romkaforever 01.03.05, 08:32 Cześć, pamiętasz mnie z postu czy juz zaczynać? Ja też czekałam na @ od 25 lutego, jeszcze nie przyszla. Pewnie dlatego że łykałam tyle antybiotyków. My na pewno zaczynamy w następnym cyklu Nie mogę sie doczekać. Jak tam u ciebie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivonne76 Re: Do Ivonne76 01.03.05, 10:33 cześć Romka Oczywiscie, że Cię pamietam. Ja już dostałam moją drugą @ w piątek 25 lutego, już mi się kończy. Teraz będę obserwowoać owulację. Ale w tym miesiącu to tylko obserwacja, bo jak Ci pisałam czekam na wyniki badań genetycznych (kariotyp)i mam je 17 marca. Ponadto w tym cyklu musze zrobić jeszcze kilka badań. Dlatego w tym miesiacu odpuszczam starania. Ale jeśli wyniki będą OK, to w kwietniu zaczynam mój pierwszy cykl starań - po 3 cyklach od poronienia (21 TC). Teraz w marcu poobserwuję sobie cykl. Będę obserwować Twoje starania - pisz koniecznie. Zyczę Ci, zeby Ci się udało już w tym miesiacu. Pozdrawiam Cię ciepło Iwona Odpowiedz Link
romkaforever Re: Do Ivonne76 01.03.05, 20:48 mój gg: 2379941 - jakbys miała ochotę sie odezwać Odpowiedz Link