wspaniała kobieta, ktora służy rada jak tylko potrafi najlepiej i mam
      nadzieje,ze nadal bedziesz to robiła.Jesli ktos pod Toba dołki kopie to sie tym
      absolutnie nie przejmuj bo na tym świecie żyją jednak jeszcze świrusysmile)
      Więc głowa do góry i bądz z nami zawsze i wszedzie bo Cie naprawde lubimy (a
      prznajmniej ja napewno!!!!!!!!!!!!!!!!)
      • gagat100 ewkaczo 04.01.05, 17:20
        dzieki kochana, chyba nie doczytasz bo watek skasowałam nie bylo co czytac ,
        same obrazalstwo i to na całego !!!!!
    • ewkaczo Re: jestem obuzona !!!!! czy AZ tak przeszkadzam 04.01.05, 17:19
      hehehe miało byc napisane ze ....TY JESTEŚ WSPANIAŁA KOBIETĄ....hehehe
    • ajlii Re: jestem obuzona !!!!! czy AZ tak przeszkadzam 04.01.05, 17:26
      Są ludzie i są taborety... czasem trafi się na taki kiepski egzemplarz... nie
      przejmuj się...
    • nika782 Re: jestem obuzona !!!!! czy AZ tak przeszkadzam 04.01.05, 18:25
      Drogi gagatku
      jestes super babka Ja bardzo lubie ogladac twoje linki i cie podziwiam ze
      jestes taka uczynna i zyczliwa oraz słuzysz pomoca
      Jak wyzej dziewczyny pisały sa tez swiruski i taborety hi hi i daj spokuj z
      tymi osłami nie sa warte twojej uwagi .Pozdrawiam
      • espana1 Re: jestem obuzona !!!!! czy AZ tak przeszkadzam 04.01.05, 19:15
        Gagat, nie denerwuj sie, nie warto.
        Szkoda Twojego zdrowia, twoich nerwow na takie bele-co.
        la mnie jestes super babka ktora sluzy zawsze rada i pomoca.

pozdrawiam
    • nitka111 Re: jestem obuzona !!!!! czy AZ tak przeszkadzam 04.01.05, 19:12
      Ja się mogę tylko podpisać pod powyższym i to obiema rękami. Jestem od niedawna
      na forum, ale już wiem że mogę zawsze liczyć na pomoć , w tym również Twoją.
      Po prostu bądź z nami i pomagaj.
    • gagat100 dzieki 04.01.05, 20:43
      jestescie kochane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mialam zrobic wolne od forum, ale jak ?? strasznie bylam ciekawa czy znow
      ten "taboret" czegos nie napisała no i co WY pisałyscie, jestescie kochane !!!
    • maria.ksiazek gagatku,ja mogę powiedzieć za siebie.. 04.01.05, 20:48
      jesteś mi bardzo potrzebna i jestem ogromnie wdzięczna za twoje odpowiedzi i
      rady.
      Pozdrawiam
      Maszula
    • kruszyna75 Re: jestem obuzona !!!!! czy AZ tak przeszkadzam 04.01.05, 21:53
      Gagatku, jestem tu raczej nowa, ale zawsze czytam Towje posty, bo po pierwsze
      kibicuję Cismile, trzymam kciukismile i modlę sięsmile, że w koncu napiszesz posta o
      dwóch nie bladych kreseczkach smile. A po drugie Twoje rady naprawdę pomagają.
      Nie przejmuj się, dziewczyny mają rację, zawsze znajdzie się jakiś "parapet" smile
      Głowa do góry
    • danik1 Re: jestem obuzona !!!!! czy AZ tak przeszkadzam 04.01.05, 21:59
      Gagatku, nie czytalam komentowanego postu, wiec nie wiem co bylo napisane i kto
      to napisal, ale wiem jedno, jestes tu bardzo potrzebna i bardzo lubiana, wiec
      nie zamartwiaj sie juz tym postem, szkoda Twoich nerwow!!! Pozdrawiam goraco!!!
      • krztyna Re: jestem obuzona !!!!! czy AZ tak przeszkadzam 04.01.05, 23:05
        No cóż, o tej desperacji to pewnie do mnie.
        Ale wcale nie było moim zamiarem obrażenie Cię. Sama jestem zdesperowana i nie
        sądzę aby mój post był obraźliwy. Jeżeli jednak poczułaś się dotknięta, to
        przepraszam. Chciałam tylko wyjaśnić autorce skasowanego wątku, że pisanie na
        różnych forach niekoniecznie świadczy o urojeniach.
        Pozdrawiam.

--------
        A Dzieciątko przyszło jesienią...
    • basoni Re: jestem obuzona !!!!! czy AZ tak przeszkadzam 05.01.05, 08:20
      Droga Pani Gagat.
      Przeczytałam wczoraj twój post i najpierw pomyślałam tak: Gagat jest wszędzie i
      dobrze że jej ktoś nosa przytarł bo miała się wyluzować i trochę przystopować.
      Ale że zanim coś powiem zazwyczaj muszę to przetrawić, piszę dopiero dziś po
      nieco głębszej refleksji.
      Wypowiedzi AZ nie czytałam, ale nie to jest istotne, tylko twoja reakcja. Mam
      wrażenie że jesteś osobą bardzo energiczną i emocjonalną, poprostu kobieta
      wulkan; jak pocieszasz to na całego, jak sprawdzasz to wszyscy wiedzą jakie
      osiągasz efekty, angażujesz się w sprawy innych całą sobą. Wiesz, wielu jest to
      potrzebne i podniosłaś ich na duchu, wielu rozśmieszyłaś (mnie z tymi testami),
      zdziałałaś wiele dobrego, a naturalną koleją rzeczy jest przy takiej
      popularności, że niektórych może i zdrażnisz. No i niech sobie AZ mówi co chce
      (z resztą może jej intencje nie były złe tylko ją źle zrozumiałaś), ale to nie
      powód żebyś się do wszystkich zwracała "ale jesli WAM to przeszkadza to moge
      nie odpisywac, kto inny to zrobi!!!". Nie przesadzaj Gagatku, bo wprowadzasz
      teraz nerwową atmosferę.
      Pozdrawiam Cię serdecznie.
      • misiak26 Re: jestem obuzona !!!!! czy AZ tak przeszkadzam 05.01.05, 08:40
        Drogi Gagatku w zasadzie jestem tu nowa . Ale jedo Ci powiem/napisze nigdy nie
        dogodzisz WSZYSTKIM.!! I zostań tu bo jestes NAM potrzebna smile

PS -Głowa do góry i nie przejmuj sie tym co inni piszą, miej do tego dystans
        (choc czasem zaboli jakas wypowiedz)to szkoda Twoich nerwow!
        A to ze jestes dociekliwa w tym co robisz - to twoj plus++++
    • jedna_chwilka Re: jestem obuzona !!!!! czy AZ tak przeszkadzam 05.01.05, 09:26
      Gagatku, daj spokój "tylko spokój może nas uratować"!!! I dobrze, że jesteś wszędzie, bo zobacz jaka jesteś potrzebna, ile osób Cię wspiera i za Ciebie się modli (ja też). Naprawdę to nie ma sensu, przestań się denerwować.
      Nawet mój mąż pyta co u Ciebie, więc uśmiechnij się smile Ja w każdym razie serdecznie Cię pozdrawiam. Uszy do góry. Jagoda.
    • abc007 Re: jestem obuzona !!!!! czy AZ tak przeszkadzam 05.01.05, 10:30
      Czesc Gagat
      postanowilam sie odezwac- juz bardzo dlugo tego nie robilam. Moim zdaniem
      przesadzasz. Ja tez widzialam ten post i nie uwazam, zeby byl az tak obrazliwy,
      zeby robic z tego taka straszna nagonke.

Bylam kiedys na Twoim watku starania lipcowo-grudniowe. Wpisalam sie (patrz:
      niezapominajka), pozdrawialam Cie, wspolczulam utraty dziecka, pytalam - nigdy
      nie dopstalam odpowiedzi na moje posty. Ale mimo tego nadal zyczylam Ci
      zafasolkowania i kibicowalam.

Rozumiem, ze bardzo chcesz miec malenstwo, ze swoje juz przeszlas ale tego
      chcemy wszystkie a dziewczyn "po przejsciach" tez na tym forum nie brakuje. Wez
      sie w garsc - zycie jest piekne. Wiem, ze masz sporo problemow i nie jestes
      zlym czlowiekiem ale moze ktos powinien Ci uswiadomic, ze za bardzo wkrecilas
      sie w te spirale staran o dziecko i juz nie umiesz o niczym innym myslec. Zrob
      przerwe, wyjedz na urlop czy cos w tam stylu, bo inaczej nigdy nie spojrzysz na
      swoje poczynania obiektywnie. To moje zdanie na temat - postaraj sie
      zinterpretowc je racjonalnie, bo emocje nie zawsze sa najlepszszmi doradcami.
      pozdrowionka i zycze zafasolkowania.
      niezapominajka
      • abc007 Re: jestem obuzona !!!!! czy AZ tak przeszkadzam 05.01.05, 10:34
        i jeszcze jedna wazna sprawa: Twoje rady, ktore dawalas dziwczynom byly bardzo
        cenne i sporo sie od sierpnia dzieki Tobie nauczylam
        • ola198007 Re: jestem obuzona !!!!! czy AZ tak przeszkadzam 05.01.05, 11:17
          cze! na forum jestem od ok. miesiąca. bardzo lubię czytać twoje wypowiedzi i
          rady. są badziej przydatne. dlatego tez chcialam bardzo podziekowac i życzyć ci
          wszystkiego co najlepsze. aha i jeszcze jedno: nie każdy potrafi nas zrozumiecsmile
    • gagat100 dziekuje 05.01.05, 11:03
      moze powinnam skasowac tamtego posta i nic nie pisac ale strasznie
      sie "nabuzowałam" i musiałam cos z tym zrobic!!! moze dałam zły tytuł, nie wiem.
      Jestescie kochane i dobrze mi TU umiecie pocieszyc, nawet wybaczyc, same pewnie
      wiecie jak to jest mniec zaburzenia hormonalne zwiazane ze zblizajaca sie
      owulacja hihihihi

dzis 13dc dwa, trzy dni do owu (chyba) :o)
      • cytrusowa Re: dziekuje 05.01.05, 11:12
        Kochana, głowa do góry. Każda z nas ma chwile zwątpienia.
        I zawsze znajdzie sie ktoś, kto to wykorzysta.
        Pozdrowionka
      • dazzle Re: dziekuje 05.01.05, 12:03
        Gagat, może warto, żebyś szepnęła dobre słówko Kasiuuli. Udało jej się.
        • j.zab gagat.. 05.01.05, 22:01
          gagatku nie denerwuj się takimi postami - nie warto! To poczęsci jest Twoje
          forum i możesz pisać co Ci się podoba a jeśli się to komuś nie podoba to niech
          spada na inne forum! ja jestem na forum od maja i właściwie jesteś jedną osobą,
          którą zapamiętałam od początku i jeśli mogę tak napisać to bardzo
          przyzwyczaiłam się tu do Ciebie i Twoich postów, choć chyba wolałabym już
          widzieć Cie na forum ciąża noi siebie oczywiście też smile no ale jak widać jakoś
          się wszystko tak poukładało, że nadal jesteśmy cały czas tu "dla starających
          się" więc piszmy, piszmy i jeszcze raz piszmy tu co nam leży na sercu i
          wspierajmy się wszystkie wzajemnie!
          Choć narazie muszę odpuścić sobie starania na jakiś czas - niestety obecna
          sytuacja u mnie w pracy się skomplikowała i nie pozwala mi nawet mysleć o
          zajściu w ciązę to będe tu często zaglądać i dalej Ci mocno kibicować !
          Więc trzymaj mi się tam i dalej walcz tak dzielnie jak do tej pory!

Pozdrawiam Jusi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka