kujonica 06.02.05, 19:33 biore tabletki antykoncepcyjne od 7 lat. teraz chcialabym odstawic,i zajsc w ciaze. czy mam sie zabezpieczac dopoki okres sie nie wyreguluje? czy to niebezpieczne gdybym odrazu zaszla? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suslak Re: odstawiam piguly 06.02.05, 19:43 Poczytaj wcześniejsze posty. Różne dziewczyny piszą o swoich różnych doświadczeniach. Niebezpieczne raczej nie, chyba, że się strasznie boisz bliźniaków, bo się często po pigułach trafiają. Mnie lekarz polecił 2-3 miesiące odczekać aż się wszystko wyreguluje, ale różni lekarze różnie mówią. Najlepiej pójdź do swojego i zdaj się na jego opinię :o) Powodzenia Odpowiedz Link
kujonica Re: odstawiam piguly 06.02.05, 19:48 dzieki.nie boje sie blizniakow,ale wizyte u ginekologa mam dopiero za 3 tygodnie,a po drodze rozne rzeczy moga sie zdarzyc Odpowiedz Link
suslak Re: odstawiam piguly 06.02.05, 19:55 bierz folik (kwas foliowy) i się nie przejmuj. Dziewczyny zachodzą w czasie brania piguł i rodzą zdrowe fajne dzieci Odpowiedz Link