artnow 18.11.10, 11:41 Oddam CSS w dobre ręce. Nie posiadam zmysłu artystyczno plastycznego. Zależy mi na tym, żeby szeroka szpalta miała min. 750px. Reszta w ręce artystów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gavarit Re: Oddam CSS w dobre ręce. 18.11.10, 18:35 ech, właśnie ciężko ostatnio zdobyć informacje na temat grzebania w css jak tam czekam nadal informacj o wklejaniu gadgetu linkwithin gavarit.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
perrier Re: Oddam CSS w dobre ręce. 23.11.10, 07:00 Bedziesz mial(a) problem ze znalezieniem chetnego. Radze zadawac konktretne pytania na temat CSS. Piszesz, ze chcesz miec szeroka szpalte min. 750px. Gdybys podal(a) adres bloga to bym Ci napisala gdzie to zmienic, a tak... kicha. Odpowiedz Link Zgłoś
artnow Re: Oddam CSS w dobre ręce. 23.11.10, 16:54 Adres bloga był w stopce. ale w razie czego: artnow.blox.pl Gdzie to zmienić to ja wiem. Chodzi tylko o to żeby mi ktoś to zrobił ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
quentiin Re: Oddam CSS w dobre ręce. 23.11.10, 17:32 Z tego co się orientuję, to w tym przypadku sprawdza się niestety zasada, że za darmo to można po buzi dostać. Ale może źle się orientuję Odpowiedz Link Zgłoś
artnow Re: Oddam CSS w dobre ręce. 23.11.10, 22:43 Ja bardziej myślałem o tym, ze np ktoś ma juz gotowy swój fajny szablon, który nota bene jest upubliczniony i mo go zaproponuje. To prostsze niż przebieranie w tysiącach szablonów. BTW - blox przez wiele lat sie mocno zmienił. Technicznie na lepsze, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
perrier Re: Oddam CSS w dobre ręce. 25.11.10, 15:55 Acha, czyli Ci co maja ladne szablony maja sie zglosic i zaproponowac Ci jego pobranie. Kryterium jest tylko takie, ze maja byc fajne. Tobie sie nie chce przegladac tysiecy szablonow, a tak: ciach prach, fajny szablon sie zglosil, pobiera sie go i juz. No to mysle, ze troche poczekasz. Tutaj to raczej dziala w druga strone. Ludzie robia szablony, a Ci co chca je sobie pobrac to szukaja i przebieraja. Niestety (a moze stety), szablonow jest tysiace. Inne wyjscie to zabranie sie za robienie swojego wlasnego Na pewno bedzie fajny. Odpowiedz Link Zgłoś